nikos1984 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε ρε φιλε τι γλωσσα μιλαω...Ένα παρανομο παρκινγκ που τρωει 2 θεσεις αυτοκινητων μικρων είναι πρόβλημα.Αν δεν μπορεις να καταλάβεις το γιατι δεν μπορω να χαλασω άλλο χρονο να το εξηγω. Λυπάμαι...Εκανα ότι μπορουσα. Ασε με να εχω προβλήματα με την τροχαια. Απλα ψαχτο λιγο να δεις τι εννοω μηπως,λεω μηπως εχεις αδικο εσυ. Έτσι για μην ψάχνεις. https://www.lawspot.gr/nomika-blogs/eyaggelos_margaritis/ta-parking-stin-pyloti-tis-polykatoikias Υπάρχει μέσα ο νόμος όπου υποχρεώνει πλέον σε κάθε νεόδμητη πολυκατοικία να υπάρχει προβλεπόμενος χώρος στάθμευσης των ιδιοκτητων, είτε είναι πυλωτή, είτε ακάλυπτος χώρος κλπ. Προφανώς την πρόσβαση στους χώρους (ράμπα) αυτούς δεν μπορείς να την κλείσεις. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2018 από nikos1984
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, GoMaR είπε Να θες να φυγεις απο δουλεια μετα απο 10ωρο..η να θες να φυγεις γιατι βιαζεσαι.. να σε εχουν κλεισει με διπλο παρκαρισμα για να παει ο αλλος στο σουπερ μαρκετ να ψωνισει.. Να βαρας κορνες γιατι λες οκ..μη φωναξω την αστυνομια με την μια γιατι θα αργησουν..να σκεφτεσαι οτι με την κορνα ενοχλεις τον κοσμο και τελος να ερχεται και να σου λεει ε ενταξει δε περιμενες πολυ.. για αυτό κατευθείαν τροχαια και τελειωνει το θεμα...Αυτά είναι τα "καλα" των μεγαλων πολεων...Επειδή κανεις όμως δεν την καλει, δεν τους νοιαζει και το κανουν. Όταν πηρα το αμαξι μετα από κανα δυο μηνες. Πηγα και παρκαρα σε μια περιοχη που δεν ηξερα για διανυχτερευση. Παω να παρω το αμαξι την επομενη μερα και βλεπω εχει λαικη. Το αμαξι πουθενα. Μην σου πω που εφτασαν τα κακακια...Κανω ετσι την γωνια και ηταν εκει (ευτυχως) πανω του να εχει δαχτυλιες κτλπ από την μετακινηση. (περιπου 15μετρα σε ευθεια.) Τους λεω ρε παιδια γιατι,δεν ειχατε κορδελες κτλπ. Και μου λενε εεε είναι γνωστο και εχει και ταμπελες (οντως ειχε ανα 50μετρα...) από τοτε οποτε παρκαρω σε περιοχη που δεν ξερω ψάχνομαι ολη την ωρα αν είμαι παράνομος αν κλεινω καποιον κτλπ κτλπ...Αλλα επειδή επαθα και εμαθα...Αν δεν ειχα παθει θα ημουν στα @@ μου....
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Το έχω ζησει γιαυτό στο λέω.Ήρθε η τροχαία και του πήρε τις πινακίδες.Μπροστά από απλή πυλωτη.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, nikos1984 είπε Έτσι για μην ψάχνεις. https://www.lawspot.gr/nomika-blogs/eyaggelos_margaritis/ta-parking-stin-pyloti-tis-polykatoikias μιλας για τα νομιμα αν δεν το ειδες...κανεις δεν ειπε κατι για αυτά ξαναλεω...Εδώ ο άλλος μου ελεγε ότι εχει αυλη και βαζει το αμαξι του και αν τον εμποδισω είμαι παρανομος για να μην φτασουμε και στα ακρα https://www.iapopsi.gr/parking-stin-piloti-mono-me-simbolaio/ δεν το πολυδιαβασα γιατι δεν εχω πολύ χρονο τωρα βεβαια... 4 λεπτά πριν, jmmys είπε Το έχω ζησει γιαυτό στο λέω.Ήρθε η τροχαία και του πήρε τις πινακίδες.Μπροστά από απλή πυλωτη. τι σημαινει απλη πυλωτη?Με ποια δικαιολογια στις πηρε?
stelios_2809 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 οι πινακίδες είναι 2 , μια εκεί που φαίνεται και μια εκεί που στέκομαι για να βγάλω την φωτογραφία.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) προφανως παρανομη...Η πινακιδα περα από εξοδος οχημάτων αναφερει και αρ.αδειας? Τωρα ειδα ότι εχει και κιτρινι γραμμη στο πεζοδρομιο...αρα τι συζητάμε?Και παρκινγκ να μην ειχε... Εκει καλεις τροχαια επι τοπου... Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2018 από Αλεξανδρος A.92
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Πάντως το να κλεινεις κάποιον που έχει το αμάξι του σε δικο του χωρο,άσχετα αν είναι πυλωτη ή μια απλή έξοδος αυτοκινήτου,άσχετα αν έχει αδεια,είναι ακριβώς σαν αυτους που διπλόπαρκαρουν και κλείνουν αλλους.Και οι δυο καγκουρες και γαϊδούρια.Αν θέλει οφείλει να κανει καταγγελία αν θεωρεί ότι παρκάρει παράνομα, αλλά όχι να τον κλείσει.Φυσικά δεν θα δικαιωθεί γιατί δεν υπάρχει καμμία παρανομία στο να βάζεις το αμάξι σε δικο σου ιδιόκτητο χώρο.
chsam Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Για να λυθούν οποιεσδήποτε απορίες στο θέμα πυλωτής, αν παρκάρεις μπροστά σε πυλωτή και κληθεί η αστυνομία, θα σε γράψει όπως και να 'χει και θα σε γράφουν ανά μια ώρα και αν για κάποιο λόγο δεν το πάρεις (στις δυο ή τρεις κλήσεις) μετά έρχεται γερανός.Έλεγχο χαρτιών, αποφάσεων δεν κάνουν (κάλως ή κακώς), αυτό που μπορείς να κάνεις είναι (αν είσαι σίγουρος ότι δεν έχει άδεια) να κάνεις καταγγελία στην πολεοδομία οπότε ο ιδιοκτήτης θα πληρώσει χοντρό πρόστιμο και φυσικά θα πρέπει να το νομιμοποιήσει με το απαραίτητο κόστος.Και πρόσθετη πληροφορία, που φυσικά δεν τα τηρεί κανείς, είναι ότι είσαι παράνομος αν παρκάρεις σε απόσταση μικρότερη των 3 μέτρων αριστερά και δεξιά από την είσοδο (γιατί το αμάξι πρέπει να κάνει ελιγμό για να βγει και δεν μπορεί να πετάξει...). Τα παραπάνω ισχύουν από προσωπική εμπειρία και λεγόμενα των αστυνομικών.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, chsam είπε Και πρόσθετη πληροφορία, που φυσικά δεν τα τηρεί κανείς, είναι ότι είσαι παράνομος αν παρκάρεις σε απόσταση μικρότερη των 3 μέτρων αριστερά και δεξιά από την είσοδο (γιατί το αμάξι πρέπει να κάνει ελιγμό για να βγει και δεν μπορεί να πετάξει...). αυτό ισχυει...Και οντως δεν το τηρει κανεις...Όμως εισαι σιγουρος ότι είναι τοσο μεγαλη η αποσταση?3μετρα μου ακούγονται πολλα...Και με 1 μετρο κατι θα γινοταν. Για τα υπολοιπα, οκ είμαι σιγουρος ότι σιγα μην κατσουν οι τροχαιοι να ψαχνουν χαρτια….Μονος σου αν βγαλεις ακρη με την πολεοδομια
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Πρόστιμο θα πληρώσει ο ιδιοκτήτης επειδή έβαλε το αμάξι του σε αποκλειστικά δικο του ιδιόκτητο χώρο;
Joshua21 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 16 λεπτά πριν, jmmys είπε Το έχω ζησει γιαυτό στο λέω.Ήρθε η τροχαία και του πήρε τις πινακίδες.Μπροστά από απλή πυλωτη. Δεν υπάρχει τέτοια τροχαία παράβαση. δεν απαγορεύεται η στάθμευση μπροστά από "απλή" (ότι και να εννοείς με αυτό) πυλωτή. Η τροχαία μπορεί να δώσει κλήση ΜΟΝΟ αν στο σημείο που έχει παρκάρει κάποιος απαγορεύεται η στάθμευση.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, jmmys είπε Πρόστιμο θα πληρώσει ο ιδιοκτήτης επειδή έβαλε το αμάξι του σε αποκλειστικά δικο του ιδιόκτητο χώρο; εχει φαγωθεί με αυτό ετσι xD Μπορεις να βαλεις το αυτοκινητο σου σε ισογειο μαγαζι επειδή απλα εχεις το χωρο και είναι δικο σου?Αν υποθεσουμε ότι το μαγαζι είναι τζαμια γυρω γυρω και αρα χωραει το αμαξι...(φερνω ακραιο παράδειγμα για να καταλάβεις)
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι μπορω να το βάλω,αποδεδειγμενα,αλλά δεν μπορω εκεί να απαιτησω από τον άλλον να μην παρκάρει από εξω.Μονο ευγενική παράκληση μπορω να κάνω. Και εγώ προσωπικά παλι δεν θα τον εκλεινα,το θεωρώ υπέρτατη αγένεια να κλεινεις τον άλλον.Εσύ προφανώς επειδή εχεις φαγωθεί με την άδεια, θα τον εκλεινες.Ποτε δεν θα κλείσω αμάξι,όπου και αν έχει παρκάρει.Γίνομαι χειρότερος από αυτον έτσι. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2018 από jmmys
spectaculator Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 7 λεπτά πριν, jmmys είπε Πρόστιμο θα πληρώσει ο ιδιοκτήτης επειδή έβαλε το αμάξι του σε αποκλειστικά δικο του ιδιόκτητο χώρο; Να μην μπερδεύεις τον πραγματικά ιδιόκτητο χώρο και αυτό που νομίζει κανείς για δικό του χώρο... 1 λεπτό πριν, jmmys είπε Ναι μπορω να το βάλω,αποδεδειγμενα,αλλά δεν μπορω εκεί να απαιτησω από τον άλλον να μην παρκάρει από εξω.Μονο ευγενική παράκληση μπορω να κάνω. Σωστά!
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, jmmys είπε Ναι μπορω να το βάλω,αποδεδειγμενα,αλλά δεν μπορω εκεί να απαιτησω από τον άλλον να μην παρκάρει από εξω.Μονο ευγενική παράκληση μπορω να κάνω. καλα τα λες, αν ερθω όμως εγω εξω από εκει και παρκαρω. Ειμαι παράνομος (εστω ότι δεν εχει κιτρινη γραμμη η απαγορευτικο) επειδή εχεις βαλει εσυ το αμαξι σου στην ιδιοκτησια σου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα