Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν έχω το αμάξι μου μέσα στην αυλή μου,η οποία φυσικά δεν είναι πάρκινγκ,εσύ θα παρκάρεις μπροστά από τη πόρτα μου,οπου εισαι σε δημοσιο δρομο και θα με κλεισεις;

Επεξ/σία από jmmys
  • Απαντ. 162
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 4/1/2018 στις 4:50 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε

Αλλο να παρκαρεις παρανομα χωρις να ενοχλεις αλλους ουσιαστηκα και αλλο οπως εγω που δεν μπορουσε να στριψει το τρολευ.Οποιος πει οτι δεν εχει παρκαρει παρανομα ποτε σε Αττικη τουλαχιστον και μεγαλες πολεις λεει ψεμματα .

Ναι δεν έχω παρκάρει ποτέ παράνομα εδώ και πολλά πολλά χρόνια. Αποφάσισα κάποια στιγμή να γίνω άνθρωπος.

Στις 3/1/2018 στις 8:03 ΜΜ, Αλεξανδρος A.92 είπε

ναι παλια ισχυε αυτο,αλλα τωρα που αλλαξανε τον κωδικα νομιζω οτι αλλαξανε και το παραπανω και αμεσως να πληρωσεις δεν σου μειωνουν τιποτα,για αυτο ρωταω τον φιλο παραπανω.

Μειώνουν και παρά μειώνουν δυστυχώς. Ότι γράφτηκε πιο πάνω. Σε 5-10 μέρες από τις 20. Ακόμα και αν έεις παρκάρει σε θέση ΑΜΕΑ. Οι νόμοι είναι για τα μάτια του κόσμου. Μπανανία ήμασταν, μπανανία είμαστε και μπανανία θα μείνουμε.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, jmmys είπε

Αν έχω το αμάξι μου μέσα στην αυλή μου,η οποία φυσικά δεν είναι πάρκινγκ,εσύ θα παρκάρεις μπροστά από τη πόρτα μου,οπου εισαι σε δημοσιο δρομο και θα με κλεισεις;

εχουν ολες οι αυλες θες να μου πεις ανοιγμα 2μ+ με πορτα συρομμενη?

Αυτές είναι καποιες υπερσπανιες περιπτώσεις...Και εγω εχω δει αυτοκινητο σε αυλη που είναι ΧΤΙΣΜΕΝΗ...προφανως το εχει αποσυρει και τελος. Αλλα δεν μιλαμε για τέτοιες περιπτώσεις 1 στις 1000 δηλαδή...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

υπαρχουν πυλωτες που δεν είναι εγκεκριμένες για παρκινγκ...Και εκει δεν επιτρεπεται να παρκαρεις.Τοσο απλα...Είναι παρανομο.

Ουτε θα κατσουμε να μετραμε ποσο παρανομο η αν είναι λιγο η πολύ...

ο δρομος μπροστα από την πυλωτη δεν είναι ιδιοκτησια κανενος. Αρα αν είναι παρανομη η ραμπα που οδηγει στην πυλωτη μπορεις να παρκαρεις. Αυτό λεω εγω. Αν καπου μιλάγατε για ιδιοκτητο μερος παρανοηση δικη μου. Εγω εννουοσα τον δρομο,τον δημοσιο.

Οφειλεις να μην κλεινεις όμως την εξοδο αυτοκινήτου το οποίο έχει παρκάρει ΜΕΣΑ σε ιδιόκτητο χώρο.Και γενικά οφείλεις να μην κλεινεις αμάξι οπου και αν έχει παρκάρει.Είναι η κλασσική ελληνική καγκουρια.Αλαρμ και παρκαρουμε όπου θέλουμε.Άσχετα αν κλείνουμε τον άλλον.

Και πίστεψε με αν το κανεις θα έρθει η τροχαία,θα σε γράψει εσενα και θα σου πάρει και τις πινακίδες.Εσύ είσαι ο παράνομος, όχι ο άλλος που παρκάρει μέσα στη δικιά του πυλωτη.

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, GoMaR είπε

Ασε καταλαβα..Εισαι τοσο αυστηρος οσο αν μου πεις οτι δεν εχεις διπλο παρκαρει ποτε στη ζωη σου με αλαρμ ανοιχτα.

κ όμως δεν το εχω κανει φιλε μου...σου κανει εντυπωση γιατι το κανουν ολοι το καταλαβαίνω αλλα δεν είναι ολοι ετσι! Όπως επισης δεν κολλαω σε μηχανάκια, ουτε καθομαι διπλα τους στο φαναρι αλλα τους αφηνω χωρο που θα εμπαινε ένα αυτοκινητο η κραταω αποστασεις ασφαλειας και βγαζω φλας για να παρκαρω αντι για αλαρμ και αλλα τετοια...

2 λεπτά πριν, jmmys είπε

Οφειλεις να μην κλεινεις όμως την εξοδο αυτοκινήτου το οποίο έχει παρκάρει ΜΕΣΑ σε ιδιόκτητο χώρο.Και γενικά οφείλεις να μην κλεινεις αμάξι οπου και αν έχει παρκάρει.Είναι η κλασσική ελληνική καγκουρια.

δηλαδή, παρκαρεις ας πουμε σε πεζοδρομο που απαγορευεται. Σε σημειο που δεν εχει ραμπα και εχεις καβαλησει πεζοδρομιο η ας πουμε επιτρέπονται μονο φορτηγα μεταξυ 0700-1500 για εμπορεύματα. Και παω και παρκαρω εγω στο σημειο που είναι να βγεις εσυ. Νομιζεις ότι θα καλεσεις αστυνομια και θα δικαιωθείς?

Με ιδιοκτητο χωρο δεν υπαρχει παράδειγμα και είναι ΥΠΕΡ ΥΠΕΡ σπανιες περιπτώσεις οποτε μην το ξανααναφερεις,για όλα τα υπολοιπα το παράδειγμα με καλυπτει

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92
Δημοσ.

Δλδ δεν εχεις παρκαρει με αλαρμ στον δρομο πανω να πεταχτεις μεχρι το περιπτερο;
Ψαχνεις να βρεις πρωτα παρκινγκ και ας σου φαει κανα 10λεπτο, σωστα; 
Για τετοιες περιπτωσεις μιλαω. Οχι να το αφησεις και να εξαφανιστεις.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, GoMaR είπε

Δλδ δεν εχεις παρκαρει με αλαρμ στον δρομο πανω να πεταχτεις μεχρι το περιπτερο;
Ψαχνεις να βρεις πρωτα παρκινγκ και ας σου φαει κανα 10λεπτο, σωστα; 
Για τετοιες περιπτωσεις μιλαω. Οχι να το αφησεις και να εξαφανιστεις.

παρκαρω εξω από το περιπτερο που εχει χωρο για αυτό ακριβως το πραγμα. δεν κλεινω δρομο όμως γιατι μπρος πισω υπαρχουν παρκαρισμένα.Αρα με καλυπτουν...Η για φαρμακειο ας πουμε,οντως ψαχνω παρκινγκ! Το πρόβλημα όμως δεν είναι τι κανω εγω αλλα ότι σου φαινεται περιεργο εσενα...Δεν σκέφτεσαι αν διπλοπαρκαρεις μπορεις να προκαλέσεις ένα ατύχημα?Δεν σε νοιαζει?Η σε μια εκτακτη κατασταση (ας πουμε περναει ασθενοφορο η πυροσβεσικη) να δυσκολεψεις την διελευση

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

κ όμως δεν το εχω κανει φιλε μου...σου κανει εντυπωση γιατι το κανουν ολοι το καταλαβαίνω αλλα δεν είναι ολοι ετσι! Όπως επισης δεν κολλαω σε μηχανάκια, ουτε καθομαι διπλα τους στο φαναρι αλλα τους αφηνω χωρο που θα εμπαινε ένα αυτοκινητο η κραταω αποστασεις ασφαλειας και βγαζω φλας για να παρκαρω αντι για αλαρμ και αλλα τετοια...

δηλαδή, παρκαρεις ας πουμε σε πεζοδρομο που απαγορευεται. Σε σημειο που δεν εχει ραμπα και εχεις καβαλησει πεζοδρομιο η ας πουμε επιτρέπονται μονο φορτηγα μεταξυ 0700-1500 για εμπορεύματα. Και παω και παρκαρω εγω στο σημειο που είναι να βγεις εσυ. Νομιζεις ότι θα καλεσεις αστυνομια και θα δικαιωθείς?

Με ιδιοκτητο χωρο δεν υπαρχει παράδειγμα και είναι ΥΠΕΡ ΥΠΕΡ σπανιες περιπτώσεις οποτε μην το ξανααναφερεις,για όλα τα υπολοιπα το παράδειγμα με καλυπτει

Επειδή ειπώθηκε αν είναι υπάρχει άδεια για γκαράζ.

Οι πυλωτες πολυκατοικιών είναι σπάνιες περιπτωσεις;;;;;Για ξανασκεψου το.

Και αν ο άλλος έχει παρκάρει παράνομα,και τον κλεισεις,τότε είσαι και εσύ παράνομος.

Ουτε εγώ έχω διπλοπαρκαρει ποτε στη ζωή μου.Ουτε σε θέση ΑΜΕΑ,ούτε σε ράμπες, και ποτέ δεν έχω κλείσει αμάξι,ειτε σε γκαράζ, ειτε σε πυλωτη,ειτε σε αυλή είτε σε χωράφι μέσα.

Αυτό το πράγμα με τα αλαρμ μέσα στη μέση του δρόμου είναι δείγμα την νοοτροπίας μας.

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, jmmys είπε

Και αν ο άλλος έχει παρκάρει παράνομα,και τον κλεισεις,τότε είσαι και εσύ παράνομος.

γιατι αυτό? αυτος εχει παρκαρει καθετα σε ένα πεζοδρομιο-πεζοδρομο δεν ξερω τι. Και εγω τον εκλεισα από πισω χωρις να καβαλήσω πεζοδρομια η δεν ξερω τι...Σε ωρες που δεν απαγορευεται η σταθμευση

2 λεπτά πριν, jmmys είπε

Οι πυλωτες πολυκατοικιών είναι σπάνιες περιπτωσεις;;;;;Για ξανασκεψου το.

οι πυλωτες που δεν είναι φτιαγμένες για παρκινγκ? Φυσικα...Οι πιο πολλες είναι και για αυτό δεν τις κλεινουμε...Εδώ μου ελεγες για αυλες που βαζουν το αμαξι μεσα...Δεν είναι σπανια περιπτωση αυτή?(ελπιζω να καταλαβαίνεις ότι διαχωριζω την αυλη και την πυλωτη)

Δημοσ.

Εγω αν τα σκεφτομαι; Και εγω σαν εσενα ειμαι και προσπαθω να γινω ακομα καλυτερος. Με νοιαζει να μη δημιουργησω προβληματα στην κυκλοφορια.
Απλα ειναι πολυ ευκολο να πουμε οχι δεν εχω παρανομησει ποτε ενω ολοι ξερουμε οτι το εχουμε κανει. Εστω και για πολυ πολυ μικρο παραπτωμα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

γιατι αυτό? αυτος εχει παρκαρει καθετα σε ένα πεζοδρομιο-πεζοδρομο δεν ξερω τι. Και εγω τον εκλεισα από πισω χωρις να καβαλήσω πεζοδρομια η δεν ξερω τι...Σε ωρες που δεν απαγορευεται η σταθμευση

οι πυλωτες που δεν είναι φτιαγμένες για παρκινγκ? Φυσικα...Οι πιο πολλες είναι και για αυτό δεν τις κλεινουμε...Εδώ μου ελεγες για αυλες που βαζουν το αμαξι μεσα...Δεν είναι σπανια περιπτωση αυτή?(ελπιζω να καταλαβαίνεις ότι διαχωριζω την αυλη και την πυλωτη)

Ποια πυλωτη δεν μπορεί να είναι πάρκινγκ αυτοκινήτου;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, GoMaR είπε

Απλα ειναι πολυ ευκολο να πουμε οχι δεν εχω παρανομησει ποτε ενω ολοι ξερουμε οτι το εχουμε κανει. Εστω και για πολυ πολυ μικρο παραπτωμα.

Ολοι εχουμε εννοείται. Εγω ας πουμε εχω το χειροτερο συνηθειο που μπορει να εχει οδηγος...Επιταχυνω στα πορτοκαλι...Μαλακια μεν το ξερω αλλα δεν ξερω,κατι παθαινω εκεινη την στιγμη βλεπω ότι εχω και αλλον πισω και σκέφτομαι μην πεσει πανω μου. Οποτε παντα περναω ακομα και αν προλαβαινα να φρεναρω και να σταματησω

Μόλις τώρα, jmmys είπε

Ποια πυλωτη δεν μπορεί να είναι πάρκινγκ αυτοκινήτου;

παμε παλι στην αρχη της συζητησης...Αυτές που δεν εχουν αδεια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και που ξέρεις αν έχει άδεια; Πυλωτη ανοιχτή είναι, όχι κλειστό γκαράζ.Για να βάλεις το αμάξι μέσα σε δικο σου ιδιόκτητο χώρο,δεν θέλεις άδεια.Ξαναλεω δικο σου ιδιόκτητο χώρο.

Με μια ταμπέλα "έξοδος αυτοκινήτου". Το αμάξι είναι μέσα σε ιδιόκτητο χώρο. Εσύ πας και τον κλείνεις ε;Μπράβο.

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.

Να θες να φυγεις απο δουλεια μετα απο 10ωρο..η να θες να φυγεις γιατι βιαζεσαι.. να σε εχουν κλεισει με διπλο παρκαρισμα για να παει ο αλλος στο σουπερ μαρκετ να ψωνισει..
Να βαρας κορνες γιατι λες οκ..μη φωναξω την αστυνομια με την μια γιατι θα αργησουν..να σκεφτεσαι οτι με την κορνα ενοχλεις τον κοσμο και τελος να ερχεται και να σου λεει ε ενταξει δε περιμενες πολυ..

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, jmmys είπε

Με μια ταμπέλα "έξοδος αυτοκινήτου". Το αμάξι είναι μέσα σε ιδιόκτητο χώρο. Εσύ πας και τον κλείνεις ε;Μπράβο.

ρε φιλε τι γλωσσα μιλαω...Ένα παρανομο παρκινγκ που τρωει 2 θεσεις αυτοκινητων μικρων είναι πρόβλημα.Αν δεν μπορεις να καταλάβεις το γιατι δεν μπορω να χαλασω άλλο χρονο να το εξηγω. Λυπάμαι...Εκανα ότι μπορουσα. Ασε με να εχω προβλήματα με την τροχαια. Απλα ψαχτο λιγο να δεις τι εννοω μηπως,λεω μηπως εχεις αδικο εσυ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...