Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκει είναι πλατειά  ακριβως στο λιμανι λογικο ειναι να είναι ακριβά.σχεδον όλα τα πάρκινγκ στα στενά 5 ευρώ έχουν.εγω το αφήνω στην Υψηλάντου χαμηλά κοντά στο Πασαλίμανι.5 ευρώ οση ώρα θέλω.

Επεξ/σία από mp123
  • Απαντ. 162
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλως η κακως δινουν πισω διπλωμα πινακιδες κτλ ευκολα ισως με καποια λεφτα. Ξερω πολλλους που το πηραν πισω ευκολα λογω κινητου κτλ με το αζημιωτο

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Χθες  βραδάκι ένα από τα τσακάλια στη πολυκατοικία για πολλοστή φορά μου πάρκαρε ακριβώς μπροστά στην είσοδο του Πάρκιν.Το έχει κάνει καμία 10 άρια φορές και νομίζει ότι μπορεί να το κάνει συνέχεια. Στην αρχή του έβγαλα τις πινακίδες από τα νεύρα μου και τις πήρα σπίτι , με σκοπό να έρθει το πρωί να μου τις ζητήσει για να δούμε και που θα πάει αυτό. Ευτυχώς μου έκοψε και τις έβαλα πίσω. Μετά από 10 τηλέφωνα το σήκωσαν στην τροχαία και το πρωί σήμερα ανακάλυψα ότι του πήραν πινακίδες και του έκοψαν κλήση. Πραγματικά δεν έχω τύψεις ..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρε έχει πινακίδες που βάζει η τροχαία / Δήμος / οποιος είναι αρμοδιοσ Τέλος πάντων ... και λέει οτι απαγορεύεται. . Έχει κανονικά αριθμό απόφασης κτλπ 

Επεξ/σία από stelios_2809
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, aGka8l είπε

Στείλε μας και μια φωτό από την είσοδο του πάρκινγκ σου να δούμε αν είναι νόμιμο . 

Δηλαδή αν ένας βάζει το αμάξι του μέσα σε μια πυλωτη,θα πας εσύ να τον κλεισεις επειδή δεν είναι νομιμο γκαράζ;

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, jmmys είπε

Δηλαδή αν ένας βάζει το αμάξι του μέσα σε μια πυλωτη,θα πας εσύ να τον κλεισεις επειδή δεν είναι νομιμο γκαράζ;

Καλα αυτό εννοείται...Όχι θα ριχνει ο καθενας μπετο μπροστα από το σπιτι του θα παιρνει μια μουφα πινακιδα και θα το κανει παρκινγκ με το ετσι θελω...

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, stelios_2809 είπε

Χθες  βραδάκι ένα από τα τσακάλια στη πολυκατοικία για πολλοστή φορά μου πάρκαρε ακριβώς μπροστά στην είσοδο του Πάρκιν.Το έχει κάνει καμία 10 άρια φορές και νομίζει ότι μπορεί να το κάνει συνέχεια. Στην αρχή του έβγαλα τις πινακίδες από τα νεύρα μου και τις πήρα σπίτι , με σκοπό να έρθει το πρωί να μου τις ζητήσει για να δούμε και που θα πάει αυτό. Ευτυχώς μου έκοψε και τις έβαλα πίσω. Μετά από 10 τηλέφωνα το σήκωσαν στην τροχαία και το πρωί σήμερα ανακάλυψα ότι του πήραν πινακίδες και του έκοψαν κλήση. Πραγματικά δεν έχω τύψεις ..

Αυτό έλλειπε, να είχες τύψεις επειδή ο τύπος που σκέφτεται μόνο την πάρτυ του (και δεν δίνει δεκάρα αν σου δυσκολεύει τη ζωή) πήρε αυτό που του άξιζε...

46 λεπτά πριν, aGka8l είπε

Στείλε μας και μια φωτό από την είσοδο του πάρκινγκ σου να δούμε αν είναι νόμιμο . 

Αν δεν ήταν νόμιμο, δεν θα είχε επέμβει η τροχαία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Καλα αυτό εννοείται...Όχι θα ριχνει ο καθενας μπετο μπροστα από το σπιτι του θα παιρνει μια μουφα πινακιδα και θα το κανει παρκινγκ με το ετσι θελω...

Η πυλωτη μιας πολυκατοικίας δεν είναι ενα μπετό μπροστά από σπίτι.Οπότε αν εσύ τον κλεισεις ενω βλέπεις οτι είναι έξοδος αυτοκινήτου,είναι απαράδεκτη γαϊδουρια..Συνήθως έχει μια ταμπέλα που γράφει "έξοδος αυτοκινήτου,παρακαλούμε μην παρκαρετε". Αλλά εντάξει Ελλάδα είμαστε.

Με την ίδια λογική αν εσύ αφήσεις κάπου το αμάξι σου, σε κάποιο δημόσιο δρόμο, και ερθει και σε κλείσει ένας,και δεν μπορείς να φύγεις, μην απορεις.

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.

@jmmys αν είναι παρανομες ξαναλεω,επισης ευκολα καταλαβαίνεις αν είναι η όχι. Ασε που οι πιο πολλες δειχνουν την αποφαση του δημοτικου συμβολιου με την οποια εγκριθηκαν!

Αν με κλεισει καποιος (δηλαδή διπλοπαρκαρισμα) είναι παράνομος και αρα θα καλεσω τον γερανο. Ας εχει και αλαρμ ανοιχτα. (άλλη εξυπναδα αυτή,με τα αλαρμ ανοιχτα παρκαρουμε και φευγομε οπου θελουμε, μπορούμε να πηγαίνουμε αναποδα και χιλιαδυο αλλα…)

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Να φωναξεις την αστυνομια η να κανεις καταγγελια αν νομιζεις οτι ειναι παρανομοι.
Να κλεισεις τον αλλον απο εκδικηση, να μη μπορει να παει νοσοκομειο και να του πεις στο τελος... Ας μην παρανομουσες.
Ευγε για την λογικη σου. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, GoMaR είπε

Να κλεισεις τον αλλον απο εκδικηση, να μη μπορει να παει νοσοκομειο και να του πεις στο τελος... Ας μην παρανομουσες.

Αυτος σκέφτεται ότι μπορει ο οποιοσδηποτε να εχει μια αναγκη και να πρεπει να παρκαρει εκει?

Η μηπως να παμε με την ιδια λογικη ότι παταμε την ΛΕΑ και ας είναι παρανομο και αν ερθει μωρε ασθενοφορο η αστυνομια κανουμε ακρη...ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑ! ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΑΣ ΤΗΝ ΛΕΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΞΑΡΧΗΣ! γιατι μπορει ανετα να προκαλέσεις πρόβλημα υπαρχει η όχι αναγκη την δεδομενη στιγμη

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς. Δεν υπάρχει τίποτα παράνομο αν ένας παρκάρει ΜΕΣΑ στη πυλωτη του σπιτιού του,άσχετα αν αυτό δεν είναι δηλωμένο γκαράζ.Και δεν έχει δικαίωμα ο άλλος να τον κλεισει.

Αν ο άλλος τον κλείσει είναι ακριβως σαν αυτον που διπλοπαρκαρει και κλείνει τον άλλον.

Σαν να έχω εγώ το αμαξι σε μια αυλή με μια συρόμενη πόρτα, και ο άλλος παρκάρει ακριβώς μπροστά από εξω.

1 λεπτό πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Αυτος σκέφτεται ότι μπορει ο οποιοσδηποτε να εχει μια αναγκη και να πρεπει να παρκαρει εκει?

Η μηπως να παμε με την ιδια λογικη ότι παταμε την ΛΕΑ και ας είναι παρανομο και αν ερθει μωρε ασθενοφορο η αστυνομια κανουμε ακρη...ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑ! ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΑΣ ΤΗΝ ΛΕΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΞΑΡΧΗΣ! γιατι μπορει ανετα να προκαλέσεις πρόβλημα υπαρχει η όχι αναγκη την δεδομενη στιγμη

ΜΕΣΑ σε ιδιοκτητο μέρος λέμε βρε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

υπαρχουν πυλωτες που δεν είναι εγκεκριμένες για παρκινγκ...Και εκει δεν επιτρεπεται να παρκαρεις.Τοσο απλα...Είναι παρανομο.

Ουτε θα κατσουμε να μετραμε ποσο παρανομο η αν είναι λιγο η πολύ...

2 λεπτά πριν, jmmys είπε

ΜΕΣΑ σε ιδιοκτητο μέρος λέμε βρε.

ο δρομος μπροστα από την πυλωτη δεν είναι ιδιοκτησια κανενος. Αρα αν είναι παρανομη η ραμπα που οδηγει στην πυλωτη μπορεις να παρκαρεις. Αυτό λεω εγω. Αν καπου μιλάγατε για ιδιοκτητο μερος παρανοηση δικη μου. Εγω εννουοσα τον δρομο,τον δημοσιο.

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92
Δημοσ.

Ασε καταλαβα..Εισαι τοσο αυστηρος οσο αν μου πεις οτι δεν εχεις διπλο παρκαρει ποτε στη ζωη σου με αλαρμ ανοιχτα.
Στο ξανα λεω..Αν νομιζεις πως κατι ειναι παρανομο, να ανατρεξεις στις αρμοδιες αρχες. Μη πας εκδικητικα γιατι θα μπλεξεις καποια μερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...