Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 ώρες πριν, apostolos2 είπε

Πολύ ενδιαφέρον όλο το θέμα εδώ. 

Γράφω γιατί με έγραψαν  από κάμερα για ΛΕΑ στα Μέγαρα. (αφαίρεση πινακίδων και δίπλωμα). 

Εγώ γενικά δεν πάω από ΛΕΑ γιατί απλά δεν βιάζομαι, στα Μέγαρα συγκεκριμένα έχει 5 λωρίδες ο δρόμος και δεν έχει μποτιλιαρισματα.

αν πήγα θα ήταν κατά λάθος για λίγα δευτερόλεπτα μάλλον κάτι σαν έκτακτη μανούβρα. 

Το θέμα είναι ότι η φωτογραφία της παραβασης που μου έδειξαν, είναι εντελώς μαύρη, δεν φαίνεται ούτε ο δρόμος ούτε λωρίδες ούτε αν είμαι στη γη ή σε άλλο πλανήτη. Φαίνεται μόνο η πινακίδα. (ήταν 10 το βράδυ) 

Η ερώτηση μου είναι αν μπορώ να κάνω ένσταση (και να έχει τύχη) και να αμφισβητήσω την παράβαση εξολοκλήρου λόγο μη επαρκών αποδεικτικών στοιχείων. 

Δε ξερω αν εχει νοημα, γιατι οι καμερες ειναι σταθερες. Ξερουν που ειναι, και ξερουν ποιος εισαι απο τη στιγμη που φαινονται οι πινακιδες σου.

Σε ποιο σημειο ειναι αυτη η καμερα?

• Απαντ. 167
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
12 ώρες πριν, apostolos2 είπε

Πολύ ενδιαφέρον όλο το θέμα εδώ. 

Γράφω γιατί με έγραψαν  από κάμερα για ΛΕΑ στα Μέγαρα. (αφαίρεση πινακίδων και δίπλωμα). 

Εγώ γενικά δεν πάω από ΛΕΑ γιατί απλά δεν βιάζομαι, στα Μέγαρα συγκεκριμένα έχει 5 λωρίδες ο δρόμος και δεν έχει μποτιλιαρισματα.

αν πήγα θα ήταν κατά λάθος για λίγα δευτερόλεπτα μάλλον κάτι σαν έκτακτη μανούβρα. 

Το θέμα είναι ότι η φωτογραφία της παραβασης που μου έδειξαν, είναι εντελώς μαύρη, δεν φαίνεται ούτε ο δρόμος ούτε λωρίδες ούτε αν είμαι στη γη ή σε άλλο πλανήτη. Φαίνεται μόνο η πινακίδα. (ήταν 10 το βράδυ) 

Η ερώτηση μου είναι αν μπορώ να κάνω ένσταση (και να έχει τύχη) και να αμφισβητήσω την παράβαση εξολοκλήρου λόγο μη επαρκών αποδεικτικών στοιχείων. 

Τελικά τις κατέθεσα. Η συναλλαγή έγινε στο ΑΤ της περιοχής μου γιατί τα Μέγαρα είναι μακριά.

Έκανα αίτηση να μου επιστραφούν για πραγματικούς λόγους υγείας συγγενή και λόγω μετάβασης στην εργασία μου. 

6 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Δε ξερω αν εχει νοημα, γιατι οι καμερες ειναι σταθερες. Ξερουν που ειναι, και ξερουν ποιος εισαι απο τη στιγμη που φαινονται οι πινακιδες σου.

Σε ποιο σημειο ειναι αυτη η καμερα?

Στα Μέγαρα 

20250310_104130.jpg

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, apostolos2 είπε

Στα Μέγαρα 

ΧΑΑΧΑΧΧΑ τι ειναι αυτο μην χ@σω, σε τρολλαρουν, αν σε ενδιαφερει (αλλα δε στο ειπα εγω) ντυνεις τα γραμματα της πινακιδας σου με 3M 680 black, φαινονται ολοιδια, παραμενει ανακλαστικη οπως αλλωστε ζητα ο ΚΟΚ (απαγορευται η τοποθετηση ΜΗ ΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΟΥ υλικου), και δεν την διαβαζει Τ Ι Π Ο Τ Α ουτε οι IR ουτε οι VL. Ισχυει μονο για το βραδυ...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...