mp123 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σημερα μου πηραν τις πινακιδες του αυτοκινητου.Υπάρχει τρόπος έστω να πληρώσω να πάρω πίσω τις πινακίδες που μου τις πήραν για παράνομη σταθμευση; 20 μερες λεει ετσι για να μαθω.το προστιμο το πληρωσα αμέσως. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2018 από mp123
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 30 λεπτά πριν, mp123 είπε Σημερα μου πηραν τις πινακιδες του αυτοκινητου.Υπάρχει τρόπος έστω να πληρώσω να πάρω πίσω τις πινακίδες που μου τις πήραν για παράνομη σταθμευση; 20 μερες λεει ετσι για να μαθω.το προστιμο το πληρωσα αμέσως. Με την αποδειξη οτι πληρωσες πας στην Τροχαια που στις πηρε και κανεις αιτηση . Συνηθως μειωνουν τις ημερες απο 20 σε 5-10.Εινια θεμα Διοικητη και πως θα το χειριστεις .
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 κακως...γιατι να τις μειωσει?οντως ετσι γινεται? το προστιμο το πληρωσες ολοκληρο?γιατι ειχα ακουσει πλεον ακομα και νωρις να το πληρωσεις δεν σου κανουν εκπτωση. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 9 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε κακως...γιατι να τις μειωσει?οντως ετσι γινεται? το προστιμο το πληρωσες ολοκληρο?γιατι ειχα ακουσει πλεον ακομα και νωρις να το πληρωσεις δεν σου κανουν εκπτωση. Το πληρωσα αμεσω στο μισο ...Ειχε παρκαρει η πρωταρα περυσι κορη μου κοντα στον σταθμο της Ειρηνης .
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 ναι παλια ισχυε αυτο,αλλα τωρα που αλλαξανε τον κωδικα νομιζω οτι αλλαξανε και το παραπανω και αμεσως να πληρωσεις δεν σου μειωνουν τιποτα,για αυτο ρωταω τον φιλο παραπανω.
mp123 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Το πλήρωσα αμέσως το μισο.πηγα στην τροχαία να ρωτήσω.μου είπαν να πάω αύριο να κάνω αίτιση.θα πάω αύριο πάλι να δω τι θα κάνω.δεν έχω μέσο να μετακινήστε η οικογένεια.ενταξη να πληρώσω αλλά να πάρουν πινακίδες έλεος.ρωτανε τον κόσμο με τι θα μετακινήστε.δεν είναι καμία σοβαρή παράβαση.
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 19 λεπτά πριν, mp123 είπε Το πλήρωσα αμέσως το μισο.πηγα στην τροχαία να ρωτήσω.μου είπαν να πάω αύριο να κάνω αίτιση.θα πάω αύριο πάλι να δω τι θα κάνω.δεν έχω μέσο να μετακινήστε η οικογένεια.ενταξη να πληρώσω αλλά να πάρουν πινακίδες έλεος.ρωτανε τον κόσμο με τι θα μετακινήστε.δεν είναι καμία σοβαρή παράβαση. Εξαρταται το παρανομο παρκαρισμα ...Το 2008 αν θυμαμαι καλα στον παραδρομο της Συγγρου γερανος μου σηκωσε το αμαξι ενα Honda Civic γιατι δεν ειχα προσεξει οτι παρεμποδιζε στροφη τρολευ . Ευτυχως ενας με καντινα διπλα μου το ειπε γιατι νομιζα οτι μου το εκλεψαν . Πηγα στην Τροχαια Καλλιθεας μου εδωσαν ενα χαρτι πηγα σε ενα ιδιωτικο parking που τα φυλλαγαν και το πηρα χωρις πινακιδες φυσικα . Την αλλη μερα πληρωσα καπου 120 ευρω στην εφορια και δεν θυαμαμαι ποσα για το parking πηγα στον Διοικητη Καλλιθεας και απο 20 ημερες μου ειπε θα μου δωσει τις πινακιδες σε 5 μερες . Ξαναπηγα αλλα ηταν τοτε που ειχαν κατεβει οι αγροτες με τακτερ απο Κρητη και δεν ηταν εκει . Ξαναπηγα την αλλη μερα και μου τις εδωσε . Το τραγικο ειαι οτι στο χαρτι με την κλιση εγραφε οτι οταν το παρελαβαν ειχε γρατζουνιες κλπ . Του το ειπα και μου ειπε οτι ετσι θα ηταν ...Ατυχησε ομως γιατι το αμαξι το ειχα μονο 3 μηνες και δεν ειχε προλαβει να κανει γρατζουνιες ....Ειπα να κινηθω εναντιον του αστυνομικου που το εγραψε αλλα με παρακαλεσε να μην το κανω .
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 17 ώρες πριν, mp123 είπε Το πλήρωσα αμέσως το μισο.πηγα στην τροχαία να ρωτήσω.μου είπαν να πάω αύριο να κάνω αίτιση.θα πάω αύριο πάλι να δω τι θα κάνω.δεν έχω μέσο να μετακινήστε η οικογένεια.ενταξη να πληρώσω αλλά να πάρουν πινακίδες έλεος.ρωτανε τον κόσμο με τι θα μετακινήστε.δεν είναι καμία σοβαρή παράβαση. κατσε ρε φιλε τι εννοεις δεν ειναι σοβατη παραβαση?τι εκανες πρωτα και δευτερον αν ο νομος λεει οτι αυτο ειναι σοβαρη παραβαση ποιοι ειμαστε εμεις που θα πουμε μπαα μαλακιες του νομου. Επισης εσυ δεν ξερεις πως θα μετακινειται η οικογενια αλλα δεν ρωτας πιο ενοχλησες που παρκαρες εκει που παρκαρες. 5 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε κατσε ρε φιλε τι εννοεις δεν ειναι σοβατη παραβαση?τι εκανες πρωτα και δευτερον αν ο νομος λεει οτι αυτο ειναι σοβαρη παραβαση ποιοι ειμαστε εμεις που θα πουμε μπαα μαλακιες του νομου. Επισης εσυ δεν ξερεις πως θα μετακινειται η οικογενια αλλα δεν ρωτας πιο ενοχλησες που παρκαρες εκει που παρκαρες. Αλλο να παρκαρεις παρανομα χωρις να ενοχλεις αλλους ουσιαστηκα και αλλο οπως εγω που δεν μπορουσε να στριψει το τρολευ.Οποιος πει οτι δεν εχει παρκαρει παρανομα ποτε σε Αττικη τουλαχιστον και μεγαλες πολεις λεει ψεμματα . 3 2
mp123 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δεν παρεμποδίζα κανέναν.ηταν αλλά 20 τουλάχιστον αυτοκίνητα στην πλευρά του δρόμου.ολους μας αφαίρεσαν τις πινακίδες.τελικα μετά από αίτηση έγινε 7 μέρες αντί για 20. 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Εννοειται οτι ολοι εχουμε παρκαρει,απλα μετα πρεπει να δεχομαστε και τις συνεπειες.προστιμο και οσες μερες πινακιδες,αυτο λεω απλα.Τωρα αν μας λυπουνται οι αστυνομικοι ειναι αλλου παππα ευαγγελιο. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 29 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Εννοειται οτι ολοι εχουμε παρκαρει,απλα μετα πρεπει να δεχομαστε και τις συνεπειες.προστιμο και οσες μερες πινακιδες,αυτο λεω απλα.Τωρα αν μας λυπουνται οι αστυνομικοι ειναι αλλου παππα ευαγγελιο. Καποιες φορες ομως οι κλισεις ειναι για καθαρα εισπρακτικους λογους και οχι για παραβαση ουσιας .Αν παμε με βαση τον ΚΟΚ ειναι ελαχιστα τα σημεια που επιτρεπεται το παρκαρισμα . 2
ProponitisTouKanape Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Στις 4.1.2018 στις 2:43 ΜΜ, Αλεξανδρος A.92 είπε κατσε ρε φιλε τι εννοεις δεν ειναι σοβατη παραβαση?τι εκανες πρωτα και δευτερον αν ο νομος λεει οτι αυτο ειναι σοβαρη παραβαση ποιοι ειμαστε εμεις που θα πουμε μπαα μαλακιες του νομου. Επισης εσυ δεν ξερεις πως θα μετακινειται η οικογενια αλλα δεν ρωτας πιο ενοχλησες που παρκαρες εκει που παρκαρες. Πολλες φορες δεν ενοχλεις κανεναν. Απλα απαγορευεται. Και παρκαρουν συνεχεια απλα ειναι να μη σου κατσει η στραβη οταν θα ερθει η Τροχαια. Γενικα, οταν οι δρομοι επιτρεπομενης σταθμευσης, εστω και ελεγχομενης, ειναι τοσο λιγοι, ειναι αδυνατον να μην υπαρχει ουτε ενα αυτοκινητο παρκαρισμενο παρανομα. Καλυτερα να βγαζανε τα λεφτα χρεωνοντας το παρκινγκ παρα κοβοντας κλησεις σε οποιον δυσμοιρο τυχει να το εχει παρκαρει οταν περασει η τροχαια, πολλες φορες και καρφωτά. Εκει που συμφωνω με τα προστιμα και την αφαιρεση πινακιδων ειναι οταν εμποδιζεις λεωφορεια, τραμ, κλεινεις δρομο κ.ο.κ.
mp123 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Στον Πειραιά το πάρκινγκ είναι 5 ευρώ όλη την μέρα.τα δίνω με ευχαρίστηση όποτε πάω για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.στη περιοχή που με έγραψαν ξεκινάει από 10 ευρώ.κανε φτηνά πάρκινγκ να τα αφήνουμε.ολοι θα επωφεληθούν έτσι. 1 1
panosno1com Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Στις 6/1/2018 στις 8:28 ΠΜ, mp123 είπε Στον Πειραιά το πάρκινγκ είναι 5 ευρώ όλη την μέρα.τα δίνω με ευχαρίστηση όποτε πάω για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.στη περιοχή που με έγραψαν ξεκινάει από 10 ευρώ.κανε φτηνά πάρκινγκ να τα αφήνουμε.ολοι θα επωφεληθούν έτσι. Μπορεις να μου πεις ποιο parking σε παρακαλω ? Πηγε ενας φιλος που δεν ηξερε και εδωσε 7 ευρω σε αυτο της πλ Καραϊσκάκη (5 ευρω η πρωτη ωρα και απο συν ενα οι δυο επομενες ) Δεν ξερω απο αυτα διοτι παντα κατεβαίνω με τρολευ ή αν παρω αμαξι θα ναι βραδυ που κ παλι ψαχνεις οσο να ναι, αναλογως το βράδυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα