Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπηκα στο σιτε της cosmote για να δω τιμες double play και δεν υπαρχει καθολου το vdsl πλασαρουν το fiber και το 24αρι ,εδω δεν πιανουμε ουτε τις μισες ταχυτητες απο αυτες που μας πουλανε και τωρα μας πλασαρουν και fiber για ποσο μακακες μας εχουν αραγε?

Δημοσ.

Αλλο το ADSL Αλλο το VDSL με το VDSL Οπου ειναι διαθεσιμο στις πιο πολλες περιπτωσεις πιανεις αυτο που πληρωνεις ακριβως,

επισης δεν υφισταται fiber ειναι διαφημιστικο trick που το λενε ετσι,ουσιαστικα ειναι το VDSL 2 και για του λογου τω αληθες αν πας στο fiber θα δεις που δινει 30αρια και 50αρια...το καλο marketing ξεχωριζει τα καταστηματα ;) 

Δημοσ.
On 3/1/2018 at 7:03 PM, korfiatis said:

Μπηκα στο σιτε της cosmote για να δω τιμες double play και δεν υπαρχει καθολου το vdsl πλασαρουν το fiber και το 24αρι ,εδω δεν πιανουμε ουτε τις μισες ταχυτητες απο αυτες που μας πουλανε και τωρα μας πλασαρουν και fiber για ποσο μακακες μας εχουν αραγε?

adsl μεχρι 24.

vdsl μεχρι 30 για οποιον βαλει 30

vdsl μεχρι 50 για οποιον βαλει 50.οταν υπαρχει χαλκος μεχρι τον πελατη ειναι μεχρι και οχι η ταχυτητα αυτη εκτος αν μιλαμε για μισθωμενο που πληρωνεις με το bandwidth.και επισης μπορει με adsl να επαιζες 1 Mbit και με vdsl να εχεις την καμπινα διπλα και να παιζεις 50αρι για πλακα.

Δημοσ.

καλημερα παιδια εγω εβαλα πριν μερικες μερες οτε vdsl 50 mbps στην κερκυρα μενω με το που εβαλα το ρουτερ που μου εστειλαν κατεβαζω μεχρι και με 51 εγω ειμαι πολυ ικανοποιημενος.ασε που τοσα χρονια που ημουν στην forthnet με 24αρα γραμμη ειχα ταχυτητα το πολυ 6mbps με το που πηγα οτε πριν βαλω vdsl  πηγα 24mbps

Δημοσ.
53 minutes ago, jason2661974 said:

καλημερα παιδια εγω εβαλα πριν μερικες μερες οτε vdsl 50 mbps στην κερκυρα μενω με το που εβαλα το ρουτερ που μου εστειλαν κατεβαζω μεχρι και με 51 εγω ειμαι πολυ ικανοποιημενος.ασε που τοσα χρονια που ημουν στην forthnet με 24αρα γραμμη ειχα ταχυτητα το πολυ 6mbps με το που πηγα οτε πριν βαλω vdsl  πηγα 24mbps

μην συγκρινετε το adsl με το vdsl απο το Kv.σε adsl οτι παροχο και να πας εφοσον εισαι πχ στα 3 Km θα παρεις πχ 8 mbit.στο vdsl οτι παροχο και να βαλεις εφοσον το Kv ειναι κοντα σου θα παιξεις 50.δεν εχει να κανει με τον παροχο αλλα με το που βρισκεται το αστικο κεντρο και στο vdsl που βρισκεται το Kv.

εσυ λογικα ησουν μακρυα απο το αστικο κεντρο και επαιζες 6.τωρα το Kv ειναι κοντα σου και παιζεις 50.

Δημοσ.

Όντως Οταν ήρθε ο τεχνικός του ΟΤΕ για να μου αλλάξει τη γραμμή από forthnet σε ΟΤΕ μου είπε ότι ήμουν συνδεμένος πολυ μακριά από το σπιτι μου.τωρα η καμπίνα είναι κοντά μου

Δημοσ.
1 minute ago, jason2661974 said:

Όντως Οταν ήρθε ο τεχνικός του ΟΤΕ για να μου αλλάξει τη γραμμή από forthnet σε ΟΤΕ μου είπε ότι ήμουν συνδεμένος πολυ μακριά από το σπιτι μου.τωρα η καμπίνα είναι κοντά μου

για να επαιζες στα 6 mbit Που ειπες παιζει να ειχες 40+ attenuation αν βαλουμε και οτι η Forthnet Παιζει με 6 margin και να εισαι πανω απο 3+ απο το αστικο κεντρο του οτε.η καμπινα υπο νορμαλ συνθηκες ειναι στα 200-300 μετρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...