Προς το περιεχόμενο

Γλυπτό Phylax

McNerd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, gnsX είπε

Δεν είναι οι ίδιοι δυστυχώς,θα τανε λιγότεροι έτσι.

Σε τι ποσοστο πιστευεις οτι ο ελληνας ειναι φανατισμενος?

Γιατι εγω αλλα βλεπω

Οι καθυστερημενοι που γραφουνε τετοια σχολια, συνηθως εχουν φωτογραφιες στο φβ, με σημαιες αεκ, ελληνικες, κτλ.. Πακετο παει η μαλακια.

Επεξ/σία από Ntinaras
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 710
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μόλις τώρα, pontez2 είπε

Eνδιαφέρον το οτι θεωρεις ενεργοποίηση και ξεσηκωμό, την ανταλλαγή επιχειρημάτων στο insomnia. 

Άφησέ μας τωρα να συνεχίσουμε αυτον τον "ξεσηκωμό", στον οποίο βλέπω πάντως οτι συμμετέχεις πολύ ενεργά. 

Βρε εγώ για εδώ μιλάω, βλέπω στόμφο και ένταση για τα πρόβατα.(όχι τα ζα που το ρίξανε)

Ξέρω ότι είσαι στις πορείες οταν δεν γράφεις εδώ

1 λεπτό πριν, Ntinaras είπε

Γιατι εγω αλλα βλεπω

Οι καθυστερημενοι που γραφουνε τετοια σχολια, συνηθως εχουν φωτογραφιες στο φβ, με σημαιες αεκ, ελληνικες, κτλ.. Πακετο παει η μαλακια.

Γενικά; Πχ φανατισμένος για μπάλα, θρησκεία, ιδεολογία;

90+%

7 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Επομενη ψηφοφορια στους δημοτες : 

Θελετε να σκαψουμε για να περασουμε οπτικη ινα?

διαμαρτυρηθηκαν αρκετοι κατοικοι της περιοχης για τις οπτικες ινες?

για ενημερωσε μας 

ας αφησουμε τα αστειακια-ειρωνιες

πλεον ο φασισμος "ετσι μαρεσε το αγαλμα το βαλαμε και σε οποιον αρεσει δεν θα ρωτησουμε και κανεναν" περναει στην κοινωνια σαν το φυσιολογικο

η θα εχουμε δημοκρατια η ψευτοδημοκρατια οπου μας συμφερει

• Like 1

1 λεπτό πριν, gnsX είπε

Βρε εγώ για εδώ μιλάω, βλέπω στόμφο και ένταση για τα πρόβατα.(όχι τα ζα που το ρίξανε)

Ξέρω ότι είσαι στις πορείες οταν δεν γράφεις εδώ

Εγω απ΄την άλλη δε παρατηρώ καμία ένταση. Εντάξει δεν ειναι κακο να διαφωνεις. Ξέρουμε οτι δε σου άρεσε το γλυπτό, κατηγορείς ως δήθεν όσους ειπαν πως διαφωνουν με πράξεις βανδαλισμού, ε εντάξει ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του. Ολα καλά. Δεν ειναι κακό να βλέπουμε και τέτοιες απόψεις.

1 λεπτό πριν, ant_ είπε

πλεον ο φασισμος "ετσι μαρεσε το αγαλμα το βαλαμε και σε οποιον αρεσει δεν θα ρωτησουμε και κανεναν" περναει στην κοινωνια σαν το φυσιολογικο

Διαμαρτυρήθηκαν κάτοικοι για το γλυπτο? Δεν έχω διαβάσει κάποιο ρεπορτάζ. Υπήρχε έγγραφη διαμαρτυρία ή κάτι ανάλογο?

• Like 1

Μόλις τώρα, ant_ είπε

διαμαρτυρηθηκαν αρκετοι κατοικοι της περιοχης για τις οπτικες ινες?

για ενημερωσε μας 

ας αφησουμε τα αστειακια-ειρωνιες

Πολλοι θα να ενοχληθηκαν για την φασαρια, την βρωμα και την ταλαιπωρια που προκαλεσαν τα εργα.

Αλλα επειδη δεν ειχε κατι "θρησκευτικο" δεν φανατιστηκαν για να γινει ντορος.

Ο συσχετισμος δεν ηταν τυχαιος ομως, ειναι οτι επειδη μια ζωη οι γεροι εχουν την απαιτηση να μην τους ξεβολευει κανεις, κι ας παει η χωρα 50 χρονια πισω...

1 λεπτό πριν, pontez2 είπε

Εγω απ΄την άλλη δε παρατηρώ καμία ένταση. Εντάξει δεν ειναι κακο να διαφωνεις. Ξέρουμε οτι δε σου άρεσε το γλυπτό, κατηγορείς ως δήθεν όσους ειπαν πως διαφωνουν με πράξεις βανδαλισμού, ε εντάξει ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του. Ολα καλά. Δεν ειναι κακό να βλέπουμε και τέτοιες απόψεις.

Κατηγορώ ως δήθεν ανθρώπους που ασχολούνται μόνο με βανδαλισμούς που κάνει η μεριά που αντιπαθούν. Το θέμα δεν είναι το άγαλμα γι αυτους.

Όντως βγήκαν τα συμπεράσματα

13 λεπτά πριν, gnsX είπε

Αναβάθμιση υπηρεσιών το ένα, εικαστική αναβάθμιση το άλλο, ίδια :P

Αναβαθμιση για μενα που θελω vdsl, υποβαθμιση για αυτον που εχει μαγαζι και ειναι παρκαρισμενα τα σκαπτικα μια βδομαδα και του διωχνουν πελατες.

Νομίζω κουβεντιάζουμε ανακυκλώνοντας τα ίδια.

• Έβαλε ο δήμος ένα έργο.
  • Οι πολίτες έχουν δικαίωμα να εκφράσουν την αντίθεση τους με το έργο. Για αυτό άλλωστε υπάρχει η έννοια του δήμου, να αφουγκράζεται τα θέλω και τα μη των δημοτών.
  • Θα έπρεπε να κινηθούν με τις σωστές διαδικασίες. Πχ μάζεμα υπογραφών ή ότι άλλο αναφέρεται στις διαδικασίες.
  • Κανείς δεν συμφωνεί με το γκρέμισμα του αγάλματος.

Απλά πράγματα.

• Like 1
  • Thanks 2

• Super Moderators
19 minutes ago, Ntinaras said:

Γιατι εγω αλλα βλεπω

Το επιβεβαιώνω αυτό μιας και απο ...διαστροφή ψάχνω μερικές φορές τα  profiles τέτοιων ανθρώπων στα social media. Κατά 99% συγκεντρώνουν τα χαρακτηριστικά που περιγράφεις... ;)

Anyway, σε άλλα νέα υπάρχει και δίδυμος αδερφός του Phylax με πολύ μικρές διαφορές από τον τσακισμένο (ως προς το μέγεθος των φτερών). Το καλοκαίρι μάλιστα, έκανε και διακοπές στη Μύκονο, το νησί του Σατανά, έξω από τη Gallery που φιλοξενούσε μια έκθεση του καλλιτέχνη:

kokkinos-aggelos-mykonos-3.jpg

• Like 2

1 λεπτό πριν, Lelouch είπε

Νομίζω κουβεντιάζουμε ανακυκλώνοντας τα ίδια.

• Έβαλε ο δήμος ένα έργο.
  • Οι πολίτες έχουν δικαίωμα να εκφράσουν την αντίθεση τους με το έργο. Για αυτό άλλωστε υπάρχει η έννοια του δήμου, να αφουγκράζεται τα θέλω και τα μη των δημοτών.
  • Θα έπρεπε να κινηθούν με τις σωστές διαδικασίες. Πχ μάζεμα υπογραφών ή ότι άλλο αναφέρεται στις διαδικασίες.
  • Κανείς δεν συμφωνεί με το γκρέμισμα του αγάλματος.

Απλά πράγματα.

Για το τελευταίο να διορθώσω "Κανείς δε θα παραδεχτεί ότι συμφωνεί με το γκρέμισμα του αγάλματος". Το οποίο είναι το πιο "δήθεν" από όλα, μιας και φορέθηκε πολύ αυτή η λέξη σε προηγούμενα posts.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Δεν το κανουν γιατι οι περισσοτεροι ζουν σε χωρες που απαγορευεται. Αν ομως ειχαν την ευκαιρια να σκοτωσουν κοσμο χωρις συνεπειες μια χαρα θα το κανανε.

Δες σχολια σε διαφορες "χριστιανικες" ειδησεις στο facebook και θα καταλαβεις

Αποδίδεις ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ πρόθεση σε 2,5 δις ανθρώπους να διαπράξουν εγκλήματα αντάξια των τζιχαντιστών και επειδή είναι προφανής η σύγκρουση αντικειμενικής και υποθετικής πραγματικότητας,  καλύπτεις το λογικό ατόπημα με μια άλλη αυθαίρετη υπόθεση ότι δεν το κάνουν γιατί απαγορεύεται στις χώρες τους? Έχει τη ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ λογική βάση αυτό που γράφεις ή απλά πρόκειται για λάσπη έτσι για να προπαγανδίσεις μια άποψη? Ποια σχόλια να δω σε "χριστιανικές ειδήσεις"? Αόριστα? Επειδή κάπου κάποτε είδες κάτι το αμβλύνεις και το παρουσιάζεις ως άποψη εκφράζουσα την πλειοψηφία?  Σε τι διαφέρουν από τα σχόλια των υπολοίπων σε αθλητικές ή πολιτικές ειδήσεις? Ότι να ναι, μερικοί έχετε ξεφύγει τελείως. 

Επεξ/σία από Undertaker25

3 λεπτά πριν, Undertaker25 είπε

Αποδίδεις ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ πρόθεση σε 2,5 δις ανθρώπους να διαπράξουν εγκλήματα αντάξια των τζιχαντιστών και επειδή είναι προφανής η σύγκρουση αντικειμενικής και υποθετικής πραγματικότητας,  καλύπτεις το λογικό ατόπημα με μια άλλη αυθαίρετη υπόθεση ότι δεν το κάνουν γιατί απαγορεύεται στις χώρες τους? Έχει τη ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ λογική βάση αυτό που γράφεις ή απλά πρόκειται για λάσπη έτσι για να προπαγανδίσεις μια άποψη? Ποια σχόλια να δω σε "χριστιανικές ειδήσεις"? Σε τι διαφέρουν από τα σχόλια των υπολοίπων σε αθλητικές ή πολιτικές ειδήσεις? Ότι να ναι, μερικοί έχετε ξεφύγει τελείως.

Κατ αρχην αναφερομαι στον μεσο ελληνα ηλιθιο θρησκευομενο, και οχι σε παγκοσμια κλιμακα

Δες εδω  κατι ουγκανα στο βιντεο, και μετα διαβασε και τα σχολια απο κατω. Τι θα γινοταν αραγε αν ο ελληναρας ειχε οσα οπλα ειχε και ο μεσος αμερικανος?

Ουγκ.

• Super Moderators
9 minutes ago, Undertaker25 said:

Σε τι διαφέρουν από τα σχόλια των υπολοίπων σε αθλητικές ή πολιτικές ειδήσεις? Ότι να ναι, μερικοί έχετε ξεφύγει τελείως.

Δεν διαφέρουν, ίδια είναι! Και ένας φανατισμένος σε θέματα αθλητισμού ή πολιτικής, μπορεί άνετα να με σφάξει αν βρει την κατάλληλη ευκαιρία. Αυτό προφανώς δεν παίρνει σβάρνα όλους όσους φανατίζονται γενικότερα. Απλά ο φανατισμός είναι η "ευκαιρία" για μερικούς προβληματικούς ανθρώπους ώστε να εκδηλωθούν πιο εύκολα...

Ο απλός πιστός δεν θα ενοχλήσει κανέναν, είτε είναι χριστιανός είτε μουσουλμάνος.

Ακριβως, αλλα επειδη ειναι πολυ πιθανο να τους βρουν και να τους χωσουν μεσα αμα σφαξουν καποιο, μενουν ειτε στα λογια, ειτε στις μπουνιες τις περισσοτερες φορες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Κατ αρχην αναφερομαι στον μεσο ελληνα ηλιθιο θρησκευομενο, και οχι σε παγκοσμια κλιμακα

Δες εδω  κατι ουγκανα στο βιντεο, και μετα διαβασε και τα σχολια απο κατω. Τι θα γινοταν αραγε αν ο ελληναρας ειχε οσα οπλα ειχε και ο μεσος αμερικανος?

Ουγκ.

Ποιος είναι ο "μέσος έλληνας ηλίθιος θρησκευόμενος"? Γιατί και γω Έλληνας θρησκευόμενος είμαι. Για να υποστηρίξεις τον χαρακτηρισμό μου παρέθεσες ΤΙ? Μια ομάδα 20 μελών ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ οργανώσεων? Και πιάνεις την αστεία, αμελητέα μειοψηφία και την τραβάς μέχρι να καλύψει το φάσμα 9-10.000.000 ανθρώπων?

Τα σχόλια από κάτω τα διάβασα και ΟΥΔΕΙΣ προέτρεψε σε πράξεις βιας. Εκτός και αν για σένα οι ΕΙΡΗΝΙΚΩΣ διαφωνούντες με ένα θεατρικό έργο που βλασφημεί κατά του θρησκεύματός τους είναι ταυτόσημοι με τζιχαντιστές που κόβουν κεφάλια. Φυσικά, όταν οι Μπολσεβίκοι του ΚΚΕ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΑΝ τους θεατές που πήγαν στο σινεμά να δουν το έργο "Ελένη" και ακύρωσαν την προβολή της ταινίας δεν ενοχλήθηκε κανείς. Τότε ήταν "διαφωτιστική πράξη".

11 λεπτά πριν, billdanos είπε

Δεν διαφέρουν, ίδια είναι! Και ένας φανατισμένος σε θέματα αθλητισμού ή πολιτικής, μπορεί άνετα να με σφάξει αν βρει την κατάλληλη ευκαιρία. Αυτό προφανώς δεν παίρνει σβάρνα όλους όσους φανατίζονται γενικότερα. Απλά ο φανατισμός είναι η "ευκαιρία" για μερικούς προβληματικούς ανθρώπους, να εκδηλωθούν πιο εύκολα...

Ο απλός πιστός δεν θα ενοχλήσει κανέναν, είτε είναι χριστιανός είτε μουσουλμάνος.

Ε, καλά, υπάρχει κάποια διαφορά. Ο Μωάμεθ στο Κοράνι λέει πως αν ο "άπιστος" σε βλάψει, σφάξτον. Ο Χριστός είπε αν κάποιος σε πειράξει, γύρισε και το άλλο μάγουλο. Βέβαια συμφωνώ ότι ο απλός πιστός δεν ενοχλεί κανέναν και τρανό παράδειγμα οι Αλεβίτες μουσουλμάνοι που ουδεμία σχέση έχουν ούτε με τους σιϊτες ούτε με τους σουνίτες.

Επεξ/σία από Undertaker25

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...