gnsX Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, Ntinaras είπε Γιατι δεν ζει σε μουσουλμανικη χωρα για να τον νοιαζει κατι τετοιο. Αλλα αν εγω ζουσα εκει, σε μια τετοια χωρα χωρις νομους και αξια για την ανθρωπινη ζωη, να εισαι σιγουρος οτι θα ειχα παρει ενα ak47 Και θα ειχα γαζωσει απο αποσταση αυτα τα 13 μογγολα που κατεδαφισαν το αγαλμα, οχι γιατι με νοιαζει για το αγαλμα, αλλα γιατι η κοινωνια θα ηταν καλυτερη χωρις 13 βιαιους καθυστερημενους αμορφωτους θρησκοληπτους. Εκτος κι αν νομιζεις οτι θα πηγαινα να τους πιασω κουβεντα να του συνετησω με την λογικη. Είμαι κατά της βίας, συμφωνώ όμως μαζί σου ότι δεν υπάρχει περίπτωση συννενόησης με τέτοιους ανθρώπους. Τώρα για την μουσουλμανική χώρα δεν έκανα εγώ σύγκριση, αυτός που έκανε θεωρώντας τη παρόμοια/όμοια θα πρέπει να έχει το θάρρος να το κάνει. Εγώ λέω δεν είναι όμοια τα πράγματα. Αυτό που έγραψα είναι το εξής: Κανέναν δεν νοιάζει το γλυπτό, κανέναν δεν νοιαζει ο σκοταδισμός και η καταστροφή ενός έργου. Όλο αυτό είναι γιατί ο δήθεν (το λέω κ το ξαναλεω) θέλει να κράξει το παπαδαριο και να δείξει πόσο πιο έξυπνος και wow είναι από τα πρόβατα που πιστεύουν. Γενικεύσεις και αφορισμοί είναι όλο το thread, προσθέτω κι εγω μια γενίκευση για μοδατους δήθεν ψευτοκουλτουριαρηδες, γιατί αν δεν ήταν θα υπήρχε αυτός ο "θυμός" και για άλλους βανδαλισμούς, γιατί βανδαλισμός και σκοταδισμός είναι όταν πετάς μπογιά και καταστρέφεις ένα άγαλμα επειδή θεωρείς οτι αντιτίθεται στα πιστεύω σου, βανδαλισμός και σκοταδισμός είναι αν γράψεις πάνω του έμα τημή, βανδαλισμός και σκοταδισμός είναι αν γράψεις λευτεριά στον Μαεβιους Παχατουριδη,το άγαλμα ανήκει στα περιστέρια του. Δεν δικαιολογώ καμία πράξη, λεω οτι οι αντιδράσεις είναι υποκριτικές. 18 ώρες πριν, suffocater είπε Eπειδή δε κατάλαβες χριστούλη,θα κάνω μια απόπειρα να σου εξηγήσω. Το πρόβλημα και η αντιδραση δεν ειναι απο ξαφνική φιλοτεχνια,ούτε και έχει να κάνει με τις γνώσεις του καθενος για να κρίνει αν αξίζει σαν γλυπτό ή όχι. Το θέμα ειναι οτι μερικοί ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΙ,αποφάσισαν και κατεστρεψαν κάτι που δεν καταλαβαίνουν/ή νομιζουν οτι καταλαβαίνουν και δεν τους άρεσε. Αν το κάθε σκουπίδι ξεκινούσε σήμερα να επιτιθεται σε κάθε μορφή τέχνης επειδή δεν την καταλαβαίνει ή δεν του αρέσει,το κλείνουμε το μαγαζί. Δε σου αρέσουν οι ομπρελες στην παραλία θεσσαλονικης? σπασιμο. Δεν σου αρέσουν τα μπουζουκια? Μπουρλωτο σε ολα τα σκυλαδικα. Δε γουστάρεις αγάλματα? Σπρέι σε κάθε γλυπτο,ντου στα μουσεία. Kαι αυτό το fiat multipla?Τί φάση ο σχεδιασμός του? Να του τρυπησουμε τα λαστιχα όπου το δούμε. Την ελευθερία της εκφρασης υπερασπίζεσαι,πρωτίστως,και μετα ΚΑΙ την τέχνη. Όσο για την αστεία συγκριση με την μουσουλμανική χώρα,με την οποία ΔΕΝ απεχεις ΤΟΣΟ πολύ,συγχαρητήρια που τα στανταρτς σου ειναι στα τάρτατα και ικανοποιείσαι να εισαι το ιράν της ευρώπης. Εκπληξη,κάποιοι έχουν περισσότερες απαιτήσεις. Δεν κατάλαβες τιποτουλι απ' όσα έγραψα Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από gnsX
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 8 hours ago, ZahosDoganos said: Το σατανιστής απο που προκύπτει, εκανε τελετές με δημητροκαλη και κατσουλα? Μα αφού το γράφει ο Στεφανος... 6 hours ago, aris1986 said: Σωστο αυτό με το χρωμα. Μάθημα χρωματολογίας δεν είχε στα ΕΠΑΛ που θα πήγαινε ο ”καλλιτέχνης”; Απο το κακο στο χειρότερο πάμε σε θέμα τέχνης. Η κρίση την έκανε φτωχή. Ούτε λεπτομέρειες δεν έχει η αηδία που έφτιαξε. Σαν κούκλα μοντέλο προχω γκαλερίς είναι. Αντί να φτιάξει εκεί έναν δικέφαλο αετό να είμαστε ευχαριστημένοι όλοι! Αεκτζήδες, Παοκτζήδες, χριστιανοί... 41 minutes ago, fisherman95 said: Τουλάχιστον αστεία αυτά που γράφεις νέε. Οι χριστιανοί, τάσσονταν κατά του Ελληνίζειν. Τι ανεξίτηλο θα παρέδιδαν, που αν δεν έπεφτε το βυζάντιο, θα είχαν σφαγιαστεί και οι υπόλοιποι Έλληνες Εθνικοί; Ποια συγγράμματα και ποια σχολή συμβουλεύεσαι αγαπητέ, αν είναι εφικτό, ποτέ, να μου αναφέρεις; Τα γλυπτά, και η "πληθώρα" που λες πως διεσώθησαν, δε διασώθηκαν από τους προχό αβρααμιστές, αλλά από εθνικούς, και από αγάλματα που, ναι μεν εκλάπησαν, αλλά διασώθηκαν, από την άλλη. Οι ταλιμπάν, χριστιανοί, όπως θες πες τους, κατέστρεφαν οτιδήποτε Ελληνικό. Καλημέρα σου, και καλή συνέχεια με την σχολή σου. Δηλαδή, άμα ήταν πράσινο, θα ήταν οκ; Όσο για το τελευταίο, συμφωνώ. Και νομίζω αυτό ήθελε να πετύχει ο κομπάρσος, ε συγγνώμη, ο "καλλιτέχνης". Μα γι αυτό έχτιζαν εκκλησίες πάνω από αρχαίους ναούς. Για να τους προφυλάξουν! 2
rus Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Oι φημες λενε ότι ο αερας εριξε τον Phylax, και ο δήμαρχος για να δικαιολογηθεί εφηυρε τους βανδαλους. 10 ώρες πριν, aris1986 είπε Ρίξανε του Τρουμαν το άγαλμα οι ανιστόρητοι. Αμα δεν ήταν αυτός και το grand Marshall σχέδιο θα είμασταν ακόμα σαν το ανατολικό Βερολίνο εν έτη 1965. 80% δωρεά τα χρήματα μέχρι και γαϊδούρια έφερε από το Texas για να ανοικοδομηθεί το Ελλαδιστάν. Οποιος δεν ξέρει ιστορία βεβηλώνει. O Tρουμαν θυμιζω είναι ενας απ τους μεγαλυτερους εγκληματιες της ανθρωποτητας, εριξε 2 ατομικες βομβες στην ηδη ηττημενη Ιαπωνια το 1945 με αποτέλεσμα 100δες χιλιαδες νεκρων, κυριως γυναικόπαιδα. Βεβαια το παμε για άλλο λογο το εριξε. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από rus 2
ScorpioX777 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 58 λεπτά πριν, gnsX είπε Είμαι κατά της βίας, συμφωνώ όμως μαζί σου ότι δεν υπάρχει περίπτωση συννενόησης με τέτοιους ανθρώπους. Τώρα για την μουσουλμανική χώρα δεν έκανα εγώ σύγκριση, αυτός που έκανε θεωρώντας τη παρόμοια/όμοια θα πρέπει να έχει το θάρρος να το κάνει. Εγώ λέω δεν είναι όμοια τα πράγματα. Αυτό που έγραψα είναι το εξής: Κανέναν δεν νοιάζει το γλυπτό, κανέναν δεν νοιαζει ο σκοταδισμός και η καταστροφή ενός έργου. Όλο αυτό είναι γιατί ο δήθεν (το λέω κ το ξαναλεω) θέλει να κράξει το παπαδαριο και να δείξει πόσο πιο έξυπνος και wow είναι από τα πρόβατα που πιστεύουν. Γενικεύσεις και αφορισμοί είναι όλο το thread, προσθέτω κι εγω μια γενίκευση για μοδατους δήθεν ψευτοκουλτουριαρηδες, γιατί αν δεν ήταν θα υπήρχε αυτός ο "θυμός" και για άλλους βανδαλισμούς, γιατί βανδαλισμός και σκοταδισμός είναι όταν πετάς μπογιά και καταστρέφεις ένα άγαλμα επειδή θεωρείς οτι αντιτίθεται στα πιστεύω σου, βανδαλισμός και σκοταδισμός είναι αν γράψεις πάνω του έμα τημή, βανδαλισμός και σκοταδισμός είναι αν γράψεις λευτεριά στον Μαεβιους Παχατουριδη,το άγαλμα ανήκει στα περιστέρια του. Δεν δικαιολογώ καμία πράξη, λεω οτι οι αντιδράσεις είναι υποκριτικές. Δεν κατάλαβες τιποτουλι απ' όσα έγραψα Δεν ειπα ποτε οτι ειναι ομοιες οι θρησκειες.Εκεινο το τσουρμο ηλιθιων που πανε και ανατιναζονται για τα πιλαφια και τις παρθενες δεν το φτανει τιποτα. Απλα επειδη ανεφερα τον παραδεισο στο πρωτο σκελος του ποστ μου ειπα οτι προτιμαω την παραμυθα με τις παρθενες απο την δικια μας. Και δεν καταλαβα γιατι πρεπει να ειναι υποκριτικα και δηθεν αυτα που γραφουμε.Εγω προσωπικα τα πιστευω μεχρι κεραιας. Mηπως υποκρισια ειναι να δηλωνεις πιστος και να κανεις αυτα τα οποια η θρησκεια σου θεωρει αμαρτηματα.
pontez2 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ο Δημαρχος Π.Φ. ειπε σημερα το πρωι πως όλα ξεκινησαν απο δηλωση γνωστου ακροδεξιού βουλευτή και πως αυτοι που έριξαν το γλυπτο δεν ειναι κάτοικοι της περιοχής αλλά εντεταλμένοι. Επίσης ξεκαθάρισε οτι το γλυπτο θα επιδιωρθωθει και θα το ξαναβάλει στη θέση του διοτι η πλειοψηφία το θέλει και γενικά δεν έχει λάβει παράπονα για αυτό. Α ναι, αναφέρθηκε και στη Guernica πως οταν την ειχε δει πρωτη φορά, δεν καταλάβαινε τι παιζόταν. Μας διαβάζει μου φαίνεται. Τέλος @DrLo . Δεν ειναι δυνατόν να συγκρινεις ένα ξενοδοχείο με ένα γλυπτο, ούτε 1000 γλυπτες με έναν. Δεν ειναι δυνατόν να μιλάς για αυθαιρεσία, όταν η ιδια η πολιτεία είπε οτι δεν τέθηκε τέτοιο θέμα, αλλά πρόστιμο για παρανομία που τελικά δεν ήταν. Η κουβέντα έγινε "οχι θα περάσει το δικό μου και ας γράφω ασυναρτησίες", οπότε δε μπορω να συμμετάσχω σε τέτοιο τραγέλαφο. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από pontez2 1
Ison_ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, gnsX είπε Όλο αυτό είναι γιατί ο δήθεν (το λέω κ το ξαναλεω) θέλει να κράξει το παπαδαριο και να δείξει πόσο πιο έξυπνος και wow είναι από τα πρόβατα που πιστεύουν. Γενικεύσεις και αφορισμοί είναι όλο το thread, προσθέτω κι εγω μια γενίκευση για μοδατους δήθεν ψευτοκουλτουριαρηδες, γιατί αν δεν ήταν θα υπήρχε αυτός ο "θυμός" και για άλλους βανδαλισμούς, γιατί βανδαλισμός και σκοταδισμός είναι όταν πετάς μπογιά και καταστρέφεις ένα άγαλμα επειδή θεωρείς οτι αντιτίθεται στα πιστεύω σου, βανδαλισμός και σκοταδισμός είναι αν γράψεις πάνω του έμα τημή, βανδαλισμός και σκοταδισμός είναι αν γράψεις λευτεριά στον Μαεβιους Παχατουριδη,το άγαλμα ανήκει στα περιστέρια του. Δεν δικαιολογώ καμία πράξη, λεω οτι οι αντιδράσεις είναι υποκριτικές. Υπάρχει κανείς εδώ στο forum που τα ξεχώρισε; 1
pontez2 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, gnsX είπε Αυτό που έγραψα είναι το εξής: Κανέναν δεν νοιάζει το γλυπτό, κανέναν δεν νοιαζει ο σκοταδισμός και η καταστροφή ενός έργου. Εσυ που το ξέρεις? Κι εγω σου λέω οτι 10άδες εδω μέσα ενδιαφέρονται για το γλυπτό και τους ενοχλεί αφάνταστα να συμπεριφέρονται έτσι σε ένα καλλιτέχνημα και στον καλλιτέχνη. 2
ps3bagg Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Κόκκινα χάλια ο Phylax, ούτε στο Diablo δεν είναι της προκοπής να μπει αυτός ο ( Κακόγουστος Άγγελος ), Τα μαύρα τους τα χάλια από τον δήμο του παλαιού Φαλήρου. Αίσχος
gnsX Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Άντε πάλι,θα το ξαναγράψω και θα μου πει πάλι ο billdanos να τις μετρήσουμε. Στους υπόλοιπους βανδαλισμούς που γίνονται χροοοοοονια τώρα που ήσασταν; Δεν σας ενοχλούσε αφάνταστα να συμπεριφέρονται με άθλιο τρόπο σε δεκάδες καλλιτέχνες και εκατοντάδες έργα, τουλάχιστον όχι τόσο ώστε να γίνεται το ίδιο που γίνεται τώρα, μεγάλη κάψα ξαφνικά 2
vocals_ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, gnsX είπε Άντε πάλι,θα το ξαναγράψω και θα μου πει πάλι ο billdanos να τις μετρήσουμε. Στους υπόλοιπους βανδαλισμούς που γίνονται χροοοοοονια τώρα που ήσασταν; Δεν σας ενοχλούσε αφάνταστα να συμπεριφέρονται με άθλιο τρόπο σε δεκάδες καλλιτέχνες και εκατοντάδες έργα, τουλάχιστον όχι τόσο ώστε να γίνεται το ίδιο που γίνεται τώρα, μεγάλη κάψα ξαφνικά Έχει κουράσει αυτή η λογική, το '21 θα τους έλεγες τοοοοοοοοοοοοοοσα χρονια που ήσασταν ρε παίδες, μεγάλη κάψα ξαφνικά. Ας τελειώνουμε με αυτό δεν πάει πουθενά, εκτός του ότι δεν ξέρεις κανέναν προσωπικά για να του πεις με σιγουριά τι έκανε και τι δεν έκανε στο παρελθόν, το μόνο που χρειάζεται είναι να σχολιάσεις τι κάνουμε από 'δώ και πέρα. Σε κάθε θέμα, πάντοτε. Έλεος πια με την αναγωγή στο παρελθόν. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από vocals_ 3 1
gnsX Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, vocals_ είπε Έχει κουράσει αυτή τη λογική, το '21 θα τους έλεγες τοοοοοοοοοοοοοοσα χρονια που ήσασταν ρε παίδες, μεγάλη κάψα ξαφνικά. Ας τελειώνουμε με αυτό δεν πάει πουθενά, εκτός του ότι δεν ξέρεις κανέναν προσωπικά για να του πεις με σιγουριά τι έκανε και τι δεν έκανε στο παρελθόν, το μόνο που χρειάζεται είναι να σχολιάσεις τι κάνουμε από 'δώ και πέρα. Σε κάθε θέμα, πάντοτε. Έλεος πια με την αναγωγή στο παρελθόν. Πως δεν ξέρω, έχει search το insomnia, για την συμπεριφορά τους σαν μέλη λέω. Όσο για το παρελθόν, καλό επιχείρημα αυτό που λες, ωραίος τρόπος να κρύψεις την ανυπαρξία "ευαισθησίας" για τους καλλιτέχνες, αλλά αφού σας βολεύει μια χαρά. Εγώ στην Χούντα διάβαζα,δεν ξέρω τι έγινε, αλλά μεταααααα ενςργοποιηθηκα, σημασία έχει απο δω και πέρα. Άλλο έχει κουράσει, η υποκρισία κάποιων μελών, συνεχίστε... Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από gnsX
suffocater Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Aν δεν εχεις συζητήσει για ένα θέμα σε ενα φορουμ μέχρι καποια στιγμή,όταν το κάνειςγια πρώτη φορα εισαι υποκριτής και δε σε ενδιαφέρει. Να το βάλουμε sticky,ώστε με κάθε νεα εγγραφή μελους,να ξερουν να ψαχνουν όλο το φορουμ για να σχολιάσουν σε όλα τα θέματα που μπορεί να θελήσουν να γράψουν καποια στιγμη,μη τυχόν και κατηγορηθούν στο μέλλον. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από suffocater
vocals_ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, gnsX είπε Πως δεν ξέρω, έχει search το insomnia, για την συμπεριφορά του σαν μέλος λέω. Όσο για το παρελθόν, καλό επιχείρημα αυτό που λες, ωραίος τρόπος να κρύψεις την ανυπαρξία "ευαισθησίας" για τους καλλιτέχνες. Άλλο έχει κουράσει, η υποκρισία κάποιων μελών Καλά έδωσα ένα απλό γρήγορο παράδειγμα ότι δεν μπορείς (σχεδόν) ποτέ να πεις σε κάποιον "τι έκανες τόσα χρόνια". Έχεις κι εσύ πολλές γενικεύσεις σε προηγούμενα ποστ. Αλλά πέρα από αυτό, τι σε νοιάζει; Κρίνε το τώρα, σημασία έχει τι κάναμε στο παρελθόν ή αν σχολιάζουμε σωστά (ανάλογα με τα πιστεύω σου) το τώρα; Δηλαδή αν δεν σχολιάζουμε στο ινσόμνια όλα αυτά που μας απασχολούν στην καθημερινότητά μας, δεν μπορούμε να σχολιάσουμε τίποτα; Ή το να ενημερώθηκε επιτέλους κάποιος για ένα θέμα και να μπορεί πλέον να το σχολιάσει, ή να απέκτησε κάποια στιγμή παραπάνω ευαισθησίες είναι κατακριτέο ξέρω 'γω; Πολύ τραβηγμένη από τα αυτιά μού κάνει η αντίδρασή σου, δεν βασίζεται κάπου, δεν προσφέρει τίποτα... Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από vocals_ 1
gnsX Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, suffocater είπε Aν δεν εχεις συζητήσει για ένα θέμα σε ενα φορουμ μέχρι καποια στιγμή,όταν το κάνειςγια πρώτη φορα εισαι υποκριτής και δε σε ενδιαφέρει. Να το βάλουμε sticky,ώστε με κάθε νεα εγγραφή μελους,να ξερουν να ψαχνουν όλο το φορουμ για να σχολιάσουν σε όλα τα θέματα που μπορεί να θελήσουν να γράψουν καποια στιγμη,μη τυχόν και κατηγορηθούν στο μέλλον. Είχες διάβασμα κι εσύ;
Lelouch Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, suffocater είπε -Διαχωρισμός σημαίνει για αρχή να μπορείς να την κριτικάρεις,χωρίς να πας μέσα για βλασφημία,ω μεγάλο ιράν της ευρώπης.Γιατι σημαντικός και ο οικονομικός,αλλά ο ιδεολογικός ειναι περισσότερο. Συγνώμη δεν κριτικάρουν τον χριστιανισμό στις μέρες μας; Όχι απλά τον κριτικάρουν αλλά τον προσβάλλουν και τον χλευάζουν πολύ συχνά. Ξεφεύγει από τα όρια της κριτικής αυτό το πράγμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις