Miracle Worker Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, billdanos είπε Βασικά κάποτε που δεν τον πρόσεχαν πολλοί (και πολύ) τον Παρθενώνα, ξεφύτρωσαν πάνω του καμπαναριά και πριονιστηκαν άπειρα γλυπτά γιατί ήταν ...του Σατανά. Ασε, αυτοι ηταν 1000 χρονια πισω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
defacer Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, spyros007 said: Εμενα λοιπον δεν μου αρεσει .Που καταληγουμε και ποιος εχει δικιο.....Και γιατι πρεπει να φαω εγω στη μαπα (μιας και μενω και διπλα του )κατι που το θεωρο κακασχημο και να μην το στερηθείς εσυ που σου αρεσει.Το οτι ψηφησε υπερ ο κυρ μητσος ο δημαρχος δεν σημαίνει οτι εχουν την ιδια αποψη και αυτοι που ψηφησαν τον κυρ μητσο για να παρει την καρεκλα.Η τεχνη δεν επιβαλεται με το ζορι,πρεπει το ιδιο το δημιουργημα να κερδισει το σεβασμο του κοινου.Και εδω μαλλον δεν τον κερδιζει..... Εξήγησέ μου κάτι, πιστεύεις πως υπάρχει κάποιο έργο τέχνης στον πλανήτη που αρέσει σε και το σέβονται όλοι ή σχεδόν όλοι οι άνθρωποι; Και αν υπάρχει (γιατί θα μου πεις Mona Lisa ή κάτι), μπορείς να συνεχίσεις ονοματίζοντας κάποιο που δημιουργήθηκε από καλλιτέχνη που ζει ακόμα; Αφού απαντήσεις μπορούμε να δούμε τι συμβαίνει όταν η απάντησή σου έρχεται αντιμέτωπη με την παραπάνω επίσης δική σου επιχειρηματολογία για να δούμε τελικά ποιός έχει δίκιο. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2018 από defacer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Undertaker25 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Link; Ε, καλά, θες και link και πηγές εσύ τώρα... Εδώ είπε ότι στον Παρθενώνα οι χριστιανοί "πριόνισαν άπειρα αγάλματα", στο λινκ κόλλησες? Αυτό είδε στο "ντοκυμαντέρ" (ο Θεός να το κάνει) του Γαβρά, αυτό είπε. Τι σημασία έχει αν ΚΑΜΙΑ αρχαία πηγή δεν αναφέρει ότι οι Χριστιανοί γκρέμισαν τα αγάλματα της ανατολικής μετώπης (που ήταν καμιά 10αριά και όχι "άπειρα"). Τι σημασία έχει αν οι Έρουλοι πολύ πριν ανέλθουν στην εξουσία οι Χριστιανοί είχαν λεηλατήσει τον Παρθενώνα καίγοντάς τον. Τι σημασία έχει αν πέρασαν μουσουλμάνοι, γότθοι, Φράγκοι και τον βομβάρδισαν και οι Βενετοί. Οι κακοί χριστιανοί το έκαναν. Βέβαια γιατί οι "κακοί" Ορθόδοξοι χριστιανοί διατήρησαν σχεδόν ακέραιο τον Παρθενώνα για 1.000 χρόνια, στον οποίο προσκυνούσε μέχρι και ο αυτοκράτορας Βασίλειος ο Βουλγαροκτόνος και δεν τελείωσαν τη δουλειά γκρεμίζοντας και τα υπόλοιπα αγάλματα που διασώζονται μέχρι σήμερα ή γιατί διέσωσαν το χρυσελεφάντινο άγαλμα της Αθηνάς μεταφέροντάς το στην Κωνσταντινούπολη (καταστράφηκε πιθανότατα κατά την άλωση του 1204), είναι προς διερεύνηση. Τέσπα, είναι τεράστιο θέμα και δεν επεκτείνομαι άλλο γιατί θα πρέπει να γράψω μετά σεντόνια. ΥΓ. Η πλάκα είναι ότι αν διαβάσει κανείς για τις καταστροφές αρχαίων ναών και αγαλμάτων από τους... Αρχαίους Έλληνες, οι τζιχαντιστές του ISIS θα μοιάζουν γατάκια μπροστά τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gassim Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, spyros007 είπε Εμενα λοιπον δεν μου αρεσει .Που καταληγουμε και ποιος εχει δικιο.....Και γιατι πρεπει να φαω εγω στη μαπα (μιας και μενω και διπλα του )κατι που το θεωρο κακασχημο και να μην το στερηθείς εσυ που σου αρεσει.Το οτι ψηφησε υπερ ο κυρ μητσος ο δημαρχος δεν σημαίνει οτι εχουν την ιδια αποψη και αυτοι που ψηφησαν τον κυρ μητσο για να παρει την καρεκλα.Η τεχνη δεν επιβαλεται με το ζορι,πρεπει το ιδιο το δημιουργημα να κερδισει το σεβασμο του κοινου.Και εδω μαλλον δεν τον κερδιζει..... το κοινό είναι απαίδευτο σχετικά με την τέχνη και η εκπαίδευση του πρέπει να ξεκινάει απο το σχολείο και να συνεχίζεται εφ όρου ζωής με την έκθεση του σε έργα. Δεν έχει καμία σημασία αν σου αρέσει ένα έργο η όχι, γιατί δεν ξέρεις να ξεχωρίζεις τα καλά απο τα κακά έργα τέχνης. Δεν είναι δυνατόν να έχουν όλοι άποψη για όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Undertaker25 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, defacer είπε Εξήγησέ μου κάτι, πιστεύεις πως υπάρχει κάποιο έργο τέχνης στον πλανήτη που αρέσει σε και το σέβονται όλοι ή σχεδόν όλοι οι άνθρωποι; Και αν υπάρχει (γιατί θα μου πεις Mona Lisa ή κάτι), μπορείς να συνεχίσεις ονοματίζοντας κάποιο που δημιουργήθηκε από καλλιτέχνη που ζει ακόμα; Αφού απαντήσεις μπορούμε να δούμε τι συμβαίνει όταν η απάντησή σου έρχεται αντιμέτωπη με την παραπάνω επίσης δική σου επιχειρηματολογία για να δούμε τελικά ποιός έχει δίκιο. Νομίζω πως αυτά είναι υπερ-αρκετά. Ελπίζω γνωρίζεις και τα δυο ποια είναι... Τα βάζω σε spoiler για να μη γεμίζει η σελίδα. Spoiler Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2018 από Undertaker25 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Καλά οι τζιχαντιστες ανατίναξαν τον ναό της πέτρας στην Συρία νομίζω ήταν. Εκεί γυρίστηκε και το mortal Kombat 2. Λοιπά που φτάσαμε από το τερατούργημα τον φυλαξ να κάνουμε ιστορική αναδρομή. Εν κατακλείδι κακο είναι Μα γκρεμίζεις αγάλματα αλλά στην περίπτωση που δεν συμβολίζουν ιστορικά πρόσωπα καλό είναι να δείχνει 2-3 δείγματα διαφορετικών στον κόσμο εφόσον πληρώνουν φόρους σε ένα δήμο. Ειδικά που αυτή την εποχή που ο καθένας παίρνει τον νόμο στα χέρια του στην μπανανία εδώ. Αυτό δεν σημαίνει η Δημοκρατία; Δήμος= λαος Κρατος= εξουσία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 28 minutes ago, Undertaker25 said: Ε, καλά, θες και link και πηγές εσύ τώρα... Εδώ είπε ότι στον Παρθενώνα οι χριστιανοί "πριόνισαν άπειρα αγάλματα", στο λινκ κόλλησες? Αυτό είδε στο "ντοκυμαντέρ" (ο Θεός να το κάνει) του Γαβρά, αυτό είπε. Τι σημασία έχει αν ΚΑΜΙΑ αρχαία πηγή δεν αναφέρει ότι οι Χριστιανοί γκρέμισαν τα αγάλματα της ανατολικής μετώπης (που ήταν καμιά 10αριά και όχι "άπειρα"). Τι σημασία έχει αν οι Έρουλοι πολύ πριν ανέλθουν στην εξουσία οι Χριστιανοί είχαν λεηλατήσει τον Παρθενώνα καίγοντάς τον. Τι σημασία έχει αν πέρασαν μουσουλμάνοι, γότθοι, Φράγκοι και τον βομβάρδισαν και οι Βενετοί. Οι κακοί χριστιανοί το έκαναν. Βέβαια γιατί οι "κακοί" Ορθόδοξοι χριστιανοί διατήρησαν σχεδόν ακέραιο τον Παρθενώνα για 1.000 χρόνια, στον οποίο προσκυνούσε μέχρι και ο αυτοκράτορας Βασίλειος ο Βουλγαροκτόνος και δεν τελείωσαν τη δουλειά γκρεμίζοντας και τα υπόλοιπα αγάλματα που διασώζονται μέχρι σήμερα ή γιατί διέσωσαν το χρυσελεφάντινο άγαλμα της Αθηνάς μεταφέροντάς το στην Κωνσταντινούπολη (καταστράφηκε πιθανότατα κατά την άλωση του 1204), είναι προς διερεύνηση. Τέσπα, είναι τεράστιο θέμα και δεν επεκτείνομαι άλλο γιατί θα πρέπει να γράψω μετά σεντόνια. ΥΓ. Η πλάκα είναι ότι αν διαβάσει κανείς για τις καταστροφές αρχαίων ναών και αγαλμάτων από τους... Αρχαίους Έλληνες, οι τζιχαντιστές του ISIS θα μοιάζουν γατάκια μπροστά τους. Μια επίσκεψη στο μουσείο της Ακρόπολης θα σου λύσει όλες τις απορίες. Δεν χρειάζεται να διαβάζεις όσα λέει ο Bill ο Ντάνος. Ευλόγιcον (btw οι "χριστιανοί" είναι δική σου προσθήκη στα λεγόμενά μου. Έχω την ίδια αλεργια σε οποιοδήποτε θρησκευτικό φανατισμό). 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εκπληκτικό γλυπτό, εκπληκτικό θρεντ. Μπράβο ρε Mακνέρντ Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2018 από TriLoBiTe 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miracle Worker Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Στα καλα νεα, ο δημιουργος ειπε οτι διορθωνεται, αλλα για μενα ποτε δεν θα ειναι το ιδιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Ας το αφησουν ετσι σπασμενο και ας το ξανατοποθετησουν στην θεση του, να θυμομαστε τους ταλιμπαν που ειναι συμπολιτες μας. Θα προτεινα να του βαλουν και κερατακια αυτη την φορα, οι βλαμενοι θελουν συστηματικο τεντωμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τα γλυπτά του “καλλιτέχνη” είναι χειρότερα από αγαλματίδια της παλαιολιθικής εποχής. Σταματήστε να θεωρείτε κάθε μεταμοντέρνα μπούρδα ως τέχνη. Löwenmensch 35,000BCE Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2018 από michael92 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex1001 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 έχουμε τόσους ήρωες από την ιστορία αλλά ο δήμαρχος προτίμησε ένα άγαλμα με φτερά και κεφάλι φιδιού βαμμένο σε χρώμα που θυμίζει sex shop! τελείως αταίριαστο και άσχημο και άσχετο.. κανονικά ο κόσμος θα έπρεπε να έχει κυνηγήσει αυτό το δήμαρχο-σατανιστή.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esem Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 15 λεπτά πριν, michael92 είπε Τα γλυπτά του “καλλιτέχνη” είναι χειρότερα από αγαλματίδια της παλαιολιθικής εποχής. Σταματήστε να θεωρείτε κάθε μεταμοντέρνα μπούρδα ως τέχνη. Löwenmensch 35,000BCE αυτός δεν είναι ο.. Lion-O? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZahosDoganos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, alex1001 είπε έχουμε τόσους ήρωες από την ιστορία αλλά ο δήμαρχος προτίμησε ένα άγαλμα με φτερά και κεφάλι φιδιού βαμμένο σε χρώμα που θυμίζει sex shop! τελείως αταίριαστο και άσχημο και άσχετο.. κανονικά ο κόσμος θα έπρεπε να έχει κυνηγήσει αυτό το δήμαρχο-σατανιστή.. Το σατανιστής απο που προκύπτει, εκανε τελετές με δημητροκαλη και κατσουλα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyros007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Ετσι γίνομαι και εγω καλλιτέχνης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις