Προς το περιεχόμενο

Γλυπτό Phylax

McNerd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 minute ago, ZahosDoganos said:

μια χαρα πλακα τους κανει ο συγκεκριμενος και καλα κανει. ψαξε και αλλες δηλωσεις του που τους εξισωνει με του τζιχαντιστες και πολυ καλα κανει και εδω.

Οποτε αφου τους πηρε χαμπαρι αποκαλει το γλυπτο του σατανα

Πολύ ύποπτα μου φαίνονται πάντως όλα αυτά. Και το ότι άφησε να υπάρχει ένα άγαλμα ο δήμαρχος για το οποίο διαμαρτυρόταν κόσμος ( έστω και εσφαλμένα ) αλλά και όλοι αυτοί οι χαρακτηρισμοί του ( φυλαξ) έκπτωτος άγγελος = ντεβιλ  κτλ κτλ . Μάλλον έχουν καποιον απώτερο σκοπό και προσπαθούν να το περάσουν με λάθος τρόπο. Δεν ακολούθησαν τα μηνύματα των υψηλόβαθμων τους...

• Like 1
  • Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 710
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 λεπτά πριν, Konstantin77 είπε

Φίλε (φιλικά το λέω, δεν έχω να χωρίσουμε τίποτα), όλα ένα συμβολισμό έχουν. Και αυτός που το έκανε κόκκινο και Άγγελο, κάτι ήθελε να περάσει και αυτό δεν είναι τέχνη, όπως δεν είναι τέχνη και το σύμβολο πάνω από τη μασονική στοά κλπ. Καρφί δε μου καίγεται που του το γκρέμισαν, όπως δε μου καίγεται καρφί ώστε αν πάω εγώ να το γκρεμίσω και να χάσω το χρόνο μου. Αν εσύ νομίζεις ότι έτσι προασπίζεις κάποια ακαταλαβίστικα συμφέροντά σου, τι να σου πω κάντο. Αλλά για να κάθεστε να ποστάρετε με τόση μανία, κάποιο κωλοκάψιμο  (=συμφέρον) έχετε και από τις δύο μεριές. Να σου θυμίσω απλά ότι θρησκευτικός φανατισμός δεν υπάρχει μόνο στην μία πλευρά αλλά και στην άλλη που θέλει να επιβάλει με το πρόσχημα της τέχνης τα αντιθρησκευτικά της συναισθήματα. Αν είχες παιδί και σου έβαζαν μία γυμνή γκομενάρα έζω από το σπίτι σου και είχες παιδιά να σου πω αν θα έλεγε ότι είναι τέχνη, όπως θα σου έλεγαν.

Εννοείται ότι μιλάμε φιλικά... δεν έχουμε να χωρίσουμε και τίποτα έτσι και αλλιώς...

Απλά να σου θυμίσω ότι σε μια κοινωνία όπως πρέπει να ακούγεται η άποψη της πλειοψηφίας έτσι θα πρέπει να ακούγεται και η άποψη της μειοψηφίας... Αφού θέσουμε αυτόν τον κανόνα και δεχθούμε ότι η τέχνη είναι τρόπος έκφρασης... τότε κανένα έργο τέχνης δεν χρειάζεται να πάρει την έγκριση από το σύνολο τον ατόμων που προβάλλεται για να έχει μια θέση σε αυτήν... Άλλο η κριτική πάνω σε ένα έργο και άλλο η καταστροφή του...

ΥΓ: αυτό με την γυμνή δεν το αντιλαμβάνομαι... είναι ντροπή το γυμνό σώμα?

• Like 3

1 λεπτό πριν, angelwithyou είπε

Πολύ ύποπτα μου φαίνονται πάντως όλα αυτά. Και το ότι άφησε να υπάρχει ένα άγαλμα ο δήμαρχος για το οποίο διαμαρτυρόταν κόσμος ( έστω και εσφαλμένα ) αλλά και όλοι αυτοί οι χαρακτηρισμοί του ( φυλαξ) έκπτωτος άγγελος = ντεβιλ  κτλ κτλ . Μάλλον έχουν καποιον απώτερο σκοπό και προσπαθούν να το περάσουν με λάθος τρόπο. Δεν ακολούθησαν τα μηνύματα των υψηλόβαθμων τους...

Δηλαδή τι να γίνει που κάποιος κόσμος βλέπει σε αυτό το σατανά να το κατεβάσουμε ? 

Και οι μουσουλμάνοι είπαμε βλέπουν δέρμα γυναίκας ακάλυπτο  και πετροβολουν 

Ανάλογα το μυαλό που κουβαλάει ο καθενας, οποίος ψάχνει δαίμονες παντού θα τους βρίσκει στα κόκκινα χρώματα, στα φτερά πουλιών κλπ κλπ 

• Like 2

Για δειτε γλυπτο στο Μιλανο, ακριβως μπροστα απο το χρηματιστηριο, ανεπισημη ονομασια στον δρομο the finger, επισημη ονομασια L.O.V.E. απο καποια αρχικα που δεν θυμαμαι.
Τι λενε οι εικαστικοι και οι θεοφοβουμενοι του φορουμ;

27046241_209911399571139_1098779127_o.jpg

• Like 2
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο λόγος που δε πρόκειται ποτε να κανουμε σοβαρη συζήτηση στη συγχρονη εποχη ειναι επειδή δε ξεκινάμε απο κάποιες παραδοχες για να βαλουμε βαση σε έναν αντίλογο. Δεν γινεται παράδειγμα αν κάποιοι πιστεύουν στην ύπαρξη Θεου και κάποιοι άλλοι στον υλισμό να συντονιστούν με κάποιο τρόπο μεταξύ τους καθώς ειναι προδιαγεγραμμένο πως θα διαφωνήσουν σε όλα. Ενα άλλλο παράδειγμα είναι η αποδοχή ή όχι των συμβολισμών. Αν κάποιος πιστεύει πως ζούμε σε ενα κόσμο οπου τα πάντα αποσυμβολίζοντε σε άλλες έννοιες ή αν όλα είναι όπως δείχνουν να είναι.

Προσωπική μου εκτίμηση είναι πως με τα άσχημα αρχικά έργα τέχνης καθώς και με το συμβολισμό που έχουν, ο οποίος είναι πάντα γυρω από το κόσμο της σύγχρονης μασονίας ( μάτια, πυραμίδες κλπ.) δημιουργείται μια προσπάθεια μεταβολής της πνευματικότητας του όχλου σε μια καθαρά υλιστική και κυνική διάσταση που διέπεται από αξίες του νεοεωφορισμού.

Στην Πολιτεία του παράδειγμα ο Πλάτωνας θεωρούσε παράνομη την δημόσια παρουσία μη όμορφων έργων τέχνης καθώς δημιουργούσαν κατα την εκτίμηση του βλάβη στη ψυχή και απομάκριναν τον άνθρωπο από την αρετή, καλώς η κακώς ο Πλάτωνας ήταν και ένας μεγάλος φιλόσοφος και οραματιστής και όχι κανένα μπετο.

Προσωπικά, μου είναι εμετική η ιδεα να ανέχομαι την αισθητική των μασόνων γύρω μου, εχουν δώσει αξία σε ότι ειναι σκουπίδι, βλεπε κατι πινακες που ειναι μονόχρωμοι και κοστίζουν κατι χιλιάδες ευρω και αλλα παναθλια εργα τεχνης που τα κοστολογούν περιουσιες. Δε πιστεύω πως η τεχνη ειναι υποκειμένικη καθως δε ταξιδεύουμε τυχαία το κόσμο για να δούμε πραγματικά ωραία καλλιτεχνίματα, αρχαιους ναούς, αγάλαματα κλασσικούς πίνακες κλπ. Το ωραίο ειναι ωραίο, όπως μια γύναικα με ομορφες αναλογίες ειναι ομορφοτερη απο κάποια που ειναι τελος παντων χαλι μαυρο.

Βέβαια οπως και να το κανουμε στη κοινωνία μας οι μισοί έχουν προγραμματιστει να παπαγαλίζουν αυτα που το σύστημα επιθυμεί. Οπως ξαφνικά γιναν ποσα βλαμμένα Εμο  μια εποχη, τωρα εχουμε τους βιγκανς που σπανε κρεοπωλεια και δε ξερω εγω τι αλλο μας ερχεται.

Ηταν το πρώτο ποστ που εκανα στο φορουμ μετα απο χρονια, γιατι με τα φορουμ δε τα παω καλα οταν λεω την αποψη μου με βρίζουν, :(  εδω μπαίνω κυρίως για αγγελίες.

Επεξ/σία από strawhat_nikos
  • Like 7
  • Thanks 2
  • Confused 2
  • Sad 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, orck είπε

Για δειτε γλυπτο στο Μιλανο, ακριβως μπροστα απο το χρηματιστηριο, ανεπισημη ονομασια στον δρομο the finger, επισημη ονομασια L.O.V.E. απο καποια αρχικα που δεν θυμαμαι.
Τι λενε οι εικαστικοι και οι θεοφοβουμενοι του φορουμ;

27046241_209911399571139_1098779127_o.jpg

Το δαχτυλο δειχνει προς τον ουρανο...οποτε εγκρινεται.

Επεξ/σία από ScorpioX777
  • Like 1

20 λεπτά πριν, strawhat_nikos είπε

Ο λόγος που δε πρόκειται ποτε να κανουμε σοβαρη συζήτηση στη συγχρονη εποχη ειναι επειδή δε ξεκινάμε απο κάποιες παραδοχες για να βαλουμε βαση σε έναν αντίλογο. Δεν γινεται παράδειγμα αν κάποιοι πιστεύουν στην ύπαρξη Θεου και κάποιοι άλλοι στον υλισμό να συντονιστούν με κάποιο τρόπο μεταξύ τους καθώς ειναι προδιαγεγραμμένο πως θα διαφωνήσουν σε όλα. Ενα άλλλο παράδειγμα είναι η αποδοχή ή όχι των συμβολισμών. Αν κάποιος πιστεύει πως ζούμε σε ενα κόσμο οπου τα πάντα αποσυμβολίζοντε σε άλλες έννοιες ή αν όλα είναι όπως δείχνουν να είναι.

Προσωπική μου εκτίμηση είναι πως με τα άσχημα αρχικά έργα τέχνης καθώς και με το συμβολισμό που έχουν, ο οποίος είναι πάντα γυρω από το κόσμο της σύγχρονης μασονίας ( μάτια, πυραμίδες κλπ.) δημιουργείται μια προσπάθεια μεταβολής της πνευματικότητας του όχλου σε μια καθαρά υλιστική και κυνική διάσταση που διέπεται από αξίες του νεοεωφορισμού.

Στην Πολιτεία του παράδειγμα ο Πλάτωνας θεωρούσε παράνομη την δημόσια παρουσία μη όμορφων έργων τέχνης καθώς δημιουργούσαν κατα την εκτίμηση του βλάβη στη ψυχή και απομάκριναν τον άνθρωπο από την αρετή, καλώς η κακώς ο Πλάτωνας ήταν και ένας μεγάλος φιλόσοφος και οραματιστής και όχι κανένα μπετο.

Προσωπικά, μου είναι εμετική η ιδεα να ανέχομαι την αισθητική των μασόνων γύρω μου, εχουν δώσει αξία σε ότι ειναι σκουπίδι, βλεπε κατι πινακες που ειναι μονόχρωμοι και κοστίζουν κατι χιλιάδες ευρω και αλλα παναθλια εργα τεχνης που τα κοστολογούν περιουσιες. Δε πιστεύω πως η τεχνη ειναι υποκειμένικη καθως δε ταξιδεύουμε τυχαία το κόσμο για να δούμε πραγματικά ωραία καλλιτεχνίματα, αρχαιους ναούς, αγάλαματα κλασσικούς πίνακες κλπ. Το ωραίο ειναι ωραίο, όπως μια γύναικα με ομορφες αναλογίες ειναι ομορφοτερη απο κάποια που ειναι τελος παντων χαλι μαυρο.

Βέβαια οπως και να το κανουμε στη κοινωνία μας οι μισοί έχουν προγραμματιστει να παπαγαλίζουν αυτα που το σύστημα επιθυμεί. Οπως ξαφνικά γιναν ποσα βλαμμένα Εμο  μια εποχη, τωρα εχουμε τους βιγκανς που σπανε κρεοπωλεια και δε ξερω εγω τι αλλο μας ερχεται.

Ηταν το πρώτο ποστ που εκανα στο φορουμ μετα απο χρονια, γιατι με τα φορουμ δε τα παω καλα οταν λεω την αποψη μου με βρίζουν, :(  εδω μπαίνω κυρίως για αγγελίες.

Φίλε, δεν μπορούσες να τα πεις καλύτερα...

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πληροφοριακά και μόνο μασονία υπάρχει από τα τέλη του 16 αιώνα... τέχνη με πυραμίδες μάτια και γεωμετρικά σχήματα υπάρχουν από το 2.5 π.χ.

Το αναφέρω γιατί το εύκολο είναι να κατηγορήσεις κάτι ή κάποιον... το δύσκολο είναι να το αποδείξεις... ειδικά στην τέχνη!

Επεξ/σία από AtiX

Oπως λέει και ο γλύπτης στο βίντεο που σχολιάζει ο τύπος με την αστεία φωνή που δεν αντιλαμβάνεται ότι ο γλύπτης ειρωνεύεται τους ταλιμπαν όταν το αποκαλεί σατανά,και αυτός θέτει το  ζήτημα στο πεδίο της ελευθερίας εκφρασης,το οποίο ειναι και το θέμα.
Εδώ πιο πριν διάβασα 

2 ώρες πριν, Lelouch είπε

Ψευδοπροοδευτισμός. Αντί να ασχοληθούμε με σοβαρά θέματα όπως πχ διαχωρισμό κράτους - εκκλησίας,  εμείς ασχολούμαστε με "γουαου δείτε τη τέχνη" αγάλματα και χαζομάρες κλπ.

Δηλαδή αναγνωρίζεις οτι ο διαχωρισμός εκκλησίας-κρατους ειναι σημαντικός και θες να έχεις κοσμικό κράτος.
Αλλα δεν καταλαβαινεις πως ενας απ τους βασικούς λόγους που ο κοσμος ζητάει κοσμικό κράτος,ειναι για να σταματήσει αυτη η απροκαλυπτη ιερά εξέταση,που όλα πρεπει να εξετάζονται αν εγκρινονται απο μουσάτους μαγους wanna be.
Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ.

Ποια θεατρικη παρασταση και ηθοποιούς θα λιντσαρουμε,ποια μουσική θα ακούσουμε,ποιο αγαλμα θα υπαρχει τριγύρω,Τι θα μπει στα βιβλία θρησκευτικών.Για όλα έχει μια αποψάρα,και επηρεάζει ενα τσούρμο πρόβατα(αμνους του θεου,κατα τα δικά σας λεγόμενα,μη θιχτει και κανένας),και οταν υποκινουν σε εγκληματα(βλεπε απειρες δηλωσεις αρχιμάγων κατά gay,απιστων κλπ),το κράτος κανει κλαρίνο.

• Like 3
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακόμα περισσότερο θέαμα οχι απο θεοφοβουμενους αλλα απο την αλλη ρατσα τους κυκλωμενους Α σε συνδυασμο με τοξικομανεις και καθε καρυδιας καρυδι που εχει το ασυλο του για τον "κοινωνικο" αγωνα που δινει ..!

Μπλιάχ...

http://www.lifo.gr/now/greece/176002/eikones-egkataleipsis-sto-polytexneio-gkrafiti-skoypidia-kai-zimies-pantoy

09s1polyt-thumb-large.jpg

Επεξ/σία από aris1986
  • Like 1
  • Thanks 1

11 λεπτά πριν, aris1986 είπε

Ακόμα περισσότερο θέαμα οχι απο θεοφοβουμενους αλλα απο την αλλη ρατσα τους κυκλωμενους Α σε συνδυασμο με τοξικομανεις και καθε καρυδιας καρυδι που εχει το ασυλο του για τον "κοινωνικο" αγωνα που δινει ..!

Μπλιάχ...

http://www.lifo.gr/now/greece/176002/eikones-egkataleipsis-sto-polytexneio-gkrafiti-skoypidia-kai-zimies-pantoy

09s1polyt-thumb-large.jpg

Και εσύ δίκιο έχεις.  Συμψηφισμούς να μην κάνουμε.  Ή , μια σου και μια μου.

Παρεμπιπτόντως ο σερ Winston Churchill είναι μια μάλλον υπερεκτιμημένη εγωπαθής  φούσκα. 

• Like 1

Το πρωί σε εκπομπή του Χατζηνικολάου στον real

http://www.real.gr/audiofiles/657099.mp3

Εξηγεί αναλυτικά το ποιον του καλλιτέχνη και του αγάλματος και επίσης συμφωνώ 100% με τα όσα λέει ο δημοσιογράφος. Αξίζει να το ακούσετε. 

Μια φορα μπλιαχ για τους ηλιθιους tag-αδες που συμπεριφερονται σαν σκυλοι που θελουν να κατουρησουν ολες τις γωνιες. αλλα 10 φορες μπλιαχ για το μεσο προπαγανδας, οι τυποι ειναι τελωμενοι οσο δεν παει

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...