Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ZahosDoganos είπε

μπολικο hollywood και ορθοδοξια μαζι :lol::lol:

Τι ατομα υπαρχουν ρε γαμωτο, ποσο καρκινος για το ανθρωπινο ειδος αυτες η θρησκειες επιτελους

Όταν χαθεί η ισορροπία μεταξύ ψυχής, μυαλού και σώματος... εύκολα φτάνεις σε τέτοιες καταστάσεις...

• Like 1
  • Απαντ. 710
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ZahosDoganos είπε

Αναλογα εμενα που μου αρεσει και θα ηθελα και 2 -3 μινιατουρες να αραζουν στο case μεσα θελω να ξαναστηθεί ναι

Ενταξει δεκτο. Γουστα ειναι αυτα αλλα πολυ χωρις λεπτομερεια γλυπτο. Τελειως generic.

Tον καλλιτεχνη τον ξερουμε;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, AtiX είπε

Όταν χαθεί η ισορροπία μεταξύ ψυχής, μυαλού και σώματος... εύκολα φτάνεις σε τέτοιες καταστάσεις...

τι να πω δεν ξερω.. εχω και γω συγγενεις που απλα πιστευουν οκ δεν τρεχει τιποτα αλλα αυτος ο φανατισμος για το ποιος εχει τον καλυτερο φανταστικο φιλο με ξεπερναει

• Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, AtiX είπε

Να σου θυμίσω το σάλος που έγινε όταν ανάρτησαν πανό με πολιτικά συνθήματα πάνω στον Παρθενώνα... μιλώντας γενικά ο τρόπος που συμπεριφερόμαστε στα έργα τέχνης μόνο πολιτισμένη χώρα δεν μας χαρακτηρίζει... Δεν γίνεται επειδή εμένα δεν μου αρέσει κάτι να απαιτώ και από τους άλλους να έχουν την ίδια άποψη... δεν γίνεται ακόμα και για τέχνη σκουπίδια να απαιτώ την απομάκρυνση τους με την βια...

Φίλε (φιλικά το λέω, δεν έχω να χωρίσουμε τίποτα), όλα ένα συμβολισμό έχουν. Και αυτός που το έκανε κόκκινο και Άγγελο, κάτι ήθελε να περάσει και αυτό δεν είναι τέχνη, όπως δεν είναι τέχνη και το σύμβολο πάνω από τη μασονική στοά κλπ. Καρφί δε μου καίγεται που του το γκρέμισαν, όπως δε μου καίγεται καρφί ώστε αν πάω εγώ να το γκρεμίσω και να χάσω το χρόνο μου. Αν εσύ νομίζεις ότι έτσι προασπίζεις κάποια ακαταλαβίστικα συμφέροντά σου, τι να σου πω κάντο. Αλλά για να κάθεστε να ποστάρετε με τόση μανία, κάποιο κωλοκάψιμο  (=συμφέρον) έχετε και από τις δύο μεριές. Να σου θυμίσω απλά ότι θρησκευτικός φανατισμός δεν υπάρχει μόνο στην μία πλευρά αλλά και στην άλλη που θέλει να επιβάλει με το πρόσχημα της τέχνης τα αντιθρησκευτικά της συναισθήματα. Αν είχες παιδί και σου έβαζαν μία γυμνή γκομενάρα έζω από το σπίτι σου και είχες παιδιά να σου πω αν θα έλεγε ότι είναι τέχνη, όπως θα σου έλεγαν.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ZahosDoganos είπε

τι να πω δεν ξερω.. εχω και γω συγγενεις που απλα πιστευουν οκ δεν τρεχει τιποτα αλλα αυτος ο φανατισμος για το ποιος εχει τον καλυτερο φανταστικο φιλο με ξεπερναει

Είναι που δεν θα τους προδώσει ποτέ βρε... ;)

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, aris1986 είπε

Ενταξει δεκτο. Γουστα ειναι αυτα αλλα πολυ χωρις λεπτομερεια γλυπτο. Τελειως generic.

Tον καλλιτεχνη τον ξερουμε;

Κωστής Γεωργίου, έχει κανει πολλα σε διαφορες πολεις του κοσμου απ οτι ειδα. Νταξει ναι γουστα εμενα μου ψηλοαρεσουν παντως ειδικα για μεσα στο σπιτι :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, AtiX είπε

Και της τσεπης φιλε. Μεχρι το 2004-05 δεν υπηρχαν τοσο φανατισμενοι στα παντα.

Η κριση επηρεάζει το μυαλό αρνητικα. Πιστευουν σε σωτηρες σε ζωδια κτλπ.

Οταν τους λεω μα καλα ο θεουλης εμας ξεχασμενους, κριση, αυτοκτονιες, πουθενά λεφτά και οι Άραβες να κολυμπάν στο χρήμα;

Μου ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΝ: εχει σχεδιο ο ΘΕΟΣ θα καλυτερευσουμε..!

Σε συνδυασμό με το internet (ειδησεις ΔΓΙΑΔΩΣΤΑΙ!!!1!111) εχουν καψει φλαντζα.

Καλα ολα τεχνη δεν ειναι. Αλλος στα 90's αφησε σκυλο δεμένο σε μουσειο να ψοφήσει χωρις τροφη και νερο και το ειπαν ΤΕΧΝΗ!

Τωρα δεν θυμαμαι τι συμβολιζε... Τα παιδια της Αφρικής; Τους καπιταλιστες με τα εγκληματα πολεμου; Κατι θα ειχε στο μυαλο του.

Παντως ο κοσμος το κοιτουσε αποχαυνωμένος, χωρις να το βοηθησει.

Επεξ/σία από aris1986
  • Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδια πραγματικα δλδ εσεις που βλεπετε αγγελο που είναι να τον δουμε και μεις.. Η μορφη ανθρώπου με φτερά υπαρχει πολύ πριν τον χριστιανισμό που το εκλεψε οπως πολλα αλλα και τα εκανε "δικα" του.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, AtiX είπε

Κάτι θες να πεις εσύ τώρα... :P

Aπό το twitter το έκλεψα.Δείχνει πως το παρουσίασε το ΣΚΑΙ..ότι το μεγαλοποίησε κτλ

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, angelwithyou είπε

Το αποκαλει και ο ίδιος ο γλύπτης πάντως διάβολο . Στα τέλη αυτού του βίντεο ...

:lol::lol: τρολαρει αυτους που πηγανε και το βανδαλιζουν γι αυτο το λεει σατανα, τους πηρε χαμπαρι τι φρουτα ειναι

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ZahosDoganos είπε

:lol::lol: τρολαρει αυτους που πηγανε και το βανδαλιζουν γι αυτο το λεει σατανα, τους πηρε χαμπαρι τι φρουτα ειναι

Κανένας δεν κάνει πλάκα με αυτά... άστο.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Konstantin77 είπε

Κανένας δεν κάνει πλάκα με αυτά... άστο.

μια χαρα πλακα τους κανει ο συγκεκριμενος και καλα κανει. ψαξε και αλλες δηλωσεις του που τους εξισωνει με του τζιχαντιστες και πολυ καλα κανει και εδω.

Οποτε αφου τους πηρε χαμπαρι αποκαλει το γλυπτο του σατανα

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...