Προς το περιεχόμενο

Γλυπτό Phylax

McNerd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 710
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, pontez2 είπε

Ούτε η τουριστική αστυνομία έχει τετοιο δικαίωμα. Ομως βεβαίωσαν προστιμο. Μόνο το λιμενικο θα μπορούσε. Ομως δεν ηρθε απ το λιμενικο το πρόστιμο.

Κακώς έπραξε για το Λιμενικό. Ποιο είναι το point σου?

Αναφορά σε κείμενο

1. Όπως ο ίδιος έχει πει, όταν ρωτησε τη πολιτεία, δήλωσαν ολοι "αναρμοδιοι".

Δεν εκπλήσσομαι. Ελλάδα γαρ. Αυτό δεν είναι άλλοθι. Αν όλοι γύρω σου είναι βλάκες ή ανίκανοι να προστατέψουν τα συμφέροντά τους και τραβάει ο οργανισμός τους να τους κοροϊδέψεις/εκμετλυευτείς δε σου δίνει κάτι αυτό το δικαίωμα να το κάνεις..

Αναφορά σε κείμενο

2. Πήγαν 1000? Ένας πήγε και αυτο που έκανε ηταν πανέμορφο

Το ότι ήταν ή όχι πανεμορφο είναι άποψή σου και ειναι παντελώς αδιάφορο. Αν εγώ έρθω και σε περάσω από το κεφάλι μέχρι τα νύχια λαδομπογιά και σε ζωγραφίσω έστω πανέμορφα ... δε σημαίνει ότι δεν έχω κάνει κάτι αυθαίρετο.

Τι είανι αυτό στην λογική σου που δεν θα έπέτρεπε σε 1000 να το κάνουν. Αν κάθε ένα τέτοιο δημιούργημα ήταν πανέμορφο, γιατί δε θα το επέτρεπες? Αν δέχεσαι ότι μπορεί να το κάνει 1, γιατί να μη μπορεί να το κάνουν 1000? ... και πόσοι μπορούν να το κάνουν? ποιός το αποφασίζει? αυτό δεν είναι η λογική να υπάρχει η άδεια?

Αναφορά σε κείμενο

3. Το ίδιο

Το ίδιο

Αναφορά σε κείμενο

4. Οπότε σε ενοχλεί ένα γλυπτό σε έναν βράχο που καταστρέφεται σιγά σιγά με φυσικό τρόπο, αλλά όχι ένα ξενοδοχείο, επειδη τυχαίνει να έχουν ένα κοινό θετικο στοιχεία?

Με ενοχλεί ότι ΕΣΥ θεωρείς ότι αυτό δεν ήταν κάτι καλό και θεωρείς οτι αυτό μπορεί να αποτελεί δικαιολογία για την αθαιρεσία σου. Κλασσική περίπτωση μπανανο-οτινανιας-κανω-ότι-γουσταρω-γιατί-είμαι-μάγκας ελληνικής νοοτροπίας. Η γνώμη σου ή και 100.000 άλλων που μπορεί να το θεωρούν κα΄τι πανέμορφο είναι παντελώς αδιάφορη, όπως αδια΄φορη και αυθαίρετη θα ήταν η απόφαση του συνόλου ας πούμε μιας περιοχής ότι θα βοηθούσε ένα ξονοδοχείο .... Κανενός εκ των δύο δεν είναι απόφαση να το κάνουν, μπορούν να το προτείνουν, υποστηρίξουν, αιτηθούν, δε μπορείς να το τσαμπουκαλεφτούν.

ΜΕ την ίδια λογική που εσύ θεωρείς πανέμοφο να σκαλίσεις έναν βράχο που δε σου ανήκει, μπορεί κάποιος να θεωρήσει πανέμορφο να πάει να "σκαλίσει" ή κομματιάσει το phylax για να του δώσει ένα σχήμα  (πχ μια σωρό από σπασμένα κομμάτια) γιατί το θεωρεί αυτό πανέμορφο.

Επεξ/σία από DrLo
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οσοι θέτετε ζητημα γουστου,στοιχημα οτι μπορω να σας δειξω πινακες απ τους πιο αναγνωρισμενους ζωγραφους και να θεωρήσετε οτι τους εχει κανει 5χρόνο παιδακι.

(Ναι,ούτε εγω πιστευα οτι ειχα πληρωσει εισοδο για να δω τετοιους.

Still..)

Οποτε η μπορειτε να αναγνωρισετε το ποσο αμπαλοι ειστε στην αξιολογηση της τεχνης,ειτε οτι η τεχνη ειναι κατι πολυ ευρυ και υποκειμενικο για να υπαρχουν αυθεντιες και απολυτες μετρησεις τεχνης και ποιος την εχει μεγαλυτερη,και αρα αποδεχομαστε τα παντα,γιατι αυτό που μπορει να ειναι πατατα για μενα,ειναι αριστουργημα για τον άλλον,και το αντιστροφο.

• Like 1

7 λεπτά πριν, Lelouch είπε

Όχι, αλλά μην το βάλουμε και στη μέση κάποιας πλατείας. Πληροφοριακά ο Μάο και ο Στάλιν ήταν πιο αιμοσταγείς δικτάτορες.

Αυτο πως το συμπερανες?

1 ώρα πριν, Lelouch είπε

Ψευδοπροοδευτισμός. Αντί να ασχοληθούμε με σοβαρά θέματα όπως πχ διαχωρισμό κράτους - εκκλησίας, αποποινικοποίηση μαριχουάνας κλπ, εμείς ασχολούμαστε με "γουαου δείτε τη τέχνη" αγάλματα και χαζομάρες κλπ.

Διαβασε την απαντηση π εδωσα μερικες σελίδες πριν στν τυπο που ελεγε οτι ξαφνικα μας επιασε αγαπη για την τεχνη.

Τιποτα δεν καταλαβες,ούτε εσυ.

Ειναι πραγματικα τραγικο οτι το 2018 σε μια χωρα που ανηκει στην Ευρωπη και ζουσε τοσα χρονια σε ευμαρεια ( δυνατοτητα μορφωσης/εκπαιδευσης των κατοικων)

ποσοι αμορφωτοι υπαρχουν αναμεσα μας, και ειδικα νεοι.

• Like 3
  • Thanks 2

2 λεπτά πριν, suffocater είπε

Διαβασε την απαντηση π εδωσα μερικες σελίδες πριν στν τυπο που ελεγε οτι ξαφνικα μας επιασε αγαπη για την τεχνη.

Τιποτα δεν καταλαβες,ούτε εσυ.

Δεν έγραψα πουθενά ότι συμφωνώ με το γκρέμισμα του αγάλματος. Μάλιστα συμφώνησα με έναν χρήστη που έγραψε ότι υπάρχει διαδικασία για να κάνεις παράπονα στον δήμο. Οπότε δε συμφωνώ με το γκρέμισμα του αγάλματος, απλά είπα ότι δεν μου αρέσει προσωπικά και βλέπω ότι δεν αρέσει και σε πολλούς κατοίκους συνεπώς πρέπει να τους ακούσει ο δήμος.

Ασχολείστε βλέπω πολύ με το άγαλμα που έχει κεφάλι σκουλήκι... και νομίζεται ότι αυτό είναι τέχνη... μπράβο πάντα τέτοια. Για τον Παρθενώνα δηλαδή τι έπρεπε να κάνετε, όλη τη μέρα από κάτω μην τον πειράξει κανείς? Πιστεύω ότι κάποιοι έχετε πολύ χρόνο για σπατάλη.

• Thanks 1

Να σου θυμίσω το σάλος που έγινε όταν ανάρτησαν πανό με πολιτικά συνθήματα πάνω στον Παρθενώνα... μιλώντας γενικά ο τρόπος που συμπεριφερόμαστε στα έργα τέχνης μόνο πολιτισμένη χώρα δεν μας χαρακτηρίζει... Δεν γίνεται επειδή εμένα δεν μου αρέσει κάτι να απαιτώ και από τους άλλους να έχουν την ίδια άποψη... δεν γίνεται ακόμα και για τέχνη σκουπίδια να απαιτώ την απομάκρυνση τους με την βια...

• Like 1

Προσωπικά δεν θα μου λείψει αηδία ήταν. Επαναλαμβάνω όχι περί θρησκείας όντας άθεος αλλά περί αισθητικής.

Βέβαια θα το ανεβάσουν πάνω ξανά, ώστε οι κάτοικοι να αιτηθούν να κατέβει με ..."ειρηνικό" τρόπο ωστε να κατεβεί ξανά απο συνεργείο και οχι από φορτηγό δεμένο.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, ParhsG είπε

μπολικο hollywood και ορθοδοξια μαζι :lol::lol:

Τι ατομα υπαρχουν ρε γαμωτο, ποσο καρκινος για το ανθρωπινο ειδος αυτες οι θρησκειες επιτελους

Επεξ/σία από ZahosDoganos
  • Like 3

40 λεπτά πριν, devil-ji είπε

Ειναι πραγματικα τραγικο οτι το 2018 σε μια χωρα που ανηκει στην Ευρωπη και ζουσε τοσα χρονια σε ευμαρεια ( δυνατοτητα μορφωσης/εκπαιδευσης των κατοικων)

ποσοι αμορφωτοι υπαρχουν αναμεσα μας, και ειδικα νεοι.

Αντε γιατι περιμενω να αλλαξουν τα μυαλα των νεων. Πως θα το καταφερεις;

Με αυξηση κονδυλιων στην παιδια να γινουμε ΦΙΛΑΝΔΙΑ;

Θα τους μαθεις να λενε κανενα σταλινικο ποιημα παπαγαλια μεχρι να περασει μεσα τους;

Θα κανεις ντου σαν τον Ρουβικωνα;

Τιποτα δεν μπορεις να κανεις μονο να κατσεις να το απολαυσεις οπως εγω!

3 λεπτά πριν, aris1986 είπε

Προσωπικά δεν θα μου λείψει αηδία ήταν. Επαναλαμβάνω όχι περί θρησκείας όντας άθεος αλλά περί αισθητικής.

Βέβαια θα το ανεβάσουν πάνω ξανά, ώστε οι κάτοικοι να αιτηθούν να κατέβει με ..."ειρηνικό" τρόπο ωστε να κατεβεί ξανά απο συνεργείο και οχι από φορτηγό δεμένο.

Αναλογα εμενα που μου αρεσει και θα ηθελα και 2 -3 μινιατουρες να αραζουν στο case μεσα θελω να ξαναστηθεί ναι

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...