Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Lelouch είπε

Το γλυπτό είναι απαίσιο. Όσο να ναι η κοινωνία μας είναι θρησκευτική. Το γλυπτό:

α) έχει ανθρωποειδή μορφή.

β) δεν έχει πρόσωπο / είναι τερατοειδής

γ) έχει φτερά αγγέλου

δ) είναι κατακόκκινο (το χρώμα που σχετίζεται με την κόλαση)

ε) ονομάζεται ΦΥΛΑΚΑΣ

Μετά ελάτε και πείτε μου ότι δεν έχει εμπνευστεί τουλάχιστον από θρησκευτικά στοιχεία. Προφανώς και είναι εμπνευσμένο από θρησκείες. Πολλοί πολίτες δεν το ήθελαν. Σαν τέχνη είναι απαίσιο και αντιαισθητικό για πολλούς.

Ποιος ορίζει πως τα φτερά αγγέλου? Υπάρχουν πουθενά τα έχουμε δει? Φτερα πουλιών μόνο υπάρχουν στο κόσμο και άρα σε αυτό παραπέμπει οτιδήποτε άλλο είναι αποτέλεσμα φαντασίας.

Το κόκκινο χρώμα υπάρχει παντού γύρω μας, με την κόλαση το σχετίζουν όσοι ψάχνουν να βρουν δαίμονες και τέρατα. 

• Like 2
  • Απαντ. 710
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε νά'στε καλά μερικοί, μου θυμίσατε έναν δάσκαλο θρησκευτικών πού'χα κάποτε στο Λύκειο και έλεγε σε μια συμμαθήτριά μου ότι έχει τον διάβολο μέσα της επειδή τα μάτια της ήταν πράσινα...!!! Τι σκατά;! Τόσο διαβολικό το πράσινο μάτι; ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ

Επεξ/σία από *nenya*
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, *nenya* είπε

Ρε νά'στε καλά μερικοί, μου θυμίσατε έναν δάσκαλο θρησκευτικών πού'χα κάποτε στο Λύκειο και έλεγε σε μια συμμαθήτριά μου ότι έχει τον διάβολο μέσα της επειδή τα μάτια της ήταν πράσινα...!!!

Τον ειχε τελικα; :) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, *nenya* είπε

Ρε νά'στε καλά μερικοί, μου θυμίσατε έναν δάσκαλο θρησκευτικών πού'χα κάποτε στο Λύκειο και έλεγε σε μια συμμαθήτριά μου ότι έχει τον διάβολο μέσα της επειδή τα μάτια της ήταν πράσινα...!!! Τι σκατά;! Τόσο διαβολικό το πράσινο μάτι; ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ

Μην μπερδεύεσαι αυτός ήταν και ολυμπιακός... :devil:

Επεξ/σία από AtiX
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, Zerg13 said:

Τον ειχε τελικα; :) 

Μπα, σεμνό και θεοσεβούμενο πλάσμα ήταν!

Επεξ/σία από *nenya*
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Οι χοντροι ειναι απαισιοι, (οσο να ναι η κοινωνια μας ειναι fit.)

μου χαλανε την αισθητικη.

Δεν πιστευω να εισαι χοντρος ε?

Ωραίο fallacy. Και όχι δεν είμαι χοντρός πηγαίνω γυμναστήριο και προσέχω τι τρώω.

Και όχι η κοινωνία μας δεν είναι fit. Για την ακρίβεια το obesity είναι στα all times high.

Επεξ/σία από Lelouch
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Lelouch είπε

Ωραίο fallacy. Και όχι δεν είμαι χοντρός πηγαίνω γυμναστήριο και προσέχω τι τρώω.

Και όχι η κοινωνία μας δεν είναι fit. Για την ακρίβεια το obesity είναι στα all times high.

Ωραια let me rephrase

Οι fit ειναι καγκουρες και ενοχλητικοι, οσο να ναι η κοινωνια μας ειναι παχυσαρκη.

Προτεινω κατεδαφιση των γυμναστηριων γιατι μου χαλανε την αισθητικη.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ntinaras είπε

Ωραια let me rephrase

Οι fit ειναι καγκουρες και ενοχλητικοι, οσο να ναι η κοινωνια μας ειναι παχυσαρκη.

Προτεινω κατεδαφιση των γυμναστηριων γιατι μου χαλανε την αισθητικη.

Αυτό πάει ενάντια στην δημοκρατία.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ntinaras είπε

Η δημοκρατια ειναι οπως βολευει εσενα?

Όχι. Ο δήμος με τα λεφτά που μαζεύει κοιτάει τι θα αλλάξει αισθητικά στην πόλη. Όταν κάνει μια μαλάκια (όπως πχ αυτό το άγαλμα που δεν άρεσε σε κανέναν) ε έπρεπε να το βγάλει από μόνος του. Που κολλάει αυτό που με ρωτάς τώρα δεν ξέρω.

Δημοσ.

Ο δημος δεν θα σε ρωτησει για το τι αγαλμα θα βαλει στη πλατεια του.

Αν παλι εισαι δημοτης του πφ, τοτε μπορεις στις επομενες εκλογες να ψηφισεις ενα δημαρχο που θα βαλει καποιο αλλο αγαλμα.

Το οτι δεν αρεσε σε κανεναν πως το συμπερανες? Εκανες καποια ερευνα? Η ρωτησες μονο 5-10 αμορφωτους χριστιανοταλιμπαν?

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Lelouch είπε

Όχι. Ο δήμος με τα λεφτά που μαζεύει κοιτάει τι θα αλλάξει αισθητικά στην πόλη. Όταν κάνει μια μαλάκια (όπως πχ αυτό το άγαλμα που δεν άρεσε σε κανέναν) ε έπρεπε να το βγάλει από μόνος του. Που κολλάει αυτό που με ρωτάς τώρα δεν ξέρω.

To γλυπτό ήταν δωρεα από ιδιωτη, δεν δαπανήθηκαν λεφτά φορολογουμένων. Και το ότι δεν άρεσε σε κανέναν δεν ισχύσει, δεν υπάρχει σχετική έρευνα

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...