Προς το περιεχόμενο

Γλυπτό Phylax

McNerd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 710
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Και τωρα αυτοι που το εκαναν θα λαβουν την ευλογια απο τους ρασοφορους με γενειαδα και θα εχουν προτεραιοτητα στις πυλες του παραδεισου.

Τουλαχιστον οι μουσουλμανοι ειναι πιο εκλεκτικοι και εχουν και παρθενες στο μενου, εδω την βγαζουν με μηλαρακια.

• Like 1
  • Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

52 λεπτά πριν, billdanos είπε

Η μλκια του όχλου είναι ανίκητη!

Αμόρφωτα ζώα που μπορούν πανεύκολα να γίνουν επικίνδυνοι, κυκλοφορούν ελεύθεροι γύρω μας στο όνομα του Χριστού και την Παναγίας. 

Σκέφτομαι να πετάξω τα ρούχα μου, να βαφτώ κόκκινος και να πάω να κάτσω πάνω στο κενό βάθρο (κάτι ανάμεσα σε Σ. Μουστάκα και Δ. Βεργή στην αφίσα για την Τσιλέρ)... :P 

Βασικά όλοι αυτοί με αυτές τις ιδέες δεν είναι κάποιοι αόριστοι που δεν τους ξέρει κανείς. Είναι φίλοι μας, συνεργάτες μας, γονείς μας. Μια κουβεντούλα με υπομονή χρειάζεται μαζί τους, τουλάχιστον ένα "συνειδητοποιείς τι πραγματικά λες αυτή τη στιγμή;". Όχι ότι θα τους αλλάξεις απαραίτητα τα μυαλά,  αλλά είναι ένα έναυσμα να αρχίσουν κάποιες ζυμώσεις για αλλαγή νοοτροπίας.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε

Και τωρα αυτοι που το εκαναν θα λαβουν την ευλογια απο τους ρασοφορους με γενειαδα και θα εχουν προτεραιοτητα στις πυλες του παραδεισου.

Τουλαχιστον οι μουσουλμανοι ειναι πιο εκλεκτικοι και εχουν και παρθενες στο μενου, εδω την βγαζουν με μηλαρακια.

Επειδή το συγκρίνεις, γιατί δεν πας να το βάλεις σε μια μουσουλμανικη χώρα να δούμε την κατάληξη σου;  

Ξεχειλίζει η αίσθηση της τέχνης από τους δήθεν του insomnia, που είναι τα αντίστοιχα θέματα για τους εκατοντάδες βανδαλισμούς κτιρίων, αγαλμάτων, γλυπτών στην Αθήνα;

Σας έπιασε ξαφνικά ο πόνος , μια μόδα είστε που ενώ είστε μάζα νομίζετε ότι είστε unique,εκφράζετε φιλελε απόψεις σε κάθε θέμα και αυτοθαυμαζεστε ,so much wow, κοίτα κοίτα πόσο ανοιχτομυαλο παιδί μπαμπά!

Χειρότεροι κι απ τους χριστιανοταλιμπαν που μάλλον έριξαν το κατά την προσωπική μου άποψη και χωρίς να ξέρω απο τέχνη κακάσχημο κόκκινο πράγμα.

Α ρε insomnia που πλέονυπερασπίζεσαι ΚΑΙ την τέχνη

Επεξ/σία από gnsX
  • Like 4
  • Confused 1

Το οτι κάποιοι τυχαίνει να κάναμε την μικρή κίνηση, να ψάξουμε τον καλλιτέχνη, να δουμε τι έχει κάνει, να δουμε τι ακριβως συμβολίζει αυτό το πράγμα που δεν μας άρεσε και εν τέλη να εκτιμήσουμε τον καλιτέχνη και το γλυπτό του (παρόλο που δε μας αρέσει, έχει τεράστια διαφορά το ένα από το άλλο), δεν σημαίνει οτι γνωρίζουμε απο τέχνη, αλλά οτι κάναμε το προφανές. Ψάξαμε πριν κρινουμε κάτι για το οποίο ειμαστε παντελώς άσχετοι.

Στο παρελθόν ειχε γραφτεί πως και για τον δρομέα, τη δεκαετία του 90, τα ιδια και χειρότερα ειχαν γραφτεί και ειχαν ακουστει. Τελικά ο δρομέας αποτελεί πλέον έργο τέχνης. Οπως έβαλα παραπάνω, εκεινο το γλυπτο με τους παχουλους να έβαζαν, τα ιδια θα έκαναν. Μέχρι να τους σφυριξει κάποιος το ποιος το έχει κάνει και ξαφνικά οι χριστιανοταλιμπάν να αρχισουν τις κωλοτουμπες.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Το οτι κάποιοι τυχαίνει να κάναμε την μικρή κίνηση, να ψάξουμε τον καλλιτέχνη, να δουμε τι έχει κάνει, να δουμε τι ακριβως συμβολίζει αυτό το πράγμα που δεν μας άρεσε και εν τέλη να εκτιμήσουμε τον καλιτέχνη και το γλυπτό του (παρόλο που δε μας αρέσει, έχει τεράστια διαφορά το ένα από το άλλο), δεν σημαίνει οτι γνωρίζουμε απο τέχνη, αλλά οτι κάναμε το προφανές. Ψάξαμε πριν κρινουμε κάτι για το οποίο ειμαστε παντελώς άσχετοι.

Στο παρελθόν ειχε γραφτεί πως και για τον δρομέα, τη δεκαετία του 90, τα ιδια και χειρότερα ειχαν γραφτεί και ειχαν ακουστει. Τελικά ο δρομέας αποτελεί πλέον έργο τέχνης. Οπως έβαλα παραπάνω, εκεινο το γλυπτο με τους παχουλους να έβαζαν, τα ιδια θα έκαναν. Μέχρι να τους σφυριξει κάποιος το ποιος το έχει κάνει και ξαφνικά οι χριστιανοταλιμπάν να αρχισουν τις κωλοτουμπες.

Αν κάνω τώρα search θα βρω posts σου όπου σκίζεις τα ρούχα σου για βανδαλισμούς άλλων έργων που δεν συνέβησαν από θρησκοληπτους τυπακους; Αφού πρώτα έκανες την έρευνα σου για το έργο και τον καλλιτέχνη φυσικά.

Είπα, μεγάλη δηθενια και μόδα.

Επεξ/σία από gnsX

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να το έριξε ο αέρας που φυσάει μανιασμένα αποκλείεται? Να είπε ο Δήμος ότι το ρίξαν για να γλυτώσει μηνύσεις κτλπ? Γιατί δεν μου φαίνεται λογικό να το έριξαν και να το παράτησαν.

Επεξ/σία από Joe-4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

'Ολες οι μορφές φανατισμού είναι κατακριτέες .

Πάλι καλά που δε το μάζεψαν να το πουλήσουν για χαλκό :D

Επεξ/σία από Gtr34

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, gnsX είπε

Αν κάνω τώρα search θα βρω posts σου όπου σκίζεις τα ρούχα σου για βανδαλισμούς άλλων έργων που δεν συνέβησαν από θρησκοληπτους τυπακους; Αφού πρώτα έκανες την έρευνα σου για το έργο και τον καλλιτέχνη φυσικά.

Είπα, μεγάλη δηθενια και μόδα.

Για ψάξε, θα βρεις? Έχουμε κάνει παρόμοια κουβέντα στο παρελθόν? Και τι πα να πει σκιζω τα ρουχα μου? Το οτι θεωρω βανδαλισμο να ριχνουν ενα γλυπτό σημαινει πως σκιζω τα ρουχα μου?

Υπάρχει κόσμος που σέβεται τη τέχνη και τον καλλιτέχνη, ακομα και αν αυτή δεν είναι του γούστου του. Σε κανέναν καλλιτέχνη δεν αξιζει τέτοια συμπεριφορά, πόσο μάλλον όταν αυτος δωρίζει κάτι

Επεξ/σία από pontez2

• Super Moderators
36 minutes ago, gnsX said:

Επειδή το συγκρίνεις, γιατί δεν πας να το βάλεις σε μια μουσουλμανικη χώρα να δούμε την κατάληξη σου;  

Ξεχειλίζει η αίσθηση της τέχνης από τους δήθεν του insomnia, που είναι τα αντίστοιχα θέματα για τους εκατοντάδες βανδαλισμούς κτιρίων, αγαλμάτων, γλυπτών στην Αθήνα;

Σας έπιασε ξαφνικά ο πόνος , μια μόδα είστε που ενώ είστε μάζα νομίζετε ότι είστε unique,εκφράζετε φιλελε απόψεις σε κάθε θέμα και αυτοθαυμαζεστε ,so much wow, κοίτα κοίτα πόσο ανοιχτομυαλο παιδί μπαμπά!

Χειρότεροι κι απ τους χριστιανοταλιμπαν που μάλλον έριξαν το κατά την προσωπική μου άποψη και χωρίς να ξέρω απο τέχνη κακάσχημο κόκκινο πράγμα.

Α ρε insomnia που πλέονυπερασπίζεσαι ΚΑΙ την τέχνη

Από πότε η τέχνη μπερδεύεται με τη μλκία, την αμορφωσιά και το σκοταδισμό? Η τεχνοτροπία και το "μήνυμα" του καλλιτέχνη είναι το λιγότερο που θα έπρεπε να μας απασχολεί... 

Νομίζεις πως αν αυτές οι συμπεριφορές εδώ ήταν γενικότερα αποδεκτές, θα διέφερε πολύ η χώρα μας από τις αντίστοιχες μουσουλμανικές που αναφέρεις??? 

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, billdanos είπε

Από πότε η τέχνη μπερδεύεται με τη μλκία, την αμορφωσιά και το σκοταδισμό? Η τεχνοτροπία και το "μήνυμα" του καλλιτέχνη είναι το λιγότερο που θα έπρεπε να μας απασχολεί... 

Νομίζεις πως αν αυτές οι συμπεριφορές εδώ ήταν γενικότερα αποδεκτές, θα διέφερε πολύ η χώρα μας από τις αντίστοιχες μουσουλμανικές που αναφέρεις??? 

Γιατί τα μπερδεύεις; Είπα δύο απλά πράγματα.

Το ένα ήταν απάντηση στη σύγκριση με τις μουσουλμανικές χωρες. 

Το άλλο αφορούσε τη δηθενια , ψάχνω αντίστοιχο θέμα που ο γνήσιος insomniac έχει βγεί εκτός εαυτού επειδή σπασανε το x άγαλμα ,ζωγραφισανε το x κτίριο κοκ

Είμαι κατά αυτού που έγινε, αλλά είναι για περισσότερο κράξιμο ο κάθε δήθεν που ξαφνικά ενοχλήθηκε από όλο αυτό λες και του σπασανε το σπίτι,το λιγότερο υποκριτικό. 

Χριστιανοταλιμπαν και δηθενοταλιμπαν,το ίδιο και το αυτό

Επεξ/σία από gnsX
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι διαφορά τζιχαντιστών που καταστρέφουν μνημεία, με τους δικούς μας, ειναι πως οι μεν δεν έχουν γνωση και πιστευουν οτι αν τα γκρεμισουν θα πάνε στον παράδεισο. Οι δικοί μας, αν τους έλεγαν οτι το κοκκινο άγαλμα είναι πανάκριβο και μας το δώρισε ο παγκοσμίου φήμης Μαεβιδικιους Παχατουριδιους και έμπαινε και εισιτήριο 20 ευρω, θα έτρεχαν σαν τα rabbits να το προσκυνάνε.

@gnsX γιατι θεωρεις απαραίτητο, πως οποιοι συζητάνε εδω και θεωρουν ταλιμπάν αυτους που έριξαν το γλυπτό, ειναι απαραίτητα και δήθεν? Δηλαδη οποιος τάσσεται κατά τέτοιων ενεργειων ειναι δηθεν? Διοτι και ο ιδιος λες οτι δε σου άρεσε αυτο που έγινε άλλα.....Εγω ξέρω πως όταν υπάρχει αλλά σε μια προταση, αναιρείται οτι έχει ειπωθει στην αρχη. 

Επεξ/σία από pontez2
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...