pontez2 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Αν ειναι η μειοψηφία να κάνει κουμάντο, τότε πραγματικά υπάρχει θέμα. Διότι ότι δεν μπορούμε να αντιληφθούμε τον συμβολισμό του, πρέπει να το γκρεμίζουμε. Ουγκ. 1
Silverage Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ε καλά και στο εξωτερικό που είχαν βάλει πριν 2-3 χρόνια φουσκωτό χριστουγεννιάτικο δέντρο buttplug κάποιοι το σκίσανε με μαχαίρια. Δεν θα μου λείψει πάντως, το θεωρώ τερατούργημα. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2018 από Silverage 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Η μλκια του όχλου είναι ανίκητη! Αμόρφωτα ζώα που μπορούν πανεύκολα να γίνουν επικίνδυνοι, κυκλοφορούν ελεύθεροι γύρω μας στο όνομα του Χριστού και την Παναγίας. Σκέφτομαι να πετάξω τα ρούχα μου, να βαφτώ κόκκινος και να πάω να κάτσω πάνω στο κενό βάθρο (κάτι ανάμεσα σε Σ. Μουστάκα και Δ. Βεργή στην αφίσα για την Τσιλέρ)... 9
opcorsa Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 πεσμενο ειναι πιο καλαισθητο παντως αν και οι τυποι επρεπε να το φορτωσουν στο φορτηγο για λαβαρο 1
AtiX Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Όταν και εφόσον το κάνεις... θέλω σέλφι με Κλεομένη και Λουκά με αυτόγραφο και αφιέρωση... 31 λεπτά πριν, billdanos είπε Η μλκια του όχλου είναι ανίκητη! Αμόρφωτα ζώα που μπορούν πανεύκολα να γίνουν επικίνδυνοι, κυκλοφορούν ελεύθεροι γύρω μας στο όνομα του Χριστού και την Παναγίας. Σκέφτομαι να πετάξω τα ρούχα μου, να βαφτώ κόκκινος και να πάω να κάτσω πάνω στο κενό βάθρο (κάτι ανάμεσα σε Σ. Μουστάκα και Δ. Βεργή στην αφίσα για την Τσιλέρ)...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 10 minutes ago, opcorsa said: πεσμενο ειναι πιο καλαισθητο παντως αν και οι τυποι επρεπε να το φορτωσουν στο φορτηγο για λαβαρο Θα ήταν πιο θεαματικό και θα περνούσε και τα σωστά μηνύματα, αν την ώρα που το γκρέμιζαν έπεφτε πάνω στο φορτηγάκι και οι φτερούγες του διαπερνούσαν τα σώματα των επιβαινόντων! 1
pontez2 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Aν έχει χιουμορ ο Καμινης, θα πρέπει να το βάλει στο κέντρο της Ομονοιας, σε περίοπτη θεση
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Just now, pontez2 said: Aν έχει χιουμορ ο Καμινης, θα πρέπει να το βάλει στο κέντρο της Ομονοιας, σε περίοπτη θεση Αν ήμουν εγώ δήμαρχος Φαλήρου θα γέμιζα την πόλη με πολλά μικρά τέτοια στη θέση των πυροσβεστικών κρουνών... 2
what_if Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 39 λεπτά πριν, billdanos είπε Η μλκια του όχλου είναι ανίκητη! Αμόρφωτα ζώα που μπορούν πανεύκολα να γίνουν επικίνδυνοι, κυκλοφορούν ελεύθεροι γύρω μας στο όνομα του Χριστού και την Παναγίας. Σκέφτομαι να πετάξω τα ρούχα μου, να βαφτώ κόκκινος και να πάω να κάτσω πάνω στο κενό βάθρο (κάτι ανάμεσα σε Σ. Μουστάκα και Δ. Βεργή στην αφίσα για την Τσιλέρ)... μαζι σου αλλα μην χαλασεις το ωραιο σκηνικο με κανα μακ ανα χειρας 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Just now, what_if said: μαζι σου αλλα μην χαλασεις το ωραιο σκηνικο με κανα μακ ανα χειρας Mac όχι αλλά 2 ipads που θα συμβολίζουν τις πλάκες των εντολών, why not!
AtiX Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Βασικά θα το προτιμούσα πάνω στα διπλά τουριστικά λεωφορεία που κάνουν βόλτα τους τουρίστες στην Αθήνα ... μπροστά και στον πάνω όροφο...
what_if Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 2 minutes ago, billdanos said: Mac όχι αλλά 2 ipads που θα συμβολίζουν τις πλάκες των εντολών, why not! ποσο #$#@$ εισαι
AtiX Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, billdanos είπε Mac όχι αλλά 2 ipads που θα συμβολίζουν τις πλάκες των εντολών, why not! Μην ξεχάσεις την κάλτσα και το πέδιλο σε ανάλογο χρωματισμό
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 12 minutes ago, AtiX said: Μην ξεχάσεις την κάλτσα και το πέδιλο σε ανάλογο χρωματισμό Πάω να φτιάξω ένα masterpiece installation και μου το χαλάς με κιτς παρεμβάσεις!
theoritikos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Το eva unit του Shinji έκανε την ζημιά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις