ZahosDoganos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, logica1 είπε Δε Θα περιμενα ενα τετοιο τερατουργημα να ειχε θεση στη χωρα που εχει βγαλει την υπαρξη της τεχνης με βαση την αρμονια. Βγαζει πολυ ασχημη ενεργεια. Οι παπαδες κανουν πολυ καλα. Δεν ενοχλησαν κανεναν. Αντιθετα με ενοχλει το δικαιωμα ψηφου που εχει το καθε καμμενο ατομο το οποιο νομιζει οτι χαιρει υγειους πολιτικης σκεψης ενω στη πραγματικοτητα διαθετει μυαλο αμοιβαδας. Υγ: δεν θα με χαλαγε να ξυπνησω ενα πρωι κ να δω αυτο το αγαλμα κατεστραμενο. Ισως κατεστραμενο να εχει την αξια που αρμοζει τοσο σε αυτο οσο κ στον καθε αταλαντο που το παιζει καλλιτεχνης κ τον καθε μαλακα κ χωρις ιχνος αισθητικης δημαρχο που... Εσυ ψηφιζεις! Αληθεια; που; Και γω με τη δικιά σου λογική θέλω να δω κατεστραμμένη κάθε εκκλησία και εκκλησάκι που υπάρχει στον ελλαδικό χώρο γιατί μου χαλάνε την αισθητική. Εχω πουλήσει και την ψυχή μου στο θεό phylax βέβαια 3 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Damachi Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Κατι σε σφυροδρεπανο / παλλομενα πεη δε θα ενοχλουσε τοσο τους δημότες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliasjuve Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Ιν μπιφόρ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vangelis_D9 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 18 λεπτά πριν, Damachi είπε Κατι σε σφυροδρεπανο / παλλομενα πεη δε θα ενοχλουσε τοσο τους δημότες Κάτι κατάλαβες πολύ λάθος, σόρι αλλά πολύ άστοχο σχόλιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZahosDoganos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Το ωραίο θα ήταν (κρίμα που δεν το σκέφτηκαν στο δήμο) εκεί που το ραντίζουν με χολι γουοτερ να κουνούσε τα φτερά η κάτι παρόμοιο με έναν μηχανισμό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 4 hours ago, logica1 said: Οι παπαδες κανουν πολυ καλα. Δεν ενοχλησαν κανεναν. Ενοχλησαν οσους ηθελαν να παρουν το τραμ να κανουνε τις δουλειες τους 3 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Vangelis_D9 είπε Κάτι κατάλαβες πολύ λάθος, σόρι αλλά πολύ άστοχο σχόλιο. Μαλλον εσυ δεν εχεις καταλαβει κατι, μια χαρα λογικο σχολιο εκανε ο φιλος, απλα ειναι πολιτικο και θα το κλειδωσουν. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2018 από Zerg13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psyber Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Η αντίδραση από συγκεκριμένο κόσμο και συγκεκριμένους ρασοφόρους καλό είναι να μη γενικεύεται σε όλους τους θρησκευόμενους. Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω τι είναι αυτό που τους ενόχλησε. Θεώρησαν ότι απεικονίζει ένα δαίμονα υποθέτω. Προσωπικά δεν έχω το υπόβαθρο να κρίνω ένα γλυπτό. Μπορώ όμως να πω ότι δεν μου αρέσει και ιδίως με χαλάει το κεφάλι του. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vargas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Το κεφάλι του όντως μοιάζει με πέος. Τώρα αυτά τα μασονικά σύμβολα κ τους δαίμονες κλπ δεν ξέρω κατά πόσο ισχύουν κ δεν με ενδιαφέρει κιόλας . Αλλά σαν γλυπτό είναι απλά γελοίο 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δεν μου κάνει edit σωστά από το iPad. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliasjuve Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Κλάμα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Damachi Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Βλεποντας το θεμα να εχει παρει υστερικη εκταση στα γνωστα μεσα , ρασοφορους να αφοριζουν και χρυσαυγουλα ετοιμα για ολα με την ευκαιρια των λινκς που βαλανε τα παιδια ενα ωραιο αρθρο για την κατασταση των κλασικων γλυπτων - εδω ειχαν βεβηλωσει και το αγαλμα του Βενιζελου http://www.thetoc.gr/koinwnia/article/i-epelasi-twn-bandalwn Βεβαια στη συγκεκριμενη περιπτωση φταιει και ο π@στης ο δημαρχος που πεταει τοσα λεφτα στη μοντερνιά για να μη τον πουνε βλαχο , προφανως ο λαουτζικος δεν καταλαβαινει την τεχνη . Τελικα θα το βαψουν πρασινο και ολα καλα .... Η να μεταφερθει στον Περισσό εξω απο τα γραφεια του ΚΚΕ οπως εγραψε ο φιλος Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2018 από Damachi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 1εκ ευρω σχεδον ΕΣΠΑ για επιδιορθωση αγαλματων....καλα τι καναν; Νεο Παρθενωνα στησαν με τοσα; 14 λεπτά πριν, Damachi είπε Βλεποντας το θεμα να εχει παρει υστερικη εκταση στα γνωστα μεσα , ρασοφορους να αφοριζουν και χρυσαυγουλα ετοιμα για ολα με την ευκαιρια των λινκς που βαλανε τα παιδια ενα ωραιο αρθρο για την κατασταση των κλασικων γλυπτων - εδω ειχαν βεβηλωσει και το αγαλμα του Βενιζελου http://www.thetoc.gr/koinwnia/article/i-epelasi-twn-bandalwn Βεβαια στη συγκεκριμενη περιπτωση φταιει και ο π@στης ο δημαρχος που πεταει τοσα λεφτα στη μοντερνιά για να μη τον πουνε βλαχο , προφανως ο λαουτζικος δεν καταλαβαινει την τεχνη . Τελικα θα το βαψουν πρασινο και ολα καλα Η να μεταφερθεί στον Περισσό στα γραφεια του ΚΚΕ Να το πω και σε σενα. Το phylax ειναι δωρεα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Damachi Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Α ok εδω τοπικο καναλι , προφανως για να φουσκωσει το θεμα ειπε οτι κοστισε και αρκετες χιλιαδες .... για τσαμπα μια χαρα ειναι και το Φαληρο εγινε διασημο απο το αγαλμα Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2018 από Damachi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις