majnun Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, stefanos_th είπε Λιωμένο τυρί πάνω από πατάτες που κρύωσε ;
Anorymous Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 32 λεπτά πριν, AtiX είπε Ναι βρε φίλε μου και εγώ πρόλαβα τις ποδιές τι σημαίνει αυτό??? μην νομιζεις οτι εχουν αλλαξει και πολλα , στα λογια μπορει στις πραξεις οχι
opera Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 12 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Αν ηταν διαολος ή κατι τετοιο, θα ειχε ασχημα φτερα ή φτερα νυχτεριδας. Επισης θα ειχε ουρα ή κερατα. Δεν εχει τιποτα απο αυτα, και εχει μονο το χρωμα. Αρα δεν ειναι διαολος με 1/4. Αν σε βολευει να τον κανεις διαολο οκ...διαολος για σενα και τους παππαδες που ειναι οι ιδιοι διαολοι και βλεπουν το διαολο σε γλυπτο σε ενα εργο τεχνης, βασικα ειναι και διαολος. Για σενα. Αφου το βλεπεις ετσι αυτο ειναι. Κανε ενα κοπο και διαβασε την συνεντευξη του καλλιτεχνη που σε αφηνει εσενα να αποφασισεις τι ειναι,..αυτο προσπαθει να κανει. Αν ηθελε να τον κανει διαολo «fixed» θα το ηξερες και θα το καταλαβαιναμε ολοι. Το οτι ειναι διαολος για ολους και αυτο προσπαθησε να κανει ο γλυπτης, δεν παιζει. Δες ολα τα εργα του, κοκκινα ειναι και σε αυτο το στηλ, το στενομακρο. Σιγα μην καθησε και εφτιαξε δαιμονα.Κανε μια μικρη ερευνα και ξαναελα. Και εγώ στη θέση του καλλιτέχνη τα ίδια θα έλεγα.
AtiX Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, Anorymous είπε μην νομιζεις οτι εχουν αλλαξει και πολλα , στα λογια μπορει στις πραξεις οχι ...φαντάζεσαι πως θα με φωνάζουν αν με δουν να βγαίνω με ποδιά έξω???
Anorymous Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, AtiX είπε ...φαντάζεσαι πως θα με φωνάζουν αν με δουν να βγαίνω με ποδιά έξω??? kinky boy η ποδια εχει αντικαταστισει πλεον το "ευπρεπές" ντυσιμο
Cyber_Spartacus Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Και μετα λέμε για τους ταλιμπαν....
Ntinaras Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, eliasjuve είπε Να φτιάξουν και ένα απ' έξω από το Καραϊσκάκης για τους "πεσόντες προπονητές". Θα δινουν αυτοματα πεναλτι?
silverado Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το κρυβομαι πισω απο τη δηθεν τεχνη, την ωρα που περναω τα μηνυματα σε αυτους που θελω,για το τι ειμαι, ποιον ακολουθω, ενω παρουσιαζω στους πολλους οτι το μαυρο ειναι ασπρο, ειναι ο ευκολος τροπος για την επιτυχια του ανεπαρκη, που προσπαθει να προκαλεσει με ασχημο τροπο, αυτους που ξερει οτι σιγουρα θα αντιδρασουν. Κερδισμενος σε ενα κοσμο σκιων, που προσπαθει να πνιξει οτι δινει πραγματικη λαμψη. Ομως σε αυτην την ιστορια υπαρχει και ενας επαρκης, που προτιμησε να τσαλακωθει χρησιμοποιωντας τον ανεπαρκη, για να δωσει και αυτος τα δικα του μηνυματα, τις δικες του εξετασεις, σε αυτους που θα κρινουν τα επομενα βηματα του στο κοσμο των σκιων. Κριτες οχι οι πολλοι, αλλα καποιοι λιγοι. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2018 από silverado 3
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Μοντέρνα τέχνη, τι περιμένεις να είναι ωραία;
Ntinaras Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, silverado είπε Το κρυβομαι πισω απο τη δηθεν τεχνη, την ωρα που περναω τα μηνυματα σε αυτους που θελω,για το τι ειμαι, ποιον ακολουθω, ενω παρουσιαζω στους πολλους οτι το μαυρο ειναι ασπρο, ειναι ο ευκολος τροπος για την επιτυχια του ανεπαρκη, που προσπαθει να προκαλεσει με ασχημο τροπο, αυτους που ξερει οτι σιγουρα θα αντιδρασουν. Κερδισμενος σε ενα κοσμο σκιων, που προσπαθει να πνιξει οτι δινει πραγματικη λαμψη. Ομως σε αυτην την ιστορια υπαρχει και ενας επαρκης, που προτιμησε να τσαλακωθει χρησιμοποιωντας τον ανεπαρκη, για να δωσει και αυτος τα δικα του μηνυματα, τις δικες του εξετασεις, σε αυτους που θα κρινουν τα επομενα βηματα του στο κοσμο των σκιων. Κριτες οχι οι πολλοι, αλλα καποιοι λιγοι. 2
Miracle Worker Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Εγω παντως πηγα και προσκυνησα το μνημειο "Phylax", διαβαζοντας φωναχτα εδαφια απο το εργο και τη ζωη του καλλιτεχνη που βρηκα στον φυλλομετρητη της Google. Δε φανταζεστε ποσο απελευθερωτικο ειναι.
Zerg13 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, silverado είπε Το κρυβομαι πισω απο τη δηθεν τεχνη, την ωρα που περναω τα μηνυματα σε αυτους που θελω,για το τι ειμαι, ποιον ακολουθω, ενω παρουσιαζω στους πολλους οτι το μαυρο ειναι ασπρο, ειναι ο ευκολος τροπος για την επιτυχια του ανεπαρκη, που προσπαθει να προκαλεσει με ασχημο τροπο, αυτους που ξερει οτι σιγουρα θα αντιδρασουν. Κερδισμενος σε ενα κοσμο σκιων, που προσπαθει να πνιξει οτι δινει πραγματικη λαμψη. Ομως σε αυτην την ιστορια υπαρχει και ενας επαρκης, που προτιμησε να τσαλακωθει χρησιμοποιωντας τον ανεπαρκη, για να δωσει και αυτος τα δικα του μηνυματα, τις δικες του εξετασεις, σε αυτους που θα κρινουν τα επομενα βηματα του στο κοσμο των σκιων. Κριτες οχι οι πολλοι, αλλα καποιοι λιγοι. Αλλος ενας που θελει να μιλησει, αλλα δεν μπορει, δεν τον αφηνουν ή δεν θελει. Ολοι ιδιοι ειστε...πεσμενοι στις συνωμοσιες στα μυστικα και στο παρασκηνιο....σσσσσσστ θα μας ακουσουν. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2018 από Zerg13 1
HALF EVIL Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Προσωπικά δεν μου αρέσει γιατί έτσι. Οσο καταξιωμένος και αν ειναι ο καλλιτέχνης. Επισης οπως πολυ σωστα ειπε κάποιος στην αρχή, δεν κολλάει καθόλου με το περιβάλλον. Από την άλλη, για μια ακόμα φορά η επίσημη Εκκλησία και οι περί αυτής απέδειξαν την γραφικότητα τους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις