McNerd Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Αυτό το απαίσιο γλυπτό, ποιος το σκέφτηκε; Δεν ταιριάζει σε τίποτα με το περιβάλλον που τοποθετήθηκε, ούτε την αρχιτεκτονική, ούτε τον πολιτισμό της ελλάδας (πχ μυθολογία), ούτε έχει κάποιο νόημα γενικότερα. Κοκκινο πλαστικό γλυπτό σε δημόσιο χώρο μιας χώρας με τόση ηλιοφάνεια, μεγάλο fail. Σαν να μη έφταναν αυτά, πλάκωσαν και οι παπάδες. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Ωραιο! Απλα θα το φανταζομουν με φοντο ουρανοξύστες ή ισως το Καραϊσκάκη. Οι παπαδες το'χουν χασει, μαλλον δεν εχουν με τι καλυτερο ν' ασχοληθουν. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, *nenya* είπε Ωραιο! Απλα θα το φανταζομουν με φοντο ουρανοξύστες ή ισως το Καραϊσκάκη. Α σόρι δεν κατάλαβα ότι το γλυπτό είναι γαύρος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Σοβαρά τώρα, εμένα μου λέει ότι ο γλύπτης είχε στοκ κάποιες κατασκευές στο εργαστήριό του, εκγρίθηκε το βύσμα του και έβαλε ένα από αυτά έξω από το δημαρχείο. Καμία συνάφεια με τίποτα η αισθητική του. 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τι υποτίθεται ότι είναι ... "Η προοδευτική στηλίτης" ? Σιγά το περιβάλλον που τοποθετήθηκε. Κλασσικά γυφταριά ελληνων βλαχοδημάρχων που νομίζουν ότι η είσοδος στο δήμο τους είναι κάτι το σημαντικο και πρέπει να βάουν αγάλματα, τεράστιες πινακίδες και για κάποιο λόγο που δεν έχω καταλάβει ποτέ άχρηστα χωροδικτυώματα (Περιστέρι). Σαν τα σκυλιά που κατουράνε για να μαρκάρουν την περιοχή τους. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2018 από DrLo 8 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Ποιος ξερει τι μιζα επεσε για να τοποθετει αυτο το ασχετο τερατουργημα εκει. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dreamcatcher Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το μόνο ανησυχητικό είναι οτι όλοι αυτοί στο video ψηφίζουν και κυρίως αναπαράγονται. Τώρα για το γλυπτό ποιός ασχολείται; προσωπικά δεν θα μπορούσε να με ενοχλήσει ένα γλυπτό άπλα το θεωρώ αδιάφορο. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2018 από Dreamcatcher 17 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πιστεύω ο (καλιτέχνης) εμπνεύσθηκε από τον μεγάλο αείμνηστο Μουστάκα στην ταινία πάτερ Γκομένιος που έκανε το στυλίτη. https://www.youtube.com/watch?v=wHNNxMGU0Yc Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2018 από papoys1 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Να μεταφερθεί στον Περισσό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 49 λεπτά πριν, McNerd είπε Αυτό το απαίσιο γλυπτό, ποιος το σκέφτηκε; πλάκωσαν και οι παπάδες Θεός Phylaxι φάση (από όπου και να το πιάσεις ) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Απαίσιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliasjuve Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 26 λεπτά πριν, papoys1 είπε Πιστεύω ο (καλιτέχνης) εμπνεύσθηκε από τον μεγάλο αείμνηστο Μουστάκα στην ταινία πάτερ Γκομένιος που έκανε το στυλίτη. https://www.youtube.com/watch?v=wHNNxMGU0Yc Χαχχαχαχαχα, ναι ρε φίλε ναι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Έχω δει και χειρότερα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l337 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, McNerd είπε Δεν ταιριάζει σε τίποτα με το περιβάλλον που τοποθετήθηκε, ούτε την αρχιτεκτονική, ούτε τον πολιτισμό της ελλάδας (πχ μυθολογία), ούτε έχει κάποιο νόημα γενικότερα. Κοκκινο πλαστικό γλυπτό σε δημόσιο χώρο μιας χώρας με τόση ηλιοφάνεια, μεγάλο fail Σαν να μη έφταναν αυτά, πλάκωσαν και οι παπάδες. Μια χαρά είναι το γλυπτό και -για να προλάβω ορισμένους- δωρεάν. Αν και μου είναι αδιάφορη η τοποθέτηση του. Το εάν σε εσένα δεν αρέσει ή θεωρείς πως δεν ταιρίαζει είναι δική σου εκτίμηση (όπως και το ότι πχ. εγώ δεν έχω πρόβλημα είναι δική μου εκτίμηση και ούτω καθεξής). Ώρες ώρες ορισμένοι θαρρώ δεν έχετε με τι να σχοληθείτε και τρώγεστε με το καθε τί. ΥΓ: Προσωπικά χέστηκα για τους ρασοφόρους ταλιμπαν, για το τι λένε, για την άποψη τους στο θέμα και για το οτιδήποτε λένε που δεν αφορά τα του οίκου τους. Η αναφορά στους παπάδες καθώς και σε κάθε άλλον σαν εκείνους ήταν άτοπη από μεριάς σου. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2018 από l337 12 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 ωραίο , αν και θα προτιμούσα κάτι τέτοιο τώρα για τους παπάδες δεν μ κάνει εντύπωση και πολύ χαλαρά το πήραν χαχχ 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις