Rockjos21 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδια μολις πηρα αυτον τον SSD : http://www.intenso.de/produkte_en.php?kategorie=34&produkt=1459248176 Λεει οτι εχει 520/500 read/write speed . Οταν εκανα ενα τεστακι με το AS SSD Benchmark μου εβγαλε αλλο write speed . Εχω ανεβασει φωτο να δειτε τα αποτελεσματα. MOBO : https://www.asus.com/Motherboards/P8Z68V_PROGEN3/specifications/ Τι παιζει ξερετε ??? Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2018 από Rockjos21
Xristaras12 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 η παροχή ενέργειας των windows είναι στις υψηλές επιδόσεις; τρέξε και ενα ATTO Benchmark.
Rockjos21 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε η παροχή ενέργειας των windows είναι στις υψηλές επιδόσεις; τρέξε και ενα ATTO Benchmark. Ναι στο υψηλο ειναι. Επισης εχω κανει ολα τα tweaks για να τρεχει καλυτερα ο ssd . Το ετρεξα το ΑΤΤΟ αλλα τα ιδια λεει και αυτο !
Xristaras12 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 ο δισκος σου είναι συνδεδεμένος στις γκρί θύρες η στις 2 πανω πανω (βαθυ μπλέ) ;
BlueBlood7 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε ο δισκος σου είναι συνδεδεμένος στις γκρί θύρες η στις 2 πανω πανω (βαθυ μπλέ) ; Λογικά θα τον σύνδεσε ή σε marvel ή micron controller.
Rockjos21 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε ο δισκος σου είναι συνδεδεμένος στις γκρί θύρες η στις 2 πανω πανω (βαθυ μπλέ) ; Στη γκρι που ειναι 6GB μαζι με ενα DVD rom νομιζω !
Rockjos21 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, BlueBlood7 είπε Λογικά θα τον σύνδεσε ή σε marvel ή micron controller. Το εχω συνδεσει στη γκρι θυρα !
BlueBlood7 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Στη φωτό το τεστ δεν είναι ολκληρωμένο. Βάλε ένα με όλες τις τιμές.
liverpoolman Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Εχω 2 τετοιους σε raid0 και αυτη ειναι η ταχυτητα τους... δεν το ψαξα παραπανω με τα benchmarks που και μενα μου φανηκαν χαμηλα αλλα στην πραγματικη χρηση δεν νομιζω να εβλεπες καμμια διαφορα οτι και να ελεγε
Rockjos21 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, liverpoolman είπε Εχω 2 τετοιους σε raid0 και αυτη ειναι η ταχυτητα τους... δεν το ψαξα παραπανω με τα benchmarks που και μενα μου φανηκαν χαμηλα αλλα στην πραγματικη χρηση δεν νομιζω να εβλεπες καμμια διαφορα οτι και να ελεγε Ναι μια χαρα μου φαινεται απλα απο περιεργεια !
Xristaras12 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 chipset driver έχεις περάσει; η αλήθεια είναι οτι το write speed δεν σε απασχολεί και τόσο, το read σε καίει ώστε να μπορεί να φορτώνει πράγματα γρήγορα.
Xristaras12 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 επίσης επειδή εικάζω οτι θα έχει sandforce controller, κατέβασε το crystaldiskmark πήγαινε settings,test data,και τίκαρε το all. Πιθανότατα τα νούμερα θα είναι αρκετά αυξημένα. Αυτό γίνεται γιατί οι sandforce contollers κάνουν μια μικρή συμπίεση στα δεδομένα πριν τα αποθηκεύσουν, συνεπως η ταχυτητα εγγραφής θα ειναι μικρότερη.
Rockjos21 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 16 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε επίσης επειδή εικάζω οτι θα έχει sandforce controller, κατέβασε το crystaldiskmark πήγαινε settings,test data,και τίκαρε το all. Πιθανότατα τα νούμερα θα είναι αρκετά αυξημένα. Αυτό γίνεται γιατί οι sandforce contollers κάνουν μια μικρή συμπίεση στα δεδομένα πριν τα αποθηκεύσουν, συνεπως η ταχυτητα εγγραφής θα ειναι μικρότερη. Περασα chipset driver ετρεξα και το crystaldiskmark αλλα τα αποτελεσματα ειναι τα ιδια . Μολις εχω κανει format τι αλλους drivers να περασω που χρειαζοντε για τον ssd . Στο site της intenso δεν ειχε παντως καποιο driver.
Rockjos21 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Xristaras12 είπε την ρυθμιση που αναφέρω την εκανες; Ναι το εβαλα all 0x00 (0 fill) . Λες να αλλαξω θυρα στην MOBO ή δεν παιζει ρολο απο τη στιγμη που πιανει καλη ταχυτητα read ? Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2018 από Rockjos21
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα