Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ASUS ανακοίνωσε την οθόνη ProArt PA27AC που καλύπτει τις προδιαγραφές DisplayHDR 400 και βασίζεται στη τεχνολογία LCD IPS υποστηρίζοντας ανάλυση WQHD (2560 x 1440 pixels).

Με βάθος χρώματος 8bpc καλύπτει το 100% του χρωματικού πρότυπου sRGB ενώ επιπλέον υποστηρίζει dynamic MEGA contrast και η φωτεινότητα έχει μετρηθεί στα 400nits. Στα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης οθόνης είναι και η υποστήριξη στη τεχνολογία AMD FreeSync.

Άλλα χαρακτηριστικά είναι η υποστήριξη refresh rate 60Hz, ο χρόνος απόκρισης 5ms (GTG) καθώς και οι θύρες DisplayPort 1.2a (απαραίτητη για FreeSync), HDMI 2.0 και HDMI 1.4.

Το interface DisplayPort είναι USB Type-C και υποστηρίζει daisy-chaining με Thunderbolt 3. Η ASUS για την ώρα δεν έχει ανακοινώσει την ημερομηνία διάθεσης ή την τιμή της συγκεκριμένης οθόνης.

R1aQAfdtAwI48FIp.thumb.jpg.505d37473ffdb3b69f6fc0a7d8503391.jpg

TechPowerUp

Δείτε ολόκληρο το article

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογικά κάνα 700αρι πάνω κάτω?

Επεξ/σία από ThReSh
Δημοσ.

Νομίζω ότι η αντίστοιχη πρόταση που ανακοινώθηκε από την LG στα 600 nits και 10 bit χρώμα, είναι πολύ καλύτερη επιλογή. Και δεν νομίζω ότι η asus θα είναι πιο φθηνή....

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Retromaniac είπε

Νομίζω ότι η αντίστοιχη πρόταση που ανακοινώθηκε από την LG στα 600 nits και 10 bit χρώμα, είναι πολύ καλύτερη επιλογή. Και δεν νομίζω ότι η asus θα είναι πιο φθηνή....

Ποια είναι η LG? (link?)

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, Nemo1776 said:

Τι βλακεία είναι αυτή η Samsung έβαλε 600nits και 144 hertz και freesyng 2 και αυτοι τόσο πίσω;

Τι ανάλυση όμως?

Δημοσ.

από που και ως που ProArt μια οθόνη τέτοιων επιδόσεων όσον αφορά την κάλυψη των σοβαρών χρωματικών παλετών? (adobeRGB, DCI-P3, Rec2020)

Δημοσ.
16 ώρες πριν, ThReSh είπε

Τι ανάλυση όμως?

1440p για την samsung C27HG70QQU λέω,είναι σαν να λέει η asus εμπρός πίσω,δεν κοιτάνε να φτιάξουν το  Asus PG279Q μόνιτορ που στο λεξικό διπλά στην λέξη "ελαττωματικά" έχουν κοίτα το  Asus PG279Q για να καταλάβεις.

• Super Moderators
Δημοσ.
7 hours ago, Nemo1776 said:

1440p για την samsung C27HG70QQU λέω,είναι σαν να λέει η asus εμπρός πίσω,δεν κοιτάνε να φτιάξουν το  Asus PG279Q μόνιτορ που στο λεξικό διπλά στην λέξη "ελαττωματικά" έχουν κοίτα το  Asus PG279Q για να καταλάβεις.

Λογικά θα βγάλει κι άλλα μοντέλα μέσα στο 2018.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...