Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Ναι, αλλά τότε ο πραγματικός συναλασσόμενος πριν γίνει οτιδήποτε θα δει ότι δεν είναι αυτός ο επιλεγμένος αγοραστής.

Πώς θα την πατήσει;

Πουλάς κάτι. Το αγοράζω. Λες θα μου το στείλεις. Πατάς "ολοκλήρωση", βλέπω εγώ τη συναλλαγή "ολοκληρωμένη" αλλά δεν έχω ειδοποίηση πως είμαι εγώ ο αγοραστής. Δεν θα υποψιαστώ κάτι;

Ειλικρινά ρωτάω, είναι αργά, έχω απαντήσει ούτε θυμάμαι σε πόσα μηνύματα και μπορεί να έχει κουρκουτιάσει το ρημάδι και να μη σκέφτομαι σωστά.

• Like 2
  • Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Snoob είπε

Γενικά, το σκεπτικό είναι να πάμε σε αγγελίες με πολύ συγκεκριμένο πωλούμενο (κυρίως, ζητούμενο κατά δεύτερο λόγο αν και εκεί δεν υπήρχε σημαντικό θέμα) αντικείμενο, για τους λόγους που εξήγησα.

Να δούμε τι μπορεί να γίνει σε περιπτώσεις συλλογών αντικειμένων. Επαναλαμβάνω, θα έρθουν και νέες δυνατότητες, οπότε μπορεί να καλύπτονται ορισμένες περιπτώσεις μέσω αυτών, αλλά ας τοποθετηθούν πρώτα αυτοί που τρέχουν τις υλοποιήσεις.

(Για χρόνο ομιλίας, ελπίζω να μη μιλάμε για φοιτητικά νούμερα, γιατί κι εκεί υπάρχει θέμα :))

Εγώ προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω το φίλο Snoob για την προθυμία, την υπομονή και την ευγένεια που δείχνει. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Snoob είπε

Ναι, αλλά τότε ο πραγματικός συναλασσόμενος πριν γίνει οτιδήποτε θα δει ότι δεν είναι αυτός ο επιλεγμένος αγοραστής.

Πώς θα την πατήσει;

Πουλάς κάτι. Το αγοράζω. Λες θα μου το στείλεις. Πατάς "ολοκλήρωση", βλέπω εγώ τη συναλλαγή "ολοκληρωμένη" αλλά δεν έχω ειδοποίηση πως είμαι εγώ ο αγοραστής. Δεν θα υποψιαστώ κάτι;

Ειλικρινά ρωτάω, είναι αργά, έχω απαντήσει ούτε θυμάμαι σε πόσα μηνύματα και μπορεί να έχει κουρκουτιάσει το ρημάδι και να μη σκέφτομαι σωστά.

Αυτο θα σου ελεγα,οτι ειναι δυσκολο τωρα να το καταλαβεις γιατι θα εχει πηξει το μυαλο σου εδω μεσα.

Εγω μπορω να το τρεναρω λιγο και να μη σε δηλωσω σαν αγοραστη εξ αρχης,επειδη θα θελω να κρατησω την αγγελια ανοιχτη για να φαινεται οτι πουλαω κατι ακομα.

Καπου αναμεσα στη συναλλαγη θα γινει αυτο.Το ποτε εξαρταται απο το πως θα γινει η συναλλαγη.

Μπορω εγω να περιμενω με το f5 να δω ποτε παρελαβες το δεμα απο την κουριερ που ηταν με αντικαταβολη και επιτοπου να κλειδωσω τον αγοραστη.

Επεξ/σία από webparts
Δημοσ.

Η λύση είναι μία σε αυτό το θέμα. Να επανέλθει το καθεστώς αξιολόγησης που υπήρχε πριν την αναβάθμιση. Το νέο σύστημα μόνο μπέρδεμα προκαλεί. Γνώμη μου

• Like 4
  • Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Νομίζω πως το ασφαλέστερο για όλους είναι να κλειδώσει ο αγοραστής πριν από οποιαδήποτε άλλη κίνηση, για εξασφάλιση και των δύο.

Συμφωνήσαμε στην τιμή; Στον τρόπο αποστολής ή στο χώρο συνάντησης; Τέλεια, "ολοκλήρωση". Κι όποιος δεν είναι εντάξει, αρνητική. Μου φαίνεται πολύ πιο ασφαλές για τους συναλασσόμενους.

Μπορεί κάτι να μου ξεφεύγει, τι να πω.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Πριν την αναβάθμιση, άφηνε ο κάθε άσχετος "αξιολόγηση" γιατί δεν του άρεσε η τιμή ή γιατί πριν από τρεις μήνες είχε μια κακή εμπειρία με το μέλος που ανέβασε την αγγελία και αποφάσισε να τον κοκκινίζει στον αιώνα τον άπαντα.

Σοβαρά, το προτιμούσατε έτσι; Από το να υπάρχει επιβεβαιωμένη μέσω του site συμφωνία;

Σκεφτείτε πόσα στησίματα σε ραντεβού που πέρασαν στο ντούκου με το παλιό σύστημα τώρα θα πάρουν αρνητική.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Snoob είπε

Νομίζω πως το ασφαλέστερο για όλους είναι να κλειδώσει ο αγοραστής πριν από οποιαδήποτε άλλη κίνηση, για εξασφάλιση και των δύο.

Συμφωνήσαμε στην τιμή; Στον τρόπο αποστολής ή στο χώρο συνάντησης; Τέλεια, "ολοκλήρωση". Κι όποιος δεν είναι εντάξει, αρνητική. Μου φαίνεται πολύ πιο ασφαλές για τους συναλασσόμενους.

Μπορω να πω οτι θελω να κρατησω λιγο ακομα την αγγελια ενεργη,για να πουλησω και τα παπουτσια πχ μαζι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Snoob είπε

Πριν την αναβάθμιση, άφηνε ο κάθε άσχετος "αξιολόγηση" γιατί δεν του άρεσε η τιμή ή γιατί πριν από τρεις μήνες είχε μια κακή εμπειρία με το μέλος που ανέβασε την αγγελία και αποφάσισε να τον κοκκινίζει στον αιώνα τον άπαντα.

Σοβαρά, το προτιμούσατε έτσι; Από το να υπάρχει επιβεβαιωμένη μέσω του site συμφωνία;

Σκεφτείτε πόσα στησίματα που πέρασαν στο ντούκου με το παλιό σύστημα τώρα θα πάρουν αρνητική.

Αυτο ομως με μια αναφορα διορθωνοταν.

Επεξ/σία από webparts
  • Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
Μόλις τώρα, webparts είπε

Μπορω να πω οτι θελω να κρατησω λιγο ακομα την αγγελια ενεργη,για να πουλησω και τα παπουτσια πχ μαζι.

Μιλάς για αγγελία με πάνω από ένα κομμάτια, έτσι;

Εκεί, υπάρχει θέμα. Και υπάρχει θέμα γιατί το insomnia θέλει να περιορίσει (βασικά, στο βαθμό που είναι εφικτό, να εξαλείψει) το φαινόμενο σε μία αγγελία να πουλάω ένα παλιό πολυμηχάνημα, κάτι air jordan κουτάτα, 3 παιχνίδια pc και 2 ρουτεράκια. Και να πρέπει να πάρω 6 "θετικές" (από ποιος και για τι, τρέχα-γύρευε).

Ναι, εκεί κάποιος δεν θα μείνει ευχαριστημένος, σίγουρα. Αλλά, θέλουμε η αγγελία να είναι αγγελία: πωλείται το Χ αντικείμενο. Όχι όλη η αλφαβήτα.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, webparts είπε

Μπορω να πω οτι θελω να κρατησω λιγο ακομα την αγγελια ενεργη,για να πουλησω και τα παπουτσια πχ 

2 λεπτά πριν, Snoob είπε

Σκεφτείτε πόσα στησίματα σε ραντεβού που πέρασαν στο ντούκου με το παλιό σύστημα τώρα θα πάρουν αρνητική.

Εκεί θα έπρεπε να παρεμβαίνει διαχειριστής. Θα μου πεις με πόσα να ασχοληθεί ; Σωστά αλλά και αυτό το σύστημα είναι ψυχοβγαλτικό. 

• Super Moderators
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, webparts είπε

Αυτο ομως με μια αναφορα διορθωνοταν.

Στήσιμο σε ραντεβού; Πώς θα παρέμβω; Επειδή μου το λες εσύ; Και ο άλλος λέει πως δεν δώσατε κανένα ραντεβού.

Με ολοκληρωμένη τη συναλλαγή (μαρκαρισμένη, εννοώ, ως "ολοκληρωμένη"), πώς θα το αρνηθεί;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Snoob είπε

Μιλάς για αγγελία με πάνω από ένα κομμάτια, έτσι;

Εκεί, υπάρχει θέμα. Και υπάρχει θέμα γιατί το insomnia θέλει να περιορίσει (βασικά, στο βαθμό που είναι εφικτό, να εξαλείψει) το φαινόμενο σε μία αγγελία να πουλάω ένα παλιό πολυμηχάνημα, κάτι air jordan κουτάτα, 3 παιχνίδια pc και 2 ρουτεράκια. Και να πρέπει να πάρω 6 "θετικές" (από ποιος και για τι, τρέχα-γύρευε).

Ναι, εκεί κάποιος δεν θα μείνει ευχαριστημένος, σίγουρα. Αλλά, θέλουμε η αγγελία να είναι αγγελία: πωλείται το Χ αντικείμενο. Όχι όλη η αλφαβήτα.

Πουλαω ps3 και 10 παιχνιδια.
Ερχεται ενας θελει την κονσολα και 2 παιχνιδια.
Τα αλλα 8 μενουν,κανω αλλη αγγελια,φευγουν αλλα 2,κανω αλλη αγγελια κτλ κτλ.
Βλεπεις να μας βοηθαει καπου αυτο;

• Super Moderators
Δημοσ.

Όχι, αλλά δεν αλλάζει το γεγονός ότι πουλάς 11 αντικείμενα, και θες να τα χωρέσεις σε μία αγγελία και να πάρεις 11 αξιολογήσεις. Αν κατάλαβα σωστά...

Αυτό, λυπάμαι, δεν μπορεί να γίνει πλέον. Δηλαδή, μπορεί, αλλά μόνο με μία αξιολόγηση.

Επαναλαμβάνω, υπήρχε θέμα. Εσύ μπορεί να μην το έβλεπες γιατί σε βόλευε το σύστημα (δεν σε κρίνω, μην παρεξηγηθώ) αλλά είχαμε σωρεία παραπόνων. Όχι για σένα προσωπικά, εννοείται, για την επί της ουσίας παράκαμψη του ορίου των 2 αγγελιών.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Snoob είπε

Αυτο εννοουσα και εγω στη προτελευταια παραγραφο που εγραψα πιο πριν. Και αν κατι δε παει καλα ξεκλειδωνει ο αγοραστης μετα την αγγελια.

:)

• Super Moderators
Δημοσ.
Μόλις τώρα, redhotstef είπε

Αυτο εννοουσα και εγω στη προτελευταια παραγραφο που εγραψα πιο πριν. Και αν κατι δε παει καλα ξεκλειδωνει ο αγοραστης μετα την αγγελια.

:)

Πρέπει να συνηθίσουμε λίγο όλοι το νέο σύστημα και να γράφουμε λίγο πιο προσεκτικά (δεν εξαιρώ τον εαυτό μου, και εξηγώ):

Όταν λέω "κλειδώσει", εννοώ να "κλειδώσει" ο αγοραστής. Δηλαδή, να μαρκαριστεί η αγγελία ως "ολοκληρωμένη" (και τότε μόνο έχουμε δυνατότητα αξιολόγησης). Αν είμαι αγοραστής, και δεν δω ότι είμαι μαρκαρισμένος ως τέτοιος, προσωπικά δεν στέλνω τίποτε, επικοινωνώ και ζητάω να μάθω το λόγο. 

Δεν εννοώ το "κλείδωμα αγγελίας", όπως το είχαμε πριν (και θα το έχουμε κανονικά ξανά από αργά απόψε).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...