rus Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, ThReSh είπε Αυτό είναι τελείως cpt obvious όμως, καμμία χρησιμότητα/συμβουλή, τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται... Το θέμα είναι τι κάνεις όταν δεν ξέρεις αν φοράει ο άλλος ή όχι, μιας κι η συζήτηση είναι για την άλλη πλευρά, όχι για μας... Παρολ αυτά καποιοι δυσκολευονται ακομα και στα ευκολως εννοούμενα. Όταν υπαρχει μια συναλλαγή εξ αποστασεως, αναγκαστικα η μια απο τις δυο πλευρες θα ρισκαρει. Διαφορετικα δε γινεται συναλλαγη(ευκολως εννοουμενο ειναι κι αυτό). Επεξ/σία 11 Μαΐου 2018 από rus
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δεν υπάρχει δυσκολία στην κατανόηση του μηνύματος αλλά στο γιατί έγινε εξαρχής.. Άλλη μια Captain obvious δήλωση από κάτω...
rus Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, ThReSh είπε Δεν υπάρχει δυσκολία στην κατανόηση του μηνύματος αλλά στο γιατί έγινε εξαρχής.. Άλλη μια Captain obvious δήλωση από κάτω... quote γιατι δε κανεις, δε καταδέχεσαι? Για ποιο μηνυμα αναρωτιέσαι γιατι εγινε εξαρχης? Το δικο σου?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Quote δεν χρειάζεται αν απαντάει κάποιος στο αμέσως από πάνω. Βασικά αναρωτιέμαι γιατί δεν κάνω ignore και τα posts σου όπως έχω κάνει τα pms σου... 1
rus Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, ThReSh είπε Quote δεν χρειάζεται αν απαντάει κάποιος στο αμέσως από πάνω. Βασικά αναρωτιέμαι γιατί δεν κάνω ignore και τα posts σου όπως έχω κάνει τα pms σου... Από τη στιγμη που απαντας στα posts μου μόνο για να τρολαρεις, καλο είναι να κανεις ignore για να μη χανουμε το χρονο μας. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2018 από rus
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Αν πιστεύεις ότι είναι trolling να κάνεις report.
rus Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Aηδιες του τυπου "Άλλη μια Captain obvious δήλωση από κάτω... " τι είναι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις