Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Προσωρινή λύση πάντως είναι.
infin1tyGR Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Τώρα που πήγε στα 2MB το όριο, μάλλον δεν χρειάζεται.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Γιατί να μη γίνεται; (Καλά, το νήμα το έχουμε διαλύσει, θα μπει ο άλλος να δει αξιολογήσεις και θα πέσει πάνω σε μέγεθος αρχείων φωτογραφίων... :))
IcemanGr71 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Ερώτηση... έκλεισα, ολοκληρώθηκε συναλλαγή πρίν την αλλαγή του site... Εγώ αξιολόγησα τον αγοραστή πριν την αλλαγή... ο αγοραστής όμως δεν μπορεί να με αξιολογήσει πια !!!!! Ακόμα χάθηκαν αξιολογήσεις που είχα....
Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Κάπου το έχω ξαναγράψει, αλλά ειλικρινά με το ρυθμό που γίνονται οι ερωτήσεις δεν θυμάμαι πια καθόλου, και μέχρι να το ψάξω θα έχουν γίνει άλλες 10: υπάρχει θέμα με κάποιες πολύ παλιές αξιολογήσεις και με αυτές που εκκρεμούσαν στη μετάβαση. Εκεί, ναι, υπάρχει περίπτωση να "χαθούν" αξιολογήσεις, αλλά θα πρέπει να το δούμε αναλυτικότερα.
Saramo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Snoob είπε Σε αυτή την περίπτωση τη βάζεις σε "εκκρεμότητα". Δεν αποκλείεις στους ενδιαφερόμενους να επανέλθει το αντικείμενο, αλλά δείχνεις ότι υπάρχει μια προτεραιότητα. Αν θέλουν να περιμένουν, καλώς. Δεν θέλουν, επίσης καλώς. Απόλυτες λύσεις που να καλύπτουν τα πάντα δεν υπάρχουν. Τα συγκεκριμένα θέματα τα συζητάμε από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου συντονιστή. Κι αν υπάρχει μια λύση που μας διέφυγε, γιατί ούτε αλάθητοι είμαστε, ούτε το μονοπώλιο στις ιδέες έχουμε, πείτε τη, να δούμε τι μπορεί να γίνει. Αυτό που έχω διαπιστώσει αυτές τις λίγες ημέρες είναι ότι οι αλλαγές μπορούν να γίνουν πολύ πιο γρήγορα. Εγώ θα ήθελα με το που ανοίγει μια αγγελία να εμφανίζονται όλα τα προς πώληση αντικείμεν όπως παλιά και όχι να ψάχνουμε με τα βελάκια. Είναι κουραστικό, δύσχρηστο και δεν εξυπηρετεί σε τίποτα. Το αντίθετο μάλιστα. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2018 από Saramo 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Μου δίνεις ένα παράδειγμα (παραπομπή σε αγγελία που συμβαίνει αυτό, δηλαδή) να το δω πιο συγκεκριμένα; Και το μεταφέρω, δεν έχω θέμα, απλά να ξέρω τι θα πω.
Saramo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Snoob είπε Μου δίνεις ένα παράδειγμα (παραπομπή σε αγγελία που συμβαίνει αυτό, δηλαδή) να το δω πιο συγκεκριμένα; Και το μεταφέρω, δεν έχω θέμα, απλά να ξέρω τι θα πω. Αν μπεις από κινητό σε οποιαδήποτε αγγελία με αρκετές φωτογραφίες πρέπει να μετακινηθείς με βελάκι για να τα δεις όλα. Ευχαριστώ πολύ για την προθυμία να το μεταφέρεις και ελπίζω να αλλάξει.
redhotstef Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Οταν βαζεις πολλα πραγματα σε μια αγγελια λογικα θες να φυγουν ολα. Αρκετες φορες τα καταφερα προσωπικα να φυγουν ταυτοχρονα ολα. Αλλες οχι , και το κατανοω διοτι οταν ψαχνεις κατι οπως και γω πχ για οποιον λογο θες κατι συγκεκριμενο διοτι τα παρεμφερη που πουλιουνται ισως τα εχεις ηδη/διπλά η δεν σε ενδιαφερουν, ακομα και αν βρισκονται σε ιδια κατηγορια, δε γινεται αλλιως. Η αγγελιοπολις δεν δεχετε πλεον πολλα πραγματα σε μια αγγελια εκτος και αν γραψεις στο τιτλο λεξη οπως , σετ. Παραδειγμα αυτο. Αυτοι που βαζουν αντικειμενα διαφορετικων ειδων σε αγγελια , βαζουν τιτλο διαφορα , ειτε σβηνουν κειμενο της αγγελιας οταν φευγει κατι, δεν νομιζω να ενδιαφερονται τοσο για τις αξιολογησεις. Και φανταζομαι και οι ενδιαφερομενοι που βλεπουν μια αγγελια τους συνηθως δεν τις λαμβανουν υποψην, λαχταρουν κυριως καλες προσφορες και τελος. Προταση για αξιολογησεις δεν μπορω να κανω αφου το εχετε εξαντλησει το θεμα και δεν βρισκετε ακρη, ουτε και γω δεν μπορω προχειρα να σκεφτω ενα τροπο που να μην εχει παραθυρακια μη αξιοπιστιας. Αλλα θα γλιτωθουν οντως πολλες αρνητικες προς τους πωλητες αν δεν επιλεξουν οι ιδιοι τους αγοραστες πρωτα. Παραδειγμα βαζω αγγελια στελνω επαρχεια κατι και κλειδωνω σαν αγοραστη καποιον δευτερο λογαριασμο μου , και οχι αυτον που του εστειλα το αντικειμενο. Σε αυτη τη περιπτωση βεβαια, για να μην συμβει το παραπανω.. θα μπορουσε πριν την αποστολη να κλειδωθει ο αγοραστης , και μετα να σταλει το αντικειμενο, η η συναντηση. Αν κατι στο μεταξυ δεν παει καλα, η στη συναντηση η κατα την αποστολη/μη παραλαβη, ο αγοραστης θα πρεπει πρωτος να ξεκλειδωσει την ιδιοτητα του σαν αγοραστης και να συνεχιστει η αγγελια περιμενοντας ο πωλητης να κλειδωσει αλλους αγοραστες. Μπορει και να το κανατε ετσι βεβαια και να μην εδωσα σημασια.
Saramo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, Saramo είπε Αν μπεις από κινητό σε οποιαδήποτε αγγελία με αρκετές φωτογραφίες πρέπει να μετακινηθείς με βελάκι για να τα δεις όλα. Ευχαριστώ πολύ για την προθυμία να το μεταφέρεις και ελπίζω να αλλάξει. Μπορώ να στείλω και σχετική διεύθυνση αν δυσκολεύεσαι να βρεις
Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Ένα παράδειγμα θα βοηθούσε. Για αυτό που γράφει ο redhotstef, δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα πώς θα γλιτώνει τις αξιολογήσεις (αρνητικές, να υποθέσω; )
Saramo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, redhotstef είπε Οταν βαζεις πολλα πραγματα σε μια αγγελια λογικα θες να φυγουν ολα. Αρκετες φορες τα καταφερα προσωπικα να φυγουν ταυτοχρονα ολα. Αλλες οχι , και το κατανοω διοτι οταν ψαχνεις κατι οπως και γω πχ για οποιον λογο θες κατι συγκεκριμενο διοτι τα παρεμφερη που πουλιουνται ισως τα εχεις ηδη/διπλά η δεν σε ενδιαφερουν, ακομα και αν βρισκονται σε ιδια κατηγορια, δε γινεται αλλιως. Η αγγελιοπολις δεν δεχετε πλεον πολλα πραγματα σε μια αγγελια εκτος και αν γραψεις στο τιτλο λεξη οπως , σετ. Παραδειγμα αυτο. Αυτοι που βαζουν αντικειμενα διαφορετικων ειδων σε αγγελια , βαζουν τιτλο διαφορα , ειτε σβηνουν κειμενο της αγγελιας οταν φευγει κατι, δεν νομιζω να ενδιαφερονται τοσο για τις αξιολογησεις. Και φανταζομαι και οι ενδιαφερομενοι που βλεπουν μια αγγελια τους συνηθως δεν τις λαμβανουν υποψην, λαχταρουν κυριως καλες προσφορες και τελος. Προταση για αξιολογησεις δεν μπορω να κανω αφου το εχετε εξαντλησει το θεμα και δεν βρισκετε ακρη, ουτε και γω δεν μπορω προχειρα να σκεφτω ενα τροπο που να μην εχει παραθυρακια μη αξιοπιστιας. Αλλα θα γλιτωθουν οντως πολλες αρνητικες προς τους πωλητες αν δεν επιλεξουν οι ιδιοι τους αγοραστες πρωτα. Παραδειγμα βαζω αγγελια στελνω επαρχεια κατι και κλειδωνω σαν αγοραστη καποιον δευτερο λογαριασμο μου , και οχι αυτον που του εστειλα το αντικειμενο. Σε αυτη τη περιπτωση βεβαια, για να μην συμβει το παραπανω.. θα μπορουσε πριν την αποστολη να κλειδωθει ο αγοραστης , και μετα να σταλει το αντικειμενο, η η συναντηση. Αν κατι στο μεταξυ δεν παει καλα, η στη συναντηση η κατα την αποστολη/μη παραλαβη, ο αγοραστης θα πρεπει πρωτος να ξεκλειδωσει την ιδιοτητα του σαν αγοραστης και να συνεχιστει η αγγελια περιμενοντας ο πωλητης να κλειδωσει αλλους αγοραστες. Μπορει και να το κανατε ετσι βεβαια και να μην εδωσα σημασια. Προφανώς και δεν πρέπει να είναι είδη από διαφορετικές κατηγορίες σε μια αγγελία. Όταν όμως είναι όλα στην ίδια κατηγορία π.χ κινητά ή ρουχισμός ; Με το όριο των 2 αγγελιών την εβδομάδα και τη μείωση πλέον σε 8 φωτογραφίες ανά αγγελία τι θα κάνει ο πωλητής;
Saramo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, Snoob είπε Ένα παράδειγμα θα βοηθούσε. Για αυτό που γράφει ο redhotstef, δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα πώς θα γλιτώνει τις αξιολογήσεις (αρνητικές, να υποθέσω; ) http://www.insomnia.gr/classifieds/item/1060572-χειμερινες-ευκαιριες/
Saramo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, Saramo είπε http://www.insomnia.gr/classifieds/item/1060572-χειμερινες-ευκαιριες/ Έκανα και διαφήμιση στον πωλητή. Χα χα χα
webparts Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Snoob είπε Ένα παράδειγμα θα βοηθούσε. Για αυτό που γράφει ο redhotstef, δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα πώς θα γλιτώνει τις αξιολογήσεις (αρνητικές, να υποθέσω; ) Εννοει οτι μπορει να κανει εικονικη συναλλαγη με αλλο προφιλ απο αυτο που θα επρεπε στην ουσια,με αποτελεσμα να κανει θετικη και ο πραγματικος συναλλασσομενος να μη μπορει να κανει αξιολογηση αφου θα εχει κλειδωσει η αγγελια. πχ πουλαω εγω το παλτο σε εσενα,αλλα κανω αξιολογησεις με το redhotsef,κλειδωνει η αγγελια και δε μπορεις εσυ να αξιολογησεις πλεον. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2018 από webparts
Προτεινόμενες αναρτήσεις