Saramo Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 42 λεπτά πριν, imaginas είπε Σε μια αγγελία μου θέλω να αλλάξω την τιμή.Πώς γίνεται; Πηγαίνεις στο "επεξεργασία" . Εντός 5 ημερών από τη στιγμή που τη δημοσίευσες ή ανανέωσες.
Theofilos.Bos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Αγγελία μου απενεργοποιήθηκε και φέρεται κλειδωμένη (μάλλον επειδή πέρασε μεγάλο χρονικό διάστημα από την υποβολή της). Πως μπορώ να την υποβάλω εκ νέου; Όταν την ανοίγω κάτω από την τιμή, αναγράφεται ότι δεν μπορεί να ανανεωθεί.
panoc Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Ασχετο ή και σχετικό με τις αγγελιες και δε ξερω που να ρωτησω. Υπαρχει καποιο thread που να χαριζουμε hardware ?
christopher0016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, panoc είπε Ασχετο ή και σχετικό με τις αγγελιες και δε ξερω που να ρωτησω. Υπαρχει καποιο thread που να χαριζουμε hardware ? υπαρχει τοπικ εδω
Saramo Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 12 ώρες πριν, Theofilos.Bos είπε Αγγελία μου απενεργοποιήθηκε και φέρεται κλειδωμένη (μάλλον επειδή πέρασε μεγάλο χρονικό διάστημα από την υποβολή της). Πως μπορώ να την υποβάλω εκ νέου; Όταν την ανοίγω κάτω από την τιμή, αναγράφεται ότι δεν μπορεί να ανανεωθεί. Όταν έχει απενεργοποιηθεί δεν μπορείς.
Gonzy Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δεν μπορώ να ανεβάσω αγγελία γιατί δεν δέχεται το κινητό μου. Έχω δοκιμάσει τρεις αριθμούς και δεν γίνετε να κάνω επαλήθευση. Πατάω επαλήθευση και δεν γίνετε τίποτα. Τι πρέπει να κάνω ?
benign Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ακυρο,βρηκα πως γινεται αυτο που ρωτησα. Καλο Πασχα. Επεξ/σία 6 Απριλίου 2018 από benign
ziaba Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 πως βλέπουμε τον αριθμό αξιολογήσεων που έχει ένας χρήστης?
Saramo Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, ziaba είπε πως βλέπουμε τον αριθμό αξιολογήσεων που έχει ένας χρήστης? Εμφανίζεται σε παρένθεση δίπλα στο nickname .
ziaba Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 20 λεπτά πριν, Saramo είπε Εμφανίζεται σε παρένθεση δίπλα στο nickname . που εμφανίζεται? αν δεν έχει ούτε μια αγγελία δεν εμφανίζετε πουθενά
ziaba Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, vstrom είπε χαθήκανε και οι φίλοι? που είναι οεο ναι το χουμε πει τώρα βρες τους και καν τους follow
vstrom Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, ziaba είπε ναι το χουμε πει τώρα βρες τους και καν τους follow που να τους βρω? είχα αρκετούς και εχουν αλλάξει και τα avatar από την αναβάθμιση.
ziaba Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 10 λεπτά πριν, vstrom είπε που να τους βρω? είχα αρκετούς και εχουν αλλάξει και τα avatar από την αναβάθμιση. δεν ξέρω τι να πω, τα ίδια έπαθα βέβαια τους περισσοτέρους τους βρήκα απ τα ποστ, θέματα, νικ κτλ άλλα δεν είχα πολλούς
mindtrapper Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Υπάρχει κάποιος τρόπος να δούμε τις αξιολογήσεις που έχουν μπει σε μια αγγελία; Πέρα από το να μπούμε στις αξιολογήσεις του πωλητή και να αρχίσουμε να ψάχνουμε και μετά να προσπαθήσουμε να ψάξουμε και του αγοραστή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις