rus Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 4 λεπτά πριν, zio10 είπε Όχι αλλά παίρνεις ένα ρίσκο παραπάνω. Ο αγοραστης εξ αποστασεως εννοεις? Ας ζητησει τοτε να λαβει πρωτα το προϊον ωστε να μην παρει κανενα ρισκο.
zio10 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 28 λεπτά πριν, rus είπε Ο αγοραστης εξ αποστασεως εννοεις? Ας ζητησει τοτε να λαβει πρωτα το προϊον ωστε να μην παρει κανενα ρισκο. Όχι εννοώ αν δεν σε ορίσει αγοραστή παίρνεις το ρίσκο να μη μπορείς να αφήσεις αρνητική αξιολόγηση, άρα να μην έχει κάτι να φοβηθεί ο μη σωστός πωλητής. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 1 hour ago, rus said: Δηλαδη οσοι πωλητες δε το κανουν γιατι δε θελουν κάθε φορα να κλειδώνεται η αγγελια τους σημαινει ότι ειναι ατιμοι? Όχι, αλλά αν βλέπεις ότι ο πωλητής δεν θέλει, ενώ επιμένεις, τότε ίσως να έχει κάποιο λάκο η φάβα...
rus Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, ThReSh είπε Όχι, αλλά αν βλέπεις ότι ο πωλητής δεν θέλει, ενώ επιμένεις, τότε ίσως να έχει κάποιο λάκο η φάβα... Aρα είναι θεμα επιμονης 3 ώρες πριν, zio10 είπε Όχι εννοώ αν δεν σε ορίσει αγοραστή παίρνεις το ρίσκο να μη μπορείς να αφήσεις αρνητική αξιολόγηση, άρα να μην έχει κάτι να φοβηθεί ο μη σωστός πωλητής. Φανταζομαι ότι αν ο αγοραστης θελει να οριστει ενώ ο πωλητης δε θελει, τοτε ο αγοραστης λογικα δε θα προχωρησει στη συναλλαγη.
zio10 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 32 λεπτά πριν, rus είπε Aρα είναι θεμα επιμονης Φανταζομαι ότι αν ο αγοραστης θελει να οριστει ενώ ο πωλητης δε θελει, τοτε ο αγοραστης λογικα δε θα προχωρησει στη συναλλαγη. Όπως κρίνει ο καθένας, είναι το ρίσκο που λέγαμε.
webparts Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 6 ώρες πριν, zio10 είπε Όχι εννοώ αν δεν σε ορίσει αγοραστή παίρνεις το ρίσκο να μη μπορείς να αφήσεις αρνητική αξιολόγηση, άρα να μην έχει κάτι να φοβηθεί ο μη σωστός πωλητής. Υπαρχουν λογοι οπου καποιος μπορει να μη θελει να ορισει αγοραστη και ειναι και πολυ λογικοι,ασχετως που καποιοι εδω μεσα φωναζουν οτι δεν υπαρχει λογος να αρνηθει καποιος να σας ορισει σαν αγοραστη. Εγω δεν οριζω αγοραστη γτ πρωτον εχω παραπανω απο ενα αντικειμενα προς πωληση και δευτερον και πιο σημαντικο δε θελω να κλειδωσω την αγγελια και μετα να εξαφανιστει ο "αγοραστης" , ο οποιος μπορει να αλλαξε γνωμη,μπορει να του κοψαν το ιντερνετ η να πεθανε.Δε με απασχολει τι εγινε,αλλα με απασχολει ο κανονας που οριζει οτι πρεπει και οι 2 ενδιαφερομενοι να συμφωνησουν σε υπαναχωρηση ωστε να ξεκλειδωσει η αγγελια.Ο αλλος εχει εξαφανιστει,πως θα συμφωνησει;Ετσι εγω καταληγω να περιμενω τουλαχιστον 6 μερες για να ανεβασω αλλη αγγελια. Χρησιμοποιοντας λοιπον τα παραπανω μπορει καποιος ανετα να λουφαρει,να μην ξηγηθει σωστα και να γλυτωσει και την αρνητικη τελικα. 1
Jiakometi Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 35 λεπτά πριν, webparts είπε Υπαρχουν λογοι οπου καποιος μπορει να μη θελει να ορισει αγοραστη και ειναι και πολυ λογικοι,ασχετως που καποιοι εδω μεσα φωναζουν οτι δεν υπαρχει λογος να αρνηθει καποιος να σας ορισει σαν αγοραστη. Εγω δεν οριζω αγοραστη γτ πρωτον εχω παραπανω απο ενα αντικειμενα προς πωληση και δευτερον και πιο σημαντικο δε θελω να κλειδωσω την αγγελια και μετα να εξαφανιστει ο "αγοραστης" , ο οποιος μπορει να αλλαξε γνωμη,μπορει να του κοψαν το ιντερνετ η να πεθανε.Δε με απασχολει τι εγινε,αλλα με απασχολει ο κανονας που οριζει οτι πρεπει και οι 2 ενδιαφερομενοι να συμφωνησουν σε υπαναχωρηση ωστε να ξεκλειδωσει η αγγελια.Ο αλλος εχει εξαφανιστει,πως θα συμφωνησει;Ετσι εγω καταληγω να περιμενω τουλαχιστον 6 μερες για να ανεβασω αλλη αγγελια. Χρησιμοποιοντας λοιπον τα παραπανω μπορει καποιος ανετα να λουφαρει,να μην ξηγηθει σωστα και να γλυτωσει και την αρνητικη τελικα. Σωστό !!!
Super Moderators Snoob Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Να ξεκαθαρίσω κάτι: Δεν "φωνάζουν κάποιοι". Το insomnia, ως site, ρητά προτείνει στα μέλη να μην προχωρούν σε συναλλαγές εφόσον ο δημιουργός της αγγελίας αρνείται να τους ορίσει ως συναλλασσόμενα μέλη. Αυτό δεν είναι "φωνές". Είναι μια συμβουλή την οποία δίνουμε στα μέλη προκειμένου να κατοχυρώσουν το δικαίωμα της αξιολόγησης. Είναι για την ασφάλεια των συναλλασσομένων. Προφανώς, δεν μπορούμε να αναγκάσουμε κανέναν. Δίνουμε μια συμβουλή ως site. Δεν "φωνάζουμε", όπως γράφουν ορισμένοι για τη δημιουργία θλιβερά φτηνών εντυπώσεων. Συμβουλεύουμε τα μέλη. Θέλουν να ακούσουν τη συμβουλή; Έχει καλώς. Δεν θέλουν; Δικό τους θέμα. Εφόσον οριστεί συναλλασσόμενο μέλος, και να εξαφανιστεί, γιατί είναι δόλιος, γιατί του κόπηκε το internet ή γιατί τον απήγαγαν εξωγήινοι, θα πάρει κανονικότατα αρνητική -όπως πρέπει και όπως είναι ο σκοπός ενός συστήματος σχεδιασμένου να προστατεύει την κοινότητα και να ενημερώνει για ασυνεπή μέλη. Αυτός ήταν, είναι και θα παραμείνει ο σκοπός των αξιολογήσεων. Αν ορισμένοι προτάσσουν τη δυνατότητα να πουλάνε από "μία" αγγελία x αριθμό αντικειμένων από το να προειδοποιήσουν την κοινότητα μέσω μιας αρνητικής, αυτό είναι δικό τους θέμα. Δεν είναι αστοχία του συστήματος. Η ανάγκη να υπάρξει από κοινού αίτημα για την αναίρεση του δικαιώματος αξιολόγησης έχει επίσης εξηγηθεί αναλυτικά: όπως ένας δόλιος αγοραστής μπορεί να κρεμάσει έναν πωλητή, έτσι και ένας δόλιος πωλητής μπορεί να αποφασίσει να δώσει αλλού το αντικείμενο. Αν αφήναμε τους πωλητές να αναιρούν την ολοκλήρωση κατά το δοκούν, ουσιαστικά θα τους δίναμε τη δυνατότητα να αποφεύγουν την αρνητική αξιολόγηση. 3 1
zio10 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, webparts είπε Υπαρχουν λογοι οπου καποιος μπορει να μη θελει να ορισει αγοραστη και ειναι και πολυ λογικοι,ασχετως που καποιοι εδω μεσα φωναζουν οτι δεν υπαρχει λογος να αρνηθει καποιος να σας ορισει σαν αγοραστη. Εγω δεν οριζω αγοραστη γτ πρωτον εχω παραπανω απο ενα αντικειμενα προς πωληση και δευτερον και πιο σημαντικο δε θελω να κλειδωσω την αγγελια και μετα να εξαφανιστει ο "αγοραστης" , ο οποιος μπορει να αλλαξε γνωμη,μπορει να του κοψαν το ιντερνετ η να πεθανε.Δε με απασχολει τι εγινε,αλλα με απασχολει ο κανονας που οριζει οτι πρεπει και οι 2 ενδιαφερομενοι να συμφωνησουν σε υπαναχωρηση ωστε να ξεκλειδωσει η αγγελια.Ο αλλος εχει εξαφανιστει,πως θα συμφωνησει;Ετσι εγω καταληγω να περιμενω τουλαχιστον 6 μερες για να ανεβασω αλλη αγγελια. Χρησιμοποιοντας λοιπον τα παραπανω μπορει καποιος ανετα να λουφαρει,να μην ξηγηθει σωστα και να γλυτωσει και την αρνητικη τελικα. Δεκτό, εγώ το βλέπω κατά περίπτωση. Έχω αγοράσει χωρίς να οριστώ αγοραστής και έχω πουλήσει. Θέμα συνεννόησης είναι, απλά το site έχει αυτή τη γραμμή και κάνει μια πρόταση, αν θέλει την ακολουθεί κάποιος. Η διαφορά νομίζω είναι ότι το site προωθεί τις αγγελίες πιο συμπληρωματικά και πιο παρεΐστικα - και σε φάση εξυπηρέτησης των μελών ας το πούμε. Ενώ πχ εσύ και άλλοι που διαφωνούν το βλέπετε πιο συστηματικά - σοβαρά. Δηλαδή για το site δεν τρέχει τίποτα αν χρειαστεί να βάλεις 5 αγγελίες για 5 πράγματα ούτε αν περιμένεις μια βδομάδα για να ξαναβάλεις μία που ακυρώθηκε. Για μένα είναι οκ αυτή η λογική αλλά είναι δύσκολο να εφαρμοστεί γενικά επειδή είναι πάρα πολύς ο κόσμος στις αγγελίες που το βλέπει πολύ ζεστά - σχεδόν επαγγελματικά και όχι να αγοράσει - πουλήσει 1-2 πράγματα μία στο τόσο. Γι'αυτό δεν μπορείτε να συμφωνήσετε πιστεύω. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2018 από zio10
savakis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 5 ώρες πριν, Snoob είπε Να ξεκαθαρίσω κάτι: Δεν "φωνάζουν κάποιοι". Το insomnia, ως site, ρητά προτείνει στα μέλη να μην προχωρούν σε συναλλαγές εφόσον ο δημιουργός της αγγελίας αρνείται να τους ορίσει ως συναλλασσόμενα μέλη. Αυτό δεν είναι "φωνές". Είναι μια συμβουλή την οποία δίνουμε στα μέλη προκειμένου να κατοχυρώσουν το δικαίωμα της αξιολόγησης. Είναι για την ασφάλεια των συναλλασσομένων. Προφανώς, δεν μπορούμε να αναγκάσουμε κανέναν. Δίνουμε μια συμβουλή ως site. Δεν "φωνάζουμε", όπως γράφουν ορισμένοι για τη δημιουργία θλιβερά φτηνών εντυπώσεων. Συμβουλεύουμε τα μέλη. Θέλουν να ακούσουν τη συμβουλή; Έχει καλώς. Δεν θέλουν; Δικό τους θέμα. Εφόσον οριστεί συναλλασσόμενο μέλος, και να εξαφανιστεί, γιατί είναι δόλιος, γιατί του κόπηκε το internet ή γιατί τον απήγαγαν εξωγήινοι, θα πάρει κανονικότατα αρνητική -όπως πρέπει και όπως είναι ο σκοπός ενός συστήματος σχεδιασμένου να προστατεύει την κοινότητα και να ενημερώνει για ασυνεπή μέλη. Αυτός ήταν, είναι και θα παραμείνει ο σκοπός των αξιολογήσεων. Αν ορισμένοι προτάσσουν τη δυνατότητα να πουλάνε από "μία" αγγελία x αριθμό αντικειμένων από το να προειδοποιήσουν την κοινότητα μέσω μιας αρνητικής, αυτό είναι δικό τους θέμα. Δεν είναι αστοχία του συστήματος. Η ανάγκη να υπάρξει από κοινού αίτημα για την αναίρεση του δικαιώματος αξιολόγησης έχει επίσης εξηγηθεί αναλυτικά: όπως ένας δόλιος αγοραστής μπορεί να κρεμάσει έναν πωλητή, έτσι και ένας δόλιος πωλητής μπορεί να αποφασίσει να δώσει αλλού το αντικείμενο. Αν αφήναμε τους πωλητές να αναιρούν την ολοκλήρωση κατά το δοκούν, ουσιαστικά θα τους δίναμε τη δυνατότητα να αποφεύγουν την αρνητική αξιολόγηση. Με το θέμα Facebook/φακέλωμα θα γίνει κάτι; Υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι επιβεβαίωσης τηλ αριθμού. Γιατί διαλέξατε τον χειρότερο? 2
siralexgio7 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 18 ώρες πριν, webparts είπε Υπαρχουν λογοι οπου καποιος μπορει να μη θελει να ορισει αγοραστη και ειναι και πολυ λογικοι,ασχετως που καποιοι εδω μεσα φωναζουν οτι δεν υπαρχει λογος να αρνηθει καποιος να σας ορισει σαν αγοραστη. Εγω δεν οριζω αγοραστη γτ πρωτον εχω παραπανω απο ενα αντικειμενα προς πωληση και δευτερον και πιο σημαντικο δε θελω να κλειδωσω την αγγελια και μετα να εξαφανιστει ο "αγοραστης" , ο οποιος μπορει να αλλαξε γνωμη,μπορει να του κοψαν το ιντερνετ η να πεθανε.Δε με απασχολει τι εγινε,αλλα με απασχολει ο κανονας που οριζει οτι πρεπει και οι 2 ενδιαφερομενοι να συμφωνησουν σε υπαναχωρηση ωστε να ξεκλειδωσει η αγγελια.Ο αλλος εχει εξαφανιστει,πως θα συμφωνησει;Ετσι εγω καταληγω να περιμενω τουλαχιστον 6 μερες για να ανεβασω αλλη αγγελια. Χρησιμοποιοντας λοιπον τα παραπανω μπορει καποιος ανετα να λουφαρει,να μην ξηγηθει σωστα και να γλυτωσει και την αρνητικη τελικα. Έχω την εντύπωση ότι το insomnia δεν ενθαρρύνει τέτοιου είδους αγγελίες, στις οποίες αναφέρεσαι. Ούτε το εμπόριο, το οποίο, ίσως, κάνεις. Αυτό με το θάνατο ήταν πολύ πετυχημένο, τι να πω...- Υ.Γ.: Τώρα ξέρεις εσύ(confused!!!)
asderis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Καλησπερα.Μια ερωτηση. Πρεπει να φτιαξω αναγκαστικα λογαριασμο στο facebook τωρα για να γινει επαληθευση του κινητου; Η αληθεια ειναι οτι δεν θελω μιας και δεν ασχολουμε καθολου. Υπαρχει περιπτωση αλλαγης αυτης της διαδικασιας;
webparts Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 45 λεπτά πριν, siralexgio7 είπε Έχω την εντύπωση ότι το insomnia δεν ενθαρρύνει τέτοιου είδους αγγελίες, στις οποίες αναφέρεσαι. Ούτε το εμπόριο, το οποίο, ίσως, κάνεις. Αυτό με το θάνατο ήταν πολύ πετυχημένο, τι να πω...- Υ.Γ.: Τώρα ξέρεις εσύ(confused!!!) Δεν τις απαγορευει ομως.Και οχι,δεν κανω εμποριο. Ενα παραδειγμα εφερα και ναι,ηταν πετυχημενο
zio10 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 33 λεπτά πριν, asderis είπε Καλησπερα.Μια ερωτηση. Πρεπει να φτιαξω αναγκαστικα λογαριασμο στο facebook τωρα για να γινει επαληθευση του κινητου; Η αληθεια ειναι οτι δεν θελω μιας και δεν ασχολουμε καθολου. Υπαρχει περιπτωση αλλαγης αυτης της διαδικασιας; Δε χρειάζεται λογαριασμό στο fb.
asderis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 7 λεπτά πριν, zio10 είπε Δε χρειάζεται λογαριασμό στο fb. Ευχαριστω πολυ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις