Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
13 minutes ago, stelios18120 said:

Eν τω μεταξύ έχω στείλει πάνω από 5 μέλη με διπλούς λογαριασμούς με αναφορά και ακόμα τα μέλη αυτά υπάρχουν.

Γιατί έτσι;

Γιατί πολύ απλά μπορεί ακόμη να μην τις είδαμε ή να μην εντοπίσαμε εμφανή στοιχεία ύπαρξης πολλαπλών. Δεν μπορούμε να γίνουμε αστυνομικοί και να ξοδέψουμε άπειρο χρόνο ψάχνοντας έναν χρήστη. Κοιτάζουμε κάθε φορά κάποια βασικά πράγματα και αν υπάρξουν ενδείξεις ...φεύγει. Αν όχι, το αφήνουμε και περιμένουμε για περισσότερα στοιχεία μιας και όλες οι αναφορές παραμένουν και δεν χάνονται.

Δεν έχει σχέση με τη δική σου περίπτωση αλλά να αναφέρω πως έχουμε πολλές φορές "εκδικητικές" αναφορές για άλλους χρήστες από άτομα που είχαν κάποιο προσωπικό πρόβλημα μαζί τους. Αν κάθε φορά με το που ερχεται μια αναφορά, μπαναραμε με τη μία το χρήστη, θα είχαμε πολλά ...θύματα! :)

1 hour ago, christopher0016 said:

οσο διαβαζω ποστ  που αφορουν της αγγελιες    ελαχιστοι εως κανενας ειναι αυτοι που ειναι ευχαριστημενοι .  ολοι παραπονα κανουν.αυτο δεν αρκει ?

Διαβάζεις μηνύματα από συγκεκριμένους χρήστες. 5-10-20? Ταυτόχρονα έχουμε καθημερινά μέχρι και 1000 νέες αγγελίες και αν οι περισσότεροι είχαν θέματα, ξέρεις τι θα γινόταν εδω? :)

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μπορει να μου πει καποιος πως σβηνουμε μια αγγελια?

Δεν θα πρεπε να υπαρχει ενα κουμπι γι αυτο?

Εχω πουλησει τα πραγματα εκτος site και τωρα εχουν μεινει αυτες και δε μπορω να βαλω μια αγγελια ζητησης που θελω.

• Super Moderators
Δημοσ.

1 ώρα πριν, zio10 είπε

Δεν έχω θέμα προσωπικά, τη καινούργια λογική τη βρίσκω σωστή οπως είπα. Απλά αυτή τη μικρή ένσταση έχω ότι δεν είναι επαγγελματίας όποιος πουλάει μια συλλογή και ίσως θα μπορούσε να υπάρχουν πολλαπλές αξιολογήσεις εκεί. Αν και καταλαβαίνω ότι ειναι δύσκολο να ελεγχθεί.

Το έχουμε εξηγήσει από την αρχή: δεν επιτρέπει η νέα πλατφόρμα πάνω από μία αξιολόγηση ανά αγγελία. Γι' αυτό και κατά τη μετάβαση είχαμε μέλη που μας ανέφεραν "χαμένες" αξιολογήσεις: επειδή τις είχαν μαζέψει από την ίδια αγγελία και δεν "φαίνονταν", το σύστημα κρατούσε από μία. 

Επί της ουσίας, έχουμε ένα σύστημα που μέσα σε ελάχιστο διάστημα -αναλογικά με το μέγεθος της κοινότητας και τον όγκο των αγγελιών- λειτουργεί πολύ ικανοποιητικά. Κυρίως γιατί, η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών, κάθισε να διαβάσει πώς λειτουργεί το νέο πλαίσιο και οι αξιολογήσεις, προτού προβλέψει "τραγικά" και "καταστροφές".

Τώρα, σε ένα σύστημα που δέχεται κάπου 1000 αγγελίες την ημέρα και καταγράφει πάνω από 250 αξιολογήσεις την ημέρα, καλούμαστε να πιστέψουμε ότι υπάρχει πρόβλημα γιατί δεν αρέσει στους ίδιους που γράφουν και ξαναγράφουν εδώ;

Οκ, σεβαστή η άποψη του καθενός. Οσοδήποτε αβάσιμη κι αν είναι.

Μόλις τώρα, azuli είπε

Εχω πουλησει τα πραγματα εκτος site και τωρα εχουν μεινει αυτες και δε μπορω να βαλω μια αγγελια ζητησης που θελω.

Δεν διαγράφονται οι αγγελίες, γιατί αν διαγράφονταν -και άνοιγε θέση για νέα- πρακτικά καταργούταν το όριο των 2 ανά εβδομάδα.

Υπάρχει η δυνατότητα να κλειδωθεί η αγγελία με σήμανση ότι τα αντικείμενα δόθηκαν εκτός insomnia (υπάρχουν και άλλες επιλογές).

• Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, azuli said:

Αν γινόταν αυτό που λες, τι νόημα θα είχε το όριο των 2 αγγελίων την βδομάδα? Θα έσβηνε συνέχεια ο καθένας μια τρέχουσα αγγελία και θα ξανάβαζε καινούρια...

Δημοσ.
2 minutes ago, Snoob said:

Δεν διαγράφονται οι αγγελίες, γιατί αν διαγράφονταν -και άνοιγε θέση για νέα- πρακτικά καταργούταν το όριο των 2 ανά εβδομάδα.

Υπάρχει η δυνατότητα να κλειδωθεί η αγγελία με σήμανση ότι τα αντικείμενα δόθηκαν εκτός insomnia (υπάρχουν και άλλες επιλογές).

οποτε τι κανω?Στις ποσες μερες γινονται ανενεργες μονες τους?

• Super Moderators
Δημοσ.
Μόλις τώρα, azuli είπε

οποτε τι κανω?Στις ποσες μερες γινονται ανενεργες μονες τους?

Οι αγγελίες απενεργοποιούνται αυτόματα (αν δεν κλειδωθούν, δηλαδή, από το δημιουργό τους, με την όποια αιτιολογία) στις 90 ημέρες από την καταχώρησή τους.

Όμως, στις 7 ημέρες από την καταχώρηση, το slot καθίσταται και πάλι διαθέσιμο. Άρα, περιμένεις να συμπληρωθούν 7 ημέρες από την καταχώρηση της παλιότερης αγγελίας σου και θα έχεις δυνατότητα να δημιουργήσεις νέα.

• Thanks 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Snoob είπε

Το έχουμε εξηγήσει από την αρχή: δεν επιτρέπει η νέα πλατφόρμα πάνω από μία αξιολόγηση ανά αγγελία. Γι' αυτό και κατά τη μετάβαση είχαμε μέλη που μας ανέφεραν "χαμένες" αξιολογήσεις: επειδή τις είχαν μαζέψει από την ίδια αγγελία και δεν "φαίνονταν", το σύστημα κρατούσε από μία. 

Επί της ουσίας, έχουμε ένα σύστημα που μέσα σε ελάχιστο διάστημα -αναλογικά με το μέγεθος της κοινότητας και τον όγκο των αγγελιών- λειτουργεί πολύ ικανοποιητικά. Κυρίως γιατί, η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών, κάθισε να διαβάσει πώς λειτουργεί το νέο πλαίσιο και οι αξιολογήσεις, προτού προβλέψει "τραγικά" και "καταστροφές".

Τώρα, σε ένα σύστημα που δέχεται κάπου 1000 αγγελίες την ημέρα και καταγράφει πάνω από 250 αξιολογήσεις την ημέρα, καλούμαστε να πιστέψουμε ότι υπάρχει πρόβλημα γιατί δεν αρέσει στους ίδιους που γράφουν και ξαναγράφουν εδώ;

Thanks, δεν θυμόμουν ότι δεν γίνεται τεχνικά. Με αυτές τις χαμένες αξιολογήσεις έγινε κάτι; Επανήλθαν ή όχι;

• Super Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, zio10 είπε

Thanks, δεν θυμόμουν ότι δεν γίνεται τεχνικά. Με αυτές τις χαμένες αξιολογήσεις έγινε κάτι; Επανήλθαν ή όχι;

Από όσο γνωρίζω, ναι. Κι αν κάποιος εξακολουθεί να έχει πρόβλημα, μπορεί να επικοινωνήσει με το διαχειριστή, είτε με πμ, είτε στο contact [at] insomnia.gr

• Thanks 1
Δημοσ.

Έκανα χθες νέα υποβολή σε μια αγγελία μου και τώρα κάνω αναζήτηση με λέξη που υπάρχει στον τίτλο και δεν μου τη βγάζει (ή δεν μου τη βγάζει εκεί πιυ πρέπει σύμφωνα με την ώρα πιυ την ανέβασα). 

Νομίζω οτι τις προηγούμενες φορές την έβλεπα.

Δημοσ.
Στις 2/3/2018 στις 1:29 ΜΜ, Snoob είπε

Στο μεταξύ, η μειοψηφία έχει ανταλλάξει 112 αξιολογήσεις μέσα σε μισή μέρα και κάτι.

Και στο παλιο ποσες ειχατε την ημερα;

Στις 2/3/2018 στις 1:58 ΜΜ, zio10 είπε

Πνίγονται στην ανασφάλεια.

Ειρωνικο σε βλεπω,για αλλη μια φορα,οσο και να το αρνεισαι.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, billdanos είπε

Διαβάζεις μηνύματα από συγκεκριμένους χρήστες. 5-10-20? Ταυτόχρονα έχουμε καθημερινά μέχρι και 1000 νέες αγγελίες και αν οι περισσότεροι είχαν θέματα, ξέρεις τι θα γινόταν εδω? :)

πολυ λογικο και σωστο το επιχειρημα  σου. :)

14 ώρες πριν, Snoob είπε

διαβασα το επισυναπτομενο τοπικ, αλλα και παλι η ολοκληρωση συναλαγης πριν πωληθει το προιον μου φαινεται καπως..    και σαν πωλητης θα δυσκολευτω να ολοκληρωσω αγγελια πριν παρω τα λεφτα στα χερια μου.

9 ώρες πριν, webparts είπε

Και στο παλιο ποσες ειχατε την ημερα;

Ειρωνικο σε βλεπω,για αλλη μια φορα,οσο και να το αρνεισαι.

ρε μην τρολαρεις τον zio  :P

• Super Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, christopher0016 είπε

διαβασα το επισυναπτομενο τοπικ, αλλα και παλι η ολοκληρωση συναλαγης πριν πωληθει το προιον μου φαινεται καπως..    και σαν πωλητης θα δυσκολευτω να ολοκληρωσω αγγελια πριν παρω τα λεφτα στα χερια μου.

Επιλέγεις συναλλασσόμενο μέλος. Χωρίς να το επιλέξεις, αξιολογήσεις δεν μπαίνουν. 

Και χωρίς να επιλεγεί μέλος, το insomnia συμβουλεύει τα μέλη (πωλητές και αγοραστές) να μην προχωρήσουν στα επόμενα βήματα (αποστολή αντικειμένου, αναχώρηση για σημείο συνάντησης, καταβολή αντιτίμου).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...