Super Moderators Snoob Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 13 λεπτά πριν, Spiroth είπε Καλησπέρα, ήθελα απλά να προσθέσω πως μετά την ανάγνωση όλων των μηνυμάτων της συνομιλίας, διαπίστωσα πως ο χρήστης είχε συμφωνήσει σε κατάθεση ΠΡΙΝ την αποστολή. Ο οποιοσδήποτε moderator μπορεί να έχει την συνομιλία στα χέρια του. ΥΣ: Κρίμα να ταλαιπωρηθουν και άλλα μέλη από τέτοιους χρήστες απατεώνες, αλλά OK ούτε θα τον αναφέρω και δεν ζητάω κάτι, απλά επειδή κάποιοι θεώρησαν εμένα λάθος (για κάποιο λόγο), και απλά είδα την συνομιλία ξανά. Eρώτηση: είχες επιλέξει συναλλασσόμενο μέλος;
Spiroth Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Snoob είπε Eρώτηση: είχες επιλέξει συναλλασσόμενο μέλος; Όχι, και όπως είπα δεν ζητάω κάτι. Έτσι κι αλλιώς δεν γινόταν να τον επιλέξω ακόμα και να είχα ασχοληθεί με αξιολογήσεις, διότι από ότι καταλαβαίνω για να του κάνω την κράτηση του για 3 εβδομάδες και να τον ορισω, θα έπρεπε να κλειδωθει η αγγελία και να μην πουλήσω τα υπόλοιπα 10 αντικείμενα που έχω στην αγγελία σε άλλους αγοραστές (έχω ήδη πουλήσει 3 από αυτά και την Δευτέρα έχω ραντεβού για αλλά 2, οπότε 5 συναλλαγές εκτός από αυτήν). Γιατί οι περισσότεροι είναι σαν κι εμένα, μια στο τόσο βάζουμε μια αγγελία γιατί χρειαζόμαστε άμεσα χρήματα στην επόμενη εβδομάδα η τον επόμενο μήνα, και όχι να τραβάει τόσο πολύ, να κλειδώνει, να ξεκλειδώνει, κτλ. Τραγικό σύστημα κατά την γνώμη μου πάντα φιλικά. Και νομίζω πως ένα δημόσιο poll θα το εδειχνε. Καταλαβαίνω όμως πως σαν μη πολύ ενεργό μέλος δεν θα έπρεπε να μετράει η άποψη μου όσο άλλων, και κανένα πρόβλημα με αυτό, απλά την αναφέρω. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2018 από Spiroth 2
Super Moderators Snoob Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Εφόσον δεν έχεις επιλέξει συναλασσόμενο μέλος, δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε. Καλή συνέχεια.
rus Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 18 ώρες πριν, Snoob είπε Πολύ μου αρέσουν οι πλειοψηφίες. Στο μεταξύ, η μειοψηφία έχει ανταλλάξει 112 αξιολογήσεις μέσα σε μισή μέρα και κάτι. Πνίγονται στην ανασφάλεια. Μα δεν εχουν άλλη επιλογη, αυτος ειναι τωρα ο κανονισμος. Αν όμως γινει ενα poll εκτιμω ότι οι οπαδοι του νεου συστηματος δε θα ξεπερασουν το 20%. 17 ώρες πριν, Snoob είπε Ένα από τα βασικότερα (και δικαιότερα, θα προσέθετα) παράπονα που είχαμε με το προηγούμενο σύστημα ήταν πως δεν υπήρχε τρόπος να μπει αξιολόγηση σε περίπτωση που η συναλλαγή (από την πλευρά του καθενός) δεν είχε ολοκληρωθεί. Που σημαίνει, σου έδινα εγώ ραντεβού, δεν εμφανιζόμουν ποτέ, και δεν μπορούσες να κάνεις το παραμικρό. Τώρα, υπάρχει λύση. Εγω παλι πιστευω ότι αυτος ηταν χρυσος κανονας. "Η αξιολογηση μπαινει μόνο μετα το περας της συναλλαγης". 13 ώρες πριν, Spiroth είπε Καλησπέρα, ήθελα απλά να προσθέσω πως μετά την ανάγνωση όλων των μηνυμάτων της συνομιλίας, διαπίστωσα πως ο χρήστης είχε συμφωνήσει σε κατάθεση ΠΡΙΝ την αποστολή. Ο οποιοσδήποτε moderator μπορεί να έχει την συνομιλία στα χέρια του. ΥΣ: Κρίμα να ταλαιπωρηθουν και άλλα μέλη από τέτοιους χρήστες απατεώνες, αλλά OK ούτε θα τον αναφέρω και δεν ζητάω κάτι, απλά επειδή κάποιοι θεώρησαν εμένα λάθος (για κάποιο λόγο), και απλά είδα την συνομιλία ξανά. Λαθος και οι δυο ειχα πει εγω, παντως εάν όπως τωρα λες ο αλλος ειχε συμφωνησει καταθεση πριν την αποστολη τοτε φυσικα αλλαζει το πραγμα.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 36 λεπτά πριν, rus είπε Μα δεν εχουν άλλη επιλογη, αυτος ειναι τωρα ο κανονισμος. Αν όμως γινει ενα poll εκτιμω ότι οι οπαδοι του νεου συστηματος δε θα ξεπερασουν το 20%. Λοιπόν, για να το λήξουμε: οι αποφάσεις στο insomnia δεν λαμβάνονται με δημοψηφίσματα. Από εκεί και πέρα, η απάντησή μου είχε να κάνει με το δήθεν αίσθημα "ανασφάλειας" που έγραφε παραπάνω το άλλο μέλος. Προχτές, 1/3, ξεπεράσαμε τις 250 αξιολογήσεις και χθες, 2/3, πιάσαμε τις 297. Όλα αυτά τα στοιχεία, κύριοι, δεν συνάδουν με κανένα αίσθημα ανασφάλειας. Όσο πέντε-δέκα άνθρωποι αναλώνεστε στους ίδιους αβάσιμους ισχυρισμούς, σκαρώνοντας "πλειοψηφίες" (και στο καπάκι συμπληρώνοντας το "πλειοψηφία/μειοψηφία, δεν έχει σημασία"...), μιλώντας για "ανασφάλεις", ζητώντας ψηφοφορίες και μάλιστα εφευρίσκοντας και ποσοστά που θα κατέγραφαν αυτές οι ψηφοφορίες η κοινότητα συνεχίζει κανονικά. Το σύστημα είναι απλό και κατανοητό, λειτουργεί, αντιμετωπίζει πάγια, έντονα και -το κυριότερο- δίκαια παράπονα μελών. Όπως έχω ξαναγράψει, το πρόβλημα (το δικό σου αλλά και όλων των άλλων που διαμαρτύρονται κατά σύστημα εδώ) δεν είναι η αξιοπιστία του συστήματος. Είναι το ότι κόπηκαν οι αβέρτα αξιολογήσεις σε "μία" αγγελία. Όλα τα άλλα, πως δήθεν "μπάζει" το σύστημα, δήθεν η "πλειοψηφία" θέλει κάτι άλλο, είναι προφάσεις για να μασκαρευτεί αυτή η μία και μόνη αντίρρηση: το ότι δεν μπορεί να αναρτάς μια αγγελία Νοέμβρη μήνα και να πας μέχρι τον άλλο Νοέμβρη απλά ανανεώνοντάς τη, σαν ψηφιακή βιτρίνα μαγαζιού... (*) Σε ό,τι έχεις ιερό, τι πάει να πει "δεν θα ξεπεράσουν το 20%"; Το "20%" τίνος πράγματος; Όσων έρθουν να ψηφίσουν; Αν ψηφίσετε εσείς οι πέντε, μη σου πω ότι οι δυσαρεστημένοι θα πιάσουν και το 100%. Ποιος άλλος θα ασχοληθεί; Το όποιο ποσοστό, δεν θα ήταν τίποτε άλλο παρά το ποσοστό όσων ήρθαν να ψηφίσουν. Που δεν είναι το ίδιο με το πόσοι χρησιμοποιούν το σύστημα. Άρα, παντελώς άχρηστη θα ήταν μια τέτοια ψηφοφορία. Κι αν θες να δεις τα προβλήματα που δημιουργούν οι ανούσιες ψηφοφορίες, όταν κάποιοι τους αποδίδουν σημασία που δεν έχουν, διάβασε λίγο την κουβέντα που γίνεται εδώ. Και μετά, ξανά την πρώτη γραμμή της απάντησής μου, παρακαλώ.
rus Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Απλα την αποψη και την εκτιμηση μου λεω. Εσυ φυσικα αποφασίζεις. 20% οσων ψηφισουν, ετσι δε γινεται και με τις εκλογες? Το αποτελεσμα βγαινει επι των υπαρκτων/εγκυρων ψηφοδελτίων Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από rus
Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 7 λεπτά πριν, rus είπε Απλα την αποψη και την εκτιμηση μου λεω. Εσυ φυσικα αποφασίζεις. 20% οσων ψηφισουν, ετσι δε γινεται και με τις εκλογες? Το αποτελεσμα βγαινει επι των υπαρκτων/εγκυρων ψηφοδελτίων Πρώτον, όχι, δεν αποφασίζω εγώ. Δεύτερον, έστω ότι γινόταν η ψηφοφορία. Και έρχονταν και ψήφιζαν 50 μέλη. Εκατό, σου λέω εγώ. 500. Και έβγαινε, πόσο σε βολεύει; 20% υπέρ, 80% κατά; Και τι μ' αυτό; Να σου σκαρώσω εγώ poll στα αθλητικά πόσοι θέλουν επαναφορά των οπαδικών νημάτων, εκεί να δεις ποσοστά. Και τι μ' αυτό; Πιο απλό παράδειγμα: poll για επαναφορά του official off topic thread. Εκεί να δεις ποσοστά υπέρ της επαναφοράς. Πλην όμως, οι αποφάσεις δεν λαμβάνονται με αυτό τον τρόπο. Πιο απλά, δεν μπορώ να το εξηγήσω.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, rus είπε [...] Εγω παλι πιστευω ότι αυτος ηταν χρυσος κανονας. "Η αξιολογηση μπαινει μόνο μετα το περας της συναλλαγης". [...] To συγκεκριμένο, ήταν η χαρά των πονηρών και πηγή αμέτρητων προβλημάτων. Εκτός κι αν σου αρέσει να σου δίνουν ραντεβού και να σε στήνουν. Ή να στέλνεις ένα αντικείμενο, να μην το παραλαμβάνουν ποτέ και μετά οι ασυνεπείς να στέλνουν μηνύματα στους συντονιστές "εγώ δεν ξέρω τίποτε, δεν είχαμε συμφωνήσει". Έλεος με τον εξωραϊσμό. Κι όλα αυτά, για να μαζεύεις 50 αξιολογήσεις από "μία" αγγελία.
christopher0016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, Snoob είπε To συγκεκριμένο, ήταν η χαρά των πονηρών και πηγή αμέτρητων προβλημάτων. Εκτός κι αν σου αρέσει να σου δίνουν ραντεβού και να σε στήνουν. Ή να στέλνεις ένα αντικείμενο, να μην το παραλαμβάνουν ποτέ και μετά οι ασυνεπείς να στέλνουν μηνύματα στους συντονιστές "εγώ δεν ξέρω τίποτε, δεν είχαμε συμφωνήσει". Έλεος με τον εξωραϊσμό. Κι όλα αυτά, για να μαζεύεις 50 αξιολογήσεις από "μία" αγγελία. ναι ενω τωρα δεν ειναι η χαρα τον πονηρων , η πλεοψηφια εχει μαθει να αξιολογει με το παλιο συστημα δεν μπορει επειδη ετσι ξαφνικα αποφασισατε να κανετε update να αλαξουμε το συστημα που ξεραμε τοσα χρονια.. να διαβαζουμε μανουαλ για το πως να αξιολογουμε σωστα ... και τι να προφυλασετε δηλαδη τους ανοητους που κανουν καταθεση σε ατομα με μηδενικες αξιολογησεις?? τους η τα και καλα μαγαζια που πουλανε ολη την κινα ?? η την καραμελα οτι δεν μπορει να μπουν 10 αξιολογησεις σε μια αγγελια?? τα προβλημα ειναι οτι δεν μπορουμε να συνηθισουμε το νεο συστημα αγγελιων και θεωρουμε οτι πολυ ευκολα μπορει να κρεμαστουμε η ακομη για τους πονηρους να εξαπατησουν οκ βαλατε sms verify ε και ? οι απατεωνες αγοραζουν νουμερα απο ομονοια ανετα . και συνεχιζουν να κανουν την δουλεια τους. (εαν και οκ μην υπερβαλω ειναι η μοναδικη αλλαγη που αυξανει το λεβελ στης συναλλαγες) το οτι δεν μπορουμε να συνηθισουμε το νεο συστημα αγγελιων , και οτι σε κανεναν δεν αρεσει δυστηχως δεν σας λεει κατι , η πλεοψηφια των ενεργων users στης αγγελιες θελει το παλιο ινσομνια , γιατι αραγε ??? ειμαστε ολοι απατεωνες με μαγαζακια??? τοσο πολυ μας πειραξε που δεν μπορουμε να εχουμε 10 αξιολογησεις σε ενα προιον??? ε οχι δεν νομιζω . snoob εαν ειχες εστω και μια αξιολογηση και εισουν ενεργο μελος στης αξιολογησεις θα καταλαβαινες πως λειτουργει το συστημα στην πραξη και ποσο δυσχρηστο ειναι πλεον . μετα της αναβαθμισεις . κανενας πωλητης δεν θα δεχτει το να ολοκληρωσει την αγγελια του πριν , του εχω δωσει τα λεφτα. απλη κοινη λογικη,.
rus Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Snoob είπε έστω ότι γινόταν η ψηφοφορία. Και έρχονταν και ψήφιζαν 50 μέλη. Εκατό, σου λέω εγώ............ Mα ετσι δουλευει η δημοκρατια φιλε μου, υποψη λαμβανονται μόνο οι υπαρκτες ψηφοι. Την αποχη την ερμηνευει ο καθενας όπως θελει. 1 ώρα πριν, Snoob είπε To συγκεκριμένο, ήταν η χαρά των πονηρών και πηγή αμέτρητων προβλημάτων. Εκτός κι αν σου αρέσει να σου δίνουν ραντεβού και να σε στήνουν. Ή να στέλνεις ένα αντικείμενο, να μην το παραλαμβάνουν ποτέ και μετά οι ασυνεπείς να στέλνουν μηνύματα στους συντονιστές "εγώ δεν ξέρω τίποτε, δεν είχαμε συμφωνήσει". Έλεος με τον εξωραϊσμό. Κι όλα αυτά, για να μαζεύεις 50 αξιολογήσεις από "μία" αγγελία. Εγω όπως ειπα πιστευω οτι ηταν χρυσος κανονας. Αξιολογηση μετα την ολοκληρωση. Αν πουλησω 50 πραγματα σε 50 ατομα μεσω μιας αγγελιας ναι, 50 αξιολογησεις δε πρεπει να παρω? Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από rus 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 51 minutes ago, rus said: Αν πουλησω 50 πραγματα σε 50 ατομα μεσω μιας αγγελιας ναι, 50 αξιολογησεις δε πρεπει να παρω? Αν πουλήσεις 50 πράγματα, κάνεις κανονικό εμπόριο. Άρα είσαι ήδη εκτός σύμφωνα με τους κανόνες του insomnia...
zio10 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 30 λεπτά πριν, billdanos είπε Αν πουλήσεις 50 πράγματα, κάνεις κανονικό εμπόριο. Άρα είσαι ήδη εκτός σύμφωνα με τους κανόνες του insomnia... Οχι απαραίτητα και όχι πάντα. Εμένα μόνο αυτή είναι η ένστασή μου, περιπτώσεις συλλόγων και ίδιων προϊόντων. Πχ εγώ έχω μια αγγελία με 5 παιχνίδια που θέλω να ανταλλάξω ή να πουλήσω. Πρέπει καθε φορά που δίνω ένα να κλείνω την αγγελία και να βάζω καινούργια. Το κάνω οκ, απλά αν ήθελα να πουλήσω και τον υπολογιστή μου πχ θα είχα θέμα και δεν το λες και εμπόριο αυτό. Τέλος πάντων, για μένα είναι λεπτομέρειες αυτά και συνεχίζουμε όπως ειναι το καινούργιο σύστημα, που η λογική του είναι γενικά σωστή και προς το να εξυπηρετούνται τα ενεργά μέλη μεταξύ τους πρώτα και όχι τόσο αυτοί που ασχολούνται μόνο με τις αγγελίες.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, zio10 είπε Οχι απαραίτητα και όχι πάντα. Εμένα μόνο αυτή είναι η ένστασή μου, περιπτώσεις συλλόγων και ίδιων προϊόντων. Πχ εγώ έχω μια αγγελία με 5 παιχνίδια που θέλω να ανταλλάξω ή να πουλήσω. Πρέπει καθε φορά που δίνω ένα να κλείνω την αγγελία και να βάζω καινούργια. Το κάνω οκ, απλά αν ήθελα να πουλήσω και τον υπολογιστή μου πχ θα είχα θέμα και δεν το λες και εμπόριο αυτό. Τέλος πάντων, για μένα είναι λεπτομέρειες αυτά και συνεχίζουμε όπως ειναι το καινούργιο σύστημα, που η λογική του είναι γενικά σωστή και προς το να εξυπηρετούνται τα ενεργά μέλη μεταξύ τους πρώτα και όχι τόσο αυτοί που ασχολούνται μόνο με τις αγγελίες. Κοροϊοδευόμαστε μεταξύ μας, μου φαίνεται. "Συλλογές και ίδια προϊόντα". Θα τα σπάσεις, θα τα κάνεις πακετάκια, σε δύο εβδομάδες έχεις 4 αγγελίες. Σε ένα μήνα πάνω από οκτώ (γιατί θα έχεις άλλες δύο από την πέμπτη εβδομάδα...) "Όχι, άντρα θέλω, τώρα τον εθέλω". Αποφάσισα, δηλαδή, να πουλήσω μια συλλογή 50 παιχνιδιών, και "μπάζει" το σύστημα γιατί δεν με αφήνει να τα πουλήσω όλα σήμερα; Αστεία υπόθεση. Ο άλλος γκρινιάζει και δεν έχει διαβάσει καν πώς λειτουργούν οι αγγελίες. Νοοτροπιά Klinex: "εγώ το παλιό ήξερα, γιατί μου το άλλαξες". 500 αξιολογήσεις σε δύο ημέρες, και επιμένουν ότι κάποια "πλειοψηφία" που έχουν σκαρώσει με το νου τους δεν είναι ευχαριστημένη. Με ποιο στοιχείο; Κανένα. Το ψυχανεμίστηκαν
christopher0016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, Snoob είπε Κοροϊοδευόμαστε μεταξύ μας, μου φαίνεται. "Συλλογές και ίδια προϊόντα". Θα τα σπάσεις, θα τα κάνεις πακετάκια, σε δύο εβδομάδες έχεις 4 αγγελίες. Σε ένα μήνα πάνω από οκτώ (γιατί θα έχεις άλλες δύο από την πέμπτη εβδομάδα...) "Όχι, άντρα θέλω, τώρα τον εθέλω". Αποφάσισα, δηλαδή, να πουλήσω μια συλλογή 50 παιχνιδιών, και "μπάζει" το σύστημα γιατί δεν με αφήνει να τα πουλήσω όλα σήμερα; Αστεία υπόθεση. Ο άλλος γκρινιάζει και δεν έχει διαβάσει καν πώς λειτουργούν οι αγγελίες. Νοοτροπιά Klinex: "εγώ το παλιό ήξερα, γιατί μου το άλλαξες". 500 αξιολογήσεις σε δύο ημέρες, και επιμένουν ότι κάποια "πλειοψηφία" που έχουν σκαρώσει με το νου τους δεν είναι ευχαριστημένη. Με ποιο στοιχείο; Κανένα. Το ψυχανεμίστηκαν εξηγησα για ποιους λογους μπαζει το συστημα, δηλαδη θεωρεις ασημαντο λογο που 543 χρονια υπαρχει διαφορετικος τροπος αξιολογησης? και ξαφνικα αλλαζει το συστημα? δηλαδη ξαφνικα ολοι θα ολοκληρωνουν την αγγελια τους χωρις να εχουνε πουλησει?? με ενδιαφερει να μαθω στις 500 αξιολογησεις αυτες της 2 μερες.. ποσοι ολοκληρωσαν πριν πουλησουν 10 20 30 40 50 ? αμα στην πραξη δεν μπορει να στηριχθει το νεο συστημα , τοτε δεν υπαρχει καμοια ασφαλεια. οσο αφορα με ποιο στοιχειο δεν ειναι ευχαριστημενοι οι users δεν χρειαζεται να πω κατι , οσο διαβαζω ποστ που αφορουν της αγγελιες ελαχιστοι εως κανενας ειναι αυτοι που ειναι ευχαριστημενοι . ολοι παραπονα κανουν.αυτο δεν αρκει ?
zio10 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 4 ώρες πριν, Snoob είπε Κοροϊοδευόμαστε μεταξύ μας, μου φαίνεται. "Συλλογές και ίδια προϊόντα". Θα τα σπάσεις, θα τα κάνεις πακετάκια, σε δύο εβδομάδες έχεις 4 αγγελίες. Σε ένα μήνα πάνω από οκτώ (γιατί θα έχεις άλλες δύο από την πέμπτη εβδομάδα...) "Όχι, άντρα θέλω, τώρα τον εθέλω". Αποφάσισα, δηλαδή, να πουλήσω μια συλλογή 50 παιχνιδιών, και "μπάζει" το σύστημα γιατί δεν με αφήνει να τα πουλήσω όλα σήμερα; Αστεία υπόθεση. Ο άλλος γκρινιάζει και δεν έχει διαβάσει καν πώς λειτουργούν οι αγγελίες. Νοοτροπιά Klinex: "εγώ το παλιό ήξερα, γιατί μου το άλλαξες". 500 αξιολογήσεις σε δύο ημέρες, και επιμένουν ότι κάποια "πλειοψηφία" που έχουν σκαρώσει με το νου τους δεν είναι ευχαριστημένη. Με ποιο στοιχείο; Κανένα. Το ψυχανεμίστηκαν Δεν έχω θέμα προσωπικά, τη καινούργια λογική τη βρίσκω σωστή οπως είπα. Απλά αυτή τη μικρή ένσταση έχω ότι δεν είναι επαγγελματίας όποιος πουλάει μια συλλογή και ίσως θα μπορούσε να υπάρχουν πολλαπλές αξιολογήσεις εκεί. Αν και καταλαβαίνω ότι ειναι δύσκολο να ελεγχθεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις