Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Snoob είπε

Αν κρίνω από τις εκατοντάδες αξιολογήσεις καθημερινά, ναι, αρέσει πολύ.

Να γινει ένα δημοσιο poll?

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 ώρες πριν, CrazyTown είπε

Αυτο θα κανω και εγω τοτε.

Αντε πες τη κλειδωνω την αγγελια στη περιπτωση μου για να του ριξω αρνητικη.  Θα φαω και εγω εκδικητικη. Δεν εχει νοημα. 

Ολες οι αγγελιες στη χρυση ευκαιρια ειναι απο τυπους με θεωρητικα, μηδεν αξιολογησεις. Αν σου αρεσει κατι το παιρνεις. 

Προταση: να υπαρχουν αξιολογησεις δυο κατηγοριων. Μια οταν πραγματοποιηθηκε η συναλλαγη και μια οταν οχι.

Σε αυτη τη περιπτωση εγω θα εκανα σημερα αρνητικη αλλα στην μη ολοκληρωση συναλλαγης, και μετα ας μου εκανε και αυτος εκδικητικη (ας μου ασουρνε οτι ηθελε δε με νοιαζει). Η αξιολογηση που θα με ενοιαζε θα ηταν μονο στη κατηγορια της ολοκληρωμενης συναλλαγης απο αλλον πχ αγοραστη. 

Σκεφτητε το..

Αυτή την πρόταση τη βρίσκω καλή προσωπικά! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, ThReSh είπε

Καλά να πάθει ο αγοραστής που προχωράει πριν τον ορίσει ο πωλητής...

Εδώ το ίδιο το κράτος σου λέει, πρώτα παίρνεις απόδειξη και μετά πληρώνεις...

μα πρωτα αγοραζεις και μετα σε οριζει αγοραστη ο πωλητης   ολοκληροντας την αγγελια.

και δυστηχως αυτο μπαζει παρα πολυ   δηλαδη εαν ο αγοραστης δεν με ορισει σαν πωλητη   και μου εχει στειλει ενα κιλο πατατες  αντι το λαπτοπ  πως θα βρω το δικιο μου ?

ενω παλια ειχαμε την δυνατοτητα  καταχωρησης αρνητικης χωρις να μας εχει ορισει ο αγοραστης . που οπως ειπε ο @webparts  αντε να γινοντουσαν εκδικητικες  αξιολογησεις που με μια αναφορα της σβηνανε.   τωρα το  bug της αναβαθμισης  ειναι οτι ο πωλητης  μπορει να κανει οτι θελει .    γιαυτο ξαναλεω μπαζει λιγο μονοπλευρα το συστημα αξιολογησεων .

Επεξ/σία από christopher0016
  • Super Moderators
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, christopher0016 είπε

μα πρωτα αγοραζεις και μετα σε οριζει αγοραστη ο πωλητης   ολοκληροντας την αγγελια.

[...]

Έχεις διαβάσει καθόλου το επισημασμένο νήμα; Ρωτάω, γιατί λες πράγματα που δεν ισχύουν.

Έχουμε προτείνει κατ' επανάληψη να μην προχωράτε στα επόμενα βήματα μιας συναλλαγής (μετά την αρχική συμφωνία) αν ΔΕΝ σας ορίσει ο δημιουργός της ως συναλλασσόμενο μέλος.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Snoob είπε

Έχεις διαβάσει καθόλου το επισημασμένο νήμα; Ρωτάω, γιατί λες πράγματα που δεν ισχύουν.

Έχουμε προτείνει κατ' επανάληψη να μην προχωράτε στα επόμενα βήματα μιας συναλλαγής (μετά την αρχική συμφωνία) αν ΔΕΝ σας ορίσει ο δημιουργός της ως συναλλασσόμενο μέλος.

οχι δεν το εχω παρακολουθησει το τοπικ .  αλλα  στην πραξη δεν νομιζω να ειναι και  τοσο εφικτο . πουλας ενα προιον και εχεις 20 μνμτα  ταχα ενδιαφερομενον    που στην πραγματικοτητα ενας θα ενδιαφερεται πραγματικα να το  αγορασει γιατι να δεσμευτω και να ορισω αγοραστη καποιον που  την επομενη μερα πιθανον να εξαφανιστει ?  εχουνε συμβει  στον παρελθον αυτα.. δηλαδη  μετα θα μεινει ο πωλητης με κλειδωμενη αγγελια  περιμενοντας να περασει μια εβδομαδα για να ξανα ανεβασει την αγγελια?

Δημοσ.

Η λογική του συστήματος ειναι ξεκάθαρη ρε παιδιά, άλλο αν κάποιος αγνοεί βήματα και χαλαρώνει τους κανόνες...(το έχω κάνει κι εγώ, αγόρασα πριν οριστώ αγοραστής και πούλησα πριν ορίσω, εν γνώσει μας όμως παρακάμψαμε το βήμα αυτο, δεν θα ζητάμα τα ρέστα από το σύστημα μετά! ).

• Super Moderators
Δημοσ.

Διάβασε σε παρακαλώ πολύ το επισημασμένο νήμα.

Απαντά σε όλα αυτά που λες. Κι αν έχεις πάλι απορία, εδώ είμαστε.

2 λεπτά πριν, christopher0016 είπε

οχι δεν το εχω παρακολουθησει το τοπικ .  αλλα  στην πραξη δεν νομιζω να ειναι και  τοσο εφικτο . πουλας ενα προιον και εχεις 20 μνμτα  ταχα ενδιαφερομενον    που στην πραγματικοτητα ενας θα ενδιαφερεται πραγματικα να το  αγορασει γιατι να δεσμευτω και να ορισω αγοραστη καποιον που  την επομενη μερα πιθανον να εξαφανιστει ?  εχουνε συμβει  στον παρελθον αυτα.. δηλαδη  μετα θα μεινει ο πωλητης με κλειδωμενη αγγελια  περιμενοντας να περασει μια εβδομαδα για να ξανα ανεβασει την αγγελια?

Διάβασε σε παρακαλώ πολύ το επισημασμένο νήμα.

Απαντά σε όλα αυτά που λες. Κι αν έχεις πάλι απορία, εδώ είμαστε.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, christopher0016 said:

δηλαδη  μετα θα μεινει ο πωλητης με κλειδωμενη αγγελια  περιμενοντας να περασει μια εβδομαδα για να ξανα ανεβασει την αγγελια?

Χίλιες φορές καλύτερο από το να μείνει ένας αγοραστής χωρίς δυνατότητα αξιολόγησης ενός πωλητή που τον εξαπάτησε επειδή δεν τον όρισε πριν την "φυσική συναλλαγή" ως αγοραστή...

Επεξ/σία από ThReSh
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Χίλιες φορές καλύτερο από το να μείνει ένας αγοραστής χωρίς δυνατότητα αξιολόγησης ενός πωλητή που τον εξαπάτησε επειδή δεν τον όρισε πριν την "φυσική συναλλαγή" ως αγοραστή...

με το παλιο συστημα  ο αγοραστης  δεν θα εμενε ξεκρεμαστος το ιδιο και ο πωλητης . τωρα με λιγα λογια απο οτι καταλαβαινω ο πωλητης εχει το πανω χερι στην συναλλαγη . αλλα για να ειναι ασφαλης και ο αγοραστης πρεπει πρωτα να τον επιλεξουν σαν αγοραστη σωστα?

στην πραξη ομως ειναι εφικτο ? γιατι ολοι εχουμε συνηθισει πρωτα να αγοραζουμε και μετα να αξιολογουμε

Επεξ/σία από christopher0016
  • Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, christopher0016 said:

με το παλιο συστημα  ο αγοραστης  δεν θα εμενε ξεκρεμαστος το ιδιο και ο πωλητης .

Με το παλιό σύστημα ερχόταν ο Χ άσχετος και σου άφηνε αξιολόγηση, είτε θετική είτε αρνητική...

• Super Moderators
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, christopher0016 είπε

με το παλιο συστημα  ο αγοραστης  δεν θα εμενε ξεκρεμαστος το ιδιο και ο πωλητης .

Με το παλιό σύστημα δεν αποδεικνυόταν καμία συμφωνία. Όποιος ήθελε να το αμφισβητήσει, το αμφισβητούσε. Και κάπως έτσι έφτασαν μέλη να τραβάνε βίντεο, να φωτογραφίζουν το πακέτο ή να μην μπορούν να αφήσουν αξιολόγηση για στήσιμο σε ραντεβού.

Με το παλιό σύστημα έμπαιναν εκδικητικές αβέρτα. ΠΡΟΣΟΧΗ: όχι ΑΒΑΣΙΜΗ αρνητική, αυτό είναι άλλο. Εκδικητική, δηλαδή είχαμε μια κακή συναλλαγή πριν από 2 μήνες και όπου σε πετυχαίνω από τότε σου κοτσάρω αρνητικές.

Το να μη βολεύουν οι 2 αγγελίες την εβδομάδα είναι άλλο από το να λέμε πως το προηγούμενο σύστημα αξιολόγησης ήταν ανώτερο...

• Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, Snoob said:

Με το παλιό σύστημα έμπαιναν εκδικητικές αβέρτα. ΠΡΟΣΟΧΗ: όχι ΑΒΑΣΙΜΗ αρνητική, αυτό είναι άλλο. Εκδικητική, δηλαδή είχαμε μια κακή συναλλαγή πριν από 2 μήνες και όπου σε πετυχαίνω από τότε σου κοτσάρω αρνητικές.

"Ε σιγά με μια αναφορά την έσβηνε ένας mod την εκδικητική αξιολόγηση" όπως ειπώθηκε σε προηγούμενα posts. Λες και δεν έχουν αρκετή δουλειά, πρέπει να έχουν κι άλλο ένα βάρος...

• Super Moderators
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ThReSh είπε

"Ε σιγά με μια αναφορά την έσβηνε ένας mod την εκδικητική αξιολόγηση" όπως ειπώθηκε σε προηγούμενα posts. Λες και δεν έχουν αρκετή δουλειά, πρέπει να έχουν κι άλλο ένα βάρος...

Δεν είναι μόνο θέμα επιπλέον -αχρείαστου- φόρτου. Αυτό,  ειλικρινά, είναι το τελευταίο.

Κάποιοι που έβαζαν εκδικητικές καρφώνονταν από μόνοι τους, λ.χ. το έγραφαν πως η αξιολόγηση αφορούσε άλλη αγγελία, παλιά συναλλαγή κτλ.

Υπήρχαν, όμως, και οι πιο πονηροί που δεν προδίδονταν, το έκαναν συνειδητά για να φορτώσουν με αρνητική το άλλο μέλος. Κι εκεί δεν μπορούσε να αποδειχτεί τίποτε, ειδικά αν το σκηνοθετούσαν σαν συνάντηση κτλ. Εκεί να δείτε παράπονα, "δεν μας προστατεύετε από τις εκδικητικές", "κάνετε πλάτες στους ανέντιμους" κτλ.

Για να μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας: το πρόβλημα των περισσοτέρων που γράφουν εδώ δεν είναι η επιλογή συναλλασσόμενου μέλους. Είναι το ότι έπαψαν, επί της ουσίας, να έχουν άπειρες αγγελίες, αφού με το παλιό σύστημα ανέβαζες μια αγγελία και μάζευες αβέρτα αξιολογήσεις. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Σε τι διαφέρει από το να μπαίνει ο mod να ακυρώνει την συναλλαγη στη περίπτωση που είχε κλειδώσει αλλά δεν ολοκληρώθηκε μετα από κοινη συναίνεση.

Νομίζω εξίσου απασχολούνται οι Mod.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Snoob είπε

Με το παλιό σύστημα δεν αποδεικνυόταν καμία συμφωνία. Όποιος ήθελε να το αμφισβητήσει, το αμφισβητούσε. Και κάπως έτσι έφτασαν μέλη να τραβάνε βίντεο, να φωτογραφίζουν το πακέτο ή να μην μπορούν να αφήσουν αξιολόγηση για στήσιμο σε ραντεβού.

Το να μη βολεύουν οι 2 αγγελίες την εβδομάδα είναι άλλο από το να λέμε πως το προηγούμενο σύστημα αξιολόγησης ήταν ανώτερο...

σε περιπτωση που ορισω καποιον αγοραστη  με στηνει και εξαφανιζεται , μπορω να ξεκλειδωσω αμμεσα την αγγελια?   επισης μπορω να του αφησω αρνητικη για το στησιμο?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...