Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, CrazyTown said: Προς MoDs! : Πως βλεπω απο το προφιλ μου ολες τις αγγελιες που εχω βαλει???? Στο παλιο ινσομνια απο την εκδοση του υπολογιστη υπηρχε φορμα που σου εδειχνε! https://www.insomnia.gr/profile/448356-crazytown/?do=content&type=classifieds_advert&change_section=1 2 minutes ago, webparts said: Πολυ κακο για το τιποτα δλδ. Το παλιό σύστημα έμπαζε περισσότερο. Το καινούριο είναι πιο "ασφαλές", απλά υπάρχει το αρνητικό ότι μπορείς να "χάσεις" αγγελία επειδή πχ σε έστησε κάποιος και να χρειαστεί να περιμένεις παραπάνω για να πουλήσεις κάτι. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από ThReSh
Super Moderators Snoob Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, webparts είπε Πολυ κακο για το τιποτα δλδ. @Snoob σοβαρα τωρα και χωρις προθεση για αντιπαραθεση, εχετε δει πραγματικα οτι αρεσει στον κοσμο το νεο συστημα με τις αξιολογησεις; Αν κρίνω από τις εκατοντάδες αξιολογήσεις καθημερινά, ναι, αρέσει πολύ.
webparts Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, ThReSh είπε https://www.insomnia.gr/profile/448356-crazytown/?do=content&type=classifieds_advert&change_section=1 Το παλιό σύστημα έμπαζε περισσότερο. Το καινούριο είναι πιο "ασφαλές", απλά υπάρχει το αρνητικό ότι μπορείς να "χάσεις" αγγελία επειδή πχ σε έστησε κάποιος και να χρειαστεί να περιμένεις παραπάνω για να πουλήσεις κάτι. Το παλιο ειχε το κακο οτι μπορουσε ο καθενας να κανει εκδικητικη αξιολογηση,αλλα θεωρω οτι ηταν μικρο το κακο,καθως με μια αναφορα σβηνοταν. Τωρα απο οτι εχω καταλαβει εχουν βολευτει οι απατεωνες που δεν οριζουν αγοραστη και γλυτωνουν την αρνητικη. Για καποιο λογο οι mods θεωρουν οτι φταιει ο αγοραστης που προχωραει σε συναλλαγη χωρις να εχει δηλωθει σαν αγοραστης,κατι που ειναι πολυ τυπικο και ανουσιο κατ εμε. Δε βλεπω τι γινεται παρα μεσα και ποσο πραγματικα ασχολουνται οι mods με θεματα οπως ξεκλειδωμα αγγελιας μετα απο απαιτηση αγοραστη-πωλητη,αλλα πιστευω οτι γινεται πολλη φασαρια που μπορουσε να εχει αποφευχθει εξ αρχης εαν δεν υπηρχαν τα κλειδωματα και οι εκρεμμοτητες. 1
CrazyTown Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, ThReSh είπε Θα μπορείς τουλάχιστον να βάλεις αξιολόγηση σε περίπτωση που σε έστησε. Αν συμφωνήσετε κι οι 2 ότι τελικά το ακυρώνετε στέλνετε PM σε mod και την "ξεκλειδώνει". Οκ καταλαβα. Γλιτώνουν αρνητικές πολλοι ετσι. Οποτε μπορουν πολλα καινουρια και παλια μελη (που δεν τους νοιάζει το φορουμ και οι αξιολογησεις, και δε πολύ ασχολούνται γενικα.. ) να βλεπουν το ινσομνια σα τη χρυσή ευκαιρια, να πουλανε πραγματα διχως να οριζουν αγοραστές, να πραγματοποιουνται συναλλαγες , και αν κατι στις φυσικες συναλλαγες μετα δυσανασχετει τους αγοραστες, να μην μπορούν να αφηνουν αρνητικες η ουδετερες αξιολογησεις. Συνηθως οι αγοραστες δε συλλεγουν αξιολογησεις οποτε δεν τουεμς πολυνοιαζουν , και ξανα οποτε η παραπανω περιπτωση θα παιξει παρα πολυ, οπως φυσικα επαιζε και στο παλιο ινσομνια αλλα εκει ειχε αλλα κουλα το συστημα. Οπως το ειπες , δεν υπάρχει το τελειο, και οπως ειχε πει και ο snoop , αν ξερουμε τα μελη κάποιο τελειο τελειο συστημα, να το πουμε στους mods να ξέρουν και αυτοι! ευχαριστω για τις απαντησεις
webparts Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, Snoob είπε Αν κρίνω από τις εκατοντάδες αξιολογήσεις καθημερινά, ναι, αρέσει πολύ. Μηπως υπερβαλεις λιγο?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, webparts είπε Μηπως υπερβαλεις λιγο? Καθόλου. 250 σχεδόν σήμερα, μπροστά μου τις έχω αυτή τη στιγμή. Απορία: αφού δεν βλέπεις τα στατιστικά, δεν κόβεις λίγο την αμφισβήτηση; Πες με παράξενο, αλλά με ενοχλεί να λέω κάτι και ο άλλος να με λέει -με τρόπο, "χαμογελαστά"- ψεύτη.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, webparts said: Τωρα απο οτι εχω καταλαβει εχουν βολευτει οι απατεωνες που δεν οριζουν αγοραστη και γλυτωνουν την αρνητικη. Οκ καταλαβα. Γλιτώνουν αρνητικές πολλοι ετσι. Καλά να πάθει ο αγοραστής που προχωράει πριν τον ορίσει ο πωλητής... Εδώ το ίδιο το κράτος σου λέει, πρώτα παίρνεις απόδειξη και μετά πληρώνεις... Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από ThReSh
webparts Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, Snoob είπε Καθόλου. 250 σχεδόν σήμερα, μπροστά μου τις έχω αυτή τη στιγμή. Απορία: αφού δεν βλέπεις τα στατιστικά, δεν κόβεις λίγο την αμφισβήτηση; Πες με παράξενο, αλλά με ενοχλεί να λέω κάτι και ο άλλος να με λέει -με τρόπο, "χαμογελαστά"- ψεύτη. Δεν το ειπα ετσι,χαβαλε κανω. Παρεξηγιεστε ευκολα εδω μεσα ακομα και με emoticons,δεν ξερω πλεον πως να μιλησω.. Μόλις τώρα, ThReSh είπε Καλά να πάθει ο αγοραστής που προχωράει πριν τον ορίσει ο πωλητής... Δε γινεται να κλειδωνουμε ολες τις αγγελιες μαν.. Δεν ειναι λυση το κλειδωμα,γιατι αν αρνηθει ενας να αγορασει το αντικειμενο πολυ απλα ο απατεωνας θα βρει τον επομενο. 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, webparts said: Δε γινεται να κλειδωνουμε ολες τις αγγελιες μαν.. Τότε μείνε χωρίς αξιολόγηση σε περίπτωση που γίνει κάτι... Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από ThReSh
Super Moderators Snoob Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, ThReSh είπε Καλά να πάθει ο αγοραστής που προχωράει πριν τον ορίσει ο πωλητής... To γράφουμε στο επισημασμένο νήμα και σε κάθε ευκαιρία: ΜΗΝ προχωράτε σε συναλλαγές αν δεν σας ορίσει ο δημιουργός της αγγελίας συναλλασσόμενο μέλος. Θέλουν τα μέλη να πετάξουν το δικαίωμα αξιολόγησης, ας το πετάξουν. Αλλά, δεν φταίει το σύστημα γι' αυτό. (Δεν απαντώ σε εσένα προσωπικά, προφανώς, με αφορμή την κουβέντα).
webparts Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, ThReSh είπε Τότε μείνε χωρίς αξιολόγηση... Εγω δεν εχω προβλημα σε αυτο,το εχω δεχθει οτι ειναι η λιγοτερο "κακη" μεθοδος για να μπορω να κανω τη δουλεια μου οπως νομιζω,χωρις να παραβαινω καποιο κανονα του φορουμ.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 11 λεπτά πριν, CrazyTown είπε [...] ευχαριστω για τις απαντησεις Να διευκρινίσω ότι, εφόσον έχεις επιλέξει συναλλασσόμενο μέλος (ή έχεις επιλεγεί) αξιολόγηση μπαίνει πλέον και για ασυνέπεια στο ραντεβού. Υ.Γ. Το νήμα που υπέβαλες δεν θα εγκριθεί, τα υπόλοιπα αν θέλεις με π.μ. 1
CrazyTown Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, webparts είπε Εγω δεν εχω προβλημα σε αυτο,το εχω δεχθει οτι ειναι η λιγοτερο "κακη" μεθοδος για να μπορω να κανω τη δουλεια μου οπως νομιζω,χωρις να παραβαινω καποιο κανονα του φορουμ. Αυτο θα κανω και εγω τοτε. Αντε πες τη κλειδωνω την αγγελια στη περιπτωση μου για να του ριξω αρνητικη. Θα φαω και εγω εκδικητικη. Δεν εχει νοημα. Ολες οι αγγελιες στη χρυση ευκαιρια ειναι απο τυπους με θεωρητικα, μηδεν αξιολογησεις. Αν σου αρεσει κατι το παιρνεις. Προταση: να υπαρχουν αξιολογησεις δυο κατηγοριων. Μια οταν πραγματοποιηθηκε η συναλλαγη και μια οταν οχι. Σε αυτη τη περιπτωση εγω θα εκανα σημερα αρνητικη αλλα στην μη ολοκληρωση συναλλαγης, και μετα ας μου εκανε και αυτος εκδικητικη (ας μου ασουρνε οτι ηθελε δε με νοιαζει). Η αξιολογηση που θα με ενοιαζε θα ηταν μονο στη κατηγορια της ολοκληρωμενης συναλλαγης απο αλλον πχ αγοραστη. Σκεφτητε το.. 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Θα κάνεις συναλλαγές χωρίς δυνατότητα αξιολόγησης; Και καλά, σήμερα ήταν ένα "απλό στήσιμο". Για σκέψου να σου φάει ο άλλος χρήματα; Θα το δεις τόσο χαλαρά που δεν θα μπορείς να αφήσεις αξιολόγηση; Αμφιβάλλω.
CrazyTown Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Καλα ναι αλλα η αληθεια ειναι οτι οι αξιολογησεις ηταν παντα ατου των εξ αποστασεων συναλλαγων. Καθιερωθηκε απο site τυπου ebay με συναλλαγες με ολο το πλανητη και οχι σε τοπικες αγγελιες. Ας ειναι . Ευχαριστω thresh για το λινκ στο προφιλ μου που εψαχνα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις