vasvasvas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Μια ακόμα φορά και δεν επιμένω άλλο Πώς θα σε επιλέξει συναλλασσόμενο μέλος χωρίς να σου αφήσει αξιολόγηση;;;; Και πως τον υποχρεώνεις να αφήσει αξιολόγηση πριν ολοκληρωθεί η συναλλαγή;;; Ανοίξτε τη δηλωση συναλλασσομένων από το υπό εκκρεμότητα Χαιρετω
CrazyTown Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Αυτο που για να κοινοποιήσεις ενα θεμα στη κατηγορια insomnia/the site για να το δουν ολα τα μελη της κοινοτητας, πρεπει πρωτα να το δουν καμια δεκαρια modarators πρωτα για να το εγκρινουν, δεν το καταλαβαινω. Εγραψα ενα θεμα εδω και ειναι μωβ με ενα τριγωνακι με ενα θαυμαστικο. Αλλη φορα να ξερουμε να ανοίγουμε θεματα (που αφορούν αγγελιες ) και στο μπλα μπλα .. ! Εκει δεν χρειαζονται εγκριση τα θεματα αλλα πριν το κλειδωσουν, τουλαχιστον θα εχει καμια 10αρια απαντησεις και καμια 100αρια εμφανισεις. (Ανοιξα θεμα σχετικα με ενα ασχημο γεγονος που μου συναιβει και εδωσα προς τα μελη μια συμβουλή )
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 minutes ago, vasvasvas said: Μια ακόμα φορά και δεν επιμένω άλλο Πώς θα σε επιλέξει συναλλασσόμενο μέλος χωρίς να σου αφήσει αξιολόγηση;;;; Και πως τον υποχρεώνεις να αφήσει αξιολόγηση πριν ολοκληρωθεί η συναλλαγή;;; Ανοίξτε τη δηλωση συναλλασσομένων από το υπό εκκρεμότητα Χαιρετω Πουλάω κάτι και θες να αγοράσεις, αν δεν σε ορίσω αγοραστή ώστε να μπορείς να αφήσεις αξιολόγηση μετά, δεν προχωράς εσύ εξαρχής στην συναλλαγή, απλό... Δεν σε υποχρεώνει κανείς να αφήσεις αξιολόγηση πριν την συναλλαγή, όπως και δεν σε υποχρεώνει κανείς να κάνεις συναλλαγή αν δεν σε έχει ορίσει ο πωλητής σαν αγοράστη. Αντιθέτως εσύ λες στον πωλητη, όρισε με σαν αγοραστή για να προχωρήσουμε... Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από ThReSh
CrazyTown Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δεν ισχυει.. εχει δικιο ο απο πανω Αν ορισω καποιον αγοραστη κλειδωνεται η αγγελια. Προσπαθησα να το κανω και εγω και δεν με αφηνε χωρις να τη κλειδωσω προσωπικα. Υπο εκρεμοτητα ΔΕΝ σε αφηνει να ορισεις αγοραστη!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, CrazyTown said: Δεν ισχυει.. εχει δικιο ο απο πανω Αν ορισω καποιον αγοραστη κλειδωνεται η αγγελια. Προσπαθησα να το κανω και εγω και δεν με αφηνε χωρις να τη κλειδωσω προσωπικα. Υπο εκρεμοτητα ΔΕΝ σε αφηνει να ορισεις αγοραστη! Δεν διαφωνώ, τον ορίζεις αγοραστή, γίνεται πρώτα η συναλλαγή και μετά αφήνετε κι οι 2 τις αξιολογήσεις. Έτσι πλέον δουλεύουν οι αγγελίες. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από ThReSh
CrazyTown Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Και στη δικη μου περιπτωση ενας τυπος σημερα με εστησε και ενω ειχαμε κανονισει να βρεθουμε μακρια απο τη περιοχη μου για να μοιρασουμε τις αποστασεις. Την ωρα του ραντεβου το ειχε κλειστο το κινητο και για μια ωρα τουλαχιστον μετα, και τωρα που το ανοιξε δεν το σηκωνει. Δεν τον ειχα ορισει αγοραστη στην αγγελια , αλλα προσπαθησα πριν λιγο να δω κατι (ηθελα να του ριξω αρνητικη αλλα λεω ασε δε πειράζει) και οταν ηταν υπο εκρεμοτητα δεν ειχε καμια επιλογη να ορισω αγοραστη. Μονο οταν να τη κλειδωσω μπορούσα να βαλω ονομα!..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Έπρεπε να τον είχες ορίσει αγοραστή εξαρχής. Αυτό συμβολεύουν εξάλλου κι οι mods/admin...
CrazyTown Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Οποτε το συστημα των αξιολογησεων ακομα μπαζει. Και αυτα ελεγα στο θεμα που ανοιξα και δεν φαινεται επειδη πρεπει να το δουν οι mods πρωτα. Αν εβλεπα αξιολογηση οτι ο τυπος εχει στησει και αλλους στο παρελθον δεν θα εκανα καν το κοπο να ασχοληθω μαζι του. Συμβουλη προς ολους τους πωλητες : Ακομα και χερι χερι να φερνετε τους αγοραστές στη περιοχη σας. Ειναι 50:50 να σας στησει αν μοιρασετε την αποσταση. Δυστυχώς..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Πάντα θα μπάζει, δεν υπάρχει τέλειο. Στο προηγούμενο ερχόταν ο οποιοσδήποτε και σου έκανε αξιολόγηση χωρίς καν να έχετε μιλήσει. Εκεί δεν έμπαζε? Γι' αυτό λένε πλέον όρισέ τον αγοραστή από πριν (ή απαίτησε από τον πωλήτη να σε ορίσει) ώστε να είναι κι οι 2 πλευρές σίγουρες στο ότι θα μπορούν να κάνουν αξιολογήσεις.
CrazyTown Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, ThReSh είπε Έπρεπε να τον είχες ορίσει αγοραστή εξαρχής. Αυτό συμβολεύουν εξάλλου κι οι mods/admin... Πως θα τον οριζα βρε συ? Ακομα δε καταλαβες τι λεω; Αν σε ορισω πχ εσενα τωρα σε μια αγγελια μου (θες να το κανω να δουμε αν θα σου ερθει ειδοποιηση; ) θα πρεπει η αγγελια να ειναι.... Υπο εκρεμοτητα και ΟΧΙ ολοκληρωμενη. Διοτι απο τη στιγμη που θα σε ορισει μεχρι να το παρεις στα χερια σου (κατι) μεσολαβουν πολλα πραγματα οπως κτελ/ελτα/συνάντηση/ ..στησιμο στο ραντεβου και τα μεταξυ! Οπως βλεπεις δε ισχυει το συστημα.. Πρεπει να ολοκληρωθει τελειως η ΦΥΣΙΚΗ μας συναλλαγη για να μπορεσω μετα να κανω ενεργειες αγγελιας ηλεκτρονικα και να ολοκληρωθει η συναλλαγη και να μπορεσω να βαλω ενα ονομα συναλλασομενου. Φιλικα Παω να βαλω τωρα μια αγγελια μου υπο εκρεμοτητα (ξανα για δοκιμη) να δω αν θα μπορω να ορισω αγοραστη. Θα γραψω εδω το αποτελεσμα, αφου μετα τη ξε-ορισω υποεκρεμοτητα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, CrazyTown said: Πως θα τον οριζα βρε συ? Ακομα δε καταλαβες τι λεω; Αν σε ορισω πχ εσενα τωρα σε μια αγγελια μου (θες να το κανω να δουμε αν θα σου ερθει ειδοποιηση; ) θα πρεπει η αγγελια να ειναι.... Υπο εκρεμοτητα και ΟΧΙ ολοκληρωμενη. Διοτι απο τη στιγμη που θα σε ορισει μεχρι να το παρεις στα χερια σου (κατι) μεσολαβουν πολλα πραγματα οπως κτελ/ελτα/συνάντηση/ ..στησιμο στο ραντεβου και τα μεταξυ! Αυτό το έχεις διαβάσει? Κι αυτό κι εγώ λέμε να επιλέγεις ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ (δλδ να ορίζεις τον αγοραστή) πριν γίνει η "φυσική συναλλαγή"... Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από ThReSh
CrazyTown Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Ναι αλλα αμα δεν ολοκληρωθει τελικά η φυσικη συναλλαγη , η ολοκληρωμενη αγγελια = κλειδωμενη θα ειναι??? Υγ. Εγραψα πολλα μυνηματα και δεν μπορω να βρω τις αγγελιες μου απο το προφιλ μου, απο το κινητο τωρα που μπαινω, να δοκιμασω το παραπανω που ειπα σε μια παλια μου αγγελια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, CrazyTown said: Ναι αλλα αμα δεν ολοκληρωθει τελικά η φυσικη συναλλαγη , η ολοκληρωμενη αγγελια = κλειδωμενη θα ειναι??? Θα μπορείς τουλάχιστον να βάλεις αξιολόγηση σε περίπτωση που σε έστησε. Αν συμφωνήσετε κι οι 2 ότι τελικά το ακυρώνετε στέλνετε PM σε mod και την "ξεκλειδώνει". Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από ThReSh
CrazyTown Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Προς MoDs! : Πως βλεπω απο το προφιλ μου ολες τις αγγελιες που εχω βαλει???? Στο παλιο ινσομνια απο την εκδοση του υπολογιστη υπηρχε φορμα που σου εδειχνε!
webparts Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, ThReSh είπε Θα μπορείς τουλάχιστον να βάλεις αξιολόγηση σε περίπτωση που σε έστησε. Αν συμφωνήσετε κι οι 2 ότι τελικά το ακυρώνετε στέλνετε PM σε mod και την "ξεκλειδώνει". Πολυ κακο για το τιποτα δλδ. @Snoob σοβαρα τωρα και χωρις προθεση για αντιπαραθεση, εχετε δει πραγματικα οτι αρεσει στον κοσμο το νεο συστημα με τις αξιολογησεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις