Stone Cold Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά. Διαβάζοντας τα σχόλια σχετικά με την αναβάθμιση των αγγελιών μου δημιουργήθηκαν δύο απορίες. 1. Η υποχρεωτική πλέον επιλογή αγοραστή εφαρμόζεται για να προστατευτεί τουλάχιστον ο ένας απο τους 2 συμμετέχοντες σε μία συναλλαγή, δίνοντας την δυνατότητα στον "σωστό" να αξιολογήσει αρνητικά σε περίπτωση που έχει επιλεγεί ο αγοραστής αλλα τελικά ακυρώθηκε η συναλλαγή (για οποιοδήποτε λόγο). Ας πούμε λοιπόν οτι ο πωλητής επιλέγει αγοραστή αλλά τελικά δεν προχωράει η συναλλαγή λόγω ακύρωσης του αγοραστή. Ο πωλητής έχει δικαίωμα πλέον να αφήσει αρνητική αξιολόγηση στον "αγοραστή". Τι εμποδίζει όμως και τον "αγοραστή" να αφήσει εκδικητική αρνητική και ψευδή αξιολόγηση παρουσιάζοντας τα γεγονότα σαν να είναι αυτος το θύμα? Δηλαδή ποια είναι η προστασία σε αυτήν την περίπτωση σε σχέση με το παλιο ινσόμνια? Επίσης, οι αναφορές τέτοιων περιστατικών στους mods θα έχουν κάποιο νόημα? Πως να βγάλουν άκρη ποιος έχει δίκιο? Δε νομίζω μία αρνητική αξιολόγηση που προηγείται μίας άλλης να έχει περισσότερο ισχύ (δηλαδή ο mod θα βλέπει ποια αξιολόγηση έγινε νωρίτερα). 2. Στην περίπτωση που έχει επιλεγεί ο αγοραστής, διάβασα οτι με αναφορά και των 2 ενδιαφερομένων, μπορεί να γίνει reset στην αγγελία και να είναι πάλι διαθέσιμη για επιλογή αγοραστή. Αυτό πόσο ρεαλιστικά βιώσιμο είναι? Αν κάποιος γίνει αλέκος πως είναι δυνατόν να ενδιαφερθεί να κάνει αναφορά για να ελευθερωθεί η αγγελία? Επίσης, απο τη στιγμή που επιλέχτηκε αγοραστής, γιατί να υπάρχει εκ τον προτέρων επιλογή για υπαναχώρηση με διπλή αναφορά, αφού πλέον σύμφωνα με την πολιτική του υποχρεωτικού αγοραστή, το άτομο που υποχώρησε πρέπει να αξιολογηθεί αρνητικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 19 λεπτά πριν, Stone Cold είπε Καλησπέρα παιδιά. Διαβάζοντας τα σχόλια σχετικά με την αναβάθμιση των αγγελιών μου δημιουργήθηκαν δύο απορίες. 1. Η υποχρεωτική πλέον επιλογή αγοραστή εφαρμόζεται για να προστατευτεί τουλάχιστον ο ένας απο τους 2 συμμετέχοντες σε μία συναλλαγή, δίνοντας την δυνατότητα στον "σωστό" να αξιολογήσει αρνητικά σε περίπτωση που έχει επιλεγεί ο αγοραστής αλλα τελικά ακυρώθηκε η συναλλαγή (για οποιοδήποτε λόγο). Ας πούμε λοιπόν οτι ο πωλητής επιλέγει αγοραστή αλλά τελικά δεν προχωράει η συναλλαγή λόγω ακύρωσης του αγοραστή. Ο πωλητής έχει δικαίωμα πλέον να αφήσει αρνητική αξιολόγηση στον "αγοραστή". Τι εμποδίζει όμως και τον "αγοραστή" να αφήσει εκδικητική αρνητική και ψευδή αξιολόγηση παρουσιάζοντας τα γεγονότα σαν να είναι αυτος το θύμα? Δηλαδή ποια είναι η προστασία σε αυτήν την περίπτωση σε σχέση με το παλιο ινσόμνια? Επίσης, οι αναφορές τέτοιων περιστατικών στους mods θα έχουν κάποιο νόημα? Πως να βγάλουν άκρη ποιος έχει δίκιο? Δε νομίζω μία αρνητική αξιολόγηση που προηγείται μίας άλλης να έχει περισσότερο ισχύ (δηλαδή ο mod θα βλέπει ποια αξιολόγηση έγινε νωρίτερα). 2. Στην περίπτωση που έχει επιλεγεί ο αγοραστής, διάβασα οτι με αναφορά και των 2 ενδιαφερομένων, μπορεί να γίνει reset στην αγγελία και να είναι πάλι διαθέσιμη για επιλογή αγοραστή. Αυτό πόσο ρεαλιστικά βιώσιμο είναι? Αν κάποιος γίνει αλέκος πως είναι δυνατόν να ενδιαφερθεί να κάνει αναφορά για να ελευθερωθεί η αγγελία? Επίσης, απο τη στιγμή που επιλέχτηκε αγοραστής, γιατί να υπάρχει εκ τον προτέρων επιλογή για υπαναχώρηση με διπλή αναφορά, αφού πλέον σύμφωνα με την πολιτική του υποχρεωτικού αγοραστή, το άτομο που υποχώρησε πρέπει να αξιολογηθεί αρνητικά? 1. Το σύστημα είναι έτσι δομημένο ώστε να εξασφαλίσουμε το θεμελιώδες, δηλαδή τη μη αμφισβήτηση συμφωνίας, που ήταν βασική αιτία προστριβών στην προηγούμενη υλοποίηση. Επιπλέον, προστατεύονται τα μέλη που κανονίζουν συναλλαγή "χέρι με χέρι" όπου, λόγω απουσίας οποιουδήποτε παραστατικού αποστολής κτλ. στην προηγούμεηη υλοποίηση δεν μπορούσαμε να παρέμβουμε καθόλου. Από εκεί και πέρα, προφανώς και δεν επεμβαίνουμε στο τι γράφει ο καθένας στις αξιολογήσεις, εφόσον πληρείται το κριτήριο της κοσμιότητας και του σεβασμού των προσωπικών δεδομένων. 2. Έχει γίνει ήδη, σε κάποιες λίγες περιπτώσεις. Αν κάποιος γίνει "αλέκος" θα πάρει την αρνητική του, οπότε θα προστατευτεί η κοινότητα (αντί να μας στέλνουν, όπως συνέβη σήμερα, ηχογραφημένες συνομολίες, που προφανώς είναι παράνομες και προϊόν υποκλοπής, και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε". Η δυνατότητα υπαναχώρησης προσφέρεται ώστε, αν κάτι προκύψει, ανθρώπινα (μια ατυχία, μια αρρώστια, μια έκτακτη ανάγκη που ανατρέπει άρδην τις προτεραιότητες ενός μέλους που προχτές είχε να δώσει 500 ευρώ για κινητό και τώρα πρέπει να τα διαθέσει αλλού) το αντικείμενο να αποδεσμεύεται, εφόσον δεν θέλει ο δημιουργός της αγγελίας να αφήσει αρνητική και προτιμά να έχει το αντικείμενο διαθέσιμο. Νομίζω πως όλα αυτά εξηγούνται απολύτως αναλυτικά στο σχετικό επισημασμένο νήμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PhoenixV23 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Kαλημέρα στην παρέα του ινσόμνια, μια ερώτηση κ απο εμένα μιας και δεν κατάφερα να βρώ πουθενά κάποια απάντηση! Έχω κάποιες αγγελίες "παλιότερες" των 3 μηνών, τις οποίες πλέον (με την αναβάθμιση του σάιτ), δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω ξανά. Είμαι βέβαιος οτι πριν την αναβάθμιση μπορούσε να ανανεωθεί μια τέτοια αγγελία αλλά πλέον γράφει "δε μπορεί να ανανεωθεί". Πως μπορούμε να ανανεώσουμε τις αγγελίες αυτές; Update: έκανα αναφορά μια παλιά αγγελία μου αναφέροντας το ίδιο πρόβλημα και η αγγελία αυτή ανανεώθηκε (προφανώς απο κάποιον άντμιν). Είναι περίεργο βέβαια που ενώ ανανεώθηκε και μπορεί και πάλι να χρησιμοποιηθεί - επεξεργαστεί, βρίσκεται στη δεύτερη σελίδα των αγγελιών μου και όχι πάνω πάνω στη λίστα (;) αλλά κάτι είναι και αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Οι αγγελίες παραμένουν ενεργές για διάστημα ενενήντα (90) ημερών, οπότε και αρχειοθετούνται. Στο διάστημα αυτό μπορεί ο δημιουργός να ορίσει συναλλασσόμενο μέλος, να την κλειδώσει χωρίς να ορίσει συναλλασσόμενο μέλος ή να την επαναφέρει (από κατάσταση κλειδώματος ή απλά για να την "ανεβάσει" στις πιο πρόσφατες) με τη λειτουργία της νέας υποβολής, εφόσον έχει διαθέσιμη θέση υποβολής νέας αγγελίας (το όριο των 2 ανά εβδομά ισχύει κανονικά). Μετά το πέρας των 90 ημερών οι αγγελίες αρχειοθετούνται και δεν επανέρχονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PhoenixV23 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 25 λεπτά πριν, Snoob είπε Οι αγγελίες παραμένουν ενεργές για διάστημα ενενήντα (90) ημερών, οπότε και αρχειοθετούνται. Στο διάστημα αυτό μπορεί ο δημιουργός να ορίσει συναλλασσόμενο μέλος, να την κλειδώσει χωρίς να ορίσει συναλλασσόμενο μέλος ή να την επαναφέρει (από κατάσταση κλειδώματος ή απλά για να την "ανεβάσει" στις πιο πρόσφατες) με τη λειτουργία της νέας υποβολής, εφόσον έχει διαθέσιμη θέση υποβολής νέας αγγελίας (το όριο των 2 ανά εβδομά ισχύει κανονικά). Μετά το πέρας των 90 ημερών οι αγγελίες αρχειοθετούνται και δεν επανέρχονται. Επομένως αυτό είναι ακόμα ένα ακόμα χαρακτηριστικό που άλλαξε με την αναβάθμιση του σάιτ. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια, καλή συνέχεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Μπορεί κάποιος από το site να μας εξηγήσει γιατί δεν υπάρχει τιμή στις αγγελίες? Είναι το πιο βασικό και σημαντικό, πως γίνεται να λείπει? Θα έπρεπε επίσης να υπάρχει και στο search. Πολλοί από εμάς δεν ψάχνουμε κάτι συγκεκριμένο, αλλά θέλουμε να δούμε τι υπάρχει σε ένα εύρος τιμών. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Insomniac.De Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Έκανα λογαριασμό πριν λίγο μόνο και μόνο για να πουλήσω ένα κινητό. Έκατσα όμως και λίγη ώρα και έψαξα και τις αγγελίες ατόμων που ζητάνε Huawei. Επέλεξα στο φίλτρο ζήτηση και βλέπω και ολοκληρωμένες αγγελίες. Θαρρώ πως κάποιος που θέλει να πουλήσει το κινητό του και ψάχνει τις αγγελίες ζήτησης, δεν υπάρχει λόγος να βλέπει τις ολοκληρωμένες. Επίσης θα μπορούσε να μπουν φίλτρα με κριτήριο τα μοντέλα των κατασκευαστών Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2018 από Insomniac.De 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spiroth Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Θα ήθελα να ανφέρω την εμπειρία μου με μέλος του forum και να ρωτήσω τι μπορεί να γίνει για αυτό (αν π.χ. έχω δικαίωμα να αναφέρω το username του). Έχω μία Αγγελία, εδώ και καιρό μέλος του site μου έχει στείλει πως ενδιαφέρεται (από τις 24 Ιανουαρίου) για δύο games από αυτά της αγγελίας. Του λέω υπάρχουν, και μου λέει ενδιαφέρομαι αλλά αν μπορώ να περιμένω τον επόμενο μήνα. Μου ξαναστέλνει μετά από λίγο καιρό και με ρωτάει αν υπάρχουν ακόμα. Λέω πως ναι, και με ρωτάει αν στέλνω Θεσσαλονίκη. Δεν έχω ξαναστείλει οπότε είμαι λίγο επιφυλακτικός αλλά λέω ok. Αυτό έγινε 9 Φεβρουαρίου. Λόγω εκτεταμένων υποχρεώσεων μένει λίγο στον αέρα, αλλά στις 20 του μηνός κανονίζουμε, τον ρωτάω αν έχει Eurobank για κατάθεση, μου λέει τον βολεύει Εθνική. Λέω θα ψάξω, παίρνω έναν λογαριασμό του αδερφού μου, και την Παρασκευή το μεσημέρι (είμαι στην δουλειά) του δίνω IBAN και ονοματεπώνυμο, μου δίνει την διεύθυνση του. Μετά η απάντηση του είναι: -"οκ τα έστειλες;" Του απάντησα πως θα πρέπει να προηγηθεί κατάθεση βέβαια και την Δευτέρα πρωί πρωί τα στέλνω. Η απάντηση του είναι πως θα κάνει κατάθεση μόνο αφού λάβει τα games. H πρώτη μου αντίδραση είναι να κοιταχτώ στον καθρέφτη απέναντι και να πω "WTF"? H δεύτερη είναι να του πω πως: "Δεν μπορώ να στα στείλω χωρίς να λάβω τα χρήματα πρώτα. Νόμιζω είναι λογικό." Και μου λέει "Ok, ευχαριστώ." Ενδιάμεσα απέρριψα μία άλλη πρόταση για να κρατήσω τον λόγο μου, αλλά το θέμα μου εμένα είναι πως 1ον υπολόγιζα σε αυτά τα 35 Ευρώ, 2ον παίζει να μπορεί να κάνει κάποια απάτη με το IBAN του αδερφού μου, και 3ον θεωρώ πως πρέπει να αναφέρω το username του για να μην ασχοληθούν άλλοι μαζί του. Έχω το δικαίωμα ή όχι? Ευχαριστώ. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2018 από Spiroth Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Saramo Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 14 λεπτά πριν, Spiroth είπε Καλησπέρα, Θα ήθελα να ανφέρω την εμπειρία μου με μέλος του forum και να ρωτήσω τι μπορεί να γίνει για αυτό (αν π.χ. έχω δικαίωμα να αναφέρω το username του). Έχω μία Αγγελία, εδώ και καιρό μέλος του site μου έχει στείλει πως ενδιαφέρεται (από τις 24 Ιανουαρίου) για δύο games από αυτά της αγγελίας. Του λέω υπάρχουν, και μου λέει ενδιαφέρομαι αλλά αν μπορώ να περιμένω τον επόμενο μήνα. Μου ξαναστέλνει μετά από λίγο καιρό και με ρωτάει αν υπάρχουν ακόμα. Λέω πως ναι, και με ρωτάει αν στέλνω Θεσσαλονίκη. Δεν έχω ξαναστείλει οπότε είμαι λίγο επιφυλακτικός αλλά λέω ok. Αυτό έγινε 9 Φεβρουαρίου. Λόγω εκτεταμένων υποχρεώσεων μένει λίγο στον αέρα, αλλά στις 20 του μηνός κανονίζουμε, τον ρωτάω αν έχει Eurobank για κατάθεση, μου λέει τον βολεύει Εθνική. Λέω θα ψάξω, παίρνω έναν λογαριασμό του αδερφού μου, και την Παρασκευή το μεσημέρι (είμαι στην δουλειά) του δίνω IBAN και ονοματεπώνυμο, μου δίνει την διεύθυνση του. Μετά η απάντηση του είναι: -"οκ τα έστειλες;" Του απάντησα πως θα πρέπει να προηγηθεί κατάθεση βέβαια και την Δευτέρα πρωί πρωί τα στέλνω. Η απάντηση του είναι πως θα κάνει κατάθεση μόνο αφού λάβει τα games. H πρώτη μου αντίδραση είναι να κοιταχτώ στον καθρέφτη απέναντι και να πω "WTF"? H δεύτερη είναι να του πω πως: "Δεν μπορώ να στα στείλω χωρίς να λάβω τα χρήματα πρώτα. Νόμιζω είναι λογικό." Και μου λέει "Ok, ευχαριστώ." Ενδιάμεσα απέρριψα μία άλλη πρόταση για να κρατήσω τον λόγο μου, αλλά το θέμα μου εμένα είναι πως 1ον υπολόγιζα σε αυτά τα 35 Ευρώ, 2ον παίζει να μπορεί να κάνει κάποια απάτη με το IBAN του αδερφού μου, και 3ον θεωρώ πως πρέπει να αναφέρω το username του για να μην ασχοληθούν άλλοι μαζί του. Έχω το δικαίωμα ή όχι? Ευχαριστώ. Καλημέρα. Πιστεύω πως δεν έχεις το δικαίωμα γιατί δεν προέκυψε κάποια απάτη ή κάτι τέτοιο.Διαφωνία στον τρόπο συναλλαγής ήταν. Έπρεπε βέβαια να ρυθμίσετε τον τρόπο συναλλαγής από πριν (κατάθεση και αποστολή ή το αντίστροφο ). Σίγουρα δεν επικροτώ την συμπεριφορά του αλλά αν αναφέρεις το όνομά του νομίζω θα έχεις εσύ πρόβλημα. Καλύτερα βέβαια να σου απαντήσει κάποιος mod. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν μπορεί να κάνει κάτι με το iban του αδερφού σου πέρα από το να του βάλει λεφτά, μην ανησυχείς! Αν τον είχες ορίσει αγοραστή νομίζω θα μπορούσες να αφήσεις αξιολόγηση και να περιγράψεις τι έγινε. Τώρα μάλλον δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Μοιάζει αυτονόητο αυτό που λες για σένα και μάλλον για περισσότερους αλλά γι'αυτον δεν ήταν, άρα ήθελε διευκρίνιση από πριν! Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2018 από zio10 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Saramo Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, zio10 είπε Δεν μπορεί να κάνει κάτι με το iban του αδερφού σου πέρα από το να σου βάλει λεφτά, μην ανησυχείς! Αν τον είχες ορίσει αγοραστή νομίζω θα μπορούσες να αφήσεις αξιολόγηση και να.μ περιγράψεις τι έγινε. Τώρα μάλλον δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Μοιάζει αυτονόητο αυτό που λες για σένα και μάλλον για περισσότερους αλλά γι'αυτον δεν ήταν, άρα ήθελε διευκρίνιση από πριν! Σωστά. Όπως επίσης θα έπρεπε να δει και τυχόν αξιολογήσεις. Αν το έχει κάνει ξανά κτλ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spiroth Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, Saramo είπε Καλημέρα. Πιστεύω πως δεν έχεις το δικαίωμα γιατί δεν προέκυψε κάποια απάτη ή κάτι τέτοιο.Διαφωνία στον τρόπο συναλλαγής ήταν. Έπρεπε βέβαια να ρυθμίσετε τον τρόπο συναλλαγής από πριν (κατάθεση και αποστολή ή το αντίστροφο ). Σίγουρα δεν επικροτώ την συμπεριφορά του αλλά αν αναφέρεις το όνομά του νομίζω θα έχεις εσύ πρόβλημα. Καλύτερα βέβαια να σου απαντήσει κάποιος mod. Καταλαβαίνω και για αυτό δεν ονομάτισα. Απλά θεωρώ πως αφού η αγγελία ανέφερε καθαρά πως η συναλλαγή θα ήταν χέρι με χέρι στην Αθήνα, και αφού με είχε στο περίμενε για τόσο καιρό και εκ των υστέρων ανέφερε πως βρίσκεται εκτός Αθήνας, θα έπρεπε να έχει την λογική να ξέρει πως πρέπει να πληρώσει για να τα λάβει. Τέλος πάντων, εγώ προσωπικά αν ήμουν τρίτος και διάβαζα την εμπειρία μου, θα ήθελα να ξέρω ποιος είναι διότι δεν θα ήθελα συναλλαγή μαζί του. 5 λεπτά πριν, zio10 είπε Δεν μπορεί να κάνει κάτι με το iban του αδερφού σου πέρα από το να του βάλει λεφτά, μην ανησυχείς! Αν τον είχες ορίσει αγοραστή νομίζω θα μπορούσες να αφήσεις αξιολόγηση και να περιγράψεις τι έγινε. Τώρα μάλλον δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Μοιάζει αυτονόητο αυτό που λες για σένα και μάλλον για περισσότερους αλλά γι'αυτον δεν ήταν, άρα ήθελε διευκρίνιση από πριν! Ευχαριστώ για την διευκρίνηση. Νομίζω πως πρέπει να αρχίσω να παίρνω τα tools των αγγελιών πιο σοβαρά, διότι λεχω κάνει καμιά 20αριά αγοραπωλησίες από εδώ και δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με αξιολογήσεις κτλ. 5 λεπτά πριν, Saramo είπε Σωστά. Όπως επίσης θα έπρεπε να δει και τυχόν αξιολογήσεις. Αν το έχει κάνει ξανά κτλ Ευχαριστώ επίσης. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Αξιολόγηση μπορεί να μπει μόνο εφόσον έχει οριστεί από το δημιουργό της αγγελίας συναλλασσόμενο μέλος. Αυτό, όπως έχουμε πει πολλές φορές, συμφέρον για όλους είναι να γίνεται μετά την οριστική συμφωνία και πριν οποιοδήποτε άλλο βήμα (κατάθεση χρημάτων, αποστολή αντικειμένου, αναχώρηση για σημείο συνάντησης κτλ.) Εδώ, όπως περιγράφεται το περιστατικό, δεν είχε επέλθει οριστική συμφωνία (για τον τρόπο καταβολής του αντιτίμου, ή μάλλον το χρόνο καταβολής) οπότε δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι, ούτως ή άλλως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Saramo Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, Spiroth είπε Καταλαβαίνω και για αυτό δεν ονομάτισα. Απλά θεωρώ πως αφού η αγγελία ανέφερε καθαρά πως η συναλλαγή θα ήταν χέρι με χέρι στην Αθήνα, και αφού με είχε στο περίμενε για τόσο καιρό και εκ των υστέρων ανέφερε πως βρίσκεται εκτός Αθήνας, θα έπρεπε να έχει την λογική να ξέρει πως πρέπει να πληρώσει για να τα λάβει. Τέλος πάντων, εγώ προσωπικά αν ήμουν τρίτος και διάβαζα την εμπειρία μου, θα ήθελα να ξέρω ποιος είναι διότι δεν θα ήθελα συναλλαγή μαζί του. Ευχαριστώ για την διευκρίνηση. Νομίζω πως πρέπει να αρχίσω να παίρνω τα tools των αγγελιών πιο σοβαρά, διότι λεχω κάνει καμιά 20αριά αγοραπωλησίες από εδώ και δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με αξιολογήσεις κτλ. Ευχαριστώ επίσης. Να είσαι καλά φίλε μου. Δυστυχώς συμβαίνουν διάφορα και ο καθένας μπορεί να αναφέρει προσωπικές άσχημες εμπειρίες. Το καλό με τη δική σου περίπτωση είναι ότι δεν υπήρχαν "απώλειες". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spiroth Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Όντως. Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που με έκανε να κάνω το σχόλιο, φοβήθηκα μήπως μπορούσα να κάνει κάτι με το IBAN. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις