Melven Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, villasg είπε Καλα κανει και δεν σου ανοιγει διοτι : ναι το βλεπω αυτο αλλα......τι να πω.....ειμαι σιγουρος οτι εχω στειλει καμποσα μηνυματα σε διάφορες ολοκληρωμένες αγγελίες στο πρόσφατο παρελθόν....αν ειναι αυτό .....i apologise .. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2018 από Melven
ggelhsva Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, Από τότε που έγινε η ανανέωση του φόρουμ, κάθε φορά που κάποια από τις ενεργές αγγελίες μου έληγε (δηλαδή 1 εβδομάδα μετά την πιο πρόσφατη ανανέωση τους) μου ερχόταν ειδοποίηση για να την ανανεώσω. Εδώ και κάμποσο καιρό συμβαίνουν τα εξής παράδοξα: Αυτή τη στιγμή έχω 3 ενεργές αγγελίες ενώ ο μέγιστος αριθμός των εν ενεργεία αγγελιών είναι 2. Από τις 3 αγγελίες, οι 2 ανανεώθηκαν για τελευταία φορά πριν από 2+ εβδομάδες ενώ η τρίτη εδώ και 3+ βδομάδες. Παρόλα αυτά, οι αγγελίες είναι ακόμα ενεργές και, φυσικά, δεν μου έχει έρθει καμία ειδοποίηση για λήξη των αγγελιών μέσα σε αυτό το διάστημα των 3 εβδομάδων. Ίδου και το σχετικό screenshot. Είναι νορμάλ αυτή η συμπεριφορά; Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2018 από ggelhsva
risingsun Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 19 λεπτά πριν, ggelhsva είπε Καλησπέρα παιδιά, Από τότε που έγινε η ανανέωση του φόρουμ, κάθε φορά που κάποια από τις ενεργές αγγελίες μου έληγε (δηλαδή 1 εβδομάδα μετά την πιο πρόσφατη ανανέωση τους) μου ερχόταν ειδοποίηση για να την ανανεώσω. Εδώ και κάμποσο καιρό συμβαίνουν τα εξής παράδοξα: Αυτή τη στιγμή έχω 3 ενεργές αγγελίες ενώ ο μέγιστος αριθμός των εν ενεργεία αγγελιών είναι 2. Από τις 3 αγγελίες, οι 2 ανανεώθηκαν για τελευταία φορά πριν από 2+ εβδομάδες ενώ η τρίτη εδώ και 3+ βδομάδες. Παρόλα αυτά, οι αγγελίες είναι ακόμα ενεργές και, φυσικά, δεν μου έχει έρθει καμία ειδοποίηση για λήξη των αγγελιών μέσα σε αυτό το διάστημα των 3 εβδομάδων. Ίδου και το σχετικό screenshot. Είναι νορμάλ αυτή η συμπεριφορά; Ρε φιλε πως τα καταφερες?Περα απο την πλακα,το forum εχει γινει καλυτερο(απο κινητο θελει δουλεια)αλλα με τις αγγελιες υπαρχουν σοβαρα θεματα ακομα!Γιατι μονο 8 φωτο και οχι παραπανω οπως παλια?Γιατι να ολοκληρωνεται μια αγγελια και να μην μπορω να την επεξεργαστω ξανα επειδη πηρα αξιολογηση?Δηλαδη αν καποιος πουλαει πολλα τοτε ειναι λιγο μεγαλυτερη διαδικασια... Επισης το θεμα που ανεφερες ειναι εντελως για γελια και πρεπει να αναφερθει στους moderators!
rus Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ggelhsva είπε Καλησπέρα παιδιά, Από τότε που έγινε η ανανέωση του φόρουμ, κάθε φορά που κάποια από τις ενεργές αγγελίες μου έληγε (δηλαδή 1 εβδομάδα μετά την πιο πρόσφατη ανανέωση τους) μου ερχόταν ειδοποίηση για να την ανανεώσω. Εδώ και κάμποσο καιρό συμβαίνουν τα εξής παράδοξα: Αυτή τη στιγμή έχω 3 ενεργές αγγελίες ενώ ο μέγιστος αριθμός των εν ενεργεία αγγελιών είναι 2. Από τις 3 αγγελίες, οι 2 ανανεώθηκαν για τελευταία φορά πριν από 2+ εβδομάδες ενώ η τρίτη εδώ και 3+ βδομάδες. Παρόλα αυτά, οι αγγελίες είναι ακόμα ενεργές και, φυσικά, δεν μου έχει έρθει καμία ειδοποίηση για λήξη των αγγελιών μέσα σε αυτό το διάστημα των 3 εβδομάδων. Ίδου και το σχετικό screenshot. Είναι νορμάλ αυτή η συμπεριφορά; Mα η αγγελια που δεν ανανεωνεται δε σβηνεται, εξακολουθει να υπαρχει. Για δες, τη τριτη αγγελια μπορεις να την ανανεωσεις? Η ειδοποιηση για την ανανεωση που σου ερχεται? Υπαρχει τετοια επιλογή να ειδοποιησε? Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2018 από rus
siralexgio7 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Αυτό το ζήτημα με τις αγγελίες το αντιμετωπίζω κι εγώ. Μετά τη 1 εβδομάδα, δεν ήρθε ειδοποίηση ότι έληξαν (2), ούτε απενεργοποιήθηκαν. Άνοιξε όμως η επιλογή νέας αγγελίας, κανονικά. Οπότε, αυτή τη στιγμή, έχω 4(!) ενεργές...-
villasg Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Ετσι ειναι , δεν απενεργοποιουνται απλα κατεβαινουν στην λιστα και υπαρχουν . Μην τους βαζετε ιδεες
Super Moderators Snoob Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Οι αγγελίες απενεργοποιούνται με την αρχειοθέτησή τους, στις 90 ημέρες. Στο διάστημα αυτό, παραμένουν ενεργές (άρα μπορείτε να επιλέξετε συναλλασσόμενο μέλος, να τις κλείσετε χωρίς να ορίσετε συναλλασσόμενο μέλος, κτλ.). Προφανώς, το διάστημα αυτό, με την καταχώρηση νέων αγγελιών από τα μέλη, οι παλαιότερες περνούν σε προηγούμενες σελίδες. Στο μεταξύ, ο χρόνος νέας υποβολής -για να περάσει ξανά στην πρώτη σελίδα- μετράει κανονικά (7 ημέρες από την τελευταία υποβολή). Υ.Γ. Αν θεωρείτε πως κάτι δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε, γράψτε το στα bugs. Υ.Γ2. Παρενθετικά, το έχω γράψει από τις 3 Φεβρουαρίου ότι οι αγγελίες πλέον απενεργοποιούνται με την αρχειοθέτησή τους. Γι' αυτό, μην ανησυχείτε, δεν μας βάζετε ιδέες... 1 1
ggelhsva Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Snoob είπε Υ.Γ2. Παρενθετικά, το έχω γράψει από τις 3 Φεβρουαρίου ότι οι αγγελίες πλέον απενεργοποιούνται με την αρχειοθέτησή τους. Γι' αυτό, μην ανησυχείτε, δεν μας βάζετε ιδέες... ΟΚ αυτό λύνει την απορία που είχα σχετικά με τις 3 ενεργές αγγελίες. Όσο για το θέμα των ενημερώσεων, ανανέωσα μόλις τώρα τις 2 από τις 3 αγγελίες μου και αν σε 1 εβδομάδα δεν λάβω ειδοποίηση για να τις ανανεώσω, τότε θα το καταχωρήσω σαν bug. 18 ώρες πριν, rus είπε Η ειδοποιηση για την ανανεωση που σου ερχεται? Υπαρχει τετοια επιλογή να ειδοποιησε? Μου ερχόταν με e-mail! Τώρα όμως που κοίταξα τις τις επιλογές για ειδοποιήσεις δεν είδα κάπου να λέει "να λαμβάνω ειδοποίηση όταν έχει παρέλθει το όριο των 7 ημερών" για τις αγγελίες.... Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2018 από ggelhsva
webparts Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 15/2/2018 στις 8:16 ΜΜ, ggelhsva είπε Μου ερχόταν με e-mail! Τώρα όμως που κοίταξα τις τις επιλογές για ειδοποιήσεις δεν είδα κάπου να λέει "να λαμβάνω ειδοποίηση όταν έχει παρέλθει το όριο των 7 ημερών" για τις αγγελίες.... Ηταν χρησιμο αυτο,αλλα ποιος.. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2018 από webparts
redykt Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Εχω κανει follow το section "PC Cases" απο τις Αγγελιες , αλλα οταν ανεβαινει νεα αγγελια στο συγκεκριμενο section δε μου βγαζει κατι στο notification list. Παραθετω και φωτογραφιες απο τα profile settings.
Moderators Malthador Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Μάλλον έχει ήδη απαντηθεί, αλλά δεν το βρίσκω: Πώς μπορώ σε μία κατηγορία να βλέπω μόνο τις αγγελίες πώλησης ή μόνο τις αγγελίες ζήτησης; Μου τις βγάζει όλες μαζί και μπερδεύομαι. :/
villasg Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, Malthador είπε να βλέπω μόνο τις αγγελίες πώλησης ή μόνο τις αγγελίες ζήτησης; 1
Agnwstos_X Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μαλιστα, φακελωμα δηλαδη και απο το insomnia ετσι? Και μη μου φερνετε την ανοητη δικαιολογια για δηθεν προστασια απο απατεωνες, αυτα ειναι μονο για να πειστουν αφελεις και ανοητοι. Ο καθενας μπορει να παρει μια ετοιμη ενεργοποιημενη σιμ με 3-5 ευρω αμα θελει να σε κλεψει. Ουτως η αλλως και legit να ειναι, το να ζητησεις το κινητο απο τους mods δε προσφερει καμια λυση αν ο αλλος το εχει κλειστο ή δε το σηκωνει. Παλι χρειαζεσαι δικαστικη εντολη για τα προσωπικα στοιχεια και μηνυση. Οποτε παλι μενεις εκτεθειμενος δεδομενου οτι για την μηνυση μονο θες 70ε, οποτε για σχετικα μικρα ποσα δε μπαινει κανεις στη διαδικασια. Το μονο που κανει ουσιαστικα το νεο συστημα ειναι να δινει μια ψευδη αισθηση ασφαλειας σε οσους δεν εχουν και πολυ εμπειρια, με αποτελεσμα να την πατανε ευκολοτερα. Και δευτερον και βασικοτερο σας δινει ετοιμη database με εν δυναμει 445.000 νουμερα για να εκμεταλλευθειτε. Και μη μου πειτε τα γνωστα παραμυθια που λενε ολοι οτι "δε θα χρησιμοποιηθει ποτε και πουθενα, ουτε θα πωληθει σε τριτους", γιατι αυτα ειναι ιστοριες για αγριους. Οποιος θελέι να προστατευθει μπορει με συνδυασμο των παρακατω: > Ζητωντας κινητο ή σταθερο για να μιλησετε μεσω πμ, δεν ειναι αναγκη να εχει database με κινητα το σαιτ. > Πληρωνοντας με paypal. > Κανοντας τη συναλλαγη "χερι με χερι" οταν ειναι εφικτο. > Κοιτωντας αξιολογησεις - ο αλλος που ειναι 10 χρονια μελος και εχει χτισει αξιολογησεις δε θα κατσει ευκολα να καψει το λογαριασμο για να σου φαει ενα 50αρικο. Τωρα για τις αξιολογησεις συγκεκριμενα, επειδη μολις διαβασα μια στα γρηγορα το νεο faq, για πειτε μου τι κανει ο πωλητης εφοσον ο αγοραστης αποφασισει οτι δεν επιθυμει να ολοκληρωσει τη συναλλαγη και ταυτοχρονα δεν μπαινει στο κοπο να κανει ακυρωση? Γιατι πολλοι μπαινουν στο σαιτ ψαχνωντας κατι, συμφωνουν με καποιον πωλητη και κατοπιν το βρισκουν απο αλλου (πχ. τοπικα) ή αλλαζουν γνωμη και κανουν κανα 3μηνο να ξαναμπουν. Θα πρεπει να τρεχει ο πωλητης να βγαλει ακρη με τους mods να ακυρωσουν το αιτημα εκεινοι? Και μετα απο ποσο χρονο αναμονης? Και χανοντας τους αγοραστες στο ενδιαμεσο. Για τον αγοραστη παει και ερχεται, πειτε μου ομως πως προστατευεται ο πωλητης απο ανεντιμους αγοραστες που του σπαταλανε το χρονο και τι οφελος εχει απο το νεο συστημα? Επιπροσθετως, σε μια αγγελια μπορει να υπηρχαν 10 ενδιαφερομενοι σε σειρα προτεραιοτητας. Αν δεν συμφωνουσες τελικα με καποιον πηγαινες αμεσα στον επομενο κ.ο.κ. μεχρι να πωληθει το προιον. Αν τωρα δε τα βρεις με τους πρωτους 5 θα πρεπει να καθεσαι να οριζεις 5 αγοραστες και 5 αιτηματα ακυρωσης και απο τα 2 μελη καθε φορα για να πας στον επομενο? Ποιος το σκεφτηκε και που το ξαναειδατε αυτο? Οσον αφορα τις απαντησεις σας στα ερωτηματα 2 κ 3 του faq (eg, πωληση πολλων προιοντων) ειναι τουλαχιστον αστειες, επιδεικνυουν σαφη ελλειψη λογικης, ορθης κρισεως και γνωσης του αντικειμενου και αποδεικνυουν περιτρανα ποσο τσαπατσουλικα δομημενο ειναι το νεο συστημα. Για παραδειγμα αν θελω απλα να πουλησω τους 5 δισκους που εχω αυτη τη στιγμη ενεργους σε ενα απο τα pc μου για να κανω αναβαθμιση, θα πρεπει να κατσω να γραψω 5 ξεχωριστες αγγελιες και να τραβιεμαι για διαστημα 3 εβδομαδων (γτ εχετε και οριο 2 αγγελιες την βδομαδα), ενω θα μπορουσα καλλιστα να ξεμπερδευω κυριολεκτικα μεσα σε 1 μερα βαζοντας 1 αγγελια και για τους 5. Δε λεω οτι το παλιο συστημα ηταν τελειο, απλα ειναι εμφανες οτι δε το σκεφτηκατε αρκετα και προσωπικα θεωρω εγινε πολυ χειροτερο, αφου εισαγει ολα τα παραπανω αρνητικα χωρις να βελτιωνει σε τιποτα ουσιαστικο το παλιο. Δεδομενου οτι οποιος ηταν σωστος και τυπικος, με στοιχειωδη ευγενεια δεν εδινε και δικαιωματα "μπερδεματων" και αδικων αρνητικων κριτικων στις αγγελιες ουτως ή αλλως. Αφου επιθυμειτε να το υιοθετησετε παντως τουλαχιστον καντε και ενα βημα προς τη σωστη κατευθυνση και καταργηστε το ανοητο οριο των 2 αγγελιων/εβδομαδα και δωστε τη δυνατοτητα ορισμου πολλαπλων αγοραστων ανα αγγελια. Αυτονοητα πραγματα που ομως κανουν την διαφορα. Τελος, η κριτικη γινεται παντα για να βελτιωθουν καποια πραγματα, οπως ευελπιστω να γινει και εδω και ετσι θα κλεισω το ποστ. Καλη καθαρα Δευτερα και καλα κουλουμα σε ολους. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2018 από Agnwstos_X 2 1
Oscar_Mike Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα, λογικά έχει απαντηθεί και αυτό, άλλα δεν βρήκα κάτι, οπότε: με ποιο τρόπο βάζουμε ετικέτες σε μια αγγελία; Από τον τίτλο με κάποια μορφή πχ @Intel, amd, ddr3 κλπ; Κάπως αλλιώς; Ευχαριστώ
rus Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Agnwstos_X είπε Αφου επιθυμειτε να το υιοθετησετε παντως τουλαχιστον καντε και ενα βημα προς τη σωστη κατευθυνση και καταργηστε το ανοητο οριο των 2 αγγελιων/εβδομαδα και δωστε τη δυνατοτητα ορισμου πολλαπλων αγοραστων ανα αγγελια. Συμφωνω με το δευτερο, διαφωνω με το πρωτο. 2 αγγελιες ανα βδομαδα είναι λογικο, φαντασου να εβαζαν ολοι από 15 αγγελιες τι θα γινοταν. Ειδικα όταν υπαρχουν πολλοι που γραφονται στο site μονο για να βαζουν αγγελιες. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2018 από rus
Προτεινόμενες αναρτήσεις