Προς το περιεχόμενο

Συζήτηση για τις αγγελίες στο νέο insomnia (αξιολογήσεις, φωτογραφίες κτλ)

ouzounidhs_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, rus είπε

Θα πρεπει να βαζει το συντομοτερο, όχι μετα από δυο μηνες.

Απο το να μην βαλει καθολου ?

Επεξ/σία από villasg
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ως χρόνια μέλος του ινσόμνια, πάντα θεωρούσα ότι πρέπει να μπει τάξη στις αγγελίες....Αλλά εδώ δε θεωρώ ότι μπήκε κάποια τάξη.

Το σύστημα με το κλείδωμα και τον ορισμό του αγοραστή, δεν είναι άσχημο, αλλά η αναζήτηση παραμένει πολύ δύσκολη (δεν φέρνει σωστά αποτελέσματα), οι κατηγορίες παραμένουν όπως να ναι (κατηγορία blackberty ας πούμε, αλλά όχι κατηγορίες για oneplus, xiaomi, ή huawei μόνο του), 

οι αξιολογήσεις δε χωρίζονται σε αγορες/πωλήσεις, η τιμή δε μπήκε ως υποχρεωτικό πεδίο, δε μπορούμε να σορτάρουμε με βάση τις αξιολογήσεις, ή να εξαιρέσουμε τις ολοκληρωμένες αγγελίες, κλπ κλπ.

Γενικά,  το θεωρώ "μισό" το βήμα που έγινε, μετά από τόσα χρόνια.

1 ώρα πριν, villasg είπε

Απο το να μην βαλει καθολου ?

Επισης όταν βαλει ο ενας θα πρεπει να βαζει και ο άλλος! δηλαδη αυτος που βαζει και δε παιρνει τι είναι, κοροιδο? :huh::lol:

1 ώρα πριν, rus είπε

Επισης όταν βαλει ο ενας θα πρεπει να βαζει και ο άλλος! δηλαδη αυτος που βαζει και δε παιρνει τι είναι, κοροιδο? :huh::lol:

Οχι πωλητης !! ! !  Anyway υπαρχουν και πολλοι που μπενουν βλεπουν αγοραζουν και εξαφανιζονται ...... δεν μπορεις να τους υποχρεωσεις σε τιποτα

Παλεύουμε για το σύστημα αξιολογήσεων λες και με το νέο τρόπο λύθηκαν τα υπόλοιπα με τα διπλά τριπλά account και πάει λέγοντας.Εγώ παρακολουθώ συγκεκριμένο αντικείμενο πώλησης με τις ίδιες φωτογραφίες από 3 διαφορετικά ονόματα που τα 2 έχουν και αξιολογήσεις.Θα μου πεις μπορεί να είναι ο αδερφός ο ξάδερφος ο μπατζανάκης.Δεν ξέρω τι να πω.Έχω χάσει την μπάλα.Εγώ έτυχε σε αυτή την περίοδο να έχω βάλει αγγελία πώλησης με ίδια πράγματα,να έχω δώσει κάποια και φυσικά να μην την κλειδώνω και να χάνω αξιολογήσεις.Δεν με πειράζει και έχω πει στα παιδιά τίμια ότι αν κάτι δεν λειτουργεί θα το πάρω πίσω και θα τους δώσω τα λεφτά τους πίσω.

2 λεπτά πριν, villasg είπε

κατι εκανε και τον "σφαξανε" , για πατα στο προφιλ του

μπα μια χαρα τα προφιλ ειναι (2 χρήστες) 

παντω οκ αν παω στο προφιλ και παω μύνημα απο εκει φαίνεται να ανοιγει να γραψω subject κτλ αλλα κατευθειαν απο την αγγελία βγάζει το παραπάνω....

bugάκι ίσως..?

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ίσως να σε έχει κάνει ignore στα pms ή ίσως να είναι full το inbox του, not sure...

Επεξ/σία από ThReSh

29 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Ίσως να σε έχει κάνει ignore στα pms ή ίσως να είναι full το inbox του, not sure...

35 λεπτά πριν, Melven είπε

αν παω στο προφιλ και παω μύνημα απο εκει φαίνεται να ανοιγει να γραψω subject

αρα ουτε block ουτε full

• Like 1

ναι νταξ... μιλαμε για 2 random members που διάλεξα για να τους στειλω για αγγελία...

για δοκιμαστε κ εσεις μια να δούμε μέσα απο εδω αν ανοιγει η φόρμα με το subject/body 

1 λεπτό πριν, Melven είπε

ναι νταξ... μιλαμε για 2 random members που διάλεξα για να τους στειλω για αγγελία...

για δοκιμαστε κ εσεις μια να δούμε μέσα απο εδω αν ανοιγει η φόρμα με το subject/body 

Καλα κανει και δεν σου ανοιγει διοτι :  t4tOvJS.png

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...