villasg Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, rus είπε Θα πρεπει να βαζει το συντομοτερο, όχι μετα από δυο μηνες. Απο το να μην βαλει καθολου ? Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2018 από villasg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 26 λεπτά πριν, rus είπε Θα πρεπει να βαζει το συντομοτερο, όχι μετα από δυο μηνες. Ναι έτσι συμφωνώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Ως χρόνια μέλος του ινσόμνια, πάντα θεωρούσα ότι πρέπει να μπει τάξη στις αγγελίες....Αλλά εδώ δε θεωρώ ότι μπήκε κάποια τάξη. Το σύστημα με το κλείδωμα και τον ορισμό του αγοραστή, δεν είναι άσχημο, αλλά η αναζήτηση παραμένει πολύ δύσκολη (δεν φέρνει σωστά αποτελέσματα), οι κατηγορίες παραμένουν όπως να ναι (κατηγορία blackberty ας πούμε, αλλά όχι κατηγορίες για oneplus, xiaomi, ή huawei μόνο του), οι αξιολογήσεις δε χωρίζονται σε αγορες/πωλήσεις, η τιμή δε μπήκε ως υποχρεωτικό πεδίο, δε μπορούμε να σορτάρουμε με βάση τις αξιολογήσεις, ή να εξαιρέσουμε τις ολοκληρωμένες αγγελίες, κλπ κλπ. Γενικά, το θεωρώ "μισό" το βήμα που έγινε, μετά από τόσα χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Στην αναζήτηση τι πρόβλημα έχεις; Δεν έχω δει κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, villasg είπε Απο το να μην βαλει καθολου ? Επισης όταν βαλει ο ενας θα πρεπει να βαζει και ο άλλος! δηλαδη αυτος που βαζει και δε παιρνει τι είναι, κοροιδο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, rus είπε Επισης όταν βαλει ο ενας θα πρεπει να βαζει και ο άλλος! δηλαδη αυτος που βαζει και δε παιρνει τι είναι, κοροιδο? Οχι πωλητης !! ! ! Anyway υπαρχουν και πολλοι που μπενουν βλεπουν αγοραζουν και εξαφανιζονται ...... δεν μπορεις να τους υποχρεωσεις σε τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, villasg είπε Οχι πωλητης !! ! ! Μα και ο αγοραστης μπορει να τη παθει ετσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
notist Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Παλεύουμε για το σύστημα αξιολογήσεων λες και με το νέο τρόπο λύθηκαν τα υπόλοιπα με τα διπλά τριπλά account και πάει λέγοντας.Εγώ παρακολουθώ συγκεκριμένο αντικείμενο πώλησης με τις ίδιες φωτογραφίες από 3 διαφορετικά ονόματα που τα 2 έχουν και αξιολογήσεις.Θα μου πεις μπορεί να είναι ο αδερφός ο ξάδερφος ο μπατζανάκης.Δεν ξέρω τι να πω.Έχω χάσει την μπάλα.Εγώ έτυχε σε αυτή την περίοδο να έχω βάλει αγγελία πώλησης με ίδια πράγματα,να έχω δώσει κάποια και φυσικά να μην την κλειδώνω και να χάνω αξιολογήσεις.Δεν με πειράζει και έχω πει στα παιδιά τίμια ότι αν κάτι δεν λειτουργεί θα το πάρω πίσω και θα τους δώσω τα λεφτά τους πίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Melven Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 "The page you are trying to access is not available for your account" όταν πατάω επικοινωνία σε εναν πωλητή. τι μπορει να σημαινει αυτό? thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, Melven είπε τι μπορει να σημαινει αυτό? κατι εκανε και τον "σφαξανε" , για πατα στο προφιλ του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Melven Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, villasg είπε κατι εκανε και τον "σφαξανε" , για πατα στο προφιλ του μπα μια χαρα τα προφιλ ειναι (2 χρήστες) παντω οκ αν παω στο προφιλ και παω μύνημα απο εκει φαίνεται να ανοιγει να γραψω subject κτλ αλλα κατευθειαν απο την αγγελία βγάζει το παραπάνω.... bugάκι ίσως..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ίσως να σε έχει κάνει ignore στα pms ή ίσως να είναι full το inbox του, not sure... Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2018 από ThReSh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 29 λεπτά πριν, ThReSh είπε Ίσως να σε έχει κάνει ignore στα pms ή ίσως να είναι full το inbox του, not sure... 35 λεπτά πριν, Melven είπε αν παω στο προφιλ και παω μύνημα απο εκει φαίνεται να ανοιγει να γραψω subject αρα ουτε block ουτε full 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Melven Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 ναι νταξ... μιλαμε για 2 random members που διάλεξα για να τους στειλω για αγγελία... για δοκιμαστε κ εσεις μια να δούμε μέσα απο εδω αν ανοιγει η φόρμα με το subject/body Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Melven είπε ναι νταξ... μιλαμε για 2 random members που διάλεξα για να τους στειλω για αγγελία... για δοκιμαστε κ εσεις μια να δούμε μέσα απο εδω αν ανοιγει η φόρμα με το subject/body Καλα κανει και δεν σου ανοιγει διοτι : 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις