Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 minutes ago, chipakos said: Φυσικά γι αυτό πρέπει να υπάρχει συνδυασμός όπως π.χ η φόρμα εγγραφής μέλους να έχει υποχρεωτικά στοιχεία διεύθυνσης όπου μαζί με τα στατιστικά της γραμμής IP να γίνεται ταύτιση και ζευγάρωμα. Σήμερα πηγαίνεις να κάνεις ένα τεστ ταχύτητας στο ΥΠΕΡΙΩΝ και σου βρίσκει με ακρίβεια 50 μέτρων αν θυμάμαι καλά το σημείο ακριβώς που βρίσκεσαι Όχι στο Υπερίων δηλώνεις εσύ που μένεις, αν κάνεις σκέτο speedtest δεν βρίσκει τοποθεσία. Άρα με σκέτη IP δεν γίνεται τπτ... Από εκεί και πέρα έχει αναφερθεί εδώ και 2 μήνες ότι σύντομα θα μπει αντιστοίχιση account με unique αριθμό κινητού. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2018 από ThReSh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, chipakos είπε Φυσικά γι αυτό πρέπει να υπάρχει συνδυασμός όπως π.χ η φόρμα εγγραφής μέλους να έχει υποχρεωτικά στοιχεία διεύθυνσης όπου μαζί με τα στατιστικά της γραμμής IP να γίνεται ταύτιση και ζευγάρωμα. Σήμερα πηγαίνεις να κάνεις ένα τεστ ταχύτητας στο ΥΠΕΡΙΩΝ και σου βρίσκει με ακρίβεια 50 μέτρων αν θυμάμαι καλά το σημείο ακριβώς που βρίσκεσαι.Αν λοιπόν κάνεις εγγραφή από internet cafe το σύστημα θα το δει ως δημόσιο δίκτυο δεν θα σου επιτρέψει την συνέχιση κάποιας συναλλαγής ούτε τη συνέχιση της ψεύτικης εγγραφής.Επίσης θα μπορούσε σε ένα κινητό τηλέφωνο στο οποίο θα στέλνουν έναν κωδικό επιβεβαίωσης όπως κάνει η Google. Τα στοιχεία των κινητών είναι πλέον γνωστά και ανήκουν σε κάποιον. Τι να λέμε τώρα?? υπάρχουν ένα σωρό ταυτοποιήσεις που μπορεί να γίνουν. Ταυτοποιηση απολυτη δεν υπαρχει γιατι ο άλλος μπορει να χρησιμοποιει τη συνδεση ή το κινητο του μπατζανακη του. Αν χρειαστει όμως οι αρχες μπορουν να τον εντοπισουν. 39 λεπτά πριν, chipakos είπε Εμένα ο άλλος μου πούλησε καμμένο motherboard για 40 ευρώ. Μπορώ να το δοκιμάσω στον δρόμο το motherboard??Κι ύστερα γιατί να μην απομακρυνθεί αυτός από το forum αλλά να κάνει απατεωνιές συνέχεια.?? Πριν από ένα χρόνο κορόιδεψε εμένα όμως μέχρι σήμερα μπορεί να έχει κοροιδέψει άλλα 10 άτομα. Γιατι αν αυτος ισχυριστει τα δικα του, δε μπορούμε να ξερουμε ποιος απο τους δυο λεει αληθεια Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2018 από rus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chipakos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, rus είπε Ταυτοποιηση απολυτη δεν υπαρχει γιατι ο άλλος μπορει να χρησιμοποιει τη συνδεση ή το κινητο του μπατζανακη του. Αν χρειαστει όμως οι αρχες μπορουν να τον εντοπισουν. Γιατι αν αυτος ισχυριστει τα δικα του, δε μπορούμε να ξερουμε ποιος απο τους δυο λεει αληθεια Ωραίο καραμελάκι από που το αγοράζεις??Ακου αν ισχυριστεί το ίδιο. Λάσπη παντού........Σας βλέπω πόσο κόβεστε για να παραμείνει καθαρός ο χώρος οπότε είναι λογική η απάντησή σου.Κι όσο για τον μπαντζανάκη του που είπες θα την πληρώσει ο μπαντζανάκης του κι όταν έρθει η ώρα θα λαλήσει κι ο μπαντζανάκης κι ο απατεώνας.Αυτά είναι δικαιολογίες δημοτικού. 1 ώρα πριν, ThReSh είπε Όχι στο Υπερίων δηλώνεις εσύ που μένεις, αν κάνεις σκέτο speedtest δεν βρίσκει τοποθεσία. Άρα με σκέτη IP δεν γίνεται τπτ... Από εκεί και πέρα έχει αναφερθεί εδώ και 2 μήνες ότι σύντομα θα μπει αντιστοίχιση account με unique αριθμό κινητού. Ενα speedtest να κάνεις θα σου πει την Ip σου τον provider την περιοχή που χρησιμοποιείς την σύνδεσή σου. Παιδιά ότι γίνεται είναι σίγουρο 100% 38 λεπτά πριν, rus είπε Ταυτοποιηση απολυτη δεν υπαρχει γιατι ο άλλος μπορει να χρησιμοποιει τη συνδεση ή το κινητο του μπατζανακη του. Αν χρειαστει όμως οι αρχες μπορουν να τον εντοπισουν. Γιατι αν αυτος ισχυριστει τα δικα του, δε μπορούμε να ξερουμε ποιος απο τους δυο λεει αληθεια Αν ισχυριστεί τα δικά του τότε θα είναι και πρόθυμος να το παραλάβει πίσω. Αφήστε τα αυτά πήρε το motherboard από κάδο ανακύκλωσης γι αυτό δεν είχε και Back Plate. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2018 από chipakos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 minutes ago, chipakos said: Ενα speedtest να κάνεις θα σου πει την Ip σου τον provider την περιοχή που χρησιμοποιείς την σύνδεσή σου. Παιδιά ότι γίνεται είναι σίγουρο 100% https://hyperiontest.gr/?action=dashboard&v=tools Πηγαίνω εδώ και κάνω test χωρίς να έχω κάνει account στο site. Στην καρτέλα results το μόνο που έχει από τοποθεσία είναι αυτή του server Athens GR. Στην καρτέλα Details δεν γράφει τπτ, στην καρτέλα Advanced έχει μόνο αριθμούς και στην καρτέλα MAP επίσης δεν εμφανίζει κάτι. Που λοιπόν φαίνεται η περιοχή? Μήπως μπερδεύεις ότι ΑΝ κάνεις account και δηλώσεις μόνος σου την διεύθυνση, κάθε φορά που κάνεις test ΑΦΟΥ έχεις loggάρει στο συγκεκριμένο account θα σου βγάζει ότι έκανες test στην διεύθυνση που δήλωσες? Το καταλαβαίνεις ότι άμα δηλώσεις ψευδή διεύθυνση θα σου βγάζει την ψευδή? Δεν μπορεί να διασταυρώσει ότι πράγματι αυτή που δήλωσες είναι η πραγματική από εκεί που κάνεις το test... Ούτε στο Speedtest.net βγάζει την περιοχή από την οποία κάνεις το test, μόνο την περιοχή που βρίσκεται ο server με τον οποίο κάνεις το test. Αν θες ταυτοποίηση θα σε βολέψει αυτό. Κάτι παραπάνω αμφιβάλω αν θα γίνει... 1 hour ago, ThReSh said: Από εκεί και πέρα έχει αναφερθεί εδώ και 2 μήνες ότι σύντομα θα μπει αντιστοίχιση account με unique αριθμό κινητού. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2018 από ThReSh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chipakos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Ναι έχεις δίκιο από την εγγραφή το βλέπει.Παρ όλα αυτά πρέπει να υπάρχει πρόγραμμα που να δείχνει την τοποθεσία αφού υπάρχει το VNP για να κρύβει την τοποθεσία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 minutes ago, chipakos said: Ναι έχεις δίκιο από την εγγραφή το βλέπει.Παρ όλα αυτά πρέπει να υπάρχει πρόγραμμα που να δείχνει την τοποθεσία αφού υπάρχει το VNP για να κρύβει την τοποθεσία. Θα βγαίνει pop-up που θα ρωτάει αν θέλουμε να μας κάνει geolocate/track, θα πατάμε όχι και τέλος... Τεσπα, όπως είπα θα γίνει σύντομα αντιστοίχιση account-unique mobile number γι' όσους θέλουν να λάβουν μέρος σε αγγελίες. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2018 από ThReSh 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, chipakos είπε Ωραίο καραμελάκι από που το αγοράζεις??Ακου αν ισχυριστεί το ίδιο. Λάσπη παντού........Σας βλέπω πόσο κόβεστε για να παραμείνει καθαρός ο χώρος οπότε είναι λογική η απάντησή σου.Κι όσο για τον μπαντζανάκη του που είπες θα την πληρώσει ο μπαντζανάκης του κι όταν έρθει η ώρα θα λαλήσει κι ο μπαντζανάκης κι ο απατεώνας.Αυτά είναι δικαιολογίες δημοτικού. Mα δε ψάχνουμε για... δικαιολογιες. Είναι πραγματα που συμβαινουν 53 λεπτά πριν, chipakos είπε Αν ισχυριστεί τα δικά του τότε θα είναι και πρόθυμος να το παραλάβει πίσω. Αφήστε τα αυτά πήρε το motherboard από κάδο ανακύκλωσης γι αυτό δεν είχε και Back Plate. Ποιοι να αφήσουμε και τι? Δε μιλαμε ειδικα για τη περιπτωση σου, γενικα μιλαμε. Εγω μπορει να παρω από σενα μια m/b τελεια, και να τη καψω. Μπορω μετα να πω ότι μου την εδωσες καμμενη? Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2018 από rus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikenas7 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Αλλη μια ερωτηση..τις αγγελιες ζητησης για να βλεπουμε τι ζητανε οι υπόλοιποι που τις βλέπω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, chipakos είπε Ωραίο καραμελάκι από που το αγοράζεις??Ακου αν ισχυριστεί το ίδιο. Λάσπη παντού........Σας βλέπω πόσο κόβεστε για να παραμείνει καθαρός ο χώρος οπότε είναι λογική η απάντησή σου.Κι όσο για τον μπαντζανάκη του που είπες θα την πληρώσει ο μπαντζανάκης του κι όταν έρθει η ώρα θα λαλήσει κι ο μπαντζανάκης κι ο απατεώνας.Αυτά είναι δικαιολογίες δημοτικού. Ενα speedtest να κάνεις θα σου πει την Ip σου τον provider την περιοχή που χρησιμοποιείς την σύνδεσή σου. Παιδιά ότι γίνεται είναι σίγουρο 100% Αν ισχυριστεί τα δικά του τότε θα είναι και πρόθυμος να το παραλάβει πίσω. Αφήστε τα αυτά πήρε το motherboard από κάδο ανακύκλωσης γι αυτό δεν είχε και Back Plate. Υπάρχει σελίδα με μεταχειρισμένα που να σε εξασφαλίζει 100% με κάποιο τρόπο; Στην περίπτωση που λες με την μητρική πχ πως θα αποδείκνυες ότι στην πούλησε καμμένη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chipakos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 8 ώρες πριν, zio10 είπε Υπάρχει σελίδα με μεταχειρισμένα που να σε εξασφαλίζει 100% με κάποιο τρόπο; Στην περίπτωση που λες με την μητρική πχ πως θα αποδείκνυες ότι στην πούλησε καμμένη; Μέσω ενός απλού τηλεφώνου??? με κανένα τρόπο. Μέσω μύνησης?? θα έπρεπε να αποδείξει εκείνος ότι το motherboard λειτουργούσε και λόγω της εγγύησης επιστροφής που ισχύει πανευρωπαικά θα έπρεπε να την πάρει πίσω και μην προτρέξει κανείς να πει ότι δεν ισχύει εγγύηση γιατί αν γίνει μύνηση ο μυνηόμενος πληρώνει και τα έξοδα.όμως το κυριότερο από όλα είναι ότι θα μαθευόταν και δεν θα τολμούσε να το κάνει ξανά μέσα στο Forum. 9 ώρες πριν, rus είπε Mα δε ψάχνουμε για... δικαιολογιες. Είναι πραγματα που συμβαινουν Ποιοι να αφήσουμε και τι? Δε μιλαμε ειδικα για τη περιπτωση σου, γενικα μιλαμε. Εγω μπορει να παρω από σενα μια m/b τελεια, και να τη καψω. Μπορω μετα να πω ότι μου την εδωσες καμμενη? Το μετά αν είναι ένα μήνα μετά δεν θα γίνει δεκτό αλλά αν πας στο σπίτι σου την τοποθετήσεις την ίδια ώρα και δεις ότι ο υπολογιστής δεν ανάβει τότε είσαι υποχρεωμένος να δώσεις λύση στο πρόβλημα.Ενα επίσης μεγάλο χαρακτηριστικό είναι ότι το κινητό του τηλέφωνο σταμάτησε να λειτουργεί. Θέλεις κι άλλα σημάδια??Πες μου τώρα ότι είχε να κάνει μία εγχείρηση και έκλεισε το κινητό του/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christopher0016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 10 ώρες πριν, rus είπε Mα δε ψάχνουμε για... δικαιολογιες. Είναι πραγματα που συμβαινουν Ποιοι να αφήσουμε και τι? Δε μιλαμε ειδικα για τη περιπτωση σου, γενικα μιλαμε. Εγω μπορει να παρω από σενα μια m/b τελεια, και να τη καψω. Μπορω μετα να πω ότι μου την εδωσες καμμενη? ειχα πουλησει μια καρτα γραφικων που δουλευε μια χαρα. εκανα θετικη αξιολογηση παντα οταν πουλαω κατι αφηνω αμεσως θετικη αξιολογηση στον αγοραστη, (κατι που δεν το ξανακανω) αυτος δεν ειχε αξιολογησει ε λεω δεν θα κανει αξιολογησεις. μετα απο 2 ολοκληρους μηνες , μου ζητουσε τα λεφτα του πισω γιατι και καλα η καρτα δεν δουλευε... φυσικα δεν του γυρισα λεφτα πισω και εκανε αρνητικη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, chipakos είπε Μέσω ενός απλού τηλεφώνου??? με κανένα τρόπο. Μέσω μύνησης?? θα έπρεπε να αποδείξει εκείνος ότι το motherboard λειτουργούσε και λόγω της εγγύησης επιστροφής που ισχύει πανευρωπαικά θα έπρεπε να την πάρει πίσω και μην προτρέξει κανείς να πει ότι δεν ισχύει εγγύηση γιατί αν γίνει μύνηση ο μυνηόμενος πληρώνει και τα έξοδα.όμως το κυριότερο από όλα είναι ότι θα μαθευόταν και δεν θα τολμούσε να το κάνει ξανά μέσα στο Forum. Το μετά αν είναι ένα μήνα μετά δεν θα γίνει δεκτό αλλά αν πας στο σπίτι σου την τοποθετήσεις την ίδια ώρα και δεις ότι ο υπολογιστής δεν ανάβει τότε είσαι υποχρεωμένος να δώσεις λύση στο πρόβλημα.Ενα επίσης μεγάλο χαρακτηριστικό είναι ότι το κινητό του τηλέφωνο σταμάτησε να λειτουργεί. Θέλεις κι άλλα σημάδια??Πες μου τώρα ότι είχε να κάνει μία εγχείρηση και έκλεισε το κινητό του/ Γενικά αν υπάρχει σελίδα με μεταχειρισμένα που να σε εξασφαλίζει 100%. Πάντα έχουν ρίσκο αυτές οι συναλλαγές, προσπαθούμε να το μειώσουμε απλά. Αλλιώς καινούργιο από μαγαζί με εγγύηση για να πλησιάζουμε την 100% κάλυψη, Το άλλο που λες δεν το ξέρω, εγγύηση επιστροφής πανευρωπαϊκά σε μεταχειρισμένα μεταξύ ιδιωτών; Δεν το έχω ξανακούσει! Και γιατί είναι υποχρεωμένος αυτός να αποδείξει ότι δούλευε (πως κιόλας) και όχι εσύ ότι δεν τη χάλασες; Δεν θέλω να στην πω εννοείται, με καλή πρόθεση τα γράφω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, christopher0016 είπε ειχα πουλησει μια καρτα γραφικων που δουλευε μια χαρα. εκανα θετικη αξιολογηση παντα οταν πουλαω κατι αφηνω αμεσως θετικη αξιολογηση στον αγοραστη, (κατι που δεν το ξανακανω) αυτος δεν ειχε αξιολογησει ε λεω δεν θα κανει αξιολογησεις. μετα απο 2 ολοκληρους μηνες , μου ζητουσε τα λεφτα του πισω γιατι και καλα η καρτα δεν δουλευε... φυσικα δεν του γυρισα λεφτα πισω και εκανε αρνητικη. Κανονικα η αξιολογηση πρεπει να μπαινει αμεσως μετα τη συναλλαγή. Κι εμενα μια φορα ειχε αρνηθεί ο αγοραστης αν και ικανοποιημενος να κανει αξιολογηση, μια συσκευη του ειχα δωσει, λες γιαυτο, να ηθελε να πειραματιστεί για να τη καψει και μετα να μου βαλει αρνητικη? 8 ώρες πριν, chipakos είπε ....γιατί αν γίνει μύνηση ο μυνηόμενος πληρώνει και τα έξοδα. εφόσον χασει την δικη και εφόσον ετσι αποφασισει η εδρα οταν μετα από χρονια η υποθεση τελεσιδικησει. Για να κερδισεις θα πρεπει να εχεις μαρτυρες αλλιως είναι απλα ο λογος σου εναντια στον δικο του. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2018 από rus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 11 λεπτά πριν, rus είπε Κανονικα η αξιολογηση πρεπει να μπαινει αμεσως μετα τη συναλλαγή. Κι εμενα μια φορα ειχε αρνηθεί ο αγοραστης αν και ικανοποιημενος να κανει αξιολογηση, μια συσκευη του ειχα δωσει, λες γιαυτο, να ηθελε να πειραματιστεί για να τη καψει και μετα να μου βαλει αρνητικη? εφόσον χασει την δικη και εφόσον ετσι αποφασισει η εδρα οταν μετα από χρονια η υποθεση τελεσιδικησει. Για να κερδισεις θα πρεπει να εχεις μαρτυρες αλλιως είναι απλα ο λογος σου εναντια στον δικο του. Η αξιολόγηση δεν είναι υποχρεωτική όμως, αν θέλει βάζει ο άλλος και όταν θέλει. Και το αμέσως μετά που λες δεν ξέρω αν είναι σωστό, ίσως είναι καλύτερα να μπαίνει αφού έχει ελεγχθεί όσο καλύτερα γίνεται το αντικείμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, zio10 είπε Η αξιολόγηση δεν είναι υποχρεωτική όμως, αν θέλει βάζει ο άλλος και όταν θέλει. Και το αμέσως μετά που λες δεν ξέρω αν είναι σωστό, ίσως είναι καλύτερα να μπαίνει αφού έχει ελεγχθεί όσο καλύτερα γίνεται το αντικείμενο. Θα πρεπει να βαζει το συντομοτερο, όχι μετα από δυο μηνες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις