Προς το περιεχόμενο

Συζήτηση για τις αγγελίες στο νέο insomnia (αξιολογήσεις, φωτογραφίες κτλ)

ouzounidhs_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, webparts είπε

Οπως και να εχει,θα θελαμε μια επιλογη ωστε να βλεπουμε τους χρηστες sorted καπως.

Βεβαια αυτο ισως χαντακωσει καπως τους χαμηλοτερους χρηστες,καθως πιο ευκολα θα αγοραζα εγω ενα δισκο για λαπτοπ πχ απο ενα χρηστη με 150 αξιολογησεις στα 25 ευρω,παρα απο εναν με 10 στα 20. 

Mιλας για προκαταβολικη αποστολή χρηματων? Σε αυτή τη περιπτωση δικαιολογεισαι να ψαχνεις το καλυτερο.

3 ώρες πριν, webparts είπε

Εμενα παντως αυτο με βολευει,καθως ψαχνω ατομα με πανω απο 30 αξιολογησεις  για να ειμαι ας πουμε πιο  σιγουρος για το αποτελεσμα.

Κι αν αυτό που ψαχνεις το εχει μονο ενας που ομως εχει, ας πουμε 19 αξιολογησεις, τι κανεις τοτε? 

Επεξ/σία από rus
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, rus είπε

Mιλας για προκαταβολικη αποστολή χρηματων? Σε αυτή τη περιπτωση δικαιολογεισαι να ψαχνεις το καλυτερο.

Μιλαω για ολα. Δεν εχω προβλημα στο να δωσω 25 αντι για 20,αρκει να ειμαι ( σχεδον ) σιγουρος οτι το αντικειμενο :

1. Θα ερθει
  2. Θα ερθει πακεταρισμενο σωστα και δε θα μπλεκουμε με επιστροφες
  3. Το αντικειμενο θα ειναι ακριβως οπως περιγραφηκε.

Εχω συναλλαχθει 150 φορες εδω μεσα,με αυτο και το παλιο προφιλ.

Εχω συναντησει αψογους πωλητες,τυπικους,καλα παιδια,απατεωνες και @ρχιδ@κι@.

Οι αψογοι δε χρειαζονται περιγραφη.

Οι τυπικοι ειναι εκεινοι που σου πουλανε το αντικειμενο,χωρις πολλα πολλα,καπως απροσωπα και κρυα αλλα το αντικειμενο ερχεται οπως πρεπει.

Απο αυτους αποφευγω να αγορασω 2η φορα,παραξενια δικη μου.

Τα καλα παιδια ειναι εκεινοι που προσπαθουν πραγματικα αλλα μπορει απλα να μη μπορουν να κανουν κατι παραπανω.
Αυτο συνεπαγεται ειτε κακο πακεταρισμα,ειτε προιον καπως διαφορετικο απο την περιγραφη,ειτε οτι απλα δε γνωριζουν το αντικειμενο.

Σου στελνουν δλδ εν αγνοιαν τους ενα προιον το οποιον δεν αποδιδει οπως πρεπει αλλα απλα δεν ξερουν να το δουν. 

Καποιες φορες μπορει να σου βγει και σε καλο το οτι δε γνωριζουν το αντικειμενο,αλλα σπανιως.
Οι απατεωνες δε χρειαζονται περιγραφη και αυτοι.

Τα @ρχιδ@κι@ ειναι οι χειροτεροι,ειτε  σου στελνουν  προβληματικο μηχανημα και ψαχνεις εσυ να βγαλεις ακρη,ειτε σου στελνουν λιγοτερα πραματα απο οτι πρεπει και μετα χανονται στη μεταφραση και εσυ καταληγεις να κυνηγας χιμαιρες .Σε ολες τις περιπτωσεις,στο τελος σε κοροιδευουν και μες στα μουτρα σου και καταληγεις να παραγγελνεις απο αλλο χρηστη καινουργιο πληκτρολογιο,γιατι το παλιο το εσπασες.Σε μερικες περιπτωσεις παραγγελνεις και οθονη :P

Ετσι λοιπον καταληγουμε να ψαχνουμε πιο πολυ τον αξιοπιστο παρα τον value for money,για να κανουμε τη δουλεια μας σωστα.
Εγω προσωπικα που ασχολουμαι  με επισκευες Η/Υ,κινητων και κονσολων προτιμω να δινω κατι παραπανω στα ανταλλακτικα και να ειμαι σιγουρος,παρα να εχω μετα τρεχαματα με αυτον που θα του επισκευασω το οποιο μηχανημα.

edit Να προσθεσω οτι εγω συναλλασομαι both ways μονο με καταθεση,για αποφυγη εκπληξεων και χρεωσεων χωρις λογο.

32 λεπτά πριν, rus είπε

Κι αν αυτό που ψαχνεις το εχει μονο ενας που ομως εχει, ας πουμε 19 αξιολογησεις, τι κανεις τοτε? 

Εχω συναλλαχθει πολλες φορες με "λιγες" αξιολογησεις,απλα πανω απο 30 ειναι το ιδανικο.

Δεν αγοραζω ακριβα προιοντα απο insomnia παντως.Καποια λαπτοπ που εχω αγορασει τα εχω αγορασει απο ατομο που εχω συναλλαχθει και παλιοτερα για πιο φθηνα αντικειμενα.

Για iphone που μου ζητανε διαφοροι φιλοι ψωνιζω απο ebay,στη χειροτερη θα χασω μονο χρονο.

Επεξ/σία από webparts

Στις 3/1/2018 στις 4:51 ΜΜ, infin1tyGR είπε

.................Με τον συγκεκριμένο μηχανισμό, τουλάχιστον, θέλουμε να "εκπαιδεύσουμε" τόσο τον πωλητή όσο και τον αγοραστή να είναι πιο προσεκτικοί στο θέμα του ποιόν θα επιλέξουν για να κάνουν μία συναλλαγή................ Γελάνε και οι πέτρες μαζί μας.......σε άλλα πιο εξελιγμένα Forum ελέγχουν την Ip τους και των αγοραστών και των πωλητών και δεν τους επιτρέπουν να κάνουν οποιαδήποτε αγοροπωλησία από ελεύθερα δίκτυα ή από Internet cafe ενώ εμείς σε αυτό το Forum φέτος ανακαλύψαμε το χαλκό.....Καμία προσπάθεια εξυγίανσης....γιατί άραγε?????

• Like 1

4 ώρες πριν, chipakos είπε

.................Με τον συγκεκριμένο μηχανισμό, τουλάχιστον, θέλουμε να "εκπαιδεύσουμε" τόσο τον πωλητή όσο και τον αγοραστή να είναι πιο προσεκτικοί στο θέμα του ποιόν θα επιλέξουν για να κάνουν μία συναλλαγή................ Γελάνε και οι πέτρες μαζί μας.......σε άλλα πιο εξελιγμένα Forum ελέγχουν την Ip τους και των αγοραστών και των πωλητών και δεν τους επιτρέπουν να κάνουν οποιαδήποτε αγοροπωλησία από ελεύθερα δίκτυα ή από Internet cafe ενώ εμείς σε αυτό το Forum φέτος ανακαλύψαμε το χαλκό.....Καμία προσπάθεια εξυγίανσης....γιατί άραγε?????

Γιατί στο σπίτι έχουμε πάντα την ίδια ip;!

• Super Moderators
4 hours ago, chipakos said:

Γελάνε και οι πέτρες μαζί μας.......σε άλλα πιο εξελιγμένα Forum ελέγχουν την Ip τους και των αγοραστών και των πωλητών και δεν τους επιτρέπουν να κάνουν οποιαδήποτε αγοροπωλησία από ελεύθερα δίκτυα ή από Internet cafe ενώ εμείς σε αυτό το Forum φέτος ανακαλύψαμε το χαλκό

Ελπίζω να ξέρεις ότι έχουμε dynamic IPs κι αν θέλει κάποιος να αλλάξει την IP του απλά κάνει restart το router. Τι έλεγχο να κάνει λοιπόν ένα forum?

22 λεπτά πριν, zio10 είπε

Γιατί στο σπίτι έχουμε πάντα την ίδια ip;!

11 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Ελπίζω να ξέρεις ότι έχουμε dynamic IPs κι αν θέλει κάποιος να αλλάξει την IP του απλά κάνει restart το router. Τι έλεγχο να κάνει λοιπόν ένα forum?

Ναι αλλά αυτή την ώρα με αυτή την ip είσαι εσύ και στα log files της εταιρίας σου μπορεί να σε βρει ανά πάσα στιγμή με δικαστική εντολή. Σε internet cafe από την άλλη άντε βρες ποιος ήταν.

• Super Moderators
1 minute ago, fmarkos said:

Ναι αλλά αυτή την ώρα με αυτή την ip είσαι εσύ και στα log files της εταιρίας σου μπορεί να σε βρει ανά πάσα στιγμή με δικαστική εντολή. Σε internet cafe από την άλλη άντε βρες ποιος ήταν.

Το forum πως ελέγχει ποια IP είναι "οικιακή" ή όχι? Πως ξεχωρίζει αυτόν που μπήκε σε WiFi γείτονα or whatever?

2 λεπτά πριν, fmarkos είπε

Έτσι ίσως έχει νόημα, αλλά και πάλι το θεωρώ τραβηγμένο να αποκλείσεις κάποιον απλά επειδή μπαίνει από net cafe ή ελεύθερο δίκτυο.

Θέλω να επισημάνω κάποια θέματα που έχω εντοπίσει.

1. Στα  φίλτρα να μπει και ένα για τις νέες συσκευές.   
  2. Όταν λέμε νέες καλό θα ήταν να αφορά μόνο σφραγισμένες συσκευές.
  3. Είναι άτοπο να έχει στην  κινητή μια ομάδα για Huawei, την τρίτη εταιρεία αυτή τη στιγμή μαζί με την ZTE και από την άλλη να έχει μόνες τους την Blackberry, που είναι τελειωμένη ή την NOKIA που την παλεύει δεν την παλεύει… Η ΖΤΕ  θα έπρεπε να πάει στα διάφορα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, webparts είπε

Μιλαω για όλα.

Απ ότι φανηκε στη συνεχεια του μηνυματος σου μιλας για αποστολή αντικειμενου, δηλαδη όχι για χερι-χερι.

14 ώρες πριν, webparts είπε

,απλα πανω απο 30 ειναι το ιδανικο.

Κι αν καποιος "πωλητης" εχει μεν 30 αλλα οι 28 είναι σαν "αγοραστης"?

Επεξ/σία από rus

6 λεπτά πριν, rus είπε

Απ ότι φανηκε στη συνεχεια του μηνυματος σου μιλας για αποστολή αντικειμενου, δηλαδη όχι για χερι-χερι.

Κι αν καποιος "πωλητης" εχει μεν 30 αλλα οι 28 είναι σαν "αγοραστης"?

Ρε μαν,βλεπεις και κρινεις,μη με ρωτας να σου απαντησω κατι που ειναι απλα κοινη λογικη.

Μενω επαρχια,οποτε μονο με αποστολη μπορω να συναλλαχθω.

47 λεπτά πριν, webparts είπε

Ρε μαν,βλεπεις και κρινεις,μη με ρωτας να σου απαντησω κατι που ειναι απλα κοινη λογικη.

Μενω επαρχια,οποτε μονο με αποστολη μπορω να συναλλαχθω.

Η δικη σου λογικη δεν ειναι απαραίτητα  κοινη λογικη. Ρωταω επειδή ακουω περιεργα. Μου εγραψες ένα κατεβατο και σχολιασα μονο 2 σειρες. Και πως μπορουσα να ξερω οτι μενεις επαρχια?

2 λεπτά πριν, rus είπε

Η δικη σου λογικη δεν ειναι απαραίτητα  κοινη λογικη. Ρωταω επειδή ακουω περιεργα. Μου εγραψες ένα κατεβατο και σχολιασα μονο 2 σειρες. Και πως μπορουσα να ξερω οτι μενεις επαρχια?

Το θεμα μας ομως δεν ηταν που μενω αλλα οτι με ρωτας πραματα που ειτε μπορουν να απαντηθουν με κοινη λογικη,ειτε με το οτι εξαρταται απο την περιπτωση.

Μόλις τώρα, webparts είπε

Το θεμα μας ομως δεν ηταν που μενω αλλα οτι με ρωτας πραματα που ειτε μπορουν να απαντηθουν με κοινη λογικη,ειτε με το οτι εξαρταται απο την περιπτωση.

Αυτό λεω κι εγω, κατι που εξαρταται από τη περιπτωση δεν ισχυει γενικα. Δεν ρωτησα πραγματα που μπορουν να απαντηθουν με τη κοινη λογικη αλλα πως τα βλεπεις εσυ.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, ThReSh είπε

Φυσικά γι αυτό πρέπει να υπάρχει συνδυασμός όπως π.χ η φόρμα εγγραφής μέλους να έχει υποχρεωτικά στοιχεία διεύθυνσης όπου μαζί με τα στατιστικά της γραμμής IP να γίνεται ταύτιση και ζευγάρωμα. Σήμερα πηγαίνεις να κάνεις ένα τεστ ταχύτητας στο ΥΠΕΡΙΩΝ  και σου βρίσκει με ακρίβεια 50 μέτρων αν θυμάμαι καλά το σημείο ακριβώς που βρίσκεσαι.Αν λοιπόν κάνεις εγγραφή από internet cafe το σύστημα θα το δει ως δημόσιο δίκτυο δεν θα σου επιτρέψει την συνέχιση κάποιας συναλλαγής ούτε τη συνέχιση της ψεύτικης εγγραφής.Επίσης θα μπορούσε σε  ένα κινητό τηλέφωνο στο οποίο θα στέλνουν έναν κωδικό επιβεβαίωσης όπως κάνει η Google. Τα στοιχεία των κινητών είναι πλέον γνωστά και ανήκουν σε κάποιον. Τι να λέμε τώρα?? υπάρχουν ένα σωρό ταυτοποιήσεις που μπορεί να γίνουν. Το θέμα είναι ότι ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΥΓΙΑΝΟΥΝ ούτε προσπαθούν να το κάνουν.Εμένα ο άλλος μου πούλησε καμμένο motherboard για 40 ευρώ. Μπορώ να το δοκιμάσω στον δρόμο το motherboard??Κι ύστερα γιατί να μην απομακρυνθεί αυτός από το forum αλλά να κάνει απατεωνιές συνέχεια.?? Πριν από ένα χρόνο κορόιδεψε εμένα όμως μέχρι σήμερα μπορεί να έχει κοροιδέψει άλλα 10 άτομα.

Επεξ/σία από chipakos

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...