Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Snoob είπε

Aυτό που βλέπω με μια πρώτη ματιά είναι πως στην αγγελία έχει οριστεί αγοραστής ο χρήστης nas, όχι nas91.

Εφόσον υπάρχει αναφορά, θα το δουν οι αρμόδιοι.

Τη πρωτη φορα εκανε λαθος και εβαλε αλλο μελος αντι για εμενα.Στη δευτερη το εκανε σωστα,μπορεις να το δεις και στις αξιολογησεις μου.

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
20 ώρες πριν, mixalis95320 είπε

Κανε μια αγγελια και βαλε τα παντα μεσα και καθε εβδομαδα κανε ανανεωση την αγγελια σου,οπως πολλοι κανουν εδω και καιρο,  που ειναι το προβλημα?

Απο την στιγμη που λες οτι χαριζεις κατι δεν μπορω να καταλαβω γιατι θες και "ανταλαγμα" που αν καταλαβα καλα  στην περιπτωση μας αξιολογηση για τα παντα,.

Βαλε τα βιβλια σου σαν πακετακι και δωστα σε 1 ατομο. Δεν θελεις να μπεις στον κοπο η για τον χ και ψ λογο δεν σου κανει αυτος ο τροπος? Μπορεις καλιστα να τα κανεις μια δωρεα σε καποιο ιδρυμα η καπου που θα ηταν χρησιμα, πρεπει δηλαδη σωνει και καλα να τα δωσεις στο insomnia?

Αυτα που εχεις θελεις πραγματικα να φυγουν απο εσενα η θελεις να παρεις αξιολογησεις? Διαλεξε. Το λεω γιατι εχει σημασια. 

Στην τελικη φιλε μου το insomnia σου προσφερει δωρεαν υπηρεσιες, απ'το να γκρινιαζεις καλο θα ηταν να λες και ενα ευχαριστω που εχεις εστω και αυτα.

Και ξανα λεω....ΔΩΡΕΑΝ

ΥΓ: Δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σου, απλα εχω κουραστει να διαβαζω παραπονα  με υφος και με την απαιτηση να το κανουν οπως σας βολευει μερικους λες και τους πληρωνετε κιολας. Ενα ευχαριστω δεν βλαπτει. Ναι γι αυτες τις 2 αγγελιες και μονο.

Δε χρειάζεται να ξεκινάει κάθε ποστ με τεμεναδες. Προφανώς και προσφέρουμε καλοπροαιρετα τις γνώμες μας που καλοπροαιρετα ζητήθηκαν. Η κοινότητα χτίζεται με συμμετοχή, όχι με ευχαριστώ.

Οι λύσεις που προτείνεις να τα κάνω πακέτο και να τα δώσω εκτός insomnia είναι η μεν αντικανονική (διαφορετικές κατηγορίες, πρόβλημα με τις αξιολογήσεις κλπ), και η δε άσχετη.

Κατανοώ τη λογική και τη σέβομαι, διατηρώ επιφυλάξεις για τη χρηστικότητα του συγκεκριμένα κανόνα.

Δεν ήξερα ότι υπάρχει η συζήτηση για τα χαρίσματα οπότε ευχαριστώ γι αυτό όποιον το πρότεινε και για το χρόνο σας.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα.Υπαρχει καποιο προβλημα με τις φωτο στις αγγελιες;
Εχω ανεβασει αλλα φαινονται μονο οταν μπεις στην αγγελια και οχι στο κεντρικο οπου εμφανιζεται συνηθως η πρωτη φωτο.

Επεξ/σία από asderis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/2/2018 στις 12:50 ΠΜ, Archimides είπε

Στοχεύετε στους "επαγγελματίες" που μπορεί να κάνουν μαύρη μπίζνα σπρώχνοντας εδώ;

Αυτο ακριβως ειναι που δημιουργησε αυτη την κατασταση,δυστυχως.

Επεξ/σία από webparts
  • Super Moderators
Δημοσ.

Στοχεύουμε σε μία κατά το δυνατόν καλύτερη εμπειρία για την πλειοψηφία των μελών. 

Έχουμε καθημερινά πολλές δεκάδες αξιολογήσεις, το σύστημα έχει ρολάρει πολύ καλά σε πολύ σύντομο διάστημα, αν λάβουμε υπόψη το μέγεθος της κοινότητας και τη δυσκολία της μετάβασης χιλιάδων μελών και αγγελιών, και γενικά κανένα στοιχείο δεν συνηγορεί στο ότι υπάρχει κάποιο γενικό πρόβλημα.

Το ότι ορισμένοι είναι δυσαρεστημένοι, σε μια τόσο μεγάλη κοινότητα, είναι λυπηρό μεν, αναπόφευκτο δε. Δεν γίνεται να είναι όλοι ευχαριστημένοι. 

• Like 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, asderis είπε

Καλημερα.Υπαρχει καποιο προβλημα με τις φωτο στις αγγελιες;
Εχω ανεβασει αλλα φαινονται μονο οταν μπεις στην αγγελια και οχι στο κεντρικο οπου εμφανιζεται συνηθως η πρωτη φωτο.

Δοκίμασε να πατήσεις επεξεργασία και μετά αποθήκευση.Εμένα έτσι έφτιαξε.

Δημοσ.
Στις 6/2/2018 στις 7:05 ΜΜ, Snoob είπε

Στοχεύουμε σε μία κατά το δυνατόν καλύτερη εμπειρία για την πλειοψηφία των μελών.

Έχουμε καθημερινά πολλές δεκάδες αξιολογήσεις, το σύστημα έχει ρολάρει πολύ καλά σε πολύ σύντομο διάστημα, αν λάβουμε υπόψη το μέγεθος της κοινότητας και τη δυσκολία της μετάβασης χιλιάδων μελών και αγγελιών, και γενικά κανένα στοιχείο δεν συνηγορεί στο ότι υπάρχει κάποιο γενικό πρόβλημα.

Το ότι ορισμένοι είναι δυσαρεστημένοι, σε μια τόσο μεγάλη κοινότητα, είναι λυπηρό μεν, αναπόφευκτο δε. Δεν γίνεται να είναι όλοι ευχαριστημένοι. 

Να ενημερωσω οτι το προβλημα που ειχα(που δε μπορω να αφησω αξιολογηση ενω εχω δεχτει) παραμενει,ενω εχω στειλει 2 φορες αναφορα και αλλες 2 εχω ενοχλησει εσενα προσωπικα.Καμια απαντηση.

Λες οτι κανενα στοιχειο δε συνηγορει στο οτι υπαρχει προβλημα,ενω εχει γεμισει το φορουμ με αγανακτισμενους χρηστες αγγελιων και οχι μονο.

Δεν ειναι ορισμενοι δυσαρεστημενοι.Ειναι η συντριπτικη πλειοψηφια.Εχω μιλησει με παρα πολλους χρηστες και κανενας μα κανενας δεν ειναι ευχαριστημενος με τις αλλαγες.Το οτι δε το γραφουν ειναι γιατι ξερουν οτι θα παει χαμενος ο χρονος τους,οπως και ο δικος μου.

Σιγουρα δε γινεται να μεινουμε ολοι ευχαριστημενοι.Ετσι οπως παει ομως μας βλεπω ολους δυστυχισμενους.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρεπει να βαζουν καποιο τηλεφωνο επικοινωνιας στις αγγελιες οσοι δημηιουργουν καποια αγγελια . Ειναι πολυ δυσκολο να ερθεις σε επαφη με ατομα που πουλανε κατι. Ανεβαζουν μια αγγελια και το ξεχνανε επειδη ισως δεν χρησιμοποιουν πολυ το site.Ενω με ενα τηλεφωνο εξυπηρετουνται και παιρνουν πληροφοριες και οι 2 πλευρες πιο γρηγορα και ευκολα. Οταν ολοκληρωνεται επισης μια αγγελια καλο ειναι να σβηνεται αυτοματα . Ο τοπος ειναι γεματος με παλιες αγγελιες που εχουν ολοκληρωθει

Επεξ/σία από leodiavata
  • Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω το snoob ή οποιον αλλον ασχοληθηκε για να διορθωθει επιτελους το 'προβλημα' που ειχα..

Οπως αναφερουμε τα 'στραβα',ετσι να αναφερουμε και τα σωστα που γινονται.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω παντως το προβλημα που ειχα με την ελλειψη επιλογης "υπο εκρεμμοτητα" σε μια αγγελια ζητησης δε μου το διορθωσε κανεις.
Ζητουσα ενα συγκεκριμενο φλασακι και επρεπε να απανταω στον καθε ενα που εστελνε,ενω ειχα βρει και απλα δεν ειχε ολοκληρωθει η συναλλαγη.

Επεξ/σία από webparts
Δημοσ.

Εγιναν τοσες αλλαγες στις αγγελιες. Να μπορουμε να να ταξινομησουμε τις αγγελιες αναλογα με των αριθμο αξιολογησεων του καθε "πωλητη" δεν βλεπω ακομα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Manoleros95 είπε

Εγιναν τοσες αλλαγες στις αγγελιες. Να μπορουμε να να ταξινομησουμε τις αγγελιες αναλογα με των αριθμο αξιολογησεων του καθε "πωλητη" δεν βλεπω ακομα...

Aυτο πρεπει να ειναι σε συναρτηση με το χρονο παραμονης του στο φορουμ, γιατι ο νεος δεν εχει προλαβει να παρει πολλες αξιολογήσεις.

Επισης σημειωσε ότι ενας "πωλητης" μπορει να εχει λαβει αξιολογήσεις και ως "αγοραστης".

Επεξ/σία από rus
  • Like 1
Δημοσ.

Οπως και να εχει,θα θελαμε μια επιλογη ωστε να βλεπουμε τους χρηστες sorted καπως.

Βεβαια αυτο ισως χαντακωσει καπως τους χαμηλοτερους χρηστες,καθως πιο ευκολα θα αγοραζα εγω ενα δισκο για λαπτοπ πχ απο ενα χρηστη με 150 αξιολογησεις στα 25 ευρω,παρα απο εναν με 10 στα 20. 
Εμενα παντως αυτο με βολευει,καθως ψαχνω ατομα με πανω απο 30 αξιολογησεις  για να ειμαι ας πουμε πιο  σιγουρος για το αποτελεσμα.

Δημοσ.

Καλησπερα.

Η αληθεια ειναι οτι με εχει μπερδεψει ολο αυτο με τις αγγελιες στο νεο φορουμ !

Εχω πατησει ολοκληρωση/κλειδωμα σε μια αγγελια μου με πολλα πραγματα που πουλαω για να παρω μια αξιολογηση.Οκ πηρα την αξιολογηση αλλα θελω να ξανα-ανανεωσω την αγγελια μου οπως ηταν πριν και να μπορω να την επεξεργαζομαι κανονικα οπως παλια,δηλαδη να αλλαζω φωτο και το κειμενο.

Μπορω να συνεχιζω να το κανω αυτο?

Δεν θελω καθε φορα να φτιαχνω νεα αγγελια με τα ιδια πραγματα που δινω στην προηγουμενη επειδη ολοκληρωθηκε και επειδη θελω να παρω μια αξιολογηση!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...