MapleLeafs Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, zio10 είπε Εγώ χρησιμοποιώ την αναζήτηση στις αγγελίες. Οϊμέ ... Ωιμέ (Αρχαίο επιφώνημα) Εκτός του ότι είμαι γκαβούλιακας (έχω κάτι που λέγεται κερατόκωνος, ένα άχρηστο μάτι και το άλλο βαίνει και αυτό προς τα εκεί), είμαι και απρόσεκτος και δεν είχα παρατηρήσει την αναζήτηση. Παρόλα αυτά δε βρήκα κάποιο φίλτρο να βλέπουμε μόνο ενεργές αγγελίες ζήτησης, μόνο ενεργές αγγελίες προσφοράς. Ευχαριστώ @zio10 Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2018 από MapleLeafs 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalis95320 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Τωρα που ειπες "Αναζητηση".. Μπορει καποιος να κανει αναζητηση με βαση τιμης? Αν ναι τοτε συγνωμη δεν το βρηκα, αν οχι νομιζω ειναι μια καλη προταση.. Πχ Ψαχνω ενα τηλ η εναν υπολογιστη, εχω Χ χρηματα στην διαθεση μου, γιατι να μην μπορω να κανω αναζητηση με βαση την τιμη ωστε να δω τι υπαρχει στα λεφτα που διαθετω? Και μετα αν υπαρχει κατι που μου αρεσει να το δω αναλυτικότερα.. Θα μου πεις..πως θα γινει αυτο αφου μερικοι δεν βαζουν καν τιμες... Μηπως καλο θα ηταν να εβαζαν αναγκαστικα τελικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MapleLeafs Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, mixalis95320 είπε Τωρα που ειπες "Αναζητηση".. Μπορει καποιος να κανει αναζητηση με βαση τιμης? Αν ναι τοτε συγνωμη δεν το βρηκα, αν οχι νομιζω ειναι μια καλη προταση.. Πχ Ψαχνω ενα τηλ η εναν υπολογιστη, εχω Χ χρηματα στην διαθεση μου, γιατι να μην μπορω να κανω αναζητηση με βαση την τιμη ωστε να δω τι υπαρχει στα λεφτα που διαθετω? Και μετα αν υπαρχει κατι που μου αρεσει να το δω αναλυτικότερα.. Θα μου πεις..πως θα γινει αυτο αφου μερικοι δεν βαζουν καν τιμες... Μηπως καλο θα ηταν να εβαζαν αναγκαστικα τελικα? Αν έμπαινε ένα τέτοιο φίλτρο, θα μπορούσαμε να δούμε μόνο τα προϊόντα με "ταβάνι" την τιμή που έχουμε ορίσει και γιατί όχι και τις αγγελίες που δεν έχουν τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saltjon Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγω μεχρι πριν την αναβαθμηση ημουν εθισμενος με το ινσομνια (αγγελιες, προσφορες,κλπ) εμπαινα πολλες φορες την ημερα,μετα την αναβαθμηση δεν εχω πλεον την ιδια διαθεση ,εκτος του οτι μου ειναι ξενο πλεον λογο ολικης και αποτομης αλλαγης εχουν χαθει πολλα καλα σημεια που ειχε πριν.Ευελπιστω στην βελτιωση και επαναφορα των καλων της παλιας καλης εποχης. Επισης χαθηκε και η φωτο που ειχα στο προφιλ μου (αντε ξαναβρες την ). Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2018 από saltjon 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalis95320 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, MapleLeafs είπε Αν έμπαινε ένα τέτοιο φίλτρο, θα μπορούσαμε να δούμε μόνο τα προϊόντα με "ταβάνι" την τιμή που έχουμε ορίσει και γιατί όχι και τις αγγελίες που δεν έχουν τιμή. Ακριβως! Βαζεις το οριο σου και βλεπεις τι επιλογες εχεις. Σωστο και αυτο που ειπες σχετικα με τις μηδενικες αγγελιες, μπορεις απλα να βαλεις να σου διχνει απο τα ακριβοτερα (το οριο τιμης που εβαλες) προς τα φθηνοτερα.. Νομιζω ειναι καλη ιδεα παντως.. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2018 από mixalis95320 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Μπορεί εκεί στις ροές που διαλέγεις ποιες κατηγορίες αγγελιών θες να δείχνει η ροή να μπει και ένα setting "πώλησης, ζήτησης, ενεργές, σε εκκρεμότητα, ολοκληρωμένες"; Έτσι θα μπορεί ο καθένας να κάνει ότι συνδυασμό θέλει σε προσαρμοσμένη ροή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MapleLeafs Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι αυτό ακριβώς είπα και γω πιο πάνω. Έχω την εντύπωση ότι είναι απαραίτητο φίλτρο. Αυτό εξυπηρετεί και αυτούς που έχουν κάτι προς πώληση αλλά και αυτούς που ψάχνουν κάτι. Οι αγγελίες προσφοράς είναι σαφώς περισσότερες από αυτές της ζήτησης. Οπότε κάποιος που έχει ένα προϊόν προς διάθεση, καθώς και κάποιος που ψάχνει ένα προϊόν, ένα κινητό ας πούμε, τους είναι πολύ βολικό να βάλουν το φίλτρο αυτό και να βλέπουν μόνο αγγελίες ζήτησης που είναι λίγες, παρά ένα ολόκληρο κατεβατό από αγγελίες προσφοράς και ενδιάμεσα κάποιες λίγες ζήτησης. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2018 από MapleLeafs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Πλέον, όταν ένα μέλος επιλέγει ολοκλήρωση μίας αγγελίας, υπάρχουν δύο δυνατότητες: 1. Επιλογή αγοραστή. Πληκτρολογείτε το nick του μέλους με το οποίο θέλετε να συναλλαγείτε και αμέσως ενεργοποιείται η δυνατότητα αξιολόγησης για εσάς τους δύο και μόνο. 2. Επιλογή κλειδώματος αγγελίας χωρίς επιλογή αγοραστή. Στη συνέχεια, μπορείτε να διαλέξετε την αιτιολογία (περισσότερο ή λιγότερο συγκεκριμένος λόγος για τον οποίο η αγγελία δεν είναι πλέον διαθέσιμη). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 13 ώρες πριν, saltjon είπε Εγω μεχρι πριν την αναβαθμηση ημουν εθισμενος με το ινσομνια (αγγελιες, προσφορες,κλπ) εμπαινα πολλες φορες την ημερα,μετα την αναβαθμηση δεν εχω πλεον την ιδια διαθεση ,εκτος του οτι μου ειναι ξενο πλεον λογο ολικης και αποτομης αλλαγης εχουν χαθει πολλα καλα σημεια που ειχε πριν.Ευελπιστω στην βελτιωση και επαναφορα των καλων της παλιας καλης εποχης. Επισης χαθηκε και η φωτο που ειχα στο προφιλ μου (αντε ξαναβρες την ). Ποια εννοείς καλά σημεία που χάθηκαν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FJ_12 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Θεωρώ ότι η νέα πλατφόρμα αγγελιών είναι πολύ ανώτερη και ποιοτικότερη της προηγούμενης. Προφανώς στην αρχή σε όλους μας φάνηκε ξένη και δύσχρηστη αλλά μόλις την χρησιμοποίησα και την έμαθα κατάλαβα αυτό που γράφω στην αρχή. Αυτό με το όριο στον όγκο των φωτογραφιών είναι ένα θεματάκι που απαιτεί μια επιπλέον εργασία όντως μιας και πριν απλά ανέβαζες ότι είχες. Θα μπορούσε να το κάνει το site, να μικραίνει κατά την δημοσίευση όλες τις φωτό που ανεβαίνουν σε ένα συγκεκριμένο μέγεθος και όγκο. Το όριο των 8 δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα, αρκετές είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hal9000 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 14 ώρες πριν, MapleLeafs είπε Παρόλα αυτά δε βρήκα κάποιο φίλτρο να βλέπουμε μόνο ενεργές αγγελίες ζήτησης, μόνο ενεργές αγγελίες προσφοράς. Μπήκε σήμερα 14 ώρες πριν, mixalis95320 είπε Μπορει καποιος να κανει αναζητηση με βαση τιμης? Αν ναι τοτε συγνωμη δεν το βρηκα, αν οχι νομιζω ειναι μια καλη προταση.. Το δοκιμάσαμε αλλά τα αποτελέσματα δεν ήταν καθόλου αξιόπιστα. Το χτίζουμε τώρα με σωστή επιλογή του προϊόντος κατά την υποβολή της αγγελίας (στον τίτλο) έτσι ώστε μετά να μπορέσουμε να παρουσιάζουμε απολύτως σωστά αποτελέσματα και όχι ανακατεμένα. Οπότε υπομονή γι'αυτό και θα έρθει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MapleLeafs Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, Hal9000 είπε Μπήκε σήμερα Το δοκιμάσαμε αλλά τα αποτελέσματα δεν ήταν καθόλου αξιόπιστα. Το χτίζουμε τώρα με σωστή επιλογή του προϊόντος κατά την υποβολή της αγγελίας (στον τίτλο) έτσι ώστε μετά να μπορέσουμε να παρουσιάζουμε απολύτως σωστά αποτελέσματα και όχι ανακατεμένα. Οπότε υπομονή γι'αυτό και θα έρθει. Το δοκίμασα. Πλέων μπορούμε να βλεπουμε μόνο αγγελίες ζήτησης και μόνο αγγελίες προσφοράς. Θα εξυπηρετήσει αρκετά. Το ιδανικό θα ήταν να είχαμε και φίλτρο να βλέπουμε μόνο ενεργές αγγελίες, αλλά και έτσι καλά είναι. Ευχαριστώ @Hal9000 Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2018 από MapleLeafs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Παίζει να μπει σαν επιλογή και στις ροές; Μου αρέσει να βάζω 2-3 κατηγορίες μαζί και θα βόλευε να μπορώ να φιλτράρω και εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akarabamba Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Αλλάξατε κάτι στις αγγελίες?Μέχρι πριν κανά δίωρο όταν πήγαινα εδώ μπορούσα να δω ότι νέα αγγελία έμπαινε (στη συγκεκριμένη περίπτωση video games) όπως γινόταν και πριν την αναβάθμιση. Πλέον σε αυτό το link βλέπω μόνο 2 σελίδες με αγγελίες και αυτές είναι τελείως τυχαίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MapleLeafs Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, divo είπε Ποια η διαφορα της ενεργης απο την μη εκτος του οτι φαινεται η ανενεργη πιο πισω? Σε τι θα σε βολεύει να ΜΗ βλεπεις κατι που δεν εχει πουληθει και ειναι πανω απο μια εβδομαδα? Γιατί κάποιος που ψάχνει κάτι θα βλέπει ενεργές αγγελίες πώλησης. Δεν υπάρχει λόγος να βλέπει τις ολοκληρωμένες. Edit: Παράδειγμα θέλει κάποιος να βρει ένα κινητό Samsung. Είναι στη κατηγοριά των κινητών, επιλέγει υποκατηγορία Samsung και βάζει φίλτρο "Πώληση" Βλέπει λοιπόν αγγελίες πώλησης Samsung. Βλέπει και ενεργές και ολοκληρώμενες. Απο τη στιγμή που η αγγελία είναι ολοκληρωμένη και το κινητό δεν είναι διαθέσιμο, δεν υπάρχει λόγος να εμφανίζεται. Όχι οτι με ενοχλεί. Απλά το λέω σαν κάτι που ίσως βολεύει. Από τι στιγμή που κάποιο μέλος θέλει να βρει ένα κινητό με σκοπό να προβεί στηhν αγορά του, γιατί να βλέπει την αγγελία ενός μέλους όπου το αντικείμενο που έχει προς πώληση, έχει πωληθεί και δεν είναι διαθέσιμο; Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2018 από MapleLeafs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις