Προς το περιεχόμενο

Συζήτηση για τις αγγελίες στο νέο insomnia (αξιολογήσεις, φωτογραφίες κτλ)

ouzounidhs_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators

Δεν είπα ότι συμφωνείς, απλά εξέφρασα την κατάπληξή μου με το ότι θα βρεθεί άνθρωπος να συναλλαγεί γνωρίζοντας πως δεν θα έχει δικαίωμα αξιολόγησης γιατί θεωρεί σημαντικότερο να προφυλαχτεί ο πωλητής από ό,τι ο ίδιος.

Ο αλτρουισμός -όπως και άλλες ιδιότητες- του ανθρώπου δεν θα πάψει ποτέ να με εκπλήσσει.

Αυτό, όμως, είναι άλλη ιστορία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Λογικά έχει απαντηθεί, αλλά δεν το βρήκα κάπου,

αν ανεβάσω αγγελία Ζήτησης, και μου στείλει π.μ. κάποιος για το αντικείμενο που ζητάω, πως τον ορίζω σαν "Πωλητή";

Γιατί η μόνη δυνατότητα που έχω στην αγγελία ζήτησης είναι να ορίσω "Αγοραστή" (ο οποίος προφανώς είμαι εγώ)

Πρέπει να συνενωθούμε να φτιάξει αγγελία Πώλησης αυτός;

Ευχαριστώ και συγγνώμη προκαταβολικά αν έχει απαντηθεί ήδη.

• Super Moderators

Αυτός είναι ο τρόπος, ο ορισμός "αγοραστή". Είναι θέμα απόδοσης των διαφορετικών ρόλων σε μια αγγελία ζήτησης, κοιτάμε να δούμε αν μπορεί να γίνει κάτι επ' αυτού.

2 λεπτά πριν, Snoob είπε

Αυτός είναι ο τρόπος, ο ορισμός "αγοραστή". Είναι θέμα απόδοσης των διαφορετικών ρόλων σε μια αγγελία ζήτησης, κοιτάμε να δούμε αν μπορεί να γίνει κάτι επ' αυτού.

Σε ευχαριστώ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα και από μένα.

Το τελευταίο καιρό έβαλα κάποιες αγγελίες στο insomnia και έκανα κάποιες πωλήσεις.

Μόλις ολοκληρωνόταν η συναλλαγή, έβαζα την αγγελία "set as complete", έκανα την αξιολόγηση και τέλος.

Δε βρίσκω κάποιον λόγο γιατί να "μαρκάρω" την αγγελία  "Set as pending deal" (εκκρεμότητα μάλλον).
Κάνω τη συνάντηση, πουλάω αυτό που έχω για πούλημα και μετά βάζω την αγγελία "set as complete"

Γιατί κάποιος να βάλει την αγγελία του "Set as pending deal" (αν καταλαβαίνω σωστά, το προϊόν γίνεται προσωρινά μη διαθέσιμο) και να περιμένει να γίνει η συναλλαγή.

Σε επικοινωνία μου με μέλος της κοινότητας σχετικά με αγγελία μου, μου είχε κάτι σαν  "Πως θα γίνει, θα βάλεις την αγγελία σε κράτηση..." δε θυμάμαι. Του είπα "όχι, εντάξει, κάνουμε τη συναλλαγή δε χρειάζεται κάτι". 

Απορία:  Αν δηλώσουμε την αγγελία "Set as pending deal" το προϊόν γίνεται προσωρινά μη διαθέσιμο; Εάν ναι, μετά μπορούμε να τη κάνουμε ξανά ενεργή άμεσα;  Συγγνώμη που ρωτάω απλά τώρα δε θυμάμαι τα όσα διάβασα στο άρθρο σχετικά με το πως λειτουργεί το όλο θέμα με τις αγγελίες.

Προτάσεις: Καταλαβαίνω και σέβομαι ότι η κοινότητα έχει βάλει το όριο αγγελιών για να μη γίνει ο κακός χαμός με ένα σωρό αγγελίες. Θα ήθελα όμως να κάνω σαν πρόταση να μπορούμε να έχουμε 3 αγγελίες αντί για 2. Ή να έχουμε 2 αγγελίες ανά 5 μέρες και όχι 7, ή να μπορούμε να δημοσιεύσουμε την αγγελία μας την έβδομη μέρα με την αλλαγή της μέρας (πριν περάσει 24ωρο)

Επεξ/σία από MapleLeafs
  • Like 2

• Super Moderators

Η "εκκρεμότητα" αφαιρείται ανά πάσα στιγμή. Δεν δημιουργεί θέμα. Χρησιμεύει απλά ως μια ένδειξη ότι υπάρχει μια συζήτηση με ενδιαφερόμενο σε εξέλιξη, χωρίς να είναι οριστική (οπότε πάμε σε "ολοκλήρωση"). 

Έτσι, κάποιος που βιάζεται, λ.χ., προχωράει παρακάτω. Ή, αν η τιμή είναι δελεαστική κτλ. ξέρει πως δεν έχει λήξει οριστικά το θέμα, και κρατάει την αγγελία υπό παρακολούθηση για λίγο ακόμη.

Ένα επιπλέον εργαλείο είναι για τα μέλη, ώστε να διευκολύνονται. Δεν τα εξυπηρετεί (ή δεν προκύπτει ανάγκη, γιατί λ.χ. κλείνει η συμφωνία άμεσα), δεν το χρησιμοποιούν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έτσι όπως το σκέφτομαι τώρα αν μπορούσαμε να ορίσουμε παραπάνω από έναν αγοραστές για αγγελίες που έχουν πάνω από ένα αντικείμενα ίδιας κατηγορίας θα ήταν πολύ καλό, δεν πιστεύω να υπήρχαν παράπονα μετά. 

Αλλά πρακτικά δεν ξέρω αν γίνεται, θα πρέπει να ελέγχεται κάθε αγγελία μια μια και να εγκρίνεται.

Τέλος πάντων, νομίζω το κουράζουμε αρκετά. Οι αγγελίες ως συμπληρωματικό κομμάτι του site για την εξυπηρέτηση των μελών την κάνουν τη δουλειά τους.

Επεξ/σία από zio10

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Snoob είπε

Κοίτα, σεβαστό το ότι δεν σε βολεύει το νέο σύστημα, αλλά αυτά που γράφεις στερούνται κάθε λογικής.

Σκαρώνεις ένα σενάριο με εξαφανισμένο αγοραστή και ρωτάς "τι θα γίνει". Σου απαντώ "θα του βάλεις αρνητική", μου λες "θα μου βάλει κι αυτός". Ποιος; Ο "εξαφανισμένος"; Πρέπει να αποφασίσεις, είναι εξαφανισμένος ναι ή όχι. Και, τι διαφορετικό προτείνεις με τους "εξαφανισμένους";

Τρόπος να ακυρωθεί η επιλογή αγοραστή χωρίς τη βεβαιωμένη σύμφωνη γνώμη και των δύο ΔΕΝ υπάρχει. Πέρα από τα αφοριστικά και παντελώς ανούσια "το σύστημά σας έχει αποτύχει", κάτι συγκεκριμένο έχεις να προτείνεις; 

Στο άλλο που λες, σου απάντησα.

Αρχικα οταν συζητας με καποιον καλο ειναι να κανεις και παραθεση για να μπορει να συνεχιστει η συζητηση.

Εξαφανισμενος μπορει να ειναι και καποιος που απλα καπαρωσε το αντικειμενο,εσυ τον ορισες "αγοραστη" και μετα επειδη ηταν στα @@ του ή μετανιωσε ή ξοδεψε τα λεφτα  απλα δεν ασχολειται  παραπερα.Μολις ομως δει την αρνητικη θα εμφανιστει για να υπερασπιστει τον εαυτο του και να κανει αρνητικη και το ξερεις πολυ καλα οποτε μην ειρωνευεσαι.

Δε σκαρωσα κανενα σεναριο.

Οπως και να εχει δεν ειναι το προβλημα μου το αν θα κανω αρνητικη,αλλα το ποτε θα ξεκλειδωσει η αγγελια μου.

Εγω καιγομαι να πουλησω ενα κινητο σε χαμηλη τιμη γιατι χρειαζομαι χρηματα,βαζω αγγελια,εμφανιζεται ο αγοραστης ,κλειδωνω αγοραστη και απλα αυτος εξαφανιζεται για μια δυο μερες.Εγω γιατι να περιμενω μια εβδομαδα για να δημιουργησω αλλη αγγελια;Και πως θα φαινεται αυτο στο προφιλ μου,δυο ιδιες αγγελιες και η μια υπο εκκρεμοτητα;

Ετσι που εχουν γινει τα πραματα εδω μεσα το μονο που μπορω να προτεινω ειναι το εξης:
Δηλωνω εγω οτι επιθυμω ακυρωση της δοσοληψιας οταν κρινω οτι δε μπορω να περιμενω αλλο τον αγοραστη,το συστημα σας ειδοποιει τον αγοραστη οτι εγω επιθυμω ακυρωση και του δινει διορια ας πουμε 24,36 η 48 ωρες να αντιδρασει.Μετα αυτοματως ξεκλειδωνει η αγγελια ωστε να μπορουν να δουν οι χρηστες οτι το αντικειμενο ειναι διαθεσιμο.Εαν ο αγοραστης εχει εξαφανιστει δε θα αντιδρασει,εαν εμφανιστει θα μπορει να το διεκδικησει.Ετσι δε θα περιμενω εγω 7 ημερες για να δημιουργησω αλλη αγγελια αφου η πρωτη αγγελια θα ειναι πλεον αχρηστη εαν δεν επιβεβαιωσει ο αγοραστης οτι συμφωνει με την ακυρωση.

Φαντασου  το σα να αλλαζεις αναλυση στην οθονη του pc,που σου βγαζει μια ειδοποιηση και εαν δεν κλικαρεις μετα απο 15 δευτερα σε επαναφερει στην παλια αναλυση.

Επεξ/σία από webparts
  • Like 3
  • Sad 1

• Super Moderators
4 ώρες πριν, webparts είπε

[...]

Λυπάμαι, δεν συνεννοούμαστε.

Και δεν συνεννοούμαστε γιατί έχεις πάρει το σύστημα στραβά, και ψάχνεις να βρεις κάθε πιθανή και απίθανη περίπτωση που κάτιοτιδήποτε, θα στραβώσει για να πεις "να, είδατε, πρόβλημα".

Πρώτον, τα έχουμε πει (τα έχουμε γράψει στο επισημασμένο νήμα) ότι κανένα σύστημα δεν εξασφαλίζει απόλυτα τα μέλη. Το δέχεσαι, έχει καλώς. Δεν το δέχεσαι, συνεχίζεις με τα σενάρια.

Δεν ειρωνεύομαι, αποδίδω την πραγματικότητα. Θα σε "κρεμάσει" ο άλλος, αλλά μόλις έρθει η αρνητική, τσουπ θα σου βάλει αρνητική. Οκ. Και σε σχέση με πριν, τι ακριβώς αλλάζει; Και πριν δεν μπορούσε να σου βάλει αρνητική ο "εξαφανισμένος"; Κι όχι μόνο αυτός, αλλά κι εγώ που δεν γούσταρα την τιμή που πούλαγες, ο άλλος που είχατε πρόπερσι μια κακή συναλλαγή και σε κυνηγάει παντού, ο παράλλος που δεν έχει τι να κάνει με τη ζωή του και μοιράζει αρνητικές γιατί έτσι. Πλέον όλοι αυτοί δεν μπορούν να αφήσουν αρνητική παρά μόνο αυτός που εσύ όρισες. Υπάρχει περίπτωση να είναι ασυνεπής; Ναι, υπάρχει. Το σύστημα, τι σχέση έχει με αυτό;

Οκ, καίγεσαι. Τι να κάνουμε, τώρα; Έπεσες σε κακό χρήστη. Θα του βάλεις την αρνητική του και προχωράς παρακάτω. Όχι, θες το αντικείμενο άμεσα διαθέσιμο.

Ακύρωση συναλλαγής με μονομερείς ενέργειες δεν πρόκειται να υπάρξει. Γιατί, στο ένα σενάριο που σκάρωσες για να βρεις "αδυναμία" στο σύστημα, υπάρχουν δεκαπέντε που δείχνουν ότι δεν υπάρχει δόλος. Γιατί αρρώστησε, κάτι συνέβη, έλειπε από το σπίτι.

Και γιατί, όπως δόλια ενδεχομένως σε γράφει ο άλλος, εξίσου δόλια μπορεί να επιθυμείς κι εσύ ακύρωση.  Γιατί βρήκες να το δώσεις με περισσότερα, γιατί άλλαξες γνώμη, γιατί... από σενάρια, άλλο τίποτε. Το βλέπεις μονόπατα, από την πλευρά του πωλητή. Γιατί, για φαντάσου να μπορούσε να κάνει το ίδιο και ο αγοραστής... Και να έχεις στείλει ήδη το αντικείμενο. "Μα, γιατί να το κάνει;" Γιατί είναι δόλιος. Βλέπεις, αν βάλεις το δόλο (ή τη γαϊδουριά, ή όπως θες πες το, πριν πιάσουμε καν ένα πολύ φυσικό και ανθρώπινο πρόβλημα, που σε όλους μπορεί να προκύψει) μπορείς να διαλύσεις κάθε ασφαλιστική δεικλίδα, να σκαρώσεις κάθε σενάριο.

Εσύ, τώρα, περιγράφεις μια κατάσταση όπου μέσα σε επτά ημέρες θα υπάρξει ενδιαφέρον, θα συμφωνήσετε, θα τον ορίσεις αγοραστή, θα σε κρεμάσει με κάποιον τρόπο, θα του δώσει το σύστημα και δύο ημέρες να αμφισβητήσει την ακύρωση συναλλαγής. Πέντε ημέρες στις επτά, έφυγαν. Το λιγότερο.

Θέλεις, δηλαδή, για να σου βγει το σενάριο, επιτόπου ενδιαφέρον την πρώτη ημέρα, συμφωνία την πρώτη ημέρα, για κρέμασμα άλλες δύο ημέρες, για περιθώριο αντίδρασης στο αίτημα ακύρωσης άλλες δύο. Κι εγώ σου λέω, "αντιδράει". Και λέει, το θέλω. Εσύ, του το στέλνεις, μετά από όλα αυτά; 

Γι' αυτό λέω, σκαρώνεις σενάρια. Δεν σου αρέσει το σύστημα και ψάχνεις να δεις πώς μπορείς να του βρεις προβλήματα.

Το θέμα είναι απλό: από τους δόλιους (αγοραστές και πωλητέςκανένα σύστημα δεν σε εξασφαλίζει.

• Like 3

Nα ξανα προτεινω κάτι που είχαν ζητήσει και άλλοι εδώ μεσα  : Δυνατότητα για δυο ενεργές αγγελίες ανα πάσα στιγμη... δηλαδη αν πουληθει κάτι να μπορείς να βάλεις νέα αγγελία για κάτι άλλο.. για δείτε το... δεν παραβιαζει το όριο των 2 αγγελιων ΚΑΙ ΛΥΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΙΩΝ ΜΕ 2-3 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ... πχ πουλας τον ένα από τους 4 δίσκους.. κλεινεις την αγγελια οριζεις αγοραστη βάζεις αξιολόγηση....ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ...

• Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 hours ago, webparts said:

Εγω καιγομαι να πουλησω ενα κινητο σε χαμηλη τιμη γιατι χρειαζομαι χρηματα,βαζω αγγελια,εμφανιζεται ο αγοραστης ,κλειδωνω αγοραστη και απλα αυτος εξαφανιζεται για μια δυο μερες.Εγω γιατι να περιμενω μια εβδομαδα για να δημιουργησω αλλη αγγελια;Και πως θα φαινεται αυτο στο προφιλ μου,δυο ιδιες αγγελιες και η μια υπο εκκρεμοτητα;

Ετσι που εχουν γινει τα πραματα εδω μεσα το μονο που μπορω να προτεινω ειναι το εξης:
Δηλωνω εγω οτι επιθυμω ακυρωση της δοσοληψιας οταν κρινω οτι δε μπορω να περιμενω αλλο τον αγοραστη,το συστημα σας ειδοποιει τον αγοραστη οτι εγω επιθυμω ακυρωση και του δινει διορια ας πουμε 24,36 η 48 ωρες να αντιδρασει.Μετα αυτοματως ξεκλειδωνει η αγγελια ωστε να μπορουν να δουν οι χρηστες οτι το αντικειμενο ειναι διαθεσιμο.Εαν ο αγοραστης εχει εξαφανιστει δε θα αντιδρασει,εαν εμφανιστει θα μπορει να το διεκδικησει.Ετσι δε θα περιμενω εγω 7 ημερες για να δημιουργησω αλλη αγγελια αφου η πρωτη αγγελια θα ειναι πλεον αχρηστη εαν δεν επιβεβαιωσει ο αγοραστης οτι συμφωνει με την ακυρωση.

Φαντασου  το σα να αλλαζεις αναλυση στην οθονη του pc,που σου βγαζει μια ειδοποιηση και εαν δεν κλικαρεις μετα απο 15 δευτερα σε επαναφερει στην παλια αναλυση.

Μα απ'ότι έγραψε ο συνομιλητής "Snoob" η εκκρεμότητα αφαιρείται ανά πάσα στιγμή και το προϊόν γίνεται και πάλι διαθέσιμο. Δε χρειάζεται να περιμένετε 1 εβδομάδα για νέα αγγελία. Εκτός αν κατάλαβα εγώ λάθος η αν ο συνομιλητής Snood κάνει λάθος.

Όπως λέτε, θέλετε να πουλήσετε ένα κινητό άμεσα, το συντομότερο. Δεχόμαστε ότι έχει εμφανιστεί ένας υποψήφιος αγοραστής και έχετε συμφωνήσει να το δώσετε. Αφήστε την αγγελία λοιπόν να τρέχει (γιατί κάτι μπορεί να γίνει και να μην ολοκληρωθεί η συναλλαγή) και στους επόμενους υποψήφιους εξηγήσετε ότι το έχετε τάξει να το δώσετε σε κάποιον και θα ενημερώσετε σε περίπτωση που αλλάξει κάτι.

Εγώ παράδειγμα τη περίοδο των Χριστουγέννων αγόρασα 4 πακέτα Huawei 10 lite + Huawei Y6 και έβαλα κάποιες αγγελίες εδώ.

Έχω συμφωνήσει με έναν να του δώσω το Y6 και δίνουμε σημείο συνάντησης στο Μοναστηράκι. Την αγγελία την αφήνω όπως είναι ( δε βρίσκω λόγο γιατί να τη βάλω σε εκκρεμότητα). Ο υποψήφιος αγοραστής μου ζήτησε να ανοίξω το κινητό για να το δει. Του λέω συγγνώμη αλλά αυτό δε γίνεται. Πληρώνετε, και μετά κάνετε ότι θέλετε. Αν κάτι δε σας αρέσει το βρίσκετε με το κατάστημα λόγω του ότι η συσκευή ήταν στο κουτί της και έδινα και την απόδειξη που το είχα αγοράσει πριν κάτι ώρες. Η αγγελία μένει όπως ήταν και επικοινωνώ με τους επόμενους ενδιαφερόμενους.

@Snoob Ζητάω συγγνώμη που ρωτάω ξανά. Μια διευκρίνιση για να σιγουρευτώ ότι έχω καταλάβει σωστά. Δεχόμαστε ότι βάζω μια αγγελία. Εντός λίγων λεπτών βρίσκεται υποψήφιος αγοραστής και βάζω την αγγελία σε εκκρεμότητα. (Δεχόμαστε ότι κανονίζεται συνάντηση για τη συναλλαγή ή οποία δε βαίνει καλώς.) 3 ώρες μετά (που γυρνάω από τη συνάντηση) "ξεμαρκαρω" την εκκρεμότητα και η αγγελία είναι και πάλι διαθέσιμη. Και αυτό γίνεται όσες φορές θέλουμε στη διάρκεια των 7 ημερών ; Συγγνώμη και πάλι αλλά είναι φορές που είμαι πολύ αργόστροφος και καταλαβαίνω ο,τι να ναι.

Επεξ/σία από MapleLeafs

• Super Moderators
10 λεπτά πριν, MapleLeafs είπε

[...]

@Snoob Ζητάω συγγνώμη που ρωτάω ξανά. Μια διευκρίνιση για να σιγουρευτώ ότι έχω καταλάβει σωστά. Δεχόμαστε ότι βάζω μια αγγελία. Εντός λίγων λεπτών βρίσκεται υποψήφιος αγοραστής και βάζω την αγγελία σε εκκρεμότητα. (Δεχόμαστε ότι κανονίζεται συνάντηση για τη συναλλαγή ή οποία δε βαίνει καλώς.) 3 ώρες μετά (που γυρνάω από τη συνάντηση) "ξεμαρκαρω" την εκκρεμότητα και η αγγελία είναι και πάλι διαθέσιμη. Και αυτό γίνεται όσες φορές θέλουμε στη διάρκεια των 7 ημερών ; Συγγνώμη και πάλι αλλά είναι φορές που είμαι πολύ αργόστροφος και καταλαβαίνω ο,τι να ναι.

Πλέον (θα υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση) οι αγγελίες παραμένουν ενεργές για όλο το διάστημα μέχρι την οριστική αρχειοθέτησή τους, δηλαδή 90 ημέρες.

Στο διάστημα αυτό μπορεί να οριστεί αγοραστής. (Προφανώς, αν το αφήσετε για τελευταία στιγμή, θα υπάρξει πρόβλημα με τις αξιολογήσεις, αν πρέπει να μεσολαβήσει αποστολή κτλ. αλλά πάντως η δυνατότητα υπάρχει).

Για να οριστεί αγοραστής, η αγγελία πρέπει να μαρκαριστεί ως ολοκληρωμένη. Η εκκρεμότητα είναι άλλο πράγμα, αναιρείται ανά πάσα στιγμή (η ολοκλήρωση όχι): είναι απλά ένα εργαλείο που δείχνει, εφόσον το επιθυμεί ο δημιουργός της αγγελίας, ότι υπάρχουν συζητήσεις για την ολοκλήρωση της αγγελίας αλλά δεν έχει κλείσει η συμφωνία οριστικά.

Το insomnia, όπως έχουμε ξαναγράψει, προτείνει να μην προχωρήσετε (ΕΙΔΙΚΑ ΩΣ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ) στα επόμενα βήματα (συνάντηση, αποστολή αντικειμένου, καταβολή αντιτίμου) ΠΡΙΝ τον ορισμό αγοραστή. Ο λόγος είναι ότι, σε μια τέτοια περίπτωση, δεν έχετε δικαίωμα αξιολόγησης.

Το κατά πόσο ο κάθε χρήστης θεωρεί πως αυτό είναι σημαντικό ή όχι, είναι δικό του θέμα. Το insomnia μια πρόταση μπορεί να κάνει επ' αυτού, δεν μπορεί να αναγκάσει το δημιουργό της αγγελίας να ορίσει συναλλασσόμενο μέλος.

14 λεπτά πριν, heros είπε

Nα ξανα προτεινω κάτι που είχαν ζητήσει και άλλοι εδώ μεσα  : Δυνατότητα για δυο ενεργές αγγελίες ανα πάσα στιγμη... δηλαδη αν πουληθει κάτι να μπορείς να βάλεις νέα αγγελία για κάτι άλλο.. για δείτε το... δεν παραβιαζει το όριο των 2 αγγελιων ΚΑΙ ΛΥΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΙΩΝ ΜΕ 2-3 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ... πχ πουλας τον ένα από τους 4 δίσκους.. κλεινεις την αγγελια οριζεις αγοραστη βάζεις αξιολόγηση....ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ...

Το έχουν ξαναπεί, και τους έχω απαντήσει ξανά: δεν πρόκειται να γίνει αυτό.

Σαφέστατα παραβιάζει το όριο των 2 αγγελιών και είναι μονόπατα υπέρ εκείνων που, εντελώς ερασιτεχνικά, είμαι βέβαιος, έχουν μερικές δεκάδες κομμάτια να σπρώξουν.

Τα "2-3" αντικείμενα μια χαρά βολεύονται με το υπάρχον όριο, τα 4 έχουν φύγει σε 2 εβδομάδες.

Επαναλαμβάνω, εκτός των άλλων, είναι και τεχνικό θέμα: ΔΕΝ γίνεται να δεχτεί πάνω από μία αξιολόγηση η αγγελία. Αν θυμάστε, στη μετάβαση είχαν "εξαφανιστεί" κάποιες αξιολογήσεις ορισμένων χρηστών: ήταν εκείνες που είχαν συγκεντρώσει από "μία" αγγελία, και το σύστημα δεν μπορούσε να τις διαβάσει αυτόματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Snoob είπε

Δεν ειρωνεύομαι, αποδίδω την πραγματικότητα. Θα σε "κρεμάσει" ο άλλος, αλλά μόλις έρθει η αρνητική, τσουπ θα σου βάλει αρνητική

Αυτο σου εξηγησα οτι δε με απασχολει,μιας και με το τωρινο συστημα δε θα βαζω αξιολογησεις.Εσυ πρωτος ανεφερες οτι εαν εξαφανιστει ο δηλωμενος αγοραστης θα μπορω να του κανω αρνητικη.Στο εξηγησα και στο προηγουμενο μηνυμα οτι δε με απασχολει καθολου αυτο,απλα σου απαντησα σε αυτο που ειπες.

3 ώρες πριν, Snoob είπε

Για να οριστεί αγοραστής, η αγγελία πρέπει να μαρκαριστεί ως ολοκληρωμένη. Η εκκρεμότητα είναι άλλο πράγμα

Με καλυψε αυτο,δε μου το ειχες εξηγησει και εγινε ολο αυτο το μπερδεμα.

4 ώρες πριν, Snoob είπε

Θέλεις, δηλαδή, για να σου βγει το σενάριο, επιτόπου ενδιαφέρον την πρώτη ημέρα, συμφωνία την πρώτη ημέρα, για κρέμασμα άλλες δύο ημέρες, για περιθώριο αντίδρασης στο αίτημα ακύρωσης άλλες δύο. 

Προφανως δεν εχεις πουλησει πολλα αντικειμενα,αλλιως θα ηξερες οτι αν πεσεις σε νορμαλ ανθρωπο σε 2 μερες εχουν γινει και οι αξιολογησεις.
Εγω τουλαχιστον ετσι δουλευω,οχι φυσικα σε ολες τις περιπτωσεις αλλα  σε ενα μεγαλο ποσοστο.Φυσικα θα υπαρχουν και καθυστερησεις,αλλα εσυ μου εβγαλες τις 5 μερες off.Και στην τελικη αν μπορω να γλυτωσω 2 μερες ειναι μεγαλη υποθεση.

4 ώρες πριν, Snoob είπε

Και λέει, το θέλω. Εσύ, του το στέλνεις, μετά από όλα αυτά; 

Αναλογως,θα κρινω εκεινη τη στιγμη.

4 ώρες πριν, Snoob είπε

Γι' αυτό λέω, σκαρώνεις σενάρια. Δεν σου αρέσει το σύστημα και ψάχνεις να δεις πώς μπορείς να του βρεις προβλήματα.

Δε "σκαρωνω" σεναρια,μετα απο τοσα χρονια τα εχω δει ολα αυτα,εχω κανει πανω απο 100 συναλλαγες και κανα εκατομμυριο συζητησεις με ηλιθιους που ειτε δεν προχωρησαν,ειτε με κρεμασαν. Επειδη δεν εχουν τυχει σε εσενα τα σεναρια που λες οτι σκαρωνω,δε σημαινει οτι δεν τυχαινουν.

3 ώρες πριν, MapleLeafs είπε

Μα απ'ότι έγραψε ο συνομιλητής "Snoob" η εκκρεμότητα αφαιρείται ανά πάσα στιγμή και το προϊόν γίνεται και πάλι διαθέσιμο. Δε χρειάζεται να περιμένετε 1 εβδομάδα για νέα αγγελία. Εκτός αν κατάλαβα εγώ λάθος η αν ο συνομιλητής Snood κάνει λάθος.

Εγω μαλλον δεν καταλαβα οτι εγινε αναφορα σε αυτο.
Βεβαια ειδα μολις οτι  η εκκρεμοτητα δεν εξασφαλιζει τον αγοραστη,οποτε ειτε το κανω ειτε δεν το κανω ειναι το ιδιο πραμα.

Επεξ/σία από webparts
  • Like 1

16 ώρες πριν, Snoob είπε

Eντάξει, αν βρεθεί άνθρωπος να δεχτεί συναλλαγή χωρίς να έχει δικαίωμα αξιολόγησης, τι να πω.

Μα αν εσυ πουλας κατι που θελω και δε βρισκω αλλου, ή εχεις τη χαμηλοτερη τιμη, και ηδη θετικες αγγελιες από το παρελθον όπως ευστοχα σημειωσε ο zio10, τοτε θα προχωρησω στη συναλλαγη μαζι σου χωρις να με απασχολει η δυνατοτητα αμοιβαίας αξιολογησης.

Είναι δυνατον καποιος που πουλαει πολλα αντικείμενα και τα δινει λιγα-λιγα, να "σφραγιζει" την αγγελια του κάθε φορα?

16 ώρες πριν, Snoob είπε

.... εξέφρασα την κατάπληξή μου με το ότι θα βρεθεί άνθρωπος να συναλλαγεί γνωρίζοντας πως δεν θα έχει δικαίωμα αξιολόγησης γιατί θεωρεί σημαντικότερο να προφυλαχτεί ο πωλητής από ό,τι ο ίδιος.

Καλα, μόνο ο αγοραστης πρεπει να προφυλασσεται? ο πωλητης δεν εχει αυτό το δικαιωμα?

• Like 1

• Super Moderators
21 λεπτά πριν, rus είπε

[...]

Καλα, μόνο ο αγοραστης πρεπει να προφυλασσεται? ο πωλητης δεν εχει αυτό το δικαιωμα?

O δημιουργός της αγγελίας επιλέγει ανά πάσα στιγμή αγοραστή, αν κάτι δεν πάει καλά.

Ο αγοραστής, πώς θα προφυλαχτεί, αν δεν έχει οριστεί εκ των προτέρων; 

Από εκεί και πέρα, αν νομίζετε πως θα βρεθούν μέλη να αγοράσουν, γνωρίζοντας πως δεν θα έχουν δικαίωμα αξιολόγησης, για να μη "χάνετε" εσείς αγγελίες, δεν έχετε παρά να το κάνετε. Αδίκως το συζητάμε.

Καλή τύχη και σε εσάς, καλή τύχη και σε αυτούς έτσι και στραβώσει κάτι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...