zio10 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, notist είπε Εντάξει συμφωνούμε.Εγώ τα υπόλοιπα πράγματα μέσα στην ίδια αγγελία μπορεί να τα πουλήσω του χρόνου.Μετά από ένα χρόνο θα ψάχνω τον χθεσινό αγοραστή να του πω ε φίλε θυμάσαι πέρσι που πήρες αυτό?Θα μου κάνεις αξιολόγηση?Ε δεν γίνονται αυτά. Ούτε έτσι ακριβώς, ο πρώτος που θα αγοράσει κάτι πρέπει να βάλει αξιολόγηση αφού τον ορίσεις ως αγοραστή. Για να πάρεις άλλες αξιολογήσεις πρέπει να βάλεις νέες αγγελίες. Νομίζω όπως στην περίπτωσή σου. 2
vasilk Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Εγώ δεν έχω τέτοιες συλλογές αλλά μια αγγελία που είχα την έβαλα 6 φορές για να μπορώ να βάλω θετική αξιολόγηση σε όλους (για να μην αφήσω κανέναν παραπονεμένο ). Τον άλλον μήνα που θα βάλω ξανά μάλλον θα την βάλω άλλες 5-6 φορές . Τι να κάνουμε, θα προσαρμοστούμε στο σύστημα. Δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου. 1
zio10 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) ^Καλά εννοείται ότι θα προσαρμοστούμε, έτσι κι αλλιώς συμπληρωματικές είναι οι αγγελίες. Ή θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον αφού για αρκετούς δεν είναι. Με τον χάρτη τοποθεσίας στις αγγελίες μήπως υπάρχει θέμα; Σε όσες αγγελίες μπαίνω τον ίδιο χάρτη βγάζει. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2018 από zio10
Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 15 λεπτά πριν, zio10 είπε ^Καλά εννοείται ότι θα προσαρμοστούμε, έτσι κι αλλιώς συμπληρωματικές είναι οι αγγελίες. Ή θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον αφού για αρκετούς δεν είναι. Με τον χάρτη τοποθεσίας στις αγγελίες μήπως υπάρχει θέμα; Σε όσες αγγελίες μπαίνω τον ίδιο χάρτη βγάζει. Το θέμα με το χάρτη ελέγχεται μέσα στο σαββατοκύριακο, εκτιμώ θα λυθεί άμεσα. 2
villasg Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 12 λεπτά πριν, Snoob είπε Το θέμα με το χάρτη ελέγχεται μέσα στο σαββατοκύριακο, εκτιμώ θα λυθεί άμεσα. Λογικα ενα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ Τ.Κ φτανει για να λειτουργει σωστα 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, villasg είπε Λογικα ενα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ Τ.Κ φτανει για να λειτουργει σωστα Δεν είναι θέμα εισαγωγής στοιχείων, είναι θέμα ορίου: εννοώ η απεικόνιση στο χάρτη. Το ποια ακριβώς στοιχεία θα πρέπει να μπαίνουν υποχρεωτικά, δεν έχει "κλειδώσει" ακόμη. Προσωπικά είμαι υπέρ του υποχρεωτικού Τ.Κ.: αρκετά συγκεκριμένο ώστε να ξέρεις πού κινείσαι, αρκετά αόριστο ώστε να μη δώσεις διεύθυνση. 3
mindtrapper Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Αν μείνει ο χάρτης καλό θα είναι να είναι και λίγο zoom out, να καταλαβαίνουμε που βρισκόμαστε. Έτσι zoom in σε επίπεδο δρόμου δεν βοηθάει κανέναν. 1
fmarkos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 17 ώρες πριν, Snoob είπε Δεν είναι θέμα εισαγωγής στοιχείων, είναι θέμα ορίου: εννοώ η απεικόνιση στο χάρτη. Το ποια ακριβώς στοιχεία θα πρέπει να μπαίνουν υποχρεωτικά, δεν έχει "κλειδώσει" ακόμη. Προσωπικά είμαι υπέρ του υποχρεωτικού Τ.Κ.: αρκετά συγκεκριμένο ώστε να ξέρεις πού κινείσαι, αρκετά αόριστο ώστε να μη δώσεις διεύθυνση. Και αρκετά ξεκούραστο ώστε να γλιτώνουμε προσωπικά μηνύματα. Δεν ξέρω πως είναι από χρόνους εδώ μέσα όλοι, αλλά τα μηνύματα πού μένεις πόσο το δίνεις είναι πολύ κουραστικά και όταν θες να αγοράσεις και όταν θες να πουλήσεις. Το ποιο αστείο βέβαια είναι όταν βάζεις τα πάντα στην αγγελία και πάλι σε ρωτάνε. Πχ: Είμαι κέντρο Αθήνας δεν έχω δυνατότητα μεταφοράς ούτε αποστολής παραλαβή μόνο από τον χώρο μου. Ειδοποίηση για μήνυμα. UserX: Καλησπέρα σε ποια περιοχή είσαι, μπορείς να μου το στείλεις στο Χ μέρος. Άντε βρες άκρη μετά... Νομίζω πως όσο πιο συγκεκριμένη είναι μια αγγελία τόσο περισσότερο κερδίζουμε όλοι. Εκτός αν δεν μας κάνει παρέα κανένας εκτός forum και ψάχνουμε πως θα περάσουμε τον χρόνο μας. 3
Valtiel Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τις αξιολογήσεις στις αγγελίες. Ολοκλήρωσα πρόσφατα μια αγγελία και αφού έγραψα το όνομα του μέλους με το οποίο πραγματοποιήθηκε η συναλλαγή δεν μου εμφάνισε την επιλογή για να αφήσω αξιολόγηση (μου βγάζει μόνο την ερώτηση πως να αφήσετε αξιολόγηση).
chrysatheo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Στις 28/1/2018 στις 1:49 ΜΜ, fmarkos είπε Και αρκετά ξεκούραστο ώστε να γλιτώνουμε προσωπικά μηνύματα. Δεν ξέρω πως είναι από χρόνους εδώ μέσα όλοι, αλλά τα μηνύματα πού μένεις πόσο το δίνεις είναι πολύ κουραστικά και όταν θες να αγοράσεις και όταν θες να πουλήσεις. Το ποιο αστείο βέβαια είναι όταν βάζεις τα πάντα στην αγγελία και πάλι σε ρωτάνε. Πχ: Είμαι κέντρο Αθήνας δεν έχω δυνατότητα μεταφοράς ούτε αποστολής παραλαβή μόνο από τον χώρο μου. Ειδοποίηση για μήνυμα. UserX: Καλησπέρα σε ποια περιοχή είσαι, μπορείς να μου το στείλεις στο Χ μέρος. Άντε βρες άκρη μετά... Νομίζω πως όσο πιο συγκεκριμένη είναι μια αγγελία τόσο περισσότερο κερδίζουμε όλοι. Εκτός αν δεν μας κάνει παρέα κανένας εκτός forum και ψάχνουμε πως θα περάσουμε τον χρόνο μας. πολύ σωστό! τους τα γράφεις όλα, βαριούνται να διαβάσουν ή δεν δίνουν σημασία και σε βομβαρδίζουν στα άχρηστα ΡΜ αν πάλι το κάνουν για παζάρι ορισμένα μικρά έως ανήλικα εδώ μέσα....δεν καταλαβαίνουν ότι πιο πολλές πιθανότητες να το πετύχουν είναι από συνομιλία κι όχι από μηνυματάκια! απλό παράδειγμα αν ως πωλητή με πείσεις ότι θα έρθεις αυθημερόν να το πάρεις από τη περιοχή μου χωρίς να ξοδευτώ στα καύσιμα ή εισιτήρια φυσικό είναι να σου κάνω σκόντο. ειδικά όταν έχει τηλέφωνο η αγγελία είναι περιττό το ΡΜ. υπάρχουν και τα viber, whats app, messenger κλπ που μπορεις να επικοινωνήσεις ανέξοδα & άμεσα με τον άλλο δυστυχώς έχει χαθεί η επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων... τείνει η απρόσωπη γραφή πίσω από 1 πληκτρολόγιο να αντικαταστήσει την ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
azuli Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Αγγελια ζητησης,δεν βρηκα αυτο που ηθελα στο insomnia (το βρηκα αλλου) και πατησα ολοκληρωση της αγγελιας για να σταματησουν να μου στελνουν μηνυματα. Τωρα δεν μ αφηνει να κανω επαναδημοσιευση στην αλλη αγγελια που εχω γιατι ζηταει να ορισω αγοραστη στην ζητησης ! (που δεν υπαρχει) Τι κανουμε φιλτατοι? 1
villasg Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 4 ώρες πριν, azuli είπε Αγγελια ζητησης,δεν βρηκα αυτο που ηθελα στο insomnia (το βρηκα αλλου) και πατησα ολοκληρωση της αγγελιας για να σταματησουν να μου στελνουν μηνυματα. Τωρα δεν μ αφηνει να κανω επαναδημοσιευση στην αλλη αγγελια που εχω γιατι ζηταει να ορισω αγοραστη στην ζητησης ! (που δεν υπαρχει) Τι κανουμε φιλτατοι? Αφου δεν ολοκληρωθηκε εντος insomnia δεν επρεπε να πατησεις ολοκληρωση . τωρα μιλα με καποιον Moderator
Super Moderators Snoob Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, villasg είπε Αφου δεν ολοκληρωθηκε εντος insomnia δεν επρεπε να πατησεις ολοκληρωση . τωρα μιλα με καποιον Moderator Με τον διαχειριστή καλύτερα. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει σε επίπεδο διαχείρισης, όχι συντονισμού.
azuli Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 3 hours ago, Snoob said: Με τον διαχειριστή καλύτερα. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει σε επίπεδο διαχείρισης, όχι συντονισμού. μπορεις να μου πεις απο που και σε ποιον?
kinitos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 δηλαδή αν ένας επαγγελματιας μπει εδω να πουλήσει χ παιχνίδια και αξίζει σαν τιμή είναι κακό? δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος χαμός με τις αγγελίες. γενικά το σαιτ έγινε σ@@@α σε ολα τα επίπεδα και κολλάμε σε ενα σημείο (οχι μόνο αγγελίες) και λέμε α αυτό α εκείνο το βασικό να είναι έντιμη συναλλαγή τα υπόλοιπα δεν είναι θέμα για έμενα πάντα α και για το χάρτη δεν νομίζω να ασχολούνται .εδω βάζεις περιοχή και σε ρωτάνε απο που
Προτεινόμενες αναρτήσεις