Προς το περιεχόμενο

Συζήτηση για τις αγγελίες στο νέο insomnia (αξιολογήσεις, φωτογραφίες κτλ)

ouzounidhs_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, Snoob είπε

1. Μπορείς να τα δώσεις πακέτο.

2. Αν θέλεις να τα δώσεις ένα προς ένα, το ξαναείπαμε, δεν είναι μία η αγγελία.

3. Αυτό που περιγράφετε ήταν ξεκάθαρο exploit του προηγούμενου συστήματος.

1. Που να βρεθει ατομο να παρει πακετο 100δες τευχη?

2. Ένα προς ένα, τρια προς τρια, 15 προς 15, οτιδηποτε βρεθει, καλοδεχουμενο.

3. Δηλαδη?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 λεπτό πριν, Snoob είπε

1. Μπορείς να τα δώσεις πακέτο.

2. Αν θέλεις να τα δώσεις ένα προς ένα, το ξαναείπαμε, δεν είναι μία η αγγελία.

Αυτό που περιγράφετε ήταν ξεκάθαρο exploit του προηγούμενου συστήματος.

Και εγώ πακέτο τα έδινα και σε τιμή πολύ χαμηλότερη από ότι ένα ένα,αλλά δεν τα ζήτησε κανείς.Ένας ήθελε χειριστήριο ο άλλος τον ανταπτορα και πάει λεγοντας.

Στην τελική σκασίλα μου οι αξιολογήσεις αλλά επειδή είμαι και αγοραστής,ο ένας δεν στέλνει,ο άλλος θέλει κατάθεση,λες και τον ήξερα και από χθες,αν δεν έχεις πολλές.

20 λεπτά πριν, notist είπε

την έχασα την αξιολόγηση

Εαν μετα δεν ξαναβαλεις αλλη αγγελια ( αφου εδωσες τα κομματια ) και εχεις κενο σλοτ απλα συνεννοησου με τον αγοραστη , κανε μια νεα για το εξαρτημα αυτο κλειστη αμεσως και ανταλλαξτε αξιολογησεις

2 λεπτά πριν, villasg είπε

Εαν μετα δεν ξαναβαλεις αλλη αγγελια ( αφου εδωσες τα κομματια ) και εχεις κενο σλοτ απλα συνεννοησου με τον αγοραστη , κανε μια νεα για το εξαρτημα αυτο κλειστη αμεσως και ανταλλαξτε αξιολογησεις

Αυτό είπα στον έναν και τον άλλον αλλά μέχρι να πουληθούν και τα υπόλοιπα χαιρετίσματα.Θα πρέπει να βάλουμε memo και για τις αγγελίες,να έχω κρατήσει τα user name και τα μηνύματα των αγοραστών,να τους ειδοποιήσω να μου κάνουν αξιολόγηση.

Για να μην παρεξηγηθώ μιλάω για αγγελίες ιδίων πραγμάτων της ίδιας κατηγορίας,από ερασιτέχνη.

• Super Moderators

Άλλο το "πουλάω κάτι πακέτο", άλλο το "έχω αυτά εδώ, αν τα πάρετε όλα σας κάνω καλύτερη τιμή, αλλιώς τα δίνω και ένα προς ένα".

Παράδειγμα (και δεν βάζω την αγγελία για να μην πείτε για διαφήμιση) μέλος δίνει μια κονσόλα και έχει και κάμποσα παιχνίδια. Τα δίνει μαζί, x ποσό. Σου λέει, "χωρίς τα παιχνίδια, x - ΑΛΛΑ τα παιχνίδια θα τα δώσω μόνο αν φύγει η κονσόλα μόνη της πρώτα".

Αυτό, ναι, να το δεχτώ ως πακέτο και είναι μια πολύ όμορφη εξήγηση.

Το άλλο, που περιέγραψα, ΔΕΝ είναι πακέτο by default. 

Έχει μια διαφορά το όλο θέμα.

Δεν ξερω αν εχει αναφερθει καπου αλλα κατι που παρατήρησα σημερα και πιστευω θα ηταν καλο να γινει (εκτος και αν υπαρχουν πιθανα θεματα οποτε οτι διαφωνιες υπαρξουν καλοδεχουμενες) ειναι το να μπορει ο χρηστης να αλλαξει κατηγορια στην αγγελια του απο μονος. Εκει που εχει την επιλογη για  Ενεργειες αγγελιας--Αλλαγη τυπου αγγελιας ας εχει και αλλαγη κατηγοριας, θα εξυπηρετήσει αρκετα ατομα που πουλανε χιλια δυο πραγματα οπως και θα φυγει και ενα "βαρος" απο τους Mod.

Οποτε δεν χρειαζεται να περιμενουν ολοι τον mod να τους αλλαξει κατηγορια την αγγελια... 

• Like 1

Στις 26/1/2018 στις 12:48 ΜΜ, Snoob είπε

Αυτό που περιγράφετε ήταν ξεκάθαρο exploit του προηγούμενου συστήματος.

Εσεις μπορει να το λετε exploit αλλα τοσα χρονια ετσι δουλευε το insomnia.

Οπως εχεις καταλαβει,αφου διορθωσατε το "exploit" για να μπλοκαρετε τους εμπορους χασατε και πολυ κοσμο.

Εγω πλεον δε βαζω αγγελιες και στο φορουμ μπαινω μια φορα τη βδομαδα.

Και σιγουρα δεν ειμαι μονος.

• Like 1
  • Thanks 1

Στις 26/1/2018 στις 1:40 ΜΜ, Snoob είπε

Άλλο το "πουλάω κάτι πακέτο", άλλο το "έχω αυτά εδώ, αν τα πάρετε όλα σας κάνω καλύτερη τιμή, αλλιώς τα δίνω και ένα προς ένα".

Παράδειγμα (και δεν βάζω την αγγελία για να μην πείτε για διαφήμιση) μέλος δίνει μια κονσόλα και έχει και κάμποσα παιχνίδια. Τα δίνει μαζί, x ποσό. Σου λέει, "χωρίς τα παιχνίδια, x - ΑΛΛΑ τα παιχνίδια θα τα δώσω μόνο αν φύγει η κονσόλα μόνη της πρώτα".

Αυτό, ναι, να το δεχτώ ως πακέτο και είναι μια πολύ όμορφη εξήγηση.

Το άλλο, που περιέγραψα, ΔΕΝ είναι πακέτο by default. 

Έχει μια διαφορά το όλο θέμα.

Οι συλλογές πάντως (πχ παιχνίδια ή περιοδικά που έγραψε πριν ο rus) είναι κάπως ιδιαίτερη κατηγορία και δεν βολεύει καθόλου να θέλεις μία αγγελία για το καθένα. 

Δε σημαίνει ότι το κάνει επαγγελματικά δηλαδή όποιος αποφάσισε να πουλήσει τη συλλογή του που μπορεί να έχει εκατοντάδες αντικείμενα και είναι πιο πιθανό να τα πάρουν πολλοί αγοραστές και όχι ένας.

Ίσως θα έπρεπε να υπάρχει μια σχετική πρόβλεψη.

• Like 1

• Super Moderators
16 λεπτά πριν, zio10 είπε

Οι συλλογές πάντως (πχ παιχνίδια ή περιοδικά που έγραψε πριν ο rus) είναι κάπως ιδιαίτερη κατηγορία και δεν βολεύει καθόλου να θέλεις μία αγγελία για το καθένα. 

Δε σημαίνει ότι το κάνει επαγγελματικά δηλαδή όποιος αποφάσισε να πουλήσει τη συλλογή του που μπορεί να έχει εκατοντάδες αντικείμενα και είναι πιο πιθανό να τα πάρουν πολλοί αγοραστές και όχι ένας.

Ίσως θα έπρεπε να υπάρχει μια σχετική πρόβλεψη.

Μπορείς κάλλιστα να δηλώσεις "πακέτο x κομματιών, από y περίοδο, z τιμή". Και στην περιγραφή να πεις, "για άλλες περιόδους, στείλτε μου κομμάτια να σας πω τιμές". Και σετάρεις, απολύτως ερασιστεχνικά, μία από τις πάνω από 8 νέες αγγελίες που έχεις το μήνα. Ειδικά για όποιον ενδιαφέρεται.

Δεν φτάνουν σε έναν ερασιτέχνη πάνω από 100 αγγελίες το χρόνο

Και να πω ότι είναι και κάτι που θα περάσει 1 μήνας και θα χαθεί η αξία του; Περιοδικά είναι, κόμιξ είναι και δεν ξέρω τι άλλο.

Από εκεί και πέρα, αν έχεις χιλιάδες κομμάτια, από δεκάδες τίτλους και θέλεις δίνεις τιμή με την ποσότητα, να ανεβάζεις εκεί πέρα έναν γενικό κράχτη και να μαζεύεις αξιολογήσεις, προφανώς και δεν θα σε βολέψει το πράγμα.

Το κατά πόσο αυτές οι περιπτώσεις είναι ερασιτεχνικές ή όχι είναι μια άλλη ιστορία. Σε κάθε περίπτωση, έτσι όπως είναι δομημένες οι αγγελίες στην παρούσα φάση, δεν θα εξυπηρετήσουν όσους εντελώς ερασιτεχνικά έχουν αγγελίες που "διαρκώς ανανενώνονται".

Δεν μπορώ να το εξηγήσω απλούστερα. 

• Like 1

12 λεπτά πριν, Snoob είπε

Μπορείς κάλλιστα να δηλώσεις "πακέτο x κομματιών, από y περίοδο, z τιμή". Και στην περιγραφή να πεις, "για άλλες περιόδους, στείλτε μου κομμάτια να σας πω τιμές". Και σετάρεις, απολύτως ερασιστεχνικά, μία από τις πάνω από 8 νέες αγγελίες που έχεις το μήνα. Ειδικά για όποιον ενδιαφέρεται.

Δεν φτάνουν σε έναν ερασιτέχνη πάνω από 100 αγγελίες το χρόνο

Και να πω ότι είναι και κάτι που θα περάσει 1 μήνας και θα χαθεί η αξία του; Περιοδικά είναι, κόμιξ είναι και δεν ξέρω τι άλλο.

Από εκεί και πέρα, αν έχεις χιλιάδες κομμάτια, από δεκάδες τίτλους και θέλεις δίνεις τιμή με την ποσότητα, να ανεβάζεις εκεί πέρα έναν γενικό κράχτη και να μαζεύεις αξιολογήσεις, προφανώς και δεν θα σε βολέψει το πράγμα.

Το κατά πόσο αυτές οι περιπτώσεις είναι ερασιτεχνικές ή όχι είναι μια άλλη ιστορία. Σε κάθε περίπτωση, έτσι όπως είναι δομημένες οι αγγελίες στην παρούσα φάση, δεν θα εξυπηρετήσουν όσους εντελώς ερασιτεχνικά έχουν αγγελίες που "διαρκώς ανανενώνονται".

Δεν μπορώ να το εξηγήσω απλούστερα. 

Προσωπικά δεν έχω θέμα με τις αγγελίες, με κάλυπταν και πριν και τώρα 100%. Αλλά μια συλλογή 100 περιοδικών ή 50 παιχνιδιών που δεν είναι καθόλου επαγγελματικές μπορεί να χρειαστούν πλέον και 100 ή 50 αγγελίες αντίστοιχα, αυτό λέω.

Για τις αξιολογήσεις και για τον αριθμό αγγελιών είναι το θέμα γιατί έτσι η μία από τις δύο αγγελίες θα είναι μόνιμα πιασμένη από τη συλλογή.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως στα χρόνια που είμαι μέλος δεν έχω δει αγγελία με χιλιάδες τίτλους παιχνιδιών.Παρακολουθώ την ενότητα και βλέπω συλλογή πέντε δέκα άντε 15 παιχνιδιών.Κρίμα να μην μπορεί να υπάρχει μία λύση ιδίων πραγμάτων από ερασιτέχνη.

Και εγώ για τις αξιολογήσεις λέω.Εγώ ήδη έχω χάσει δύο.Ο αριθμός των αγγελιών και πριν 2 ήταν.

Επεξ/σία από notist
  • Like 1

6 λεπτά πριν, notist είπε

Εγώ πάντως στα χρόνια που είμαι μέλος δεν έχω δει αγγελία με χιλιάδες τίτλους παιχνιδιών.Παρακολουθώ την ενότητα και βλέπω συλλογή πέντε δέκα άντε 15 παιχνιδιών.Κρίμα να μην μπορεί να υπάρχει μία λύση ιδίων πραγμάτων από ερασιτέχνη.

Και εγώ για τις αξιολογήσεις λέω.Εγώ ήδη έχω χάσει δύο.Ο αριθμός των αγγελιών και πριν 2 ήταν.

Ναι ξέρω ότι δεν έχει αλλάξει ο αριθμός, γι'αυτό λέω ότι αν κάθε αντικείμενο θέλει ξεχωριστή αγγελία υπό προϋποθέσεις (συλλογές πχ όπως είπαμε) αυτό το όριο μπορεί να είναι μικρό και για ερασιτέχνες.

• Like 1

2 λεπτά πριν, zio10 είπε

Ναι ξέρω ότι δεν έχει αλλάξει ο αριθμός, γι'αυτό λέω ότι αν κάθε αντικείμενο θέλει ξεχωριστή αγγελία υπό προϋποθέσεις (συλλογές πχ όπως είπαμε) αυτό το όριο μπορεί να είναι μικρό και για ερασιτέχνες.

Εντάξει συμφωνούμε.Εγώ τα υπόλοιπα πράγματα μέσα στην ίδια αγγελία μπορεί να τα πουλήσω του χρόνου.Μετά από ένα χρόνο θα ψάχνω τον χθεσινό αγοραστή να του πω ε φίλε θυμάσαι πέρσι που πήρες αυτό?Θα μου κάνεις αξιολόγηση?Ε δεν γίνονται αυτά.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...