rus Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, ThReSh είπε Πάλι τα ίδια θα λέμε? Δεν είπαμε πιο πάνω ότι η ομάδα διαχείρισης αποφάσισε ότι πλέον η αναγραφή τιμής είναι υποχρεωτική? Με τι λόγο θα κάνεις report τις αγγελίες που έχουν τιμή? Ότι ακολουθούν πιστά τους νέους κανόνες? ROFLMAO... Ειπαμε τετοιο πραγμα και δε το καταλαβα?... Η αναγραφη τιμης ειναι προαιρετικη, αυτο ξερω εγω. Αν όχι και κατι αλλαξε, δειξε μου το σχετικο κανονα.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 19 λεπτά πριν, nas91 είπε Καθολου απλο.Πως θα με βαλει αγοραστη αν δε παρει τα λεφτα του?Αν εγω ειμαι λαμογιο,του πω 'ελα αδερφε' το κλεισαμε,και εξαφανιστω?Το συστημα 'μπαζει' απο παντου.. Διάβασε το εξαιρετικά αναλυτικό επισημασμένο νήμα σχετικά με το πώς λειτουργούν οι αγγελίες, πότε επιλέγεται αγοραστής κτλ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) On 1/24/2018 at 11:35 PM, fmarkos said: Πως γίνεται και ανεβαίνουν αγγελίες χωρίς τιμή; Νόμιζα ότι θα είναι υποχρεωτικό από δω κι εμπρός. On 1/25/2018 at 2:06 AM, rus said: Γιατι να είναι υποχρεωτικο, η υποχρεωτικη τιμη δυσκολευει τη συναλλαγή. On 1/25/2018 at 10:44 AM, ThReSh said: Γιατί έτσι αποφάσισε η ομάδα διαχείρισης. On 1/25/2018 at 11:23 AM, rus said: Η ομαδα διαχειρισης πηρε τη σωστη αποφαση Εδώ το είπαμε... 3 minutes ago, rus said: Ειπαμε τετοιο πραγμα και δε το καταλαβα?... Κι εδώ λέει "Η φόρμα υποβολής μιας αγγελίας βελτιώνεται κι αυτή, αποκτώντας αρκετά νέα χαρακτηριστικά. Το πρώτο αφορά την υποχρεωτική αναγραφή τιμής του προϊόντος. Παράλληλα, μετά από λαϊκή απαίτηση ενσωματώνεται και η προαιρετική δυνατότητα αναγραφής τοποθεσίας Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2018 από ThReSh
rus Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, ThReSh είπε Εδώ το είπαμε... Τωρα καταλαβα γιατι χτες ειχαμες δυσκολια συνεννοησης... άλλο εννοουσα εγω και άλλο εσυ Επι της ουσιας τωρα, τελικα τι ισχυει με τη τιμη??
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Just now, rus said: Επι της ουσιας τωρα, τελικα τι ισχυει με τη τιμη?? Αυτό που γράφει στο post μου από πάνω με bold fonts...
rus Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, ThReSh είπε Αυτό που γράφει στο post μου από πάνω με bold fonts... Που από πανω? Σου ζητησα να μου δειξεις το σχετικο κανονα... Δηλαδη ολοι εμεις που δεν εχουμε τιμη κινδυνευουμε με report και τιμωρια?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Just now, rus said: Που από πανω? Σου ζητησα να μου δειξεις το σχετικο κανονα... Δηλαδη ολοι εμεις που δεν εχουμε τιμη κινδυνευουμε με report και τιμωρια? Κάνε refresh, θα δεις ότι έχω postάρει topic του gsarig (super moderator) που αναφέρει ότι η αναγραφή τιμής είναι πλέον ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ κι η αναγραφή τοποθεσία προαιρετική...
rus Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, ThReSh είπε Κάνε refresh, θα δεις ότι έχω postάρει topic του gsarig (super moderator) που αναφέρει ότι η αναγραφή τιμής είναι πλέον ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ κι η αναγραφή τοποθεσία προαιρετική... Και οποιος εχει πολλα αντικείμενα με διαφορες τιμες, ποια τιμη θα βαλει?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, rus said: Και οποιος εχει πολλα αντικείμενα με διαφορες τιμες, ποια τιμη θα βαλει? Καταρχάς δεν υπάρχει πλέον η δυνατότητα για πάνω από μια αξιολογήση ανά αγγελία, οπότε αν έχει πάνω από ένα αντικείμενο και τα πουλάει ξεχωριστά θα "χάνει" αξιολογήσεις. Αν δεν τον νοιάζει, ας βάζει την συνολική "έξω" και ξεχωριστά στο καθένα μέσα στο κείμενο της αγγελίας... Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2018 από ThReSh
rus Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πραγματι πηγα στις αγγελίες και ειδα οτι τωρα λεει "απαραιτητο" για τη τιμη. Άλλη μια λαθος κινηση στη νεα εποχη του site... Και ναι, αναγκαστικα θα χανω αξιολογήσεις, αυτό εχει ηδη συζητηθεί. Mε τη τοποθεσια δυσκολεύομαι λιγο, δεν αρκει το 'Αθηνα'? Σου βγαζει μια λιστα με χωρες να διαλεξεις αναμεσα σε Γουαδελουπη, Αιθιοπια κλπ, και πρεπει υποχρεωτικα να βαλεις και ταχ. κωδικα? Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2018 από rus
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 6 minutes ago, rus said: Mε τη τοποθεσια δυσκολεύομαι λιγο, δεν αρκει το 'Αθηνα'? Σου βγαζει μια λιστα με χωρες να διαλεξεις αναμεσα σε Γουαδελουπη, Αιθιοπια κλπ, και πρεπει υποχρεωτικα να βαλεις και ταχ. κωδικα? Δεν γνωρίζω, δεν έχω βάλει μετά την αναβάθμιση του site.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Απορία: είσαι εγγεγραμμένος χρήστης εδώ και κοντά 5 χρόνια. Με το παλιό -και συνεχιζόμενο- όριο αγγελιών, θα μπορούσες να είχες ανεβάσει περίπου 480 αγγελίες. Έχεις 14 αξιολογήσεις. Πώς, ακριβώς "θα χάνεις αξιολογήσεις"; 1
notist Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Εγώ πάντως σε αγγελία με 3 χειριστήρια xbox-καλώδιο- φορτιστή μπαταριών Και ανταπτορα για το pc,την έχασα την αξιολόγηση.Πούλησα τον ανταπτορα.Το ίδιο και σε άλλη μου αγγελία με ups.Έδωσα τα τρία και πάει και εκεί η αξιολόγηση. 1
rus Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Snoob είπε Απορία: είσαι εγγεγραμμένος χρήστης εδώ και κοντά 5 χρόνια. Με το παλιό -και συνεχιζόμενο- όριο αγγελιών, θα μπορούσες να είχες ανεβάσει περίπου 480 αγγελίες. Έχεις 14 αξιολογήσεις. Πώς, ακριβώς "θα χάνεις αξιολογήσεις"; Θα χανεις, λεμε, τις μελλοντικες που θα μπορουσες να αποκτησεις. Γιατι οταν εχεις αγγελια με πολλα πραγματα δε μπορεις να τη κλεινεις κάθε φορα που πουλας ένα απο αυτά. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2018 από rus 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 1. Μπορείς να τα δώσεις πακέτο. 2. Αν θέλεις να τα δώσεις ένα προς ένα, το ξαναείπαμε, δεν είναι μία η αγγελία. Αυτό που περιγράφετε ήταν ξεκάθαρο exploit του προηγούμενου συστήματος. Και, ξαναλέω, είναι τρελό να συζητάμε πως σε έναν ερασιτέχνη δεν φτάνουν 104 αγγελίες το χρόνο, 8 το μήνα. Τώρα, αν σου λέει ένας φίλος, "ξέρεις, αδερφέ, κλείνω το internet cafe, δεν σπρώχνεις τα μηχανήματα μέσω insomnia", ναι, εκεί δεν θα σου φτάσουν. Αλλά, εκεί δεν μιλάμε για ερασιτεχνική διάθεση κομματιών. Να ξέρουμε τι λέμε, δηλαδή. (Παράδειγμα το παραπάνω, μην το πάρει κάνεις προσωπικά -αν και έχουν συμβεί αντίστοιχα). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις