Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, ThReSh είπε

Γιατί έτσι αποφάσισε η ομάδα διαχείρισης.

22 ώρες πριν, zod είπε

Βρε παιδιά που βρίσκονται οι κανονισμοί για τις αγγελίες?

Δώστε ένα link please.

Τελικά τις αποφάσεις της ομάδας διαχείρισης και τους κανονισμούς των αγγελιών ξέρει κανείς που τους βρίσκουμε?

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Το γενικό policy είναι κάτω κάτω αριστερά, για τις αγγελίες συγκεκριμένα δεν γνωρίζω.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, villasg είπε

Ειναι αγγελιες πωλησης και οχι "δημοπρασια"

Στις αγγελιες ζητησης , η τιμη ειναι το ανωτατο οριο που μπορω να προσφερω και διαμορφωνετε μετα απο την κατασταση του εκαστοτε αντικειμενου

Μπορεί η τιμή να είναι ανοιχτή και συζητήσιμη. Τέλος πάντων, ισχύει αυτό που έγραψα παραπάνω για μένα. Ο καθένας χρησιμοποιεί τις αγγελίες όπως τον βολεύει.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, zio10 είπε

Μπορεί η τιμή να είναι ανοιχτή και συζητήσιμη

Σωστα αλλα στην ζυζητηση πρεπει να υπαρχει μα βαση απο την οποια ξεκινα η συζητηση , οποτε βαζεις χχχχχ τιμη συζητήσιμη

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, villasg είπε

Σωστα αλλα στην ζυζητηση πρεπει να υπαρχει μα βαση απο την οποια ξεκινα η συζητηση , οποτε βαζεις χχχχχ τιμη συζητήσιμη

Ναι, βοηθάει σίγουρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, villasg είπε

Ειναι αγγελιες πωλησης και οχι "δημοπρασια"

To oτι δε βαζουμε τιμη είναι για να διευκολυνουμε τη συναλλαγη και να υπαρχει διαπραγματευση και περιθωριο αυξομειωσης, όχι για να γινει... δημοπρασια.

Επεξ/σία από rus
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, rus είπε

To oτι δε βαζουμε τιμη είναι για να διευκολυνουμε τη συναλλαγη και να υπαρχει διαπραγματευση και περιθωριο αυξομειωσης, όχι για να γινει... δημοπρασια.

Εγώ πάντως αγγελίες χωρίς τιμή δεν τις ανοίγω. Για να υπάρχει περιθώριο αυξομείωσης (!!!) πρέπει να υπάρχει τιμή.  Σε αγγελίες με τιμή μπορεί να υπάρχει περιθώριο μείωσης

Νομιζω ότι το Insomnia λειτουργεί πολύ καλά ώς forum. Έχω πάρει απαντήσεις που δεν βρήκα αλλού. Αν όμως οι διαχειριστές ενδιαφέρονται σοβαρά για το τμήμα των αγγελιών ας σημειώσουν ότι και εγώ (όπως και άλλοι έχουν πεί σε αυτό το νήμα) δεν έχω ψάξει (γενικώς) τις αγγελίες από την στιγμή που μπήκε το νέο look. Δεν μου είναι καθόλου βολικό να βλέπω τρείς αγγελίες οριζόντια με τεράστια γράμματα και μεγάλες φωτογραφίες και μετά να κατέβω στην αποκάτω σειρά με επίσης τρείς αγγελίες οριζόντια με τεράστια γράμματα και μεγάλες φωτογραφίες   κ.ο.κ Το μάτι δεν μπορεί να σκανάρει γρήγορα όπως ήταν με τον παλιό τρόπο. Φυσικά αν πραγματικά ξέρω τι ψάχνω συγκεκριμένα θα μπώ στην κατάληλη κατηγορία και - αν και ο πωλητής το έχει βάλει εκεί και όχι κάπου αλλού - θα το βρώ. Αλλά αυτή τη στιγμή δεν χρειάζομαι κάτι συγκεκριμένα. Πολλά πράγματα που έχω αγοράσει από το Insomnia δεν ήξερα καν ότι υπήρχαν ή οτι πωλούνται σε τοσο καλή τιμή.

Νομίζω ότι το ενδιαφέρον για τις αγγελίες (που οφειλότανε στην ιδιαιτερότητα του insomnia για εύκολο σκαναρισμα σε μεγάλο πλήθος αγγελιών) θα μειωθεί. Μια χαρά βολεύει και η Χρυσή Ευκαιρία (αλλά χωρίς αξιολογήσεις). Φυσικά θα παραμείνει ένα εξαιρετικό forum για τεχνικά θέματα. Η επιλογή είναι των ιδιοκτητών.

Επεξ/σία από MessengerOfGood
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, MessengerOfGood είπε

Εγώ πάντως αγγελίες χωρίς τιμή δεν τις ανοίγω. Για να υπάρχει περιθώριο αυξομείωσης (!!!) πρέπει να υπάρχει τιμή.  Σε αγγελίες με τιμή μπορεί να υπάρχει περιθώριο μείωσης

Αλλοι παλι δεν ανοιγουν αγγελίες με τιμη, αφου ξερουν ότι δε μπορουν να διαπραγματευτουν την στανταρ τιμη τους. Αυξομειωση μπορει να γινει σε οποιαδήποτε προτεινομενη τιμη από τα δυο μερη.

1 ώρα πριν, MessengerOfGood είπε

Μια χαρά βολεύει και η Χρυσή Ευκαιρία (αλλά χωρίς αξιολογήσεις).

Η Χρυση Ευκαιρια δε βολευει οσο το Insomnia. Η επαφη μεταξυ των δυο πλευρων γινεται ειτε με email ειτε με κινητο, δηλαδη δεν υπαρχει το pm όπως εδώ. Φυσικα κανεις δεν εμποδιζεται να βαλει και στα δυο sites.

Επεξ/σία από rus
  • Like 1
Δημοσ.

Το νεο συστημα αξιολογησης ειναι μια ξεκαθαρη απατη.Και εξηγω..

Εστω οτι κλεινω μια καρτα γραφικων απο ενα μελος(με αξιολογησεις),και αυτος μου στελνει 2 κιλα φακες σε ενα χαρτοκιβωτιο.

Το παιρνω τηλεφωνο αλλα δε το σηκωνει ποτε,ουτε απανταει σε μηνυματα.

Ειναι 'εξυπνος' και δε με εχει ορισει ως αγοραστη της αγγελιας του.ΔΕ ΜΠΟΡΩ να τον αξιολογησω.

Αρα αυτοματα το site ειναι με το μερος των απατεωνων.

Δευτερο προβλημα.Η μια αξιολογηση ανα αγγελια.ΜΕΓΑΛΟ φαουλ.Στην ουσια σε φρεναρουν να αποκτησεις αξιολογησεις(επιτηδες).

Τριτον.Οι αγγελιες μετα απο 2-3 μερες απενεργοποιουνται με αποτελεσμα να υπαρχει τεραστια συγχυση.

Τεταρτον.Κυκλοφορουν πολλες αγγελιες χωρις τιμη.Ανεπιτρεπτο για εμενα.

Πεμπτον.Σχεδον κανεις δεν αναφερει περιοχη στην αγγελια του.Ας γινει επιτελους υποχρεωτικο.

Εκτον.Πλεον με δυσκολια βλεπεις αναλυτικα τις αξιολογησεις ενος μελους.Πρεπει να ψαχνεις κανα τεταρτο.

Εβδομον.Αν παρατηρησα σωστα(το λεω με επιφυλαξη),αν επεξεργαστω μια αγγελια,2-3 μερες μετα την υποβολη της,με καποιο τροπο το περναει σα 'νεα' υποβολη και με παει 2-3 μπροστα για νεα δημοσιευση αγγελιας.

Μεχρι και στο facebook(που ειναι η πιο χυμα περιοχη για αγγελιες και απατεωνες)εχουν διορθωθει οι παραπανω ατελειες,αλλα εδω 'ολα καλα αδερφια'.

Τουλαχιστον ΄διορθωθηκε' το θεμα με τη νεα υποβολη.Κατι ειναι και αυτο δε μπορω να πω.

• Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, nas91 said:

Ειναι 'εξυπνος' και δε με εχει ορισει ως αγοραστη της αγγελιας του.ΔΕ ΜΠΟΡΩ να τον αξιολογησω.

Μην δεχτείς να προχωρήσεις/καταθέσεις/παραλάβεις/συναντήσεις αν δεν σε έχει ορίσει σαν αγοράστη, απλό...

20 minutes ago, rus said:

Αλλοι παλι δεν ανοιγουν αγγελίες με τιμη, αφου ξερουν ότι δε μπορουν να διαπραγματευτουν την στανταρ τιμη τους

Όταν όμως θα πέφτουν reports στις αγγελίες που δεν έχουν τιμή (και κατά συνέπεια τιμωρίες), θα βάζουν όλοι, οπότε αυτοί που λες δεν θα έχουν επιλογή...

Να υπενθυμίσω ότι σύντομα θα μπει και "ταυτοποίηση" account με αριθμό κινητού (μοναδικού) για να μπορείς να postάρεις σε αγγελία. Οπότε αν κάποιος δεν έχει καβάτζες κάμποσους αριθμούς, μετά τα bans δεν θα μπορεί να βάζει αγγελίες...

Επεξ/σία από ThReSh
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ThReSh είπε

Μην δεχτείς να προχωρήσεις/καταθέσεις/παραλάβεις/συναντήσεις αν δεν σε έχει ορίσει σαν αγοράστη, απλό...

Καθολου απλο.Πως θα με βαλει αγοραστη αν δε παρει τα λεφτα του?Αν εγω ειμαι λαμογιο,του πω 'ελα αδερφε' το κλεισαμε,και εξαφανιστω?Το συστημα 'μπαζει' απο παντου..

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 minute ago, nas91 said:

Καθολου απλο.Πως θα με βαλει αγοραστη αν δε παρει τα λεφτα του?Αν εγω ειμαι λαμογιο,του πω 'ελα αδερφε' το κλεισαμε,και εξαφανιστω?Το συστημα 'μπαζει' απο παντου..

Αν δεν σε βάλει δεν θα μπορεί ούτε εκείνος να σε αξιολογήσει, άρα συμφωνείτε πάντα να ορίζεται ο αγοραστής πριν την κατάθεση/αποστολή/συνάντηση...

Επεξ/σία από ThReSh
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Όταν όμως θα πέφτουν reports στις αγγελίες που δεν έχουν τιμή (και κατά συνέπεια τιμωρίες), θα βάζουν όλοι, οπότε αυτοί που λες δεν θα έχουν επιλογή...

Kαι γιατι να μη πεσουν reports σε αγγελιες που εχουν τιμη? Τι καλαμπουρι είναι παλι αυτό που σκεφτηκες?:lol: Γιατι να πεσουν τιμωριες?

16 λεπτά πριν, nas91 είπε

Μα δεν υπαρχει συστημα που μπορει να σου εξασφαλισει ότι σιγουρα όλα θα πανε καλα.

Επεξ/σία από rus
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
Just now, rus said:

Kαι γιατι να μη πεσουν reports σε αγγελιες που εχουν τιμη? Τι καλαμπουρι είναι παλι αυτό που σκεφτηκες?:lol:

Πάλι τα ίδια θα λέμε? Δεν είπαμε πιο πάνω ότι η ομάδα διαχείρισης αποφάσισε ότι πλέον η αναγραφή τιμής είναι υποχρεωτική? Με τι λόγο θα κάνεις report τις αγγελίες που έχουν τιμή? Ότι ακολουθούν πιστά τους νέους κανόνες? ROFLMAO...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...