zio10 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δεν το βρίσκω παράλογο να ανεβαίνουν αγγελίες χωρίς τιμή. Μπορεί κάποιος να μην μπορεί να θέλει να δει τι προτάσεις έχει και να αποφάσισει. Έτσι κι αλλιώς τα μηνύματα με ερωτήσεις ή παζάρια δεν θα σταματήσουν αν η αγγελία έχει τιμή, ο κάθενας κάνει την προσπάθειά του. Για μετά την αναβάθμιση αυτό που θυμάμαι εγώ είναι ότι το πεδίο τιμής θα είναι υποχρεωτικό και επειδή κάποιος μπορεί να βάλει 1€ iphone x ας πούμε θα κατεβαίνει αυτή η αγγελία ή θα διορθώνεται. Δεν ξέρω τι γίνεται στην πράξη, εγώ έχω ανεβασμένη αγγελία χωρίς τιμή αλλά αφορά ανταλλαγή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 14 minutes ago, rus said: Η ομαδα διαχειρισης πηρε τη σωστη αποφαση Δεν ξέρω αν είναι η σωστή ή όχι, αλλά αυτή ισχύει πλέον, οπότε deal with it... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, ThReSh είπε Δεν ξέρω αν είναι η σωστή ή όχι, αλλά αυτή ισχύει πλέον, οπότε deal with it... Τι deal να κανω κιολας, εξηγησα ότι αυτή η αποφαση είναι σωστη και με εξυπηρετει. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από rus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fmarkos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Ρε παιδιά οι αγγελίες δεν είναι ούτε έρευνα αγοράς ούτε παζάρι ούτε δημοπρασία. Αυτά είναι παπατζες. Έχεις κάτι για πούλημα το κοστολογείς και το βάζεις. Αν δεν σου στείλουν κατεβάζεις τιμή και πάει λέγοντας. Ο σκοπός που κάποια πράγματα άλλαξαν στις αγγελίες είναι ακριβώς για να γλυτώσουμε τους κερδοσκόπους τους επαγγελματίες και τους παπατζηδες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, fmarkos είπε Ρε παιδιά οι αγγελίες δεν είναι ούτε έρευνα αγοράς ούτε παζάρι ούτε δημοπρασία. Αυτά είναι παπατζες. Έχεις κάτι για πούλημα το κοστολογείς και το βάζεις. Αν δεν σου στείλουν κατεβάζεις τιμή και πάει λέγοντας. Ο σκοπός που κάποια πράγματα άλλαξαν στις αγγελίες είναι ακριβώς για να γλυτώσουμε τους κερδοσκόπους τους επαγγελματίες και τους παπατζηδες. Και γιατι νομιζεις ότι η μη αναγραφη εξυπηρετει τους κερδοσκοπους, τους επαγγελματιες και τους παπατζηδες? Αυθαιρετη αποψη. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από rus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 4 minutes ago, rus said: Τι deal να κανω κιολας, εξηγησα ότι αυτή η αποφαση είναι σωστη και με εξυπηρετει. Στο προηγούμενο βέβαια είχες την απορία γιατί να είναι υποχρεωτικό κι ότι δυσκολεύει την αγοροπωλησία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, ThReSh είπε Στο προηγούμενο βέβαια είχες την απορία γιατί να είναι υποχρεωτικό κι ότι δυσκολεύει την αγοροπωλησία... Όχι, μαλλον δε καταλαβες, ηταν ρητορικο το ερωτημα προς το φιλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fmarkos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, rus είπε Και γιατι νομιζεις ότι η μη αναγραφη εξυπηρετει τους κερδοσκοπους, τους επαγγελματιες και τους παπατζηδες? Αυθαιρετη αποψη. Όταν λες βάζω αγγελία για να δω τι θα πιάσει (όχι εσύ) τι είσαι δηλαδή σοβαρός; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, fmarkos είπε Όταν λες βάζω αγγελία για να δω τι θα πιάσει (όχι εσύ) τι είσαι δηλαδή σοβαρός; Δε διαβασες καθολου το ποστ οπου εξηγησα τα οφελη της μη αναγραφης. Δεν προκειται για "να δω τι θα πιασει". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, fmarkos είπε Ρε παιδιά οι αγγελίες δεν είναι ούτε έρευνα αγοράς ούτε παζάρι ούτε δημοπρασία. Αυτά είναι παπατζες. Έχεις κάτι για πούλημα το κοστολογείς και το βάζεις. Αν δεν σου στείλουν κατεβάζεις τιμή και πάει λέγοντας. Ο σκοπός που κάποια πράγματα άλλαξαν στις αγγελίες είναι ακριβώς για να γλυτώσουμε τους κερδοσκόπους τους επαγγελματίες και τους παπατζηδες. Δε συμφωνώ, δεν είναι μαγαζί. Η αγορά των μεταχειρισμένων τα έχει αυτά. Δεν μπορείς να γλιτώσεις τη συζήτηση και το παζάρι πιστεύω, δεν είναι σούπερ μάρκετ που βλέπεις τιμή στο ράφι, πληρώνεις και φεύγεις. Μια ενδεικτική τιμή οκ, όποιος θέλει βάζει. 3 λεπτά πριν, fmarkos είπε Όταν λες βάζω αγγελία για να δω τι θα πιάσει (όχι εσύ) τι είσαι δηλαδή σοβαρός; Το κάνουν κάποιοι, δεν το βρίσκω κακό. Σε αγγελίες ζήτησης κυρίως. Αν τις θεωρείς ασόβαρες πας σε αυτές με τις φιξ τιμές και σημείωση τελική, δεν θα απαντηθούν παζάρια κλπ. Απ' όλα έχει! Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από zio10 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 7 minutes ago, rus said: Όχι, μαλλον δε καταλαβες, ηταν ρητορικο το ερωτημα προς το φιλο. Δεν είχε καν ερωτηματικό η πρόταση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fmarkos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, zio10 είπε Δε συμφωνώ, δεν είναι μαγαζί. Η αγορά των μεταχειρισμένων τα έχει αυτά. Δεν μπορείς να γλιτώσεις τη συζήτηση και το παζάρι πιστεύω, δεν είναι σούπερ μάρκετ που βλέπεις τιμή στο ράφι, πληρώνεις και φεύγεις. Κοίτα να δεις, εγώ μέσα από το ινσομνια πούλησα όλο το hardware μιας εταιρείας που έκλεισε ένας φίλος. Πέρα από τις δικές μου αγοροπωλησιες σε κινητά και hardware Pc. Όταν ξέρεις τι πουλάς και πόσο μπορείς να το δώσεις βάζεις τιμή γράφεις όχι παζάρια και τέλος. Από την εμπειρία μου εδώ μέσα παζάρι κάνουν αυτοί που κάνουν μεταπώληση ή τα θέλουν για πελάτες τους. Σίγουρα θα έχεις πάντα παζάρι και ζαλαδα, αλλά είναι λιγότερο από το που μένεις και πόσο το δίνεις. Από κει και πέρα όσες φορές έχω ανεβάσει αγγελία σε στυλ η καλύτερη προσφορά το παίρνει δεν έχει έρθει ούτε μία προσφορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karateka Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Συγνώμη που επανέρχομαι αλλά ίσως στη ροή έχασα την όποια απάντηση. Υπάρχει τρόπος να βλέπω μόνο τις αγγελίες ζήτησης είτε ανά κατηγορία είτε σε όλες; Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από karateka Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, fmarkos είπε Κοίτα να δεις, εγώ μέσα από το ινσομνια πούλησα όλο το hardware μιας εταιρείας που έκλεισε ένας φίλος. Πέρα από τις δικές μου αγοροπωλησιες σε κινητά και hardware Pc. Όταν ξέρεις τι πουλάς και πόσο μπορείς να το δώσεις βάζεις τιμή γράφεις όχι παζάρια και τέλος. Από την εμπειρία μου εδώ μέσα παζάρι κάνουν αυτοί που κάνουν μεταπώληση ή τα θέλουν για πελάτες τους. Σίγουρα θα έχεις πάντα παζάρι και ζαλαδα, αλλά είναι λιγότερο από το που μένεις και πόσο το δίνεις. Από κει και πέρα όσες φορές έχω ανεβάσει αγγελία σε στυλ η καλύτερη προσφορά το παίρνει δεν έχει έρθει ούτε μία προσφορά. Θέλω να πω ότι ο καθένας μπορεί να δουλέψει τις αγγελίες όπως τον βολεύει. Μπορεί να γίνει όσο πιο σαφής γίνεται και στην τελική να μην απαντάει μηνύματα που θεωρεί ανούσια ή ενοχλητικά. Δεν μπορεί όμως ένας τρόπος να βολεύει όσους, σε όλες τις περιστάσεις και για όλα τα προϊόντα. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από zio10 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, zio10 είπε Δεν το βρίσκω παράλογο να ανεβαίνουν αγγελίες χωρίς τιμή. Μπορεί κάποιος να μην μπορεί να θέλει να δει τι προτάσεις έχει και να αποφάσισει. Ειναι αγγελιες πωλησης και οχι "δημοπρασια" Στις αγγελιες ζητησης , η τιμη ειναι το ανωτατο οριο που μπορω να προσφερω και διαμορφωνετε μετα απο την κατασταση του εκαστοτε αντικειμενου Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από villasg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις