Προς το περιεχόμενο

Συζήτηση για τις αγγελίες στο νέο insomnia (αξιολογήσεις, φωτογραφίες κτλ)

ouzounidhs_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις ‎20‎/‎1‎/‎2018 στις 2:40 ΜΜ, Grasshoper80 είπε

Υπάρχει τρόπος να σβήσουμε τις αγγελίες τελείως από την λίστα μας?

κάποιες που έχουν λήξει πχ ή ολοκληρωθεί, υπάρχει τρόπος να μην φαίνονται καθόλου στην λίστα για να μην μπερδεύουν και να είναι η λίστα καθαρή, μόνο με τις αγγελίες που με ενδιαφέρουν να βλέπω?

Πραγματι, βέπεις σε μια αγγελια tag "Aπενεργοποημενη" και αναρωτιεσαι τι σημαινει... ότι δεν είναι πλεον ενεργη διοτι ικανοποιηθηκε, ή ότι ο κατοχος της δεν την ανανεωσε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Χρησιμοποιώ το insomnia πολύ καιρό κυρίως βλέπω αγγελίες έτσι για να περνάει η ώρα και ίσως να βρω και καμιά ευκαιρία (και έχω βρει αρκετές) το θέμα μου όμως είναι όταν θέλω να πουλήσω κάτι. Βάζω το προϊόν μου τάδε τιμή ξεκαθαριζω είναι τελική η τιμή μου έρχονται 5 μήνυματα, τα 4 μου λένε να κόψω τιμή το άλλο απλά ερώτηση για το προϊόν έτσι να μάθει τι παίζει.Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει μερικοί αλλά εδώ δεν είναι ούτε το πανηγύρι του χωριού σας ούτε λαϊκή αλλά ούτε και παζάρι. Σκέφτομαι να βάλω κάτι σε αγγελία και δεν ξέρω αν αξίζει πλέον η κούραση και το κήρυγμα που θα ακούσω "εγώ εκεί το βρίσκω τόσο" όποιος το θέλει το αγοράζει εγώ πραγματικά τα βάζω αρκετά κάτω τα προϊόντα και πάλι ακούω τα ίδια.  Πραγματικά θέλω να ακούσω την γνώμη σάς και πως θα μπορέσει να αλλάξει αυτό εγώ προτείνω κουμπάκι που να λέει 'παζάρι' στις 3 αναφορές ban για κάποιες μέρες από τις αγγελίες στις 5 λίγο παραπάνω στις 6 permanent 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, youjiz kavouris είπε

Χρησιμοποιώ το insomnia πολύ καιρό κυρίως βλέπω αγγελίες έτσι για να περνάει η ώρα και ίσως να βρω και καμιά ευκαιρία (και έχω βρει αρκετές) το θέμα μου όμως είναι όταν θέλω να πουλήσω κάτι. Βάζω το προϊόν μου τάδε τιμή ξεκαθαριζω είναι τελική η τιμή μου έρχονται 5 μήνυματα, τα 4 μου λένε να κόψω τιμή το άλλο απλά ερώτηση για το προϊόν έτσι να μάθει τι παίζει.Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει μερικοί αλλά εδώ δεν είναι ούτε το πανηγύρι του χωριού σας ούτε λαϊκή αλλά ούτε και παζάρι. Σκέφτομαι να βάλω κάτι σε αγγελία και δεν ξέρω αν αξίζει πλέον η κούραση και το κήρυγμα που θα ακούσω "εγώ εκεί το βρίσκω τόσο" όποιος το θέλει το αγοράζει εγώ πραγματικά τα βάζω αρκετά κάτω τα προϊόντα και πάλι ακούω τα ίδια.  Πραγματικά θέλω να ακούσω την γνώμη σάς και πως θα μπορέσει να αλλάξει αυτό εγώ προτείνω κουμπάκι που να λέει 'παζάρι' στις 3 αναφορές ban για κάποιες μέρες από τις αγγελίες στις 5 λίγο παραπάνω στις 6 permanent 

Και σκεψου πόσο χειροτερα ειναι τα πραγματα όταν δεν υπαρχει τιμη...  Οντως υπαρχουν καποιοι που απλα σου τρωνε το χρονο, ζητανε φωτογραφιες κλπ, συζητανε και μετα εξαφανίζονται.

Επεξ/σία από rus
  • Like 1

Τελικά θα υπάρξει λύση σε αγγελίες πολλών ίδιων ΠΡΟΣΟΧΉ λέω ίδιων πραγμάτων?Έχω βάλει αγγελία 7 ups που πήρε ένας φίλος 3.Εκτός ότι είναι απενεργοποιημένη όταν ενεργοποιηθεί πρέπει να ολοκληρωθεί για να αφήσει αξιολόγηση το παιδί που μου το ζητάει να με αξιολογήσει.Τα υπόλοιπα 4 πρέπει να υποβάλλω νέα αγγελία χάνοντας την μια από τις δύο που δικαιούμαι.

Γιατί να μην μπορεί ο αγοραστής από κάτω ένας ένας όταν αγοράζει να με αξιολογεί?

23 ώρες πριν, youjiz kavouris είπε

Δε νομίζω ότι γίνεται αυτό. Τα έχουν αυτά οι αγγελίες. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αγνοείς τα μηνύματα, που δεν είναι και το πιο ωραίο και ευγενικό αλλά είναι μια λύση.

13 minutes ago, zio10 said:

Δε νομίζω ότι γίνεται αυτό. Τα έχουν αυτά οι αγγελίες. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αγνοείς τα μηνύματα, που δεν είναι και το πιο ωραίο και ευγενικό αλλά είναι μια λύση.

Δεν τα αγνοώ τους ξανά εξηγώ αυτά που γράφω και στην αγγελία μου δεν είναι ωραίο εκτός αν είναι πολύ θρασης 

• Like 1

2 ώρες πριν, fmarkos είπε

Πως γίνεται και ανεβαίνουν αγγελίες χωρίς τιμή; Νόμιζα ότι θα είναι υποχρεωτικό από δω κι εμπρός. 

Γιατι να είναι υποχρεωτικο, η υποχρεωτικη τιμη δυσκολευει τη συναλλαγή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, rus είπε

Δεν ξέρω αν διευκολύνει ή δυσκολεύει τη συναλλαγή, απλά ρώτησα γιατί κάπου διάβασα ότι θα είναι υποχρεωτικό. Τώρα θα είχε ενδιαφέρον να μας πεις, γιατί η αναγραφή τιμής δυσκολεύει την συναλλαγή; Τι προτιμάς εσύ να βάζεις τιμή και να σου στείλει μόνο όποιος ενδιαφέρετε ή να έχεις καμιά 15αρα μηνύματα που να σε ρωτάνε πόσο το δίνεις; Εκτός αν βάζεις αγγελίες για να περνάς την ώρα σου, οπότε πάσο. 

Υ.Γ εγώ προσωπικά αν ψάχνω να αγοράσω κάτι, θα προτιμώ τις αγγελίες που έχουν τιμή. 

Επεξ/σία από fmarkos
  • Like 1

• Super Moderators
8 hours ago, rus said:

Γιατί έτσι αποφάσισε η ομάδα διαχείρισης.

Είναι δυνατόν να μπαίνει αγγελία χωρίς να αναφέρεται η τιμή;;;               Για ποιό λόγο;;;                                       Για να χάνουμε το χρόνο μας και ο πωλητής και ο υποψήφιος αγοραστής με άσκοπα μηνύματα;;;

Η τιμη και η τοποθεσια ΠΡΕΠΕΙ να ειναι υποχρεωτικα αναγραφομενες .
Για να αποφευγονται προσωπκα μυνηματα για αυτες τις 2 απλες πληροφοριες .
Δεν μπορει να διακινουνται καθημερινα  εκατονταδες ΠΜ για να ερωτουνται αυτα τα 2 ΒΑΣΙΚΑ πραγματα .

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, fmarkos είπε

Τώρα θα είχε ενδιαφέρον να μας πεις, γιατί η αναγραφή τιμής δυσκολεύει την συναλλαγή; Τι προτιμάς εσύ να βάζεις τιμή και να σου στείλει μόνο όποιος ενδιαφέρετε ή να έχεις καμιά 15αρα μηνύματα που να σε ρωτάνε πόσο το δίνεις; Εκτός αν βάζεις αγγελίες για να περνάς την ώρα σου, οπότε πάσο. 

Υ.Γ εγώ προσωπικά αν ψάχνω να αγοράσω κάτι, θα προτιμώ τις αγγελίες που έχουν τιμή. 

Ειναι καλυτερα η τιμη να συμφωνηθει μεταξυ των δυο πλευρων, παρα να υπαρχει μια στανταρ χωρις περιθωριο μειωσης. Οι διαπραγματευσεις και η συνεννοηση βοηθα  και προωθει τις αγγελιες. Βαζοντας υποχρεωτικα τιμη είναι σα να βαζουμε εμποδια χωρις λογο.

Με στανταρ τιμη χανεις ενδιαφερομενους, δε κερδίζεις. Επισης προσωπικα διαμορφωνω τη τιμη αναλογα με τη ποσοτητα, δηλαδή η υπαρξη τιμης δε με εξυπηρετει καθολου.

44 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Γιατί έτσι αποφάσισε η ομάδα διαχείρισης.

Η ομαδα διαχειρισης πηρε τη σωστη αποφαση^_^

Επεξ/σία από rus

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...