Προς το περιεχόμενο

Συζήτηση για τις αγγελίες στο νέο insomnia (αξιολογήσεις, φωτογραφίες κτλ)

ouzounidhs_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Βρε παιδιά τι είναι αυτά;:o Έχω μία αγγελία που ζητώ κάποια παιχνίδια. Απενεργοποιήθηκε στη διάρκεια των 7 ημερών αλλά βρήκα το ένα παιχνίδι. Τώρα για να ανταλλάξουμε με το μέλος αυτό αξιολογήσεις θα πρέπει να την κάνω νέα υποβολή και να την ολοκληρώσω για να μπορέσουμε να αφήσουμε αξιολογήσεις; Και πως θα συνεχίσω ώστε να βρω και τα υπόλοιπα; Θα χαραμίσω μία αγγελία με μία λίστα ζήτησης, θα χαραμίσω και τη μία μου από τις δύο αγγελίες τη βδομάδα για ένα τεμάχιο; Δεν είναι κρίμα;:( Η δηλαδή θα πρέπει για να βρω αυτά τα 14 παιχνίδια να τα βάζω κάθε βδομάδα δύο-δύο; Δηλαδή εγώ για κανά χρόνο θα έχω δουλειά να κάνω στο insomnia!!!!!!!:P Οπότε δεν έχω άλλη επιλογή από το να κάνω το εξής. Να μη την ολοκληρώνω όποτε βρίσκω κάποια και να την ξαναβάζω νέα υποβολή, ώστε να βρω και τα άλλα παιχνίδια και μετά να την κλειδώσω χωρίς αξιολογήσεις. Αυτό πρέπει να κάνω;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

10 λεπτά πριν, Nathan Drake!! είπε

Τώρα για να ανταλλάξουμε με το μέλος αυτό αξιολογήσεις θα πρέπει να την κάνω νέα υποβολή

Σωστα γιατι επρεπε αφου βρηκες με ποιον θα συναλλαγεις , επρεπε να θεσεις την αγγελια σε αναμονη για να μην ληξει .
απλα πραγματα που εχουν ειπωθει πολλακις

Σε γενικές γραμμές, τα περισσότερα προβλήματα που διαβάζω για τις αγγελίες δεν θα υπήρχαν αν δεν υπήρχε το στενό όριο των 2/εβδομάδα. Νομίζω ότι είναι το μόνο πράγμα που πρέπει να αλλάξει στο νέο forum. Δεν λέω να είναι απεριόριστες και να γεμίσουμε από ένα σκασμό "επαγγελματικές" αγγελίες, αλλά ένα μεγαλύτερο νούμερο ή ένα όριο ανά κατηγόρια, κάτι άλλο τέλος πάντων.  

• Like 2

4 λεπτά πριν, fmarkos είπε

Σε γενικές γραμμές, τα περισσότερα προβλήματα που διαβάζω για τις αγγελίες δεν θα υπήρχαν αν δεν υπήρχε το στενό όριο των 2/εβδομάδα

Απο την μια ομως προστατευει απο το στησιμο μαγαζιων .........
Για μενα πιο καλο  θα ηταν το οριο να ειναι 2/εβδομάδα & ενεργες  δλδ εδωσα τον επεξεργαστη που εβαλα σε 2 μερες και ολοκληρωθηκε , τοτε να μπορεσω να βαλω μετα την μητρικη κ.ο.κ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, villasg είπε

Σωστα γιατι επρεπε αφου βρηκες με ποιον θα συναλλαγεις , επρεπε να θεσεις την αγγελια σε αναμονη για να μην ληξει .
απλα πραγματα που εχουν ειπωθει πολλακις

Φίλε μου δεν έχουν όλοι τον χρόνο να μπουν μετά την αναβάθμιση και να κάτσουν να διαβάσουν ολόκληρο θέμα 100+ σελίδων για να καταλάβουν τους νέους όρους του ινσομνια σε μία μέρα! Δεν το ήξερα φίλε μου (γι'αυτό δεν πρόλαβα να να την θέσω σε αναμονή) όπως ακόμα μετά από τόσες μέρες, πολλά ακόμα δεν ξέρουμε,δεν έχουμε καταλάβει! Θα πρέπει να περάσει ακόμα κάποιος καιρός!

Επεξ/σία από Nathan Drake!!
  • Like 1

έχω αφήσει θετική αξιολόγηση σαν πωλητής για μια από τις αγγελίες μου,ο αγοραστής δεν με έχει αξιολογήσει ακόμα,παρόλο που έχω στείλει 2-3 φορές προσωπικό μήνυμα να προχωρήσει στην αξιολόγηση

τί κάνουμε σε αυτή την περίπτωση ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, villasg είπε

Απο την μια ομως προστατευει απο το στησιμο μαγαζιων .........

Μη πιάσουμε αυτό το θέμα τώρα γιατί υπάρχουν μέλη που έχουν εγγραφή ένα χρόνο,δεν είναι ενεργά στο φόρουμ,δεν έχουν καθόλου μηνύματα δηλαδή κι έχουν πάνω από 150 αξιολογήσεις!!!!!:o Και άλλοι είναι 1,2,5,10 χρόνια κι έχουν 20-40-50 80 αξιολογήσεις πχ!!!!!! Τι κάνει νιάου νιάου...;:D

Επεξ/σία από Nathan Drake!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, kom είπε

έχω αφήσει θετική αξιολόγηση σαν πωλητής για μια από τις αγγελίες μου,ο αγοραστής δεν με έχει αξιολογήσει ακόμα,παρόλο που έχω στείλει 2-3 φορές προσωπικό μήνυμα να προχωρήσει στην αξιολόγηση

Σαν τι να κανουμε δηλαδη, κι εμενα παλιοτερα μου ειχε τυχει ο αγοραστης ικανοποιημενος μεν αλλα δεν εβαζε αξιολογηση, κι εδω στο φορουμ που το επισημανα αυτό μου ειπαν ότι δε μπορω να τον υποχρεωσω.

12 ώρες πριν, Nathan Drake!! είπε

Μη πιάσουμε αυτό το θέμα τώρα γιατί υπάρχουν μέλη που έχουν εγγραφή ένα χρόνο,δεν είναι ενεργά στο φόρουμ,δεν έχουν καθόλου μηνύματα δηλαδή κι έχουν πάνω από 150 αξιολογήσεις!!!!!:o Και άλλοι είναι 1,2,5,10 χρόνια κι έχουν 20-40-50 80 αξιολογήσεις πχ!!!!!! Τι κάνει νιάου νιάου...;:D

Υπαρχουν πολλοι που εχουν μονο αγγελιες και καθολου posts, δηλαδή αυτοι είναι εμποροι?

Επεξ/σία από rus

Επισης διαπιστωνω προβλημα με το Moderation των ερωτησεων στις αγγελιες .
Πχ εχω κανει μια ερωτηση πριν 2 μερες , ακομα δεν εχει ελεγχθει για να επιτραπει η αναρτηση της , αλλα τι να το κανεις στο διαστημα αυτο πουληθηκε το αντικειμενο ..........

Υπάρχει τρόπος να σβήσουμε τις αγγελίες τελείως από την λίστα μας?

κάποιες που έχουν λήξει πχ ή ολοκληρωθεί, υπάρχει τρόπος να μην φαίνονται καθόλου στην λίστα για να μην μπερδεύουν και να είναι η λίστα καθαρή, μόνο με τις αγγελίες που με ενδιαφέρουν να βλέπω?

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/18/2018 στις 9:27 ΜΜ, Snoob είπε

Υ.Γ. Διαβάζω παραπάνω, από άλλο μέλος (για να μην παρεξηγηθώ σε ποιον απαντάω τώρα) ότι "προσφέρει υπηρεσία" με τις αγγελίες του. Η παροχή υπηρεσιών δεν επιτρέπεται μέσω των αγγελιών. Μη τα γράφετε φόρα-παρτίδα, κύριοι, θα έρθει κανένας αποκλεισμός και μετά θα ρωτάτε γιατί.

Δεν το ήξερα, λάθος δικό μου βέβαια που δεν διάβασα καλά τους κανόνες. Είδα παρόμοιες αγγελίες από άλλους και θεώρησα ότι επιτρέπονταν.  Έλαβα ήδη την προειδοποίηση μου και η αγγελία απενεργοποιήθηκε.

Ωστόσο με ενδιαφέρει ακόμα το θέμα με τις αγγελίες που έχουν πολλά πράγματα μέσα οπότε περισσότεροι από ένας αγοραστής μπορεί να πάρει κάτι. Πήρα μία απάντηση πιο πριν ότι μπορούν να γίνουν εξαιρέσεις. Πως γίνεται αυτό? Με λίγα λόγια, αν πουλήσω κάτι από μία τέτοια αγγελία (ή αγοράσω) πως μπορώ να αξιολογηθώ/αξιολογήσω χωρίς να πέσει η αγγελία (αφού έχει και άλλα πράγματα μέσα)?

Οπως είπα πριν, προσωπικά δεν καίγομαι να μαζέψω και άλλες αξιολογήσεις αλλά είναι ένα θέμα.

Επεξ/σία από imgema

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το γράφω με λίγο μεγαλυτερα γραμματα .. ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ  με τις αγγελιες που έχουν δυο τρία πραγματα: ΟΤΑΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΤΟ ΕΝΑ .....δεν μπορει να μπει αξιολογηση γιατι πρεπει να επιλεγει ολοκληρωση αγγελιας ενω μένουν και καποια αλλα πραγματα...ΠΡΕΠΕΙ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ!!!!  ή ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ .. ΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ μια αγγελια να μπορει να ανανεωθει αμεσα και όχι μετα το χρονικο όριο των 7 ΗΜΕΡΩΝ!!!

Η υπάρχουσα κατάσταση δημιουργεί τρύπες στο σύστημα αφού κάποιοι αγοραστές δεν μπορουν να αφησουν αξιολογηση... αφου δεν μπορουν να απιτησουν απο τον πωλητη να ολοκληρωση  την αγγελια  όταν αυτός εμφανώς έχει 2-3 αντικείμενα (οχι κατ' αναγκη διαφορετικα... πχ εγω έχω μια αγγελια με 6 δισκους... ο πρώτος που πήρε έναν δεν μπορει να αφησει αγιολογηση ...αφου αν εγω την ολοκληρώσω  μπορω να την ξαναβάλω σε 7 μέρες..)

Επεξ/σία από doctorScien
  • Like 5

Έλα μου ντε...Τι κάνουμε; Αυτό είπα κι εγώ πιο πάνω. Αυτό είναι ένα πρόβλημα! Αναγκαστικά  δεν θα τις ολοκληρώνουμε και απλά δεν θα ανταλλάζουμε αξιολογήσεις.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, kom είπε

Δε νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι, δεν είναι υποχρεωτική η αξιολόγηση.

6 ώρες πριν, doctorScien είπε

Το γράφω με λίγο μεγαλυτερα γραμματα .. ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ  με τις αγγελιες που έχουν δυο τρία πραγματα: ΟΤΑΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΤΟ ΕΝΑ .....δεν μπορει να μπει αξιολογηση γιατι πρεπει να επιλεγει ολοκληρωση αγγελιας ενω μένουν και καποια αλλα πραγματα...ΠΡΕΠΕΙ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ!!!!  ή ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ .. ΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ μια αγγελια να μπορει να ανανεωθει αμεσα και όχι μετα το χρονικο όριο των 7 ΗΜΕΡΩΝ!!!

Η υπάρχουσα κατάσταση δημιουργεί τρύπες στο σύστημα αφού κάποιοι αγοραστές δεν μπορουν να αφησουν αξιολογηση... αφου δεν μπορουν να απιτησουν απο τον πωλητη να ολοκληρωση  την αγγελια  όταν αυτός εμφανώς έχει 2-3 αντικείμενα (οχι κατ' αναγκη διαφορετικα... πχ εγω έχω μια αγγελια με 6 δισκους... ο πρώτος που πήρε έναν δεν μπορει να αφησει αγιολογηση ...αφου αν εγω την ολοκληρώσω  μπορω να την ξαναβάλω σε 7 μέρες..)

Νομίζω είχε γραφτεί ότι θα το δουν αυτό το θέμα με τα αντικείμενα ίδιας κατηγορίας στην ίδια αγγελία.

Επεξ/σία από zio10

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...