Acrobatis7 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, rus είπε Οχι δε μπορουσες, γιατι η αξιολογηση εμπαινε μόνο μετα το περας μιας συναλλαγης, και στη περιπτωση σου δεν εγινε ποτε αυτη η συναλλαγη. Φιλε μου. Κανεις λαθος. Τεσταρισμενα. Κανεις λαθος. Και εχω μιλησει και με HAL για ενα θεμα που ειχε προκειψει. Μπορουσες να κανεις αξιολογηση ενω η αγγελια και ΔΕΝ ηταν αλλα και καθως ΗΤΑΝ κλειδωμενη μεχρι να περασουν 3 μηνες χωρις κανεναν απολυτως περιορισμο, ειτε ησουν αγοραστης ειτε οχι. Και οσο αναφορα το προυγουμενο με τις πετρες... Το θεμα ειναι να προστατευτω απο τις πετρες. Οχι να ψαχνω να βρω ποιος ειναι. Και μιας και ειμαστε σε αυτο το σημειο, θα ηθελα να παραθεσω πως ολες οι απατεωνιες που εχουν σημβει στο παρελθον του insomnia, κανεις δεν εβγαλε ακρη. Απλα απενεργοποιουνταν ο λογαριασμος του απατεωνα. Οπως ακουσα οτι διαμορφωθηκε το register για νεους χρηστες, γινεται καπως καλυτερο, αλλα και παλι οχι τελειο. (ποτε δεν προκειται να γινει τελειο κατι τετοιο - το ξερουμε)
rus Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Acrobatis7 είπε Φιλε μου. Κανεις λαθος. Τεσταρισμενα. Κανεις λαθος. Και εχω μιλησει και με HAL για ενα θεμα που ειχε προκειψει. Μπορουσες να κανεις αξιολογηση ενω η αγγελια και ΔΕΝ ηταν αλλα και καθως ΗΤΑΝ κλειδωμενη μεχρι να περασουν 3 μηνες χωρις κανεναν απολυτως περιορισμο, ειτε ησουν αγοραστης ειτε οχι. Και οσο αναφορα το προυγουμενο με τις πετρες... Το θεμα ειναι να προστατευτω απο τις πετρες. Οχι να ψαχνω να βρω ποιος ειναι. Και μιας και ειμαστε σε αυτο το σημειο, θα ηθελα να παραθεσω πως ολες οι απατεωνιες που εχουν σημβει στο παρελθον του insomnia, κανεις δεν εβγαλε ακρη. Απλα απενεργοποιουνταν ο λογαριασμος του απατεωνα. Οπως ακουσα οτι διαμορφωθηκε το register για νεους χρηστες, γινεται καπως καλυτερο, αλλα και παλι οχι τελειο. (ποτε δεν προκειται να γινει τελειο κατι τετοιο - το ξερουμε) Ειχε σημειωθει πολλες φορες οτι αξιολογηση μπαινει μονο μετα το περας μιας συναλλαγης. Και λογικο ειναι, φανταζεσαι να μπαινανε αρνητικες αξιολογησεις λογω παρεξηγσεων, κακων συνεννοησεων ή τιμης που δεν αρεσε στον αλλο? Προσωπικα μου ειχε συμβει 2-3 φορες και οι αυθαιρετες αυτες αξιολογησεις ειχαν σβηστει. Απο τη περιπτωση να λαβεις πετρες δε μπορει να σε προστατεψει τιποτα, ειναι στη διαθεση του αποστολεα. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από rus 1
Acrobatis7 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, rus είπε Ειχε σημειωθει πολλες φορες οτι αξιολογηση μπαινει μονο μετα το περας μιας συναλλαγης. Και λογικο ειναι, φανταζεσαι να μπαινανε αρνητικες αξιολογησεις λογω παρεξηγσεων, κακων συνεννοησεων ή τιμης που δεν αρεσε στον αλλο? Προσωπικα μου ειχε συμβει 2-3 φορες και οι αυθαιρετες αυτες αξιολογησεις ειχαν σβηστει. Απο το να λαβεις πετρες δε μπορει να σε σωσει τιποτα, ειναι στη διαθεση του αποστολεα. ΟΚ. Για να "σβηστει" πρεπει πρωτα να γραφτει! Αρα μπορουσε! Και ναι, το σωστο θα ηταν να γινονταν μετα τη συναλλαγη. Και ηταν στην ερμηνευση του αλλου εαν θα ακολουθησει τον κανονα η οχι. Εγω (στη περιπτωση μου) θα εγραφα (και πες μου εαν θα ηταν αχρηστη μια τετοια αξιολογηση απο μενα (με το χερι στη καρδια)) "Ο πωλητης ειναι αναξιοπιστος. Ειχε κανονιστει να μου στειλει το κινητο και τελικα το εδωσε αλλου χωρις καμια ειδοποιηση" Και θα εκανε αναφορα. Και ισως σβηνονταν και ισως οχι. Και αξιολογουμε τον χρηστη. Σωστα? Αλλιως θα αξιολογουσαμε τη συσκευη και η αξιολογησεις ΔΕΝ θα μαζευονταν σε αντικατοπτρισμο της αξιοπιστιας του χρηστη, αλλα της καθε μεμονομενης αγγελιας του.
rus Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Acrobatis7 είπε ΟΚ. Για να "σβηστει" πρεπει πρωτα να γραφτει! Αρα μπορουσε! Και ναι, το σωστο θα ηταν να γινονταν μετα τη συναλλαγη. Και ηταν στην ερμηνευση του αλλου εαν θα ακολουθησει τον κανονα η οχι. Εγω (στη περιπτωση μου) θα εγραφα (και πες μου εαν θα ηταν αχρηστη μια τετοια αξιολογηση απο μενα (με το χερι στη καρδια)) "Ο πωλητης ειναι αναξιοπιστος. Ειχε κανονιστει να μου στειλει το κινητο και τελικα το εδωσε αλλου χωρις καμια ειδοποιηση" Και θα εκανε αναφορα. Και ισως σβηνονταν και ισως οχι. Και αξιολογουμε τον χρηστη. Σωστα? Αλλιως θα αξιολογουσαμε τη συσκευη και η αξιολογησεις ΔΕΝ θα μαζευονταν σε αντικατοπτρισμο της αξιοπιστιας του χρηστη, αλλα της καθε μεμονομενης αγγελιας του. Ναι, να γραφτει μπορουσε. Το συστημα δε μπορουσε να ξερει αν ολοκληρωθηκε ή οχι. Και επειδη ο θιγομενος μπορει να αργουσε να ενημερωθει και μεχρι τοτε η αυθαιρετη αξιολογηση θα αμαυρωνε αδικα το προφιλ του, ειχα εισηγηθει να μη δημοσιευεται μεχρι να τη δει. Τωρα γιαυτο που λες, oτι πρεπει να σημειωνουμε περιπτωσεις σαν αυτη που ξαφνικα το εδωσε αλλου, θα συμφωνησω με τον fmarkos. "To σύστημα αξιολογήσεων δεν έχει σκοπό να σε προστατεύσει από κάποιον που κάνει κακές συνεννοήσεις αλλά από κάποιον που προσπαθεί να κάνει απατεωνιές ή να πουλήσει σκάρτο πράγμα". Εξαλλου υπαρχει και η περιπτωση ο αγοραστης ξαφνικα να μην παρει κατι που αρχικα κανονισε να το παρει. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από rus
karateka Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Υπάρχει κάποιος τρόπος να βλέπω μόνο τις αγγελίες Πώλησης ή Ζήτησης όπως παλιότερα;. Επίσης είναι αναγκαίο να δεσμεύεται τόσος χώρος για τις τυχαίες αγγελίες; Εξυπηρετεί κάτι αυτό γιατί εμένα μου φαίνεται άχρηστο. Επίσης θα βοηθούσε οπτικά ένα border γύρω από τις αγγελίες για να ξεχωρίζουν πιο εύκολα μεταξύ τους. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από karateka 1 1
zio10 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 11 ώρες πριν, Acrobatis7 είπε ΟΚ. Για να "σβηστει" πρεπει πρωτα να γραφτει! Αρα μπορουσε! Και ναι, το σωστο θα ηταν να γινονταν μετα τη συναλλαγη. Και ηταν στην ερμηνευση του αλλου εαν θα ακολουθησει τον κανονα η οχι. Εγω (στη περιπτωση μου) θα εγραφα (και πες μου εαν θα ηταν αχρηστη μια τετοια αξιολογηση απο μενα (με το χερι στη καρδια)) "Ο πωλητης ειναι αναξιοπιστος. Ειχε κανονιστει να μου στειλει το κινητο και τελικα το εδωσε αλλου χωρις καμια ειδοποιηση" Και θα εκανε αναφορα. Και ισως σβηνονταν και ισως οχι. Και αξιολογουμε τον χρηστη. Σωστα? Αλλιως θα αξιολογουσαμε τη συσκευη και η αξιολογησεις ΔΕΝ θα μαζευονταν σε αντικατοπτρισμο της αξιοπιστιας του χρηστη, αλλα της καθε μεμονομενης αγγελιας του. Παράτυπα μπορούσες να αφήσεις αξιολόγηση όπως σου είπαν αρκετοί και ο snoob. Εσύ λογικά εννοείς ότι όσοι και να την έβλεπαν μέχρι να σβηστεί κέρδος θα ήταν, θα είχες κι εσύ μια παρόμοια αρνητική που θα ζητούσες να σβηστεί όμως συν μία πιθανή παρατήρηση για παραβίαση κανονισμών λειτουργίας. Τέλος πάντων, έχει αναφερθεί πολλές φορές και είναι και αυτονόητο ότι κανένα σύστημα δεν προστατεύει 100%, τρόποι για να είμαστε όσο περισσότερο διασφαλισμένοι γίνεται επίσης έχουν γραφτεί πολλές φορές.
Acrobatis7 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 10 λεπτά πριν, zio10 είπε Παράτυπα μπορούσες να αφήσεις αξιολόγηση όπως σου είπαν αρκετοί και ο snoob. Εσύ λογικά εννοείς ότι όσοι και να την έβλεπαν μέχρι να σβηστεί κέρδος θα ήταν, θα είχες κι εσύ μια παρόμοια αρνητική που θα ζητούσες να σβηστεί όμως συν μία πιθανή παρατήρηση για παραβίαση κανονισμών λειτουργίας. Τέλος πάντων, έχει αναφερθεί πολλές φορές και είναι και αυτονόητο ότι κανένα σύστημα δεν προστατεύει 100%, τρόποι για να είμαστε όσο περισσότερο διασφαλισμένοι γίνεται επίσης έχουν γραφτεί πολλές φορές. Δεκτο! Κανενα συστημα δεν μπορει να προστατεψει 100%. Το δεχομαι - Το ξερω! Αλλα αφου θα μπορουσε να ειναι 80-90% γιατι να παραμεινει 50% ? Το ινσομνια εγω το εμαθα καθαρα απο τις αγγελιες του. Και θα συνεχισω να πουλαω και να αγοραζω απο δω, οπως ποτε δεν σταματησα. Απλα πλεον δεν θα εχω καμια απολυτως εμπιστοσυνη σε κανεναν ειτε με αξιολογησεις ειτε χωρις. Και αυτο ειναι εξ αιτιας του νεου συστηματος. Καθαρα. Δεν ειναι πλεον αξιοκρατικο και δεν εχει βαση! Αυτο που ελεγα δλδ στις αγγελιες μου "Αποστολη με αντικαταβολη σε ατομα με 20+ αξιολογησεις" για μενα καταργειται και γινεται "μονο κατοπιν καταθεσης σε λογαριασμο" Χαιρετω και καλη συνεχεια. 2
rus Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, zio10 είπε Παράτυπα μπορούσες να αφήσεις αξιολόγηση όπως σου είπαν αρκετοί και ο snoob. Εσύ λογικά εννοείς ότι όσοι και να την έβλεπαν μέχρι να σβηστεί κέρδος θα ήταν, θα είχες κι εσύ μια παρόμοια αρνητική που θα ζητούσες να σβηστεί όμως συν μία πιθανή παρατήρηση για παραβίαση κανονισμών λειτουργίας. Oτι μπορούσαμε να αφήσουμε παρατυπα αξιολογηση το εχω πει πρωτου μου το πουν, εξαλλου μολις εγραψα ότι ειχα πεσει θυμα αυτής της πρακτικης. Δεν καταλαβα τι ειπες στη δευτερη προταση σου, κερδος είναι να εχεις μια αυθαιρετη κακη αξιολογηση, εστω και για λιγο? Την πιθανη παρατηρηση ποιος θα την επαιρνε? Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από rus
zio10 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, rus είπε Oτι μπορούσαμε να αφήσουμε παρατυποα αξιολογηση το εχω πει πρωτου μου πουν, εξαλλου μολις εγραψα ότι ειχα πεσει θυμα αυτής της πρακτικης. Δεν κανταλαβα τι ειπες στη δευτερη προταση σου, κερδος είναι να εχεις μια αδικη κακη αξιολογηση, εστω και για λιγο? Την πιθανη παρατηρηση ποιος θα την επαιρνε? Ο acrobatis έγραψε ότι μια τέτοια αξιολόγηση για συναλλαγή που δεν ολοκληρώθηκε θα ήταν χρήσιμη, πιστεύω ότι εννοούσε ότι θα ήταν χρήσιμη ακόμα και λίγο να έμενε πριν ζητήσει αυτός που την πήρε να σβηστεί όπως είχε το δικαίωμα. Χρήσιμη για τους άλλους δηλαδή, για τη ενημέρωση. Την παρατήρηση θα μπορούσε να την πάρει οποιοσδήποτε έκανε αξιολόγηση για συναλλαγή που δεν ολοκληρώθηκε.
rus Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, zio10 είπε Ο acrobatis έγραψε ότι μια τέτοια αξιολόγηση για συναλλαγή που δεν ολοκληρώθηκε θα ήταν χρήσιμη, πιστεύω ότι εννοούσε ότι θα ήταν χρήσιμη ακόμα και λίγο να έμενε πριν ζητήσει αυτός που την πήρε να σβηστεί όπως είχε το δικαίωμα. Χρήσιμη για τους άλλους δηλαδή, για τη ενημέρωση. Aν εσυ πουλας κατι και επικοινωνησω μαζι σου, και επειδή δεν τα βρουμε διοτι θεωρω ότι εχεις πολύ υψηλες τιμες, ή σε υποπτευτω επειδή απαιτησεις καταθεση χρηματων πρωτα, μπορω να σου κανω προσωρινη εστω αξιολογηση που να λεει "μακρυα! μεγαλο λαμογιο, απατεωνας ! κλπ κλπ" ? Και αυτή θεωρεις ότι θα είναι... χρησιμη για τους αλλους και ενημερωση? Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από rus
zio10 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, rus είπε Aν εσυ πουλας κατι και επικοινωνησω μαζι σου, και επειδή δεν τα βρουμε διοτι θεωρω ότι εχεις πολύ υψηλες τιμες, ή σε υποπτευτω επειδή απαιτησεις καταθεση χρηματων πρωτα, μπορω να σου κανω προσωρινη εστω αξιολογηση που να λεει "μακρυα! μεγαλο λαμογιο, απατεωνας ! κλπ κλπ" ? Και αυτή θεωρεις ότι θα είναι... χρησιμη για τους αλλους και ενημερωση? Έγραψα τι πιστεύω ότι εννοούσε ο acrobatis, αν το ξαναδιαβάσεις είναι ξεκάθαρο ότι δεν γράφω το τι πιστεύω εγώ. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από zio10
Acrobatis7 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, zio10 είπε Ο acrobatis έγραψε ότι μια τέτοια αξιολόγηση για συναλλαγή που δεν ολοκληρώθηκε θα ήταν χρήσιμη, πιστεύω ότι εννοούσε ότι θα ήταν χρήσιμη ακόμα και λίγο να έμενε πριν ζητήσει αυτός που την πήρε να σβηστεί όπως είχε το δικαίωμα. Χρήσιμη για τους άλλους δηλαδή, για τη ενημέρωση. Την παρατήρηση θα μπορούσε να την πάρει οποιοσδήποτε έκανε αξιολόγηση για συναλλαγή που δεν ολοκληρώθηκε. Που θεωρω φιλε zio οτι θα επρεπε να υπαρχει πανω απο μια και οχι αποκλειστικα ΜΟΝΟ απο τον αγοραστη, αξιολογηση. Σε καθε μου αγγελια μιλαω με το σεις και με το σας και ειμαι ευγενικος και οχι ειρωνας, οπως αλλοι. Δεκτο και δικαιωμα του καθενος το πως θα μιλαει και θα αντιδραει. Το θεμα ειναι οτι αυτο αντικατροπτιζεται καπου. Θα επρεπε, δικη μου αποψη, να μπορει ο οποιοσδηποτε μελλοντικος αγοραστης να μπορει να δει το ιστορικο του καθε πωλητη. Οπως γινεται και με τις αξιολογησεις στα skroutzομαγαζα! Να και μια καλυτερη ιδεα. @Snoob Να μην ειναι οι αξιολογησεις η θετικη η αρνητικη. Να ειναι με 1-5 και να εχει και text. Κατι ακομα... Μιας και δεν βγαινει ακρη. Φτιαξτε ενα poll. Τιποτα δεν ειναι! Και αφηστε τα μελη να αποφασισουν. Τεσπα. Ειπα καλη συνεχεια. Και με ξαναβαζετε στο τριπακι
rus Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, zio10 είπε Έγραψα τι πιστεύει ότι εννοούσε ο acrobatis, αν το ξαναδιαβάσεις είναι ξεκάθαρο ότι δεν γράφω το τι πιστεύω εγώ. Ασχέτως ποιος το πιστευει, εγω παρεθεσα κατι που εχει συμβει στο παρελθον και πολυ ευκολα μπορει να ξανασυμβει σε μη ολοκληρωμένες αξιολογησεις Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από rus
zio10 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, Acrobatis7 είπε Που θεωρω φιλε zio οτι θα επρεπε να υπαρχει πανω απο μια και οχι αποκλειστικα ΜΟΝΟ απο τον αγοραστη, αξιολογηση. Σε καθε μου αγγελια μιλαω με το σεις και με το σας και ειμαι ευγενικος και οχι ειρωνας, οπως αλλοι. Δεκτο και δικαιωμα του καθενος το πως θα μιλαει και θα αντιδραει. Το θεμα ειναι οτι αυτο αντικατροπτιζεται καπου. Θα επρεπε, δικη μου αποψη, να μπορει ο οποιοσδηποτε μελλοντικος αγοραστης να μπορει να δει το ιστορικο του καθε πωλητη. Οπως γινεται και με τις αξιολογησεις στα skroutzομαγαζα! Να και μια καλυτερη ιδεα. @Snoob Να μην ειναι οι αξιολογησεις η θετικη η αρνητικη. Να ειναι με 1-5 και να εχει και text. Κατι ακομα... Μιας και δεν βγαινει ακρη. Φτιαξτε ενα poll. Τιποτα δεν ειναι! Και αφηστε τα μελη να αποφασισουν. Τεσπα. Ειπα καλη συνεχεια. Και με ξαναβαζετε στο τριπακι Που το έγραψα αυτό;! 1 λεπτό πριν, rus είπε δεν εχει σημασια ποιος το πιστευει, εγω παραθεσα κατι που εχει συμβει στο παρελθον, και πολυ ευκολα μπορει να ξανασυμβει σε με ολοκληρωμένες αξιολογησεις Δεν υπάρχει τέλειο σύστημα!
Acrobatis7 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, rus είπε Aν εσυ πουλας κατι και επικοινωνησω μαζι σου, και επειδή δεν τα βρουμε διοτι θεωρω ότι εχεις πολύ υψηλες τιμες, ή σε υποπτευτω επειδή απαιτησεις καταθεση χρηματων πρωτα, μπορω να σου κανω προσωρινη εστω αξιολογηση που να λεει "μακρυα! μεγαλο λαμογιο, απατεωνας ! κλπ κλπ" ? Και αυτή θεωρεις ότι θα είναι... χρησιμη για τους αλλους και ενημερωση? Μα... Ρε αδερφε... Αυτο καταλαβες? Μόλις τώρα, zio10 είπε Που το έγραψα αυτό;! Δεν το εγραψες πουθενα. Ειναι κατι που ΕΓΩ θεωρω οτι πρεπει να σημβαινει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις