stefanospf Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Εγω βλεπω οτι εχει γεμισει ο τοπος αγγελιες με πληρη συστηματα Η/Υ λογω Ryzen k 8ης γενιας Intel κ τα περισσοτερα παλικαρια δεν ξερουν τι ζητανε πραγματικα.....φιλικα παντα!!( Συγγνωμη για το ασχετο του θεματος ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mixail-1 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Καλησπερα και απο εμενα.Δεν γνωριζω αν εχει αναφερθει μιας και πλεον μπαινω πολυ πιο σπανια στο ινσομνια (απο καθημερινα σε δυο φορες την εβδομαδα) αλλα βρε παιδια αυτη η αλλγη που εχει γινει στο σαιτ ειναι ενα χαος.Τα πραγματα θεωρω ηταν πολυ πιο συκροτημενα πριν και το επιπεδο πλοηγησης εντος του σαιτ ηταν θα ελεγα υποδειγματικο.Μετα την αλλαγη δυστυχως το λιγοτερο που μπορω να πω ειναι οτι ειναι κουραστικο και αρκετα χειροτερο αισθητικα.Δεν κατανοω τον λογο της τοσο μεγαλης αλλαγης.Ελπιζω καποια μελλοντικη αλλαγη να φερει πισω το παλιο και καλο ινσομνια. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
beef.techie Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 @divo αν έχω καταλάβει καλά, η νέα υποβολή είναι σαν καινούρια αγγελία οπότε αν έχεις ξεπεράσει το όριο πρέπει να περιμένεις κάποιες ημέρες για να την ξαναενεργοποιήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markbass Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά εγώ πήγα στις ανανεώσεις μου και ούτε εκεί μου επιτρέπει να κάνω ανανέωση μια συγκεκριμένη αγγελία που θέλω. Δείχνει αυτό που έχω επισυνάψει. Ενω σε άλλες μου βγάζει κανονικά το κουμπί. Τι συμβαίνει? Η πώληση η συγκεκριμένη έχει απενεργοποιηθει αυτόματα, αλλα από οτι φαινεται την αναγνωρίζει ως ενεργή ακόμα γιαυτο δεν με αφήνει Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2018 από markbass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antigonixania Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Έληξαν και μένα 2 Αγγελίες μου και δεν έχει πουθενά επιλογή για ανανέωση... Τι γίνεται. Σε άλλη παλαιότερη το βρήκα κανοννκά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antigonixania Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Τι λέτε ρε παιδιά! Μία ανανέωση ανά αγγελία;;; Και μετά τι δλδ;;; Θα ξαναβάζουμε την ίδια φωτό την ίδια αγγελία ως νέα και στο διαχειριστικό μου θα έχω 100 απενεργοποιημένες με το ίδιο προϊόν; Αυτό δεν στέκει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vstrom Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 προσωπικη μου αποψη το τμημα των αγελλιων που ειχε πολλα θεματακια με την αναβαθμηση απεκτησε πολυ περισσοτερα.Γνωμη μου θα επρεπε να ερωτηθουν να πουν την γνωμη τους πωλητες με πολλες αξιολογησεις και ολες θετικες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paggaios Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα, Αντιλαμβάνομαι ότι η προτεραιότητα των διαχειριστών του insomnia.gr ήταν να βελτιώσουν το site αλλά στην πραγματικότητα τα κάνατε επιεικώς χειρότερα. Βαρύ, δύσχρηστο και ακατανόητο οι πρώτες λέξεις που μου έρχονται στο νου. Δεν γνωρίζω ποια η επισκεψιμότητα του insomnia.gr τις τελεταίες εβδομάδες, ωστόσο η μη ελκυστικότητά του είναι δεδομένη (προσωπική άποψη). Από εκεί και πέρα, οι διαχειριστές έχουν τα γένια και τα χτένια. Φιλικά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 10 ώρες πριν, antigonixania είπε Μία ανανέωση ανά αγγελία; 12 ώρες πριν, Snoob είπε Eντοπίστηκε ένα ζήτημα στις αγγελίες, λόγω του οποίου επιτρεπόταν μόνο μία επανυποβολή τους. Το όριο αυτό δεν αποτελεί νέα πολιτική του insomnia και πρόκειται να αφαιρεθεί πολύ σύντομα, ώστε να επανέλθει η δυνατότητα νέας υποβολής μιας αγγελίας όσες φορές επιθυμεί ο δημιουργός της. Μόλις αποκατασταθεί το πρόβλημα θα υπάρξει νέα ενημέρωση. Και το πιο πρόσφατο μήνυμα για αυτό: 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolasR200 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Πράγματι το δικό μου θέμα επιλύθηκε, έκανα εκ νέου υποβολή και μετά ολοκλήρωση προκειμένου να βάλω αξιολόγηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Ερωτηση . Τελικα η αναγραφη τιμης ειναι υποχρεωτικη σε μια αγγελια ή οχι ? Ρωταω γιατι καπου το ειχε παρει το ματι μου αλλα βλεπω στις αγγελιες αρκετες χωρις τιιμη . Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Στο νέο φόρουμ θα υπάρχει εφαρμογή των κανόνων στις αγγελίες ή θα είναι απλά στους όρους; Η αναφορά γίνεται με βάση αγγελίες που αφορούν μαγαζιά και υπηρεσίες. Στο "παλιό" πάντως δεν έγινε καμία κίνηση για αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 20 λεπτά πριν, ~Palpatin~ είπε Στο νέο φόρουμ θα υπάρχει εφαρμογή των κανόνων στις αγγελίες ή θα είναι απλά στους όρους; Που τους βρισκουμε αυτους ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosss23 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 κατι ασχετο,θελω να κανω μια αρνητική αξιολογηση αλλα σκεφτομαι οτι θα κανει το ιδιο και εκεινος . η αγοραπωλησία δεν εγινε διοτι ο τυπος ειναι στον κοσμο του να πω? δεν τον νιαζει. τηλεφωνα δεν απανταει. τι μια μου ειπε να βρεθουμε την αλλη στιγμη το ακυρωσε και γενικα τετια συνεννόηση δεν εχω ξανα αντιμετώπισή απο μελος. και ειδικα για ποσο 800+ ευρω, με εβαλε σε μια διαδικασια να στειλω χρήματα σε φιλο μου στην κρητη γιατι δεν εστελνε αντικαταβολη για να γινει η αγορα χερι χερι που ηθελε (αλλα δεν τον χαλουσε η καταθεση 5 αξιολογησεις ολες ολες) και μετα αφαντος. πραγματικα ειναι πιο ντομπρο να πεις το πουλησα η δεν το πουλαω παρα αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 15 λεπτά πριν, panosss23 είπε κατι ασχετο,θελω να κανω μια αρνητική αξιολογηση αλλα σκεφτομαι οτι θα κανει το ιδιο και εκεινος . η αγοραπωλησία δεν εγινε διοτι ο τυπος ειναι στον κοσμο του να πω? δεν τον νιαζει. τηλεφωνα δεν απανταει. τι μια μου ειπε να βρεθουμε την αλλη στιγμη το ακυρωσε και γενικα τετια συνεννόηση δεν εχω ξανα αντιμετώπισή απο μελος. και ειδικα για ποσο 800+ ευρω, με εβαλε σε μια διαδικασια να στειλω χρήματα σε φιλο μου στην κρητη γιατι δεν εστελνε αντικαταβολη για να γινει η αγορα χερι χερι που ηθελε (αλλα δεν τον χαλουσε η καταθεση 5 αξιολογησεις ολες ολες) και μετα αφαντος. πραγματικα ειναι πιο ντομπρο να πεις το πουλησα η δεν το πουλαω παρα αυτο. Ας το πιάσουμε από την αρχή: σε έχει επιλέξει ως αγοραστή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις