Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vagg17 είπε

Πραγματικα το παλιο Insomnia ηταν τοσο ξεκουραστο και ωραιο
Τωρα μπαινω στο καινούργιο και ειλικρινά με πιάνει πονοκεφαλος ,μοιαζει χαος.
Στην αρχη εψαχνα μηπως υπαρχει καποια επιλογη να γυρναει στη παλια μορφη αλλα τζιφος..

Εαν η χρωματικη παλετα ειναι αυτη που σε ενοχλει δοκιμασε αυτο http://www.insomnia.gr/forums/topic/665601-nέο-navi-blue-theme-για-το-insomnia/

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε καλα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα, ναι καποια χρηζουν βελτιωσης αλλα ακομα και τωρα δε το λες χαος. Περα απο την εμφανιση προσωπικα δε βρισκω καποιο λειτουργικο προβλημα, και η οποια εμφανιση αφου μπορεσα και την εφερα στα μετρα μου ουτε εκει διακρινω προβλημα. Ισως στις αγγελιες ειναι λιγο ακομα χλωμα τα πραγματα, αλλα μη ξεχναμε οτι ειναι ενα εντελως νεο συστημα και θελει χρονο η προσαρμογη του κωδικα του.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, darisg είπε

και εμενα σε δυο αγγελίες με υποβολή 5/1 που εληξαν σημερα δεν υπαρχει option για Νεα Υποβολή .......

Σήμερα μου βγαζει "An advert can olny be renewed once" .........

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για μενα το βασικο προβλημα ειναι οταν ψαχνω για κατι στον καταλογο των αγγελιων ή με την αναζητηση μου εχει μεσα και τις 7jeuNTa.jpg
Αφου ομως γραφει ρητα 5CEh8mH.jpg γιατι υπαρχουν μεσα στις αγγελιας και δεν πανε αυτοματα σε ενα αλλο thread να ξεκαθαρίζει η κατάσταση ?

Ειναι πολυ κουραστικο να ειναι ολες αυτες οι "αχρηστες" πλεον αγγελιες στον καταλογο

Παραδειγμα αναζητησης για καρτα γραφικων 1030

Spoiler

BSQ2gfK.jpg

Επεξ/σία από villasg
Δημοσ.

Ας τον πω και εδω τον πονο μου μπας και ακουστει

Μόλις τώρα, villasg είπε

Για μενα το βασικο προβλημα ειναι οταν ψαχνω για κατι στον καταλογο των αγγελιων ή με την αναζητηση μου εχει μεσα και τις 7jeuNTa.jpg
Αφου ομως γραφει ρητα 5CEh8mH.jpg γιατι υπαρχουν μεσα στις αγγελιας και δεν πανε αυτοματα σε ενα αλλο thread να ξεκαθαρίζει η κατάσταση ?

Ειναι πολυ κουραστικο να ειναι ολες αυτες οι "αχρηστες" πλεον αγγελιες στον καταλογο

Παραδειγμα αναζητησης για μια καρτα 1030

Spoiler

BSQ2gfK.jpg

Δημοσ.

ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ανεξαρτητο  θεμα... γιατι δεν ειδα εδώ ...(ας το σβήσει κάποιος...)

Το είδα σήμερα και τρελλάθηκα... Δεν μου επιτρέπεται να ανανεώσω μια αγγελία για πάνω από μία φορα!!! Αυτό εκτός του ότι δεν υπήρχε στο παλιό site...  δεν  υπήρχε ούτε στο καινουργιο και μπήκε φαντάζομαι πριν μερικές μέρες!!!! Με συτό το σύστημα θα γεμίσουμε με απενεργοποιημένες αγγλίες αφού μετα απο 14 ημέρες... ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΟΣΕΣ ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ..ΘΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ... ΕΛΕΟΣ....

• Super Moderators
Δημοσ.

Το θέμα με τη "νέα υποβολή" των αγγελιών εξακολουθεί να βρίσκεται σε διαδικασία ελέγχου.

Έχουν εντοπιστεί κάποιες πιθανές αιτίες, σε συνεργασία με τον developer αυτές ελέγχονται. Μόλις υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, θα γίνει και η σχετική ενημέρωση.

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα ,δυστυχως μπερδευομαι πολυ με το νεο ινσομνια.δε νομιζω πως ειναι θεμα συνηθειας,μαλλον γενικοτερης δομης.επισης θελω να παραθεσω το εξης.ειχα μια αγγελια η οποια ηταν πανω απο βδομαδα.μου την εβγαλε απενεργοποιημενη .βρηκα αγοραστη για το προιν μετα το περας των 7 ημερων.για να μπορεσω να/με αξιολογησω/σουν επρεπε να κανω νεα υποβολη .ετσι ομως 'εκαψα' τη μια απο τις 2 αγγελιες που εχω σαν οριο μονο και μονο για να γινει η αξιολογηση.θα πρεπει να το δειτε αυτο .ευχαριστω

Δημοσ.

Λοιπον και σε μενα τελειωσε μια αγγελια ....απενεργοποιηθηκε και δεν με αφηνει να την ξαναυποβάλω δεδομενου ότι ήδη την ειχα κανει... μια φορα....Αυτο ειναι τελειως κουραστικο... να ξανακανουμε  τα ιδια...Ακομα και το ebay...  σου δινει οσες φορες θελεις να κανεις.. RELIST...εδω στις δυο βδομαδες απεργοποιηται......

Δημοσ.
7 ώρες πριν, darisg είπε

Σήμερα μου βγαζει "An advert can olny be renewed once" .........

Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ, η αγγελία έχει απενεργοποιηθεί αυτόματα, και δεν μπορώ να την ενεργοποιήσω προκειμένου να καταχωρήσω αξιολόγηση για τον αγοραστή και αυτός για εμένα.
Την παραθέτω (δεν θέμα λόγος διαφήμισης - η πώληση έχει ολοκληρωθεί έτσι και αλλιώς) 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...