panoc Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, vagg17 είπε Πραγματικα το παλιο Insomnia ηταν τοσο ξεκουραστο και ωραιο Τωρα μπαινω στο καινούργιο και ειλικρινά με πιάνει πονοκεφαλος ,μοιαζει χαος. Στην αρχη εψαχνα μηπως υπαρχει καποια επιλογη να γυρναει στη παλια μορφη αλλα τζιφος.. Εαν η χρωματικη παλετα ειναι αυτη που σε ενοχλει δοκιμασε αυτο http://www.insomnia.gr/forums/topic/665601-nέο-navi-blue-theme-για-το-insomnia/
panoc Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Ε καλα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα, ναι καποια χρηζουν βελτιωσης αλλα ακομα και τωρα δε το λες χαος. Περα απο την εμφανιση προσωπικα δε βρισκω καποιο λειτουργικο προβλημα, και η οποια εμφανιση αφου μπορεσα και την εφερα στα μετρα μου ουτε εκει διακρινω προβλημα. Ισως στις αγγελιες ειναι λιγο ακομα χλωμα τα πραγματα, αλλα μη ξεχναμε οτι ειναι ενα εντελως νεο συστημα και θελει χρονο η προσαρμογη του κωδικα του.
darisg Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 20 ώρες πριν, darisg είπε και εμενα σε δυο αγγελίες με υποβολή 5/1 που εληξαν σημερα δεν υπαρχει option για Νεα Υποβολή ....... Σήμερα μου βγαζει "An advert can olny be renewed once" ......... 1
txcellas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Κάποια λύση για ανανέωση της υπάρχουσας αγγελίας υπάρχει;
villasg Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για μενα το βασικο προβλημα ειναι οταν ψαχνω για κατι στον καταλογο των αγγελιων ή με την αναζητηση μου εχει μεσα και τις Αφου ομως γραφει ρητα γιατι υπαρχουν μεσα στις αγγελιας και δεν πανε αυτοματα σε ενα αλλο thread να ξεκαθαρίζει η κατάσταση ? Ειναι πολυ κουραστικο να ειναι ολες αυτες οι "αχρηστες" πλεον αγγελιες στον καταλογο Παραδειγμα αναζητησης για καρτα γραφικων 1030 Spoiler Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2018 από villasg
villasg Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Ας τον πω και εδω τον πονο μου μπας και ακουστει Μόλις τώρα, villasg είπε Για μενα το βασικο προβλημα ειναι οταν ψαχνω για κατι στον καταλογο των αγγελιων ή με την αναζητηση μου εχει μεσα και τις Αφου ομως γραφει ρητα γιατι υπαρχουν μεσα στις αγγελιας και δεν πανε αυτοματα σε ενα αλλο thread να ξεκαθαρίζει η κατάσταση ? Ειναι πολυ κουραστικο να ειναι ολες αυτες οι "αχρηστες" πλεον αγγελιες στον καταλογο Παραδειγμα αναζητησης για μια καρτα 1030 Spoiler
doctorScien Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ανεξαρτητο θεμα... γιατι δεν ειδα εδώ ...(ας το σβήσει κάποιος...) Το είδα σήμερα και τρελλάθηκα... Δεν μου επιτρέπεται να ανανεώσω μια αγγελία για πάνω από μία φορα!!! Αυτό εκτός του ότι δεν υπήρχε στο παλιό site... δεν υπήρχε ούτε στο καινουργιο και μπήκε φαντάζομαι πριν μερικές μέρες!!!! Με συτό το σύστημα θα γεμίσουμε με απενεργοποιημένες αγγλίες αφού μετα απο 14 ημέρες... ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΟΣΕΣ ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ..ΘΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ... ΕΛΕΟΣ....
Guerriero4 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Είχα 2 αγγελίες στις 6/1/18 και τώρα η μια τρέχει ακόμα και η άλλη έχει status "απενεργοποιήθηκε" χωρίς να μπορώ να κάνω ανανέωση.
Saramo Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 59 λεπτά πριν, darisg είπε Σήμερα μου βγαζει "An advert can olny be renewed once" ......... Δυστυχώς, το ίδιο πρόβλημα και εγώ
Super Moderators Snoob Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Το θέμα με τη "νέα υποβολή" των αγγελιών εξακολουθεί να βρίσκεται σε διαδικασία ελέγχου. Έχουν εντοπιστεί κάποιες πιθανές αιτίες, σε συνεργασία με τον developer αυτές ελέγχονται. Μόλις υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, θα γίνει και η σχετική ενημέρωση. 1
karamara Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 καλησπερα ,δυστυχως μπερδευομαι πολυ με το νεο ινσομνια.δε νομιζω πως ειναι θεμα συνηθειας,μαλλον γενικοτερης δομης.επισης θελω να παραθεσω το εξης.ειχα μια αγγελια η οποια ηταν πανω απο βδομαδα.μου την εβγαλε απενεργοποιημενη .βρηκα αγοραστη για το προιν μετα το περας των 7 ημερων.για να μπορεσω να/με αξιολογησω/σουν επρεπε να κανω νεα υποβολη .ετσι ομως 'εκαψα' τη μια απο τις 2 αγγελιες που εχω σαν οριο μονο και μονο για να γινει η αξιολογηση.θα πρεπει να το δειτε αυτο .ευχαριστω
VasilisL7 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 5 ώρες πριν, darisg είπε Σήμερα μου βγαζει "An advert can olny be renewed once" ......... To ίδιο και σε εμένα
heros Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Λοιπον και σε μενα τελειωσε μια αγγελια ....απενεργοποιηθηκε και δεν με αφηνει να την ξαναυποβάλω δεδομενου ότι ήδη την ειχα κανει... μια φορα....Αυτο ειναι τελειως κουραστικο... να ξανακανουμε τα ιδια...Ακομα και το ebay... σου δινει οσες φορες θελεις να κανεις.. RELIST...εδω στις δυο βδομαδες απεργοποιηται......
nikolasR200 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 7 ώρες πριν, darisg είπε Σήμερα μου βγαζει "An advert can olny be renewed once" ......... Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ, η αγγελία έχει απενεργοποιηθεί αυτόματα, και δεν μπορώ να την ενεργοποιήσω προκειμένου να καταχωρήσω αξιολόγηση για τον αγοραστή και αυτός για εμένα. Την παραθέτω (δεν θέμα λόγος διαφήμισης - η πώληση έχει ολοκληρωθεί έτσι και αλλιώς)
Προτεινόμενες αναρτήσεις