Προς το περιεχόμενο

Συζήτηση για τις αγγελίες στο νέο insomnia (αξιολογήσεις, φωτογραφίες κτλ)

ouzounidhs_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και εμενα σε δυο αγγελίες με υποβολή 5/1 που εληξαν σημερα δεν υπαρχει option για Νεα Υποβολή .......

Επεξ/σία από darisg
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/1/2018 στις 4:42 ΜΜ, beef.techie είπε

«Με βάση τους σημερινούς κανόνες, μόνο όταν μια συναλλαγή έχει ολοκληρωθεί, τα μέλη μπορούν να αφήσουν αξιολόγηση μεταξύ τους.

Πλέον, στις ανανεωμένες αγγελίες, για να πραγματοποιηθεί η αξιολόγηση σε αγγελία, ο δημιουργός της θα πρέπει να πατήσει το πλήκτρο “Ολοκλήρωση» μέσα από την αγγελία και να επιλέξει άμεσα το μέλος με το οποίο έχει πραγματοποιήσει τη συναλλαγή. Αυτόματα το μέλος που έχει επιλεγεί θα ενημερωθεί σχετικά. Η δυνατότητα αξιολόγησης ενεργοποιείται εκείνη τη στιγμή και για τα δύο μέρη και αποκλειστικά και μόνο για αυτά.»

Καλησπέρα. Εχω στείλει μνμ απο το πρωί στο site να με βοηθήσει κάποιος με το θέμα της αξιολόγησης αλλά δυστυχώς κανένας δεν απαντά !!   Αν και ακολούθησα τις οδηγίες δεν μπορω να κάνω αξιολογηση ! Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ? Ευχαριστώ !

Επεξ/σία από koyrsaros335

Εχω αγγελια η οποια απενεργοποιηθηκε και δεν βρισκω καποια επιλογη για να την ολοκληρωσω  . Που ειναι οι επιλογες για να ορισω την αγγελια τελειωμενη και να κανουμε αξιολογησεις ; Το μονο που βλεπω ειναι επεξεργασια . Καποια βοηθεια ?

Θέλω να αναφέρω πως εν τέλει η εμπειρία μου είναι πολύ θετική από τις αλλαγές και συμφωνώ με τους κανόνες που έχουν αποτρέψει την αλόγιστη χρήση της δυνατότητας αγγελιών. Δίνεται τάξη στο χάος και ιδιαίτερα μου την έσπαγαν οι γενικοι τίτλοι «εκκαθάριση αποθήκης», λες και ζήταγαν να προσλάβουν καθαρίστρια, όπου έπρεπε οπωσδήποτε να ανοίξεις για να δεις τί πωλείται.

Εμφανισιακά η βελτίωση είναι σημαντική κι επιτέλους μπορώ να βάλω διεύθυνση και να φαίνεται δίπλα στο google map, πολύ καλό.

2 ώρες πριν, koyrsaros335 είπε

Καλησπέρα. Εχω στείλει μνμ απο το πρωί στο site να με βοηθήσει κάποιος με το θέμα της αξιολόγησης αλλά δυστυχώς κανένας δεν απαντά !!   Αν και ακολούθησα τις οδηγίες δεν μπορω να κάνω αξιολογηση ! Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ? Ευχαριστώ !

Πρέπει η αγγελία να είναι ενεργή, μετά ο πωλητής να την κλειδώσει ως "ολοκληρωμένη" και να επιλέξει το μέλος που είναι ο αγοραστής, και ΜΟΝΟ τότε ενεργοποιείται η δυνατότητα αξιολόγησης και εμφανίζεται το αντίστοιχο κουμπί στην αγγελία και για τους δύο.

και εγω το ιδιο προβλημα η μια δειχνει απενεργοποιημενη χωρις να κανω κατι εγω και δεν μου ηρθε και email.και θελω να την υποβαλω παλι ,,ετσι και αλλιως ειχα μονο 2 αγγελιες,,δειτε το παρακαλω.

και εγω το ιδιο προβλημα η μια δειχνει απενεργοποιημενη χωρις να κανω κατι εγω και δεν μου ηρθε και email.και θελω να την υποβαλω παλι ,,ετσι και αλλιως ειχα μονο 2 αγγελιες,,δειτε το παρακαλω.

Για οσους δεν βρισκετε το "νεα υποβολη" μεσα στην αγγελια, δοκιμαστε να πατε στις ανανεωσεις μου.

Εκει θα το δειτε λογικα.

1.PNG.0547bfb8cd0326e81f1f245e1a07674c.PNG2.PNG.9ad12e2aa0cfd12ee3b8e62cbb4f25f7.PNG

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα κι εγώ, έχω 2 αγγελίες που ανανέωσα τελευταία φορά την περασμένη Παρασκευή, πριν 8 ημέρες δηλαδή, κι ενώ μου ήρθε e-mail ότι έληξαν και μπορώ να τις ανανώσω, δεν υπάρχει πουθενά επιλογή ανανέωσης. Eλπίζω να λυθεί.

Επεξ/σία από emmanuel5

καταλαβαινω οτι εχει πολυ δρομο ακομα το φορουμ για να "στηθει" σωστα, χωρις προβληματα πρωτιστως και οσο πιο ομορφο και λειτουργικο μπορει να γινει, αλλα βλεποντας και δοκιμαζοντας σημερα το θεμα του panoc, με το  navi blue χρωματισμο, που αισθητικα παραπεμπει στο παλιο "ινσομνια", θα εκανα την προταση να συμπεριληφθει στα βασικα θεματα του φορουμ, καθως ομολογω οτι εκτος της "νοσταλγιας",  το βρισκω και πιο ξεκουραστο στο διαβασμα..!!

επισης πρεπει να δειτε σοβαρα και το πλατος του σιτε και τα κενα μεταξυ των παραγραφων και το μεγεθος, καθως ξαφνικα μεγαλωσαν πολυ....!!   ειναι παρα πολυ κουραστικο το διαβασμα και το scrolling.   ελπιζω σιγα σιγα να διορθωθουν οι ατελειες, και να προστεθουν και ολες οι λειτουργιες, οπως πχ " το περιεχομενο μου", "τα θεματα που παρακολουθω", κλπ.  

εν καιρω, κι αλλες παρατηρησεις...!! 

Πραγματικα το παλιο Insomnia ηταν τοσο ξεκουραστο και ωραιο
Τωρα μπαινω στο καινούργιο και ειλικρινά με πιάνει πονοκεφαλος ,μοιαζει χαος.
Στην αρχη εψαχνα μηπως υπαρχει καποια επιλογη να γυρναει στη παλια μορφη αλλα τζιφος..

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...