Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

m2 παλιά δεν λειτουργούσε γιατί είναι μόλις 2 χαρακτήρες.

Το μόνο καλό με τις νέες αγγελίες είναι ότι θα μπορούμε να κάνουμε αυτό το search.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα πρότεινα να δοκιμάσετε ένα footer π.χ. αυτό που είναι στην αρχική των αγγελιών στα δεξιά σε όλες τις σελίδες των αγγελιών ώστε να γίνει πιο μαζεμένη η στήλη τους, νομίζω ότι θα είναι πιο ευανάγνωστες.

Μου άρεσε πολύ η λογική των κατηγοριών που ειπώθηκε στο στυλ του skroutz, όπως και η αναζήτηση συγκεκριμένων επιλογών (τιμής, περιοχής κτλ)

Επισης στο σημείο που φαίνεται το πλήθος ερωτήσεων θα ήταν προτιμότερο να φαίνεται η τιμή που είναι και μεγαλύτερο το μέγεθος και πιο κεντρικό το σημείο.

Επεξ/σία από musicbill84
Δημοσ.

Παιδια θελω μαι απαντηση γιατι και εγω ακομα προσπαθω να εγκληματιστω με το νεο insomnia.Ειχα δυο αγγελιες οι οποιες "απενεργοποιηθηκαν" απο το site.....την μια την ξαναεκανα υποβολη αλλα την δευτερη επειδη ειχα πουλησει τη συσκευη επρεπε αν την ξανακανω υποβολη για να την κανω ολοκληρωση μετα και αξιολογηση του αγοραστη οπως οριζει το νεο συστημα.Τωρα ομως που θελω να βαλω αλλη αγγελια μου λεει οτι εχω ηδη δυο...αυτο δεν γινεται να αλλαξει????

Δημοσ.

αφήστε και το κουμπάκι "αξιολόγηση" μόνιμα ενεργο, γιατί μπορεί μια αγγελία να έχει πολλά πράγματα μεσα, να μην χρειάζεται να κλειδώσει για να εμφανιστεί το κουμπί "αξιολόγηση"

• Super Moderators
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, kosfil7 είπε

Παιδια θελω μαι απαντηση γιατι και εγω ακομα προσπαθω να εγκληματιστω με το νεο insomnia.Ειχα δυο αγγελιες οι οποιες "απενεργοποιηθηκαν" απο το site.....την μια την ξαναεκανα υποβολη αλλα την δευτερη επειδη ειχα πουλησει τη συσκευη επρεπε αν την ξανακανω υποβολη για να την κανω ολοκληρωση μετα και αξιολογηση του αγοραστη οπως οριζει το νεο συστημα.Τωρα ομως που θελω να βαλω αλλη αγγελια μου λεει οτι εχω ηδη δυο...αυτο δεν γινεται να αλλαξει????

Bλέπω ότι έχεις δύο ενεργές, πράγματι. Δεν μπορείς να υποβάλεις άλλη αγγελία για την ώρα. Αν εννοείς να αυξηθεί το όριο των αγγελιών, επί του παρόντος τέτοιο ενδεχόμενο δεν εξετάζεται.

Μόλις τώρα, anthkout είπε

αφήστε και το κουμπάκι "αξιολόγηση" μόνιμα ενεργο, γιατί μπορεί μια αγγελία να έχει πολλά πράγματα μεσα, να μην χρειάζεται να κλειδώσει για να εμφανιστεί το κουμπί "αξιολόγηση"

Μία αγγελία μπορεί να έχει όσα πράγματα θέλει μέσα (για την ώρα, τουλάχιστον) αλλά μπορεί να δεχτεί μόνο μία αξιολόγηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Snoob είπε

Bλέπω ότι έχεις δύο ενεργές, πράγματι. Δεν μπορείς να υποβάλεις άλλη αγγελία για την ώρα. Αν εννοείς να αυξηθεί το όριο των αγγελιών, επί του παρόντος τέτοιο ενδεχόμενο δεν εξετάζεται.

Απλα μου εκανε εντυπωση η απενεργοποιηση που δεν ειχαμε πριν και αναγκαστικα να την ξανακανω υποβολη για να την κλειδωσω που καναμε παλια και ταυτοχρονα αξιολογηση,οποτε χρεωθηκα αγγελια στην ουσια,καταλαβες τι εννοω ετσι???δεν πειραζει θα περιμενω....απλα δεν γνωριζα για την απενεργοποιηση.

Ευχαριστω για την αμμεση απαντηση σου.

Επεξ/σία από kosfil7
Δημοσ.

Καλησπέρα και από εμένα.
Σήμερα έληξε μια αγγελία μου, αλλά δεν έχει επιλογή να την ανεβάσω πάλι.
Άλλαξε κάτι μήπως και πρέπει να την βγάλω από την αρχή ή περιμένω για κάποιο update;

Thanks!

Δημοσ.
3 ώρες πριν, JohnVani18 είπε

Καλησπέρα και από εμένα.
Άλλαξε κάτι μήπως και πρέπει να την βγάλω από την αρχή ή περιμένω για κάποιο update;

Thanks!

Κι εγω το ιδιο πρόβλημα

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Snoob είπε

Δεν γνωρίζουμε να υφίσταται γενικευμένο πρόβλημα με τη νέα υποβολή.

Ορισμένα θέματα που υπάρχουν, ενδέχεται να οφείλονται στο ότι υπήρξαν κάποιες ανανενώσεις πάνω στη μετάβαση ή όταν υπήρχε πράγματι θέμα με τη λειτουργία της νέας υποβολής (δεν οδηγούσε την εκ νέου υποβληθείσα αγγελία στην αρχή της κατηγορίας της) οπότε κάποιες από τις ενέργειες που έγιναν τότε ίσως να επηρέασαν την κανονική ροή (γι' αυτό και εντοπίζουμε κάποιες αγγελίες που έχουν υποβληθεί πριν από 7+ ημέρες και παραμένουν ενεργές).

Κανονικά, εφόσον το μέλος έχει θέση να δημοσιεύσει αγγελία (δηλαδή δεν έχει 2 τρέχουσες ενεργές) θα πρέπει να βλέπει κανονικά την επιλογή της νέας υποβολής και, εφόσον υποβάλει εκ νέου παλαιότερη αγγελία, αυτή πρέπει να πάει στην πρώτη σελίδα, όπως παλιά.

Αν δεν συμβεί κάτι από τα παραπάνω, παρακαλώ ενημερώστε να το δούμε. Επαναλαμβάνω, όμως, δεν έχουμε ενημέρωση για γενικευμένο πρόβλημα.

Εγώ που έχω αυτή τη στιγμή μόνο μία ενεργή αγγελία και προσπαθώ να κάνω νέα υποβολή μια άλλη που έχει απενεργοποιηθεί για πιο λόγο δεν μου βγάζει την επιλογή? 

Δημοσ.

Και εμένα το ίδιο. 

Ενώ προχτές υπήρχε το κουμπί "Νέα Υποβολή" σε άλλη αγγελία, σήμερα δε το βρίσκω πουθενά!

• Super Moderators
Δημοσ.
9 ώρες πριν, MessengerOfGood είπε

Μου ήλθαν εμαιλς ότι επενεργοποιήθηκαν όλες μου οι αγγελίες!

Τι κάνω;;;

Προωθήθηκε για έλεγχο.

8 ώρες πριν, JohnVani18 είπε

Καλησπέρα και από εμένα.

Thanks!

5 ώρες πριν, mynick13 είπε

Κι εγω το ιδιο πρόβλημα

7 λεπτά πριν, teodor_ch είπε

Και εμένα το ίδιο. 

Ενώ προχτές υπήρχε το κουμπί "Νέα Υποβολή" σε άλλη αγγελία, σήμερα δε το βρίσκω πουθενά!

Το ψάχνουμε. Εφόσον υπάρχει slot ελεύθερο (κι από ό,τι είδα, υπάρχει) θα έπρεπε να είναι διαθέσιμη η νέα υποβολή.

Κάτι που παρατήρησα, είναι ότι ανέβηκαν αγγελίες 4/1, ίσως αυτό να είναι ένα κοινό στοιχείο, να δούμε μήπως συνέβη κάτι με τα ρολόγια των αγγελιών τη συγκεκριμένη ημερομηνία. Όταν έχω νέα, θα ενημερώσω.

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Snoob είπε

Προωθήθηκε για έλεγχο.

Το ψάχνουμε. Εφόσον υπάρχει slot ελεύθερο (κι από ό,τι είδα, υπάρχει) θα έπρεπε να είναι διαθέσιμη η νέα υποβολή.

Κάτι που παρατήρησα, είναι ότι ανέβηκαν αγγελίες 4/1, ίσως αυτό να είναι ένα κοινό στοιχείο, να δούμε μήπως συνέβη κάτι με τα ρολόγια των αγγελιών τη συγκεκριμένη ημερομηνία. Όταν έχω νέα, θα ενημερώσω.

Μόλις παρατήρησα το ίδιο σε αγγελία που ανανέωσα την 5-1-2018 (ώρα δεν εμφανίζεται). Απενεργοποιήθηκε και δεν βγάζει την ένδειξη νέα υποβολή. 

Δημοσ.

Δεν διαβασα και τις 27 σελιδες του τοπικ. Ειμαι μεσα 100% σε αλλαγες που αφορουν στην εξασφαλιση των αγοραστων, κανενα προβλημα.

Δεν ειμαι καθολου μεσα στο να πρεπει να φτιαχνω 10 αγγελιες αν εχω 10 παιχνιδια να πουλησω. Περα απο τον εξτρα κοπο, η αγγελια σου θα εξαφανιζεται 20 σελιδες πισω μεσα σε λεπτα αν ολοι φτιαχνουν ενα σωρο αγγελιες. Και οχι, κανεις δεν προκειται αν πουλας 10 πραγματα να θελησει να τα παρει ολα για να φτιαξεις μια αγγελια. Απλα δεν συμβαινει στην πραξη. Ουτε ο μεγιστος συλλεκτης δεν θα τα παρει ολα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...